2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Pişik nasıl geçer iki gündür gece çok terliyor ondan olur mu yada benim yediğim bişeyden? O kadar dikkat ediyorum asla kakali cisli bekletmem, sadece gece çişini yapmış oluyor uyurken , onuda emzirmeye kalkınca hemen alırım, neden oldu anlamadım, baya da kızarmış

İnşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız aşıları

Maşallah kuzucuğa çok iyi kilo almış nazar değmesin inşallah aşılarda çok yormaz miniği merakımdan sordum yanlış anlamayın lütfen hiç mama kullanmış mıydınız ilk aylarda ? Benim bebeğimde 2400 gram doğdu 5400 gramda şuan ondan sordum

ilk 3 hafta kullandım canım. doktorlar kullanmamı söyledi. gerçi onlara kalsa daha kullanacaktım ama kestim kendim.
ilk kestiğimde 1 hafta kilo almadı nerdeyse. çok ağladı. mottilium hap ve bestlak kullandım. kesinlikle çok faydasını gördüm süt arttırmada

hametan iyi geliyor canım

Bestlak damlayı biliyorum da hap ne için kullanılıyor

Evet doğru diyorsun ama kizim öyle bağırınca ne oldu acaba diye baktım.Bazılarında çiş çok çok az sanki damlamis gibi, bazıları dolu dolu oluyor canim
Her dk işetemez ya bu çocuk normal
Kizlar ocean d3 vitamininin şisesini kutu icine koymayi unutmusum. Dun gun isigina maruz kalmis. Etkisini yitirir degil mi
Uv alırsa etkini yitiriyor merak etmeyin. Zaten bu yüzden koyu renk şişelerde.

Evet kolumla kafasi arasina ben de ya minik yastik ya da muslin koyuyorum, baska turlu yapis yapis oluyoruz. Bizim buralar da feci sicak ya, bir ay sonra napicaz hic bilmiyorum. Klima stresi basti beni simdiden, kışın burnu tikaninca doktor klima acmayin baska sekilde isitin demisti ama serinletmek icin baska care yok, ev alev alev

Kollari soguyor mu bebegin kolsuz ya da kisa giydirince? Soguk kol üsüdügünü mü gosterir?

Bazı alakasız sorular vol.2

1) Bebeği emzirdikten sonra siz de yatağına bırakırken zorlanıyor musunuz? Kolum kafasının altında oluyor, yatağa koyarken boynunu elimle desteklemeye çalışırken uyanabiliyor. Kolumla bırakırsam alttan kolumu çekerken çok sarsılıyor yine bazen uyanıyor. Dünyanın en basit gibi görünen ama benim için zor olan işi

2) Sizi hangi mesafeden görebiliyor? Ben bebek arabasıyla gezdirdikten sonra uyandığında ağlamasın diye eğilip yüzüne bakıyorum ama suratıma bile bakmıyor. Merak ettim normal şartlarda bu ayda hangi mesafeden görebiliyor olması lazımdı diye

3) TV açıkken sizinki de oraya doğru dönmeye çalışıyor mu? Televizyonu kapatasım gelmiyor ama onun da izlemesini istemiyorum. Ters yöne baktırdığımda bile bazen ışığı fark ederse kafasını geriye atıp ekrana bakmaya çalışıyor

Vazelin baby dene istersen canım. Faydası olduğunu duymuştum. Bi müddet bez bağlamayabilirsin kaka yaptıktan sonra altını öyle giydiriver, tavşan gibi işiyolar ama pişiği geçer hava alır biraz

Ben emzirdikten sonra omuzuma alıyorum bi müddet tıpışlıyorum hem gazı çıksın hem de dik pozisyonda midesine gitsin kusmasın diye. Yatırırken de kolumu değil avuç içini kafasına destekliyorum çekmesi kolay oluyor
Aslında buna hiç dikkat etmedim, uzak mesafeden konuşarak yaklaşınca gülerek tepki veriyor, ama gördüğü için mi yoksa şebeklik yaparak konuştuğum için sesime mi gülüyor bilmiyorum. Yakından görüyor, 15 20 cm den oyuncak tuttuğumda görüyor
Tv ye bizimki de bakıyor yaa Evde televizyon açmıyorum hiç, valla tüm dizilerim yaşan oldu, haberlere bile bakamıyoruz bu bebe yüzünden

Sevgili anneler, bebelerinizde bacak titremesi oluyor mu. Dizlerime alıyorum, bacakları da karnıma basar pozisyonda tutuyorum rahat kaka yapsın diye, o esnada özellikle sağ bacağı titriyor.

Mustela kullanıyordum, havalar çok ısınınca etki etmemeye başladı galiba. Çok kızardı, içeriğini pek beğenmememe rağmen Sudocrem'e geçtim. O daha iyi geldi. Bir de bez değiştirirken temizleyip kuruttuktan sonra bir süre açık tutup hava aldırıyorum. Bir de çol tahriş etmemeye çalış silerken. Tampon hareketlerle yumuşak yumuşak silip kuruluyorum. Ben bir de ıslak mendil kullanmıyorum. Bebek temizleme pamuğu ve kaynamış ılınmış suyla siliyorum

Sevgili anneler, bebelerinizde bacak titremesi oluyor mu. Dizlerime alıyorum, bacakları da