2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
4. ay aşılarıyla birlikte mi yapılacak yani

4. ay aşılarıyla birlikte mi yapılacak yani
Aynen 4. Ayın içinde başlayalım dedi 5 doktoru 6 ayı gecikmeden ilk dozlar vurulmuş olsun dedi , malesef ülke çok göç aldığı için farklı menenjit yapan mikrop gelebiliyormuş saha sık görüşmeye başlamış , özellikle de okula giden çocukları olan bebeklilere kesinlikle riske atmayın diyorum dedi , kalabalık ortamlar ve okul ortamlarından malesef gelebiliyormuş

Ay maşallah kuzucuk, benimki sırt üstü yatarken ayaklarından güç alarak baktım halıda yer değiştirip alt açmasından ayrılmış gördğm şaşırdım bende bideo açayım bari çok zevki olur izlemesi , sizin yüzüstü mü kolları üzerinde mi hareket edil uzaklaşmış sırtüstü mü ?

Of ya biz sürekli hastanedeyiz, delik deşik ettiler çocuğu. Bir de o aşının stresini yaşatmak istemedim. Doktor da 1 yaşını bekleyelim deyince işime geldi öylesi ama içim de rahat değil. Bu ne biçim iş

Çok teşekkür ederim canım , iki kızlarımın arası 2 yaş onları okadar çok zor büyüttüm ki anlatamam ikiz olsalar öyle olmazdı eminim , ara verdim uzun süre büyük 13 diğer 11 yaşında biri lgs ye girecek diğeri de ergenliğe girmek üzere yoğun okul ve sınav tempoları var fiziki açıdan benden artık bağımsızlar banyo yemek giydirmek vs işleri yok, amaaaa sınav stresi öfke atakları kardeş kavgaları yapmaları gereken sorumlulukları yapmamaları ertelemeleri arkadaş ortamlarını ayarlamak iyi aile çocuklarıyla arkadaş olmalarını sağlayıp arkadaşlarının aileleriyle de muhabbet etme durumunda olmak , say say bitiremeyeceğim sorunları okadar çok ki gönlüm yoruluyor onların o sorunlarına çare olmaya çalışmaktan eşimle çocukların arasında kalmaktan yoruluyorum. İnanın ruh ve gönül Yorgunluğuma bebeğimin sürekli kucak istemesi ağlaması eziyeti ilaç gibi geliyor onu kucağıma alınca sarılınca yüzünü güldürünce o seslerini duydukça diğer sorunlarım tüy olup gidiyor üzerimden pamuk gibi oluyorum , ama beden de ben buradayım diyor tabi halsiz bitkin düşüyorum her yerlerim ağrıyor . Aklama öovukalr geliyor anne süt gibi oh mis mutlu , inan Evde anne mutsuzsa herkes yaşayan ölü gibi geziyor eşim eve geliyor suratıma bakıyor çovukalr okuldan geliyor telaşla hepsi okulda olanları anlatıyor derslerini öğretmenlerini anlatıyorlar heyecanla yüzüme bakıyorlar allahım ahtapot olsam anca bu kadar olurdum . Üç çocuklu olduğumu dibime kadar hissediyorum inanın ki bi de o halde her gördüğünde sana gelicez bi bizi alamadın bakmpandemi de bitti diyenler oluyor mu haftada bir misafir ağırladım resmen iki kez üst üste sonra hasta oldum üç gün yattım ikram temizlik derken yorugunluktan diğer çocuklarımın nasıl büyüdüğünü anlamamışım sanki zaman hızla akıp geçti şuan ki sloganım ; Yaşadığın an en güzel an

Biz yaptirdik 3.ay iki farkli menenjit asisi. 5 ve 13.aylarda da birer doz daha dedi doktorumuz. Rotayi da 2 ve 4.aylar dedi. Menenjit ates yapti kizimda, calpol ve fitil verdik ayri zamanlarda

Ah kıyamam canım benim seni çok iyi anlıyorum çok da haklısın en güzel kararı sen ve eşin verirsin en hayırlısı sağlıklısı olsun hakkımızda inşllah

Biz yaptirdik 3.ay iki farkli menenjit asisi. 5 ve 13.aylarda da birer doz daha dedi doktorumuz. Rotayi da 2 ve 4.aylar dedi. Menenjit ates yapti kizimda, calpol ve fitil verdik ayri zamanlarda
Evet canım onun bi sıralaması var başladığın aya göre değişiyor arasında belirli bi zamanlar olması gerekiyor sende iki tipini de yaptırmışsın yani başlamışsın nimerix ve bexero ya şifa olsun kuzucuğuna sarısı bizim başımıza , zaten biri ateş yapıyormuş diğeri yapmazmış. Oda şurup ve fitille düşüyormuş iki gün yapar diyorlar sizde ne kadar sürdü peki ?

