O da var ya maalesef meme reddi de var yine. Üstüne uykuya direniş eklendicanım alt 2 dişin çıkacagı yerde beyazlık ya da şişlik kızarıklık varsa diştir. ama 4. ayın genel özelliği meme reddi uyku gerilemesi maalesef. biz de meme reddinden ve gündüz uykularının azalmasından aldık nasibimizi
Ne güzel kafalar. Ben de hastaneye kucağımda emzirerek götürüp öyle getiriyorum. Kollarım titriyor artık zorlamaktanBenimki zaten dışarıya tamamen karşı dışarı çıktığımız gibi avaz avaz ağlıyor hastaneye kontrole giderken bile uyutup öyle götürüyorum mecburen
Aha bi tane daha benim oğlumdanBende yanındayım canım benimki de 40ı çıktı gündüz uykuları azaldı ve kesinlikle yatakta uyumuyor gündüzleri hep kucakta uyuycak
Bide bel ağrısı ekliyelim, inanılmaz ağrıyor benim yaHepimiz ne kadar da güzel mortingen ştrase olduk dört ayı doldurmadan. Ne kadar da güzel hizaya geldik. Göz altlarımdaki morlukların, el bileklerimdeki ağrının tarifini veriyorum. İsteyenler kağıt kalem alıp gelsin
Bu meme reddi nasıl oluyor hiç mi almıyor memeyi? Benimki bi kac gündür biraz emiyor bırakıyor sonra yine alıyor sonra yine bırakıyor aglaya aglaya oluyor tabi bunlarcanım alt 2 dişin çıkacagı yerde beyazlık ya da şişlik kızarıklık varsa diştir. ama 4. ayın genel özelliği meme reddi uyku gerilemesi maalesef. biz de meme reddinden ve gündüz uykularının azalmasından aldık nasibimizi
Öyle işte. Benimki promosyon olarak arada beni dövüp cimcikliyor bir deBu meme reddi nasıl oluyor hiç mi almıyor memeyi? Benimki bi kac gündür biraz emiyor bırakıyor sonra yine alıyor sonra yine bırakıyor aglaya aglaya oluyor tabi bunlar
Demi ya oda var bak tırnakları uzunsa yandıkÖyle işte. Benimki promosyon olarak arada beni dövüp cimcikliyor bir de
Aman bacım dur ben gelmeyim haftaya işe başlıcam inşallah gerilemeyiz biz kendimi geçtim babaanneye yazık o birde panik öğlene kadar durmazsa kadın bırakıp kaçar biziO zaman siz de gelin. Niye ben tek başıma geriliyormuşum?
Ben böyle olunca meme değiştiriyorum hatta bu ara huy etti. Baktım bir memeyi çok bırakmaya başlıyor diğerine bazen bunu 6 7 kere yapıyorum. Öyle bırakıyorum yarım saat sonra sakimleşip tekrar tek memeyi emiyor. Paşam ben işe gidince ne yapacak bakalım öğlene kadar bir kere kaşık biberon ile süt vericez kime naz yapacakBu meme reddi nasıl oluyor hiç mi almıyor memeyi? Benimki bi kac gündür biraz emiyor bırakıyor sonra yine alıyor sonra yine bırakıyor aglaya aglaya oluyor tabi bunlar
Uzun tabii. Rahat durmadığı için onları da düzgün kesemiyorum. Ucundan kırpabiliyorum ancak. Sonra hem kendini hem beni çiziyorDemi ya oda var bak tırnakları uzunsa yandık
Tamam sana üç hafta mühletAman bacım dur ben gelmeyim haftaya işe başlıcam inşallah gerilemeyiz biz kendimi geçtim babaanneye yazık o birde panik öğlene kadar durmazsa kadın bırakıp kaçar bizi
Benimde yanağımda boydan boya çizik olduÖyle işte. Benimki promosyon olarak arada beni dövüp cimcikliyor bir de
Benim göğsümü sanki kedi parçalamış gibiÖyle işte. Benimki promosyon olarak arada beni dövüp cimcikliyor bir de
Benimde yanağımda boydan boya çizik oldu
Benimki de göğüs bölgesine çalışıyor. Arada tokatlıyor falan bir de. Emzirme kolyesini ilk defa duydumBenim göğsümü sanki kedi parçalamış gibiüstelik uyurken yakalayıp tüm tırnaklarını güzelce kestim. Ellerini pençe gibi açıp kapıyo bastira bastıra Emzirme kolyesi diye bişey uydurmuşlar, ondan yapmak lazım. Kafanızdan hop diye geçirebileceğiniz uzunlukya büyük büyük renkli boncuklardan kolye yapıyolar bebek emerken başka şeyle değil o kolyeyle uğraşıyo. Memeyide bırakmıyomuş. İnstada görmüştüm.
Bizimki çok çok önceden başladı buna. O zaman görme falan da yoktu. Şu anda da ne kadar görebildiğinden emin değilim ama etrafı kesiyor olabilir, bunu ben de ilk zamanlar meme reddini araştırırken görmüştüm. Benim ek olarak deneyebileceğim bir yatakta zıplamak, bir de amuda kalkmak kaldı. Bizimki "Emzirirken sadece gezme, ses de aç" diyor. Mayışıp uyumak istiyor bir şeylere bakmak değil deyoutubeda 4. ay meme reddi ile ilgili güzel bir video izledim kısaca anlatıyım.
bebeklerin fulu gördüğü dünya artık netleştigi için 4. ayda merak duygusu memenin önüne geçiyor bebek sürekli keşfetmek izlemek istiyor. meme gelince de iki fırt alıp bana etrafı göster bırak şunu diyor. bu yüzden yapılabilecekler
1. ayakta emzirme. bebegin merakı da gitsin karnı da doysın diye.
2. kısa süreli emzirme diyelim normalde 15 dk emiyorsa bi uyanıklık süresinde 3 kere 5 dk emzirmek gibi bebeği emzir sonra bırak ve etrafı izleyebikecegi şeyler göster yarım saat sonra tekrar emzir gibi.
3. her emzirmede farklı odada emzir. sürekli aynı odada aynı koltukta emmesin bi emzirme yatak odasında bir emzirme salonda bir emzirme kendi odasında gibi
4.bebekler farklı aurat ifadeleri izlemeyi sever. emerken ona komik surat ifadeleri yap ya da şarkı söyle
her seferinde farklı biri denenebilir
benim buna ekleyecegim son çarem yatakta ayakta zıplauarak emzirme
en önemlisi de bu geçici bir süreç
büyük kızımın balonu vardı hani şu ipli planlardan ipini boynumdan geçirip kolye yapup onla gezdim 1 gün boyunca. komşuya kapıyı da onla açmasaydım iyiydiBenim göğsümü sanki kedi parçalamış gibiüstelik uyurken yakalayıp tüm tırnaklarını güzelce kestim. Ellerini pençe gibi açıp kapıyo bastira bastıra Emzirme kolyesi diye bişey uydurmuşlar, ondan yapmak lazım. Kafanızdan hop diye geçirebileceğiniz uzunlukya büyük büyük renkli boncuklardan kolye yapıyolar bebek emerken başka şeyle değil o kolyeyle uğraşıyo. Memeyide bırakmıyomuş. İnstada görmüştüm.
bizimki de tam 2 aylık olunca başladı. bizimkiler emmeyi sevmiyo galibaBizimki çok çok önceden başladı buna. O zaman görme falan da yoktu. Şu anda da ne kadar görebildiğinden emin değilim ama etrafı kesiyor olabilir, bunu ben de ilk zamanlar meme reddini araştırırken görmüştüm. Benim ek olarak deneyebileceğim bir yatakta zıplamak, bir de amuda kalkmak kaldı. Bizimki "Emzirirken sadece gezme, ses de aç" diyor. Mayışıp uyumak istiyor bir şeylere bakmak değil de
büyük kızımın balonu vardı hani şu ipli planlardan ipini boynumdan geçirip kolye yapup onla gezdim 1 gün boyunca. komşuya kapıyı da onla açmasaydım iyiydi
ay geçen kim demişti halayla uyuyo diye. kimseyi kınamıcan işte. geçen bizim yanımız okul 19 mayıs gösterisi var emme savaşında çok sıcak diye pencereyi açtım okulda da halay çalmaya başladı damat halayına kulak kesilip emmeye başlamasın mı. evde beni izleyen olsa kucagımda çocuk emzirieken damat halayı oynuyorum kendi kendime
yaa benim ilk kızım nasıl memeciydi aglasa takardım susturucuyu gazı olsa mızlansa hık dese. hiç böyle şeyler yaşamadım. bunu da yaşatacakmış bana zilli. neyse saglıkları yerinde olsun biz amuda da kalkarız.Berilyumm olması lazım. Bir dahakine Kibariye'yi de dene. O da benim keşfimdi ahshjd Gerçi biz onu sakinleşme şarkısı olarak kullanmıştık ama emzirmede de denenebilir. Daha neler yapacağız acaba
Amin amin inşallahyaa benim ilk kızım nasıl memeciydi aglasa takardım susturucuyu gazı olsa mızlansa hık dese. hiç böyle şeyler yaşamadım. bunu da yaşatacakmış bana zilli. neyse saglıkları yerinde olsun biz amuda da kalkarız.
kibariye listeme girdi sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?