- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Oluyo valla istedikleri zatenBenimkide öyle anca 2 3 dk sonra mızmızlanma durumu var bu sıpalarla ne yapıcaz bilmem hemen herşeyi kendi istekleri olsun istiyorlar
her beslenmeyle uyku arasındaki sürede istediği kadar yüzüstü tutuyorum. 10ar dkdan günde 40 dk falan duruyodur. göğüsü kaldırıyo artık. bizimki sırtüstü sevmiyo zaten yüzüstü mutlu
Büyüdükçe kolaylaşır diyoz da tersi oluyor gibi geldi bana sanki
Bizimkinin üstünde yıkanabilir yazıyor ama bana bozulur gibi geldi yıkamadım. Sleepy Natural ıslak mendille sildim ama o da pek bir işe yaramaz gibi. Sirkeli suyla silmeyi düşünüyorumKizlar, hişirtili oyuncaklarin hijyenini nasil sagliyorsunuz? Agzina ittiriyor benim kizim.
Makineye atılıyor cnmKizlar, hişirtili oyuncaklarin hijyenini nasil sagliyorsunuz? Agzina ittiriyor benim kizim.
İslatmayin demis canim etiketindeMakineye atılıyor cnm
Bizimkinin üstünde yıkanabilir yazıyor ama bana bozulur gibi geldi yıkamadım. Sleepy Natural ıslak mendille sildim ama o da pek bir işe yaramaz gibi. Sirkeli suyla silmeyi düşünüyorum
Karbonat da kırar mı mikrop bakteri falan varsa bilemedim ki öyle mi yapmak lazım. Beyaz sirkede o kadar koku olmaz sanki ama ne bileyim ya şaşırdım ben deSirkeli su iyi fikir. Ama kotu kokarsa? Karbonatli suyla mi silsek?
Karbonat da kırar mı mikrop bakteri falan varsa bilemedim ki öyle mi yapmak lazım. Beyaz sirkede o kadar koku olmaz sanki ama ne bileyim ya şaşırdım ben de
Annesin anneeeeBu arada plates topunda ziplayarak emzirdim, hanimimi öyle sakinleştirebildim.
Maymun muyum, şebek mi, soytari mi? Hangisiyim acaba
Kızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mıydı? Bebeğim akşam ağladı altını açtım iyce ağlayarak çişini yaptı, sonraki idrarlarda öyle yapmadı normaldi, gece bi iki kez uyurken ağlar gibi bağırdı, gece de yapmış çiş, sabah uyuyordu bağırarak uyandı altını açtım ve çiş yaparken yine bağırdı bi yeri acıyor gibi, sonra 2 kez dolu dolu bez aldım ama onlarda ağlama olmadı.dr a mesaj attım daha dönmedi, enfeksiyon olsa hepsinde ağlaması gerekmez mi, birinde ağlar birinde susar mı, tesadüfen öyle mi denk geldi acaba napcam bilemedim. Dr a da 1 bucuk saat uzaktayız burada başka bi Dr a mi gitsem yoksa takip mi etsem napsam bilemedim
hemen sonra koynuyorum canım önce mızlanana kadar anakucagında duruyor ordan sıkılınca yüzüstüne alıyorum midesi oturmus oluyır o aradaMasallahbeslenmeden sonra oyle koyunca kusmuyor mu? Benimki dik ters nasil koyarsam koyayim kusuyor emdikten sonra. Reflu bitse de rahatlasa su kizim..
Gercekten ya, yok 40i gecsin rahatlarsin. Yok 3ay dolsun rahatlarsin.
Hani 3ay doldu diyorum, ee 6ay olsun merak etme... Bizde hic kolaylasmiyor aksine zorlasiyor dedigin gibi
çamaşır makinasına atıyorum ben kendi kıyafetleriyleKizlar, hişirtili oyuncaklarin hijyenini nasil sagliyorsunuz? Agzina ittiriyor benim kizim.
Canım ben kız kardeşimden aldım oğlu büyüdü o yıkıyordu makinedeİslatmayin demis canim etiketinde
Sor da bizi de aydınlat hayrına. Bu arada bizim göz kontrolü vardı bugün. Tabii ki izin vermedi. Doktor emzir en iyisi dedi. Bir göze memedeyken bakabildi. Şimdi diğer memeye geçir dedi. Bu yer mi? Bastı çığlığı. Uyutun öyle getirin dedi doktor. Koridora çıktık. Emzirdim olmadı, hopladık, zıpladık, şarkılar eşliğinde koridorda gezdik, dizime yatırdım salladım. Diğer göze dizimde sallarken baktı kadın. Aramızda bir maymun, kukla falan varsa o benimDeneye deneye bulcaz bakimbende elma sirkesi var da kokar o, karbonatli suyu bi googlea soriyim bakim
Sor da bizi de aydınlat hayrına. Bu arada bizim göz kontrolü vardı bugün. Tabii ki izin vermedi. Doktor emzir en iyisi dedi. Bir göze memedeyken bakabildi. Şimdi diğer memeye geçir dedi. Bu yer mi? Bastı çığlığı. Uyutun öyle getirin dedi doktor. Koridora çıktık. Emzirdim olmadı, hopladık, zıpladık, şarkılar eşliğinde koridorda gezdik, dizime yatırdım salladım. Diğer göze dizimde sallarken baktı kadın. Aramızda bir maymun, kukla falan varsa o benim
Benim hanimda yatarak emiyor kucakta ağlıyor deliBu arada plates topunda ziplayarak emzirdim, hanimimi öyle sakinleştirebildim.
Maymun muyum, şebek mi, soytari mi? Hangisiyim acaba
İdrarında koku var mı canım? Tahlil yaptırmanda fayda var için rahat eder.Kızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mıydı? Bebeğim akşam ağladı altını açtım iyce ağlayarak çişini yaptı, sonraki idrarlarda öyle yapmadı normaldi, gece bi iki kez uyurken ağlar gibi bağırdı, gece de yapmış çiş, sabah uyuyordu bağırarak uyandı altını açtım ve çiş yaparken yine bağırdı bi yeri acıyor gibi, sonra 2 kez dolu dolu bez aldım ama onlarda ağlama olmadı.dr a mesaj attım daha dönmedi, enfeksiyon olsa hepsinde ağlaması gerekmez mi, birinde ağlar birinde susar mı, tesadüfen öyle mi denk geldi acaba napcam bilemedim. Dr a da 1 bucuk saat uzaktayız burada başka bi Dr a mi gitsem yoksa takip mi etsem napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?