Sezaryenin yan etkisi demek ki nerdeyse hepimizde varBenimde belimin sirtla birleştiği yer çok ağrıyor özellikle yataktan kalkarken oklava yutmuş gibi oluyorum
Benimki başta yoktu 1 ay falan sonra basladi, kadın doğuma gittim başka Dr a , anestezi Dr unu aradı, o da eğer ameliyattan sonra hep varsa ameliyatla ilgilidir ama 1 ay sonra başladıysa başka bir şeydir nörolojiye gitsin dedi ama tabi bebekle gitmedim. Emzirirken de oluyor gibi geliyor bana, benim terlemelerim hala geçmedi, gece çocuğa kalkinca üzerimi değişsemde emzirirken sırtimin o kısmı açık kalıyor, birde dik durup emzirmiyorum, ondan olabilir gibi geldi ama sezeryandanda olabilir , neden olduysa bi an önce geçip gider insSezaryenin yan etkisi demek ki nerdeyse hepimizde var
Benim de öyleÇok güzel kitaplar var ya çocuktan çok kendime okuyasım geliyor
Elini tutup ben döndürdüm hep 15 gündür yarim dönüyordu. 2 gündür yan dönüp yüzünü yere gömüyordu meğer yüz üstü dönmeye çalışıyormuş.Ne güzeeel, maşallahBenimki cani isterse dönmeye çalışıyor dönmesi için her hangi bir şey yaptırıyor muyuz
Bizimkinde dönmeye dair hiçbir emare yok. Yan bile dönmüyor. Öyle egzersiz mi yapmamız lazımmış. Düz kafa olmaya başladı diye doktor gün içinde ara ara destekli yan yatırın demişti. Yan yatırınca yine sırtüstü dönmek istiyor ağlıyorElini tutup ben döndürdüm hep 15 gündür yarim dönüyordu. 2 gündür yan dönüp yüzünü yere gömüyordu meğer yüz üstü dönmeye çalışıyormuş.
Sen elini tut yan çevir gün içinde, öğrensin nasil donulecegini.
Benimki de dönmüyor henüz canım ama popoyu kaydırma kaydırma yatağının ortasına geliyorBizimkinde dönmeye dair hiçbir emare yok. Yan bile dönmüyor. Öyle egzersiz mi yapmamız lazımmış. Düz kafa olmaya başladı diye doktor gün içinde ara ara destekli yan yatırın demişti. Yan yatırınca yine sırtüstü dönmek istiyor ağlıyor
Ben egzersizin faydası olduğunu düşünüyorum.Bizimkinde dönmeye dair hiçbir emare yok. Yan bile dönmüyor. Öyle egzersiz mi yapmamız lazımmış. Düz kafa olmaya başladı diye doktor gün içinde ara ara destekli yan yatırın demişti. Yan yatırınca yine sırtüstü dönmek istiyor ağlıyor
yüzüstü canım hatra instaya falan attım çok güzel hatıra olduAy maşallah kuzucuk, benimki sırt üstü yatarken ayaklarından güç alarak baktım halıda yer değiştirip alt açmasından ayrılmış gördğm şaşırdım bende bideo açayım bari çok zevki olur izlemesi , sizin yüzüstü mü kolları üzerinde mi hareket edil uzaklaşmış sırtüstü mü ?
Bir yılı buluyormuş tanıdıklardan sezeryan olanlar öyle dedi hep bana canımHaftaya doktora gidip sorcam gecer mi geciyor mu diye? İnsallah gecer
Ya bu da totoyu zıplatıyor, kaydırıyor. Beşiğe düz yatırıp çapraz dönmüş buluyorum ama yan dönme vs yok evet. Battaniyeyi de atıyor. Beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum korkudan. Bu sefer de ayak kısmından açıyor tekmeleyipBenimki de dönmüyor henüz canım ama popoyu kaydırma kaydırma yatağının ortasına geliyorve seninki gibi asla yüz üstü yatmayı sevmiyor yan yatmayı da sevmiyor kendisini bir şekilde sırt üstü konuma getiriyor. Geçen gün yatakta yan bıraktım bir baktım boyuna yatırdığım çocuk enine dönmüş battaniyeyi de üstünden atmış
Öyle tabii canım. Yine ne varsa kızlarda var, erkek bebekler tembel oluyor biraz daha ahshdjBen egzersizin faydası olduğunu düşünüyorum.
