2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ben yüzstü yatırmasam bizimki sürekli uyanır. tek çare onu bulabikdim ara ara yuzüstü deniyorum kısa sürede uyanıyor

Kaç günlük bebişin cnm bazı bebeklerde 4. Aya girince uyku gerilemesi oluyormuş acaba o mu başladı

Kaç günlük bebişin cnm bazı bebeklerde 4. Aya girince uyku gerilemesi oluyormuş acaba o mu başladı
Ay benimkinde uyku gerilemesi olursa naparim bilmiyorum ya zatenn uyumuyor doğru düzgün inşallah bide bu gelmez başıma

Uyku gerilemesi olabilir. Kaç günlük?

ben yüzstü yatırmasam bizimki sürekli uyanır. tek çare onu bulabikdim ara ara yuzüstü deniyorum kısa sürede uyanıyor
Yüzüstü yatmıyor hiçbir şekilde
Uyku gerilemesi olabilir. Kaç günlük?
Oo yoo buna hazır değilim. 113 günlük. Haftaya bugün 4 ay doluyor

H Hazel9 Ballikko İyi misiniz? Ben döndüm siz kaybolmuşsunuz
İyiyiz canım şükür, aşı olayımız vardı baya ateş yaptı 39 a kadar, fitildi calpoldu düşüremedik. Grip başladı. Burnu hep tıkalı nefes alamıyor alamadığı içinde iştahınada yansıdı. Günlerdir bunlarla uğraşıyorum. Onun dışında her zamanki gibi huysuz . Bensiz uyumuyor emmeden uyumuyor gece uykusuna direnmeye basladı simdide. Çok uykusu var ama uyumamak için direniyor . 8 de uyuyan bebek 10u geçiyor bile bazen. Gündüz desen tavşan uykusunda. Toplasan 1 saat uyumuyor. Valla çok yıprandım siz nasılsınz? Yazılanları okuyamadım giremiyorum bile girsemde 2dakika gündeme bakıp çıkıyorum

5--
Geçmiş olsun Menenjit aşısından mı oldu? Demin aynı şeyi konuşuyorduk. Gece 12'yi gördük dün gece. İki gündür uyumuyor. Ben acaba diş mi dedim de kızlar 4. ayda uyku gerilemesi oluyor dedi :/

Bende yanındayım canım benimki de 40ı çıktı gündüz uykuları azaldı ve kesinlikle yatakta uyumuyor gündüzleri hep kucakta uyuycak
Gündüz ben de dizimde sallayarak, gözlerine bakarak ve konuşarak uyutuyorum. Ninni değil bayağı dingin bir ses tonuyla kesintisiz bir şekilde uzun uzun bir şeyler anlatmamı bekliyor. Geçenlerde "insanlar mağaradan binalara nasıl geçmiş, neden uyumalıyız" temalı bir konuşma yaptım. Bu tabii çok yorucu diye parkta bebek arabasıyla uyutma yöntemini bulmuştum. Bugün onu da aldı elimden. Dizimde yine sallarım sorun değil ama uyanana kadar dizinden indirme diyor. Yatağa bırakınca 2-3 dk sonra uyanıyor, dizimde bırakırsam sallamasam bile olur yeter ki orada dursun. Artık karın-diz mesafeme sığmıyor ne yapacağım bilmiyorum. Ayağımda sallamamı istemiyor

Hayır ben her gün 3,5 saat bebek arabasıyla süs havuzu tavaf ederek uykuyu zar zor ilerletşim. Kalkmışlar bana geriliyorsunuz diyorlar. Neyse burcusami biz çayı koyalım, onlar da hızlıca gelirler
Demi ya yalnız kalmayalım Beyazkup de bizimle

Geçmiş olsun cnm gece uykuları nasıl peki

5--

Geçmiş olsun Menenjit aşısından mı oldu? Demin aynı şeyi konuşuyorduk. Gece 12'yi gördük dün gece. İki gündür uyumuyor. Ben acaba diş mi dedim de kızlar 4. ayda uyku gerilemesi oluyor dedi :/
canım alt 2 dişin çıkacagı yerde beyazlık ya da şişlik kızarıklık varsa diştir. ama 4. ayın genel özelliği meme reddi uyku gerilemesi maalesef. biz de meme reddinden ve gündüz uykularının azalmasından aldık nasibimizi

Benimki zaten dışarıya tamamen karşı dışarı çıktığımız gibi avaz avaz ağlıyor hastaneye kontrole giderken bile uyutup öyle götürüyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…