2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sezaryenin yan etkisi demek ki nerdeyse hepimizde var
Benimki başta yoktu 1 ay falan sonra basladi, kadın doğuma gittim başka Dr a , anestezi Dr unu aradı, o da eğer ameliyattan sonra hep varsa ameliyatla ilgilidir ama 1 ay sonra başladıysa başka bir şeydir nörolojiye gitsin dedi ama tabi bebekle gitmedim. Emzirirken de oluyor gibi geliyor bana, benim terlemelerim hala geçmedi, gece çocuğa kalkinca üzerimi değişsemde emzirirken sırtimin o kısmı açık kalıyor, birde dik durup emzirmiyorum, ondan olabilir gibi geldi ama sezeryandanda olabilir , neden olduysa bi an önce geçip gider ins

Ne güzeeel, maşallah Benimki cani isterse dönmeye çalışıyor dönmesi için her hangi bir şey yaptırıyor muyuz
Elini tutup ben döndürdüm hep 15 gündür yarim dönüyordu. 2 gündür yan dönüp yüzünü yere gömüyordu meğer yüz üstü dönmeye çalışıyormuş.

Sen elini tut yan çevir gün içinde, öğrensin nasil donulecegini.

Bizimkinde dönmeye dair hiçbir emare yok. Yan bile dönmüyor. Öyle egzersiz mi yapmamız lazımmış. Düz kafa olmaya başladı diye doktor gün içinde ara ara destekli yan yatırın demişti. Yan yatırınca yine sırtüstü dönmek istiyor ağlıyor

Benimki de dönmüyor henüz canım ama popoyu kaydırma kaydırma yatağının ortasına geliyor ve seninki gibi asla yüz üstü yatmayı sevmiyor yan yatmayı da sevmiyor kendisini bir şekilde sırt üstü konuma getiriyor. Geçen gün yatakta yan bıraktım bir baktım boyuna yatırdığım çocuk enine dönmüş battaniyeyi de üstünden atmış

Ben egzersizin faydası olduğunu düşünüyorum.

Oğlum 5 aylıkken dönmüştü ilk,her bebek farklı.

yüzüstü canım hatra instaya falan attım çok güzel hatıra oldu

Ya bu da totoyu zıplatıyor, kaydırıyor. Beşiğe düz yatırıp çapraz dönmüş buluyorum ama yan dönme vs yok evet. Battaniyeyi de atıyor. Beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum korkudan. Bu sefer de ayak kısmından açıyor tekmeleyip
Ben egzersizin faydası olduğunu düşünüyorum.

Oğlum 5 aylıkken dönmüştü ilk,her bebek farklı.
Öyle tabii canım. Yine ne varsa kızlarda var, erkek bebekler tembel oluyor biraz daha ahshdj

Haha
Ben oğlumda hiç zorluk görmedim. Öyle uysal öyle sakindi ki kızım tam bir yaygaracı

Maşallah bebişe. Benimki de çok hevesli dönmeye 2 aylıkken yan dönmeye başlamıştı zaten Bayadır tam dönmeye çalışıyor ama yapamadı bir türlü egzersiz filanda yapıyoruz ama beli çeviremiyor sinirleniyor yapamayınca geçen gece sinirinden uyumadı bi yapsaydı da kurtulsaydık

Bende sırtından destekleyip çeviriyordum senin dediğin daha mantıklı öyle yapayım birde

Yaa yerim
Onun hırsına kurban❣

İlk kez tek başıma kızımı yıkadım az önce. Hep eşimden destek alıyordum.
Hem yıkıyorum hem konuşuyorum. Ohh annesi kizini tek başına yıkar filan .. dizime su geldi bir baktım ki küvetin tıpasi acıkmış benim döktüğüm su olduğu gibi odanın içine doldu annesi kizini tek başına yıkadı

Geçmişler olsun fena olmuş. Yine de yıkamışsın. Ben eşimle de yıkayamıyorum, hala annemle devam

Olur öyle kazalar biz bşr kere annam ile bir kere kayınvalidem le katlanır kovayı çok su doldurduk çökertti tüm oda halı her şey ıslandı ben 40 mız çıktığından beri yıkıyorum tek valla daha rahat biri olunca panik yapıp beni de geriyorlardı zaten artık yüzü üstü yatırınca başlarını kaldırıyorlar başı da rahat yıkanıyor sende açılışı yapmışsın devamı da gelir artık

Geçmişler olsun fena olmuş. Yine de yıkamışsın. Ben eşimle de yıkayamıyorum, hala annemle devam
Ay sağol yaa.
İnsan tereddüt ediyor haklısın. Benim esimden başka yakınımda kimse yok. E esimde işte oluyor,ayarlamak sıkıntı oluyor zamanı. Artık yıkarım kendim kolay oldu.

Kötü oluyor ya halıyı serdim balkona Allahtan parkeleri hemen kuruladim sıkıntı olmadı.
Yüzüstü çeviremedim ,köpük filede yıkıyoruz zaten,baş kısmı epey yüksek. Kulaklarını koruyarak az az su döktüm kafasından oda gayet keyifliydi sıkıntı olmadı çok şükür. Boşuna korkmuştum.

Ya kızlar bu çocuk dün gece 12'ye kadar uyumadı. Memede uyuyor, sonra beşiğe bırakınca uyanıp ağlıyordu. Bir şekilde 12'de uyudu ama o ilk uykusu normalden epey kısa sürdü. Sabah sallayarak zar zor uyuttum yine bir şekilde ama parkta gündüz bebek arabasıyla uyuyordu. Ona da direndi uyumadı. Ağlayınca apar topar geri döndüm eve. Bu gece de uyumazsa ne yapacağımı bilmiyorum. Hasta desem hasta gibi değil. Acaba diş ağrısı başlamış olabilir mi? Böyle bir uykuya direnme durumu yaşayan var mı başka? Her gün yeni bir icat çıkarıyor. En azından o uyuyunca biz de onunla uyuyorduk gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…