Oğlum 5 aylıkken dönmüştü ilk,her bebek farklı.
HahaYa bu da totoyu zıplatıyor, kaydırıyor. Beşiğe düz yatırıp çapraz dönmüş buluyorum ama yan dönme vs yok evet. Battaniyeyi de atıyor. Beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum korkudan. Bu sefer de ayak kısmından açıyor tekmeleyip
Öyle tabii canım. Yine ne varsa kızlarda var, erkek bebekler tembel oluyor biraz daha ahshdj
Maşallah bebişe. Benimki de çok hevesli dönmeye 2 aylıkken yan dönmeye başlamıştı zaten Bayadır tam dönmeye çalışıyor ama yapamadı bir türlüElini tutup ben döndürdüm hep 15 gündür yarim dönüyordu. 2 gündür yan dönüp yüzünü yere gömüyordu meğer yüz üstü dönmeye çalışıyormuş.
Olsun ben kızları övmeye devam. Bizim oğlan terör estiriyorHaha
Ben oğlumda hiç zorluk görmedim. Öyle uysal öyle sakindi kikızım tam bir yaygaracı
Bende sırtından destekleyip çeviriyordum senin dediğin daha mantıklı öyle yapayım birdeElini tutup ben döndürdüm hep 15 gündür yarim dönüyordu. 2 gündür yan dönüp yüzünü yere gömüyordu meğer yüz üstü dönmeye çalışıyormuş.
Yaa yerimMaşallah bebişe. Benimki de çok hevesli dönmeye 2 aylıkken yan dönmeye başlamıştı zaten Bayadır tam dönmeye çalışıyor ama yapamadı bir türlüegzersiz filanda yapıyoruz ama beli çeviremiyor sinirleniyor yapamayınca geçen gece sinirinden uyumadı bi yapsaydı da kurtulsaydık
Geçmişler olsun fena olmuş. Yine de yıkamışsın. Ben eşimle de yıkayamıyorum, hala annemle devamİlk kez tek başıma kızımı yıkadım az önce. Hep eşimden destek alıyordum.
Hem yıkıyorum hem konuşuyorum. Ohh annesi kizini tek başına yıkar filan .. dizime su geldi bir baktım ki küvetin tıpasi acıkmış benim döktüğüm su olduğu gibi odanın içine dolduannesi kizini tek başına yıkadı
Olur öyle kazalarİlk kez tek başıma kızımı yıkadım az önce. Hep eşimden destek alıyordum.
Hem yıkıyorum hem konuşuyorum. Ohh annesi kizini tek başına yıkar filan .. dizime su geldi bir baktım ki küvetin tıpasi acıkmış benim döktüğüm su olduğu gibi odanın içine dolduannesi kizini tek başına yıkadı
Ay sağol yaa.Geçmişler olsun fena olmuş. Yine de yıkamışsın. Ben eşimle de yıkayamıyorum, hala annemle devam
Olur öyle kazalarbiz bşr kere annam ile bir kere kayınvalidem le katlanır kovayı çok su doldurduk çökertti tüm oda halı her şey ıslandı ben 40 mız çıktığından beri yıkıyorum tek valla daha rahat biri olunca panik yapıp beni de geriyorlardı zaten artık yüzü üstü yatırınca başlarını kaldırıyorlar başı da rahat yıkanıyor sende açılışı yapmışsın devamı da gelir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?