ben yüzstü yatırmasam bizimki sürekli uyanır. tek çare onu bulabikdim ara ara yuzüstü deniyorum kısa sürede uyanıyorYa kızlar bu çocuk dün gece 12'ye kadar uyumadı. Memede uyuyor, sonra beşiğe bırakınca uyanıp ağlıyordu. Bir şekilde 12'de uyudu ama o ilk uykusu normalden epey kısa sürdü. Sabah sallayarak zar zor uyuttum yine bir şekilde ama parkta gündüz bebek arabasıyla uyuyordu. Ona da direndi uyumadı. Ağlayınca apar topar geri döndüm eve. Bu gece de uyumazsa ne yapacağımı bilmiyorum. Hasta desem hasta gibi değil. Acaba diş ağrısı başlamış olabilir mi? Böyle bir uykuya direnme durumu yaşayan var mı başka? Her gün yeni bir icat çıkarıyor. En azından o uyuyunca biz de onunla uyuyorduk gece
Kaç günlük bebişin cnm bazı bebeklerde 4. Aya girince uyku gerilemesi oluyormuş acaba o mu başladıYa kızlar bu çocuk dün gece 12'ye kadar uyumadı. Memede uyuyor, sonra beşiğe bırakınca uyanıp ağlıyordu. Bir şekilde 12'de uyudu ama o ilk uykusu normalden epey kısa sürdü. Sabah sallayarak zar zor uyuttum yine bir şekilde ama parkta gündüz bebek arabasıyla uyuyordu. Ona da direndi uyumadı. Ağlayınca apar topar geri döndüm eve. Bu gece de uyumazsa ne yapacağımı bilmiyorum. Hasta desem hasta gibi değil. Acaba diş ağrısı başlamış olabilir mi? Böyle bir uykuya direnme durumu yaşayan var mı başka? Her gün yeni bir icat çıkarıyor. En azından o uyuyunca biz de onunla uyuyorduk gece
Ay benimkinde uyku gerilemesi olursa naparim bilmiyorum ya zatenn uyumuyor doğru düzgün inşallah bide bu gelmez başımaKaç günlük bebişin cnm bazı bebeklerde 4. Aya girince uyku gerilemesi oluyormuş acaba o mu başladı
Uyku gerilemesi olabilir. Kaç günlük?Ya kızlar bu çocuk dün gece 12'ye kadar uyumadı. Memede uyuyor, sonra beşiğe bırakınca uyanıp ağlıyordu. Bir şekilde 12'de uyudu ama o ilk uykusu normalden epey kısa sürdü. Sabah sallayarak zar zor uyuttum yine bir şekilde ama parkta gündüz bebek arabasıyla uyuyordu. Ona da direndi uyumadı. Ağlayınca apar topar geri döndüm eve. Bu gece de uyumazsa ne yapacağımı bilmiyorum. Hasta desem hasta gibi değil. Acaba diş ağrısı başlamış olabilir mi? Böyle bir uykuya direnme durumu yaşayan var mı başka? Her gün yeni bir icat çıkarıyor. En azından o uyuyunca biz de onunla uyuyorduk gece
Yüzüstü yatmıyor hiçbir şekildeben yüzstü yatırmasam bizimki sürekli uyanır. tek çare onu bulabikdim ara ara yuzüstü deniyorum kısa sürede uyanıyor
Kaç günlük bebişin cnm bazı bebeklerde 4. Aya girince uyku gerilemesi oluyormuş acaba o mu başladı
Oo yoo buna hazır değilim. 113 günlük. Haftaya bugün 4 ay doluyorUyku gerilemesi olabilir. Kaç günlük?
Üzgünüm ama bu uyku gerilemesiYüzüstü yatmıyor hiçbir şekilde
Oo yoo buna hazır değilim. 113 günlük. Haftaya bugün 4 ay doluyor
O zaman siz de gelin. Niye ben tek başıma geriliyormuşum?Üzgünüm ama bu uyku gerilemesi
Tatlım ben ortalama 2.aydan beri uyku gerilemesindeyim merak etme yanındayımO zaman siz de gelin. Niye ben tek başıma geriliyormuşum?
Bekle bizi anacımO zaman siz de gelin. Niye ben tek başıma geriliyormuşum?
Tatlım ben ortalama 2.aydan beri uyku gerilemesindeyim merak etme yanındayım
Hayır ben her gün 3,5 saat bebek arabasıyla süs havuzu tavaf ederek uykuyu zar zor ilerletşim. Kalkmışlar bana geriliyorsunuz diyorlar. NeyseBekle bizi anacım
İyiyiz canım şükür, aşı olayımız vardı baya ateş yaptı 39 a kadar, fitildi calpoldu düşüremedik. Grip başladı. Burnu hep tıkalı nefes alamıyor alamadığı içinde iştahınada yansıdı. Günlerdir bunlarla uğraşıyorum. Onun dışında her zamanki gibi huysuz . Bensiz uyumuyor emmeden uyumuyor gece uykusuna direnmeye basladı simdide. Çok uykusu var ama uyumamak için direniyor . 8 de uyuyan bebek 10u geçiyor bile bazen. Gündüz desen tavşan uykusunda. Toplasan 1 saat uyumuyor. Valla çok yıprandım
Geçmiş olsunİyiyiz canım şükür, aşı olayımız vardı baya ateş yaptı 39 a kadar, fitildi calpoldu düşüremedik. Grip başladı. Burnu hep tıkalı nefes alamıyor alamadığı içinde iştahınada yansıdı. Günlerdir bunlarla uğraşıyorum. Onun dışında her zamanki gibi huysuz . Bensiz uyumuyor emmeden uyumuyor gece uykusuna direnmeye basladı simdide. Çok uykusu var ama uyumamak için direniyor . 8 de uyuyan bebek 10u geçiyor bile bazen. Gündüz desen tavşan uykusunda. Toplasan 1 saat uyumuyor. Valla çok yıprandımsiz nasılsınz? Yazılanları okuyamadım giremiyorum bile girsemde 2dakika gündeme bakıp çıkıyorum
Bende yanındayım canım benimki de 40ı çıktı gündüz uykuları azaldı ve kesinlikle yatakta uyumuyor gündüzleri hep kucakta uyuycakO zaman siz de gelin. Niye ben tek başıma geriliyormuşum?
Gündüz ben de dizimde sallayarak, gözlerine bakarak ve konuşarak uyutuyorum. Ninni değil bayağı dingin bir ses tonuyla kesintisiz bir şekilde uzun uzun bir şeyler anlatmamı bekliyor. Geçenlerde "insanlar mağaradan binalara nasıl geçmiş, neden uyumalıyız" temalı bir konuşma yaptım. Bu tabii çok yorucu diye parkta bebek arabasıyla uyutma yöntemini bulmuştum. Bugün onu da aldı elimden. Dizimde yine sallarım sorun değil ama uyanana kadar dizinden indirme diyor. Yatağa bırakınca 2-3 dk sonra uyanıyor, dizimde bırakırsam sallamasam bile olur yeter ki orada dursun. Artık karın-diz mesafeme sığmıyor ne yapacağım bilmiyorum. Ayağımda sallamamı istemiyorBende yanındayım canım benimki de 40ı çıktı gündüz uykuları azaldı ve kesinlikle yatakta uyumuyor gündüzleri hep kucakta uyuycak
Geçmiş olsun cnm gece uykuları nasıl pekiİyiyiz canım şükür, aşı olayımız vardı baya ateş yaptı 39 a kadar, fitildi calpoldu düşüremedik. Grip başladı. Burnu hep tıkalı nefes alamıyor alamadığı içinde iştahınada yansıdı. Günlerdir bunlarla uğraşıyorum. Onun dışında her zamanki gibi huysuz . Bensiz uyumuyor emmeden uyumuyor gece uykusuna direnmeye basladı simdide. Çok uykusu var ama uyumamak için direniyor . 8 de uyuyan bebek 10u geçiyor bile bazen. Gündüz desen tavşan uykusunda. Toplasan 1 saat uyumuyor. Valla çok yıprandımsiz nasılsınz? Yazılanları okuyamadım giremiyorum bile girsemde 2dakika gündeme bakıp çıkıyorum
Hepimiz ne kadar da güzel mortingen ştrase olduk dört ayı doldurmadan. Ne kadar da güzel hizaya geldik. Göz altlarımdaki morlukların, el bileklerimdeki ağrının tarifini veriyorum. İsteyenler kağıt kalem alıp gelsin
canım alt 2 dişin çıkacagı yerde beyazlık ya da şişlik kızarıklık varsa diştir. ama 4. ayın genel özelliği meme reddi uyku gerilemesi maalesef. biz de meme reddinden ve gündüz uykularının azalmasından aldık nasibimizi5--
Geçmiş olsunMenenjit aşısından mı oldu? Demin aynı şeyi konuşuyorduk. Gece 12'yi gördük dün gece. İki gündür uyumuyor. Ben acaba diş mi dedim de kızlar 4. ayda uyku gerilemesi oluyor dedi :/
Benimki zaten dışarıya tamamen karşı dışarı çıktığımız gibi avaz avaz ağlıyor hastaneye kontrole giderken bile uyutup öyle götürüyorum mecburenGündüz ben de dizimde sallayarak, gözlerine bakarak ve konuşarak uyutuyorum. Ninni değil bayağı dingin bir ses tonuyla kesintisiz bir şekilde uzun uzun bir şeyler anlatmamı bekliyor. Geçenlerde "insanlar mağaradan binalara nasıl geçmiş, neden uyumalıyız" temalı bir konuşma yaptım. Bu tabii çok yorucu diye parkta bebek arabasıyla uyutma yöntemini bulmuştum. Bugün onu da aldı elimden. Dizimde yine sallarım sorun değil ama uyanana kadar dizinden indirme diyor. Yatağa bırakınca 2-3 dk sonra uyanıyor, dizimde bırakırsam sallamasam bile olur yeter ki orada dursun. Artık karın-diz mesafeme sığmıyor ne yapacağım bilmiyorum. Ayağımda sallamamı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?