Emin değilim ama sanki öyle şeyler okumuştum burada. Benimki genel anesteziyle olduğu için çok başkaydı. Epidural ve spinali sadece okuduklarımdan biliyorum

Kime sorsam bunu soyledi ya ne zaman gecermis ki

Tam bahsettiğin yerde ağrım var doğumdan beri.
Spinal ile alakalı bence. İlk günlere göre epey azaldı, kızımı besigine Bike koyamıyorum,eğilirken cok acıyordu.

Gecti mi peki? Benim gece cok agrim oluyo? Ne zaman gecer acaba

Bizde de iki gun sürdü. Eczaneye getirttik biz 1320liraydi sanirsam ikisi. Kredi kartiyla alabildik yani. Sagligin bu kadar pahali olmasi cok üzücü.

İnşallah inşallah. Bende de yok o cesaret. Durmaz zaten. Hayaller kuruyorum öyle oturduğum yerde

Kız işte. Her yaşta daha makul. Bu toplum kız çocuklarının kıymetini ne zaman bilecek acaba
Haha
emmeden uyumuyor sorun o. bence de tok ama yine de emzik gibi agzına alıp uyusa 3 saat oldu
Uykudan da bunalmistir iyice kıyamam.

Gecti mi peki? Benim gece cok agrim oluyo? Ne zaman gecer acaba
Geçmedi ama önemli ölçüde azaldı diyebilirm

Ah kıyamam canım benim seni çok iyi anlıyorum çok da haklısın en güzel kararı sen ve eşin verirsin en hayırlısı sağlıklısı olsun hakkımızda inşllah
Amin hepimiz için inşallah
Bilmiyorum ki. "Spinal sezaryen sonrası epidural sezaryen sonrası bel ağrısı" gibi şeyler yazıp arat istersen. Gerçi böyle bakınmak da çok doğru olmayabilir. İnsan kendinde olmayan semptomları hissedebiliyor sonra başkasında okuyunca

Kızlar Sincap Kitap'ın kitaplarını genel olarak çok beğeniyorum. Fenerli, cırt cırtlı, tekerlekli, gözlü bir sürü çeşit aldık ama şunu göstermeyi denedim şimdi. Çok heyecanlandı gözlere. Belki bakmak istersiniz. Kitapların iç sayfalarını internette bulmak biraz zor oluyor, buradan paylaşayım

Eklentiler

• F219C6C9-4100-4E76-916A-EF1CE7016247.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 39C2B5FD-4D51-4B67-BC1E-96BD439E8B66.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 27F37BA1-8A1B-44B2-8B90-7491FAF853B0.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 43
  • EF86BD9F-E2CA-4954-B4DC-08ED7ECF3C1F.webp
    38 KB · Görüntüleme: 44
Gerçekten anne mutsuzsa gerginse küçücük bebek bile hissediyor..ne güzel ama çocuk evin neşesi, üç tane neşe gelmiş evinize , sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah

Kizlar bel ağrisi çeken var mi? Kalca ustu kemigim cok ağiriyor. Aksam yatarken bir sey yok ama gece bir yandan digerine donemiyorum cok cok agiriyor. Sezaryenle bi ilgisi olabilir mi?
Benimde ağrıyor sezeryandan beri canım hele bebeğim gün içinde çok hareketli olursa gece mafoluyorum

Çok güzel kitaplar var ya çocuktan çok kendime okuyasım geliyor

Kizlar bel ağrisi çeken var mi? Kalca ustu kemigim cok ağiriyor. Aksam yatarken bir sey yok ama gece bir yandan digerine donemiyorum cok cok agiriyor. Sezaryenle bi ilgisi olabilir mi?
Benimde belimin sirtla birleştiği yer çok ağrıyor özellikle yataktan kalkarken oklava yutmuş gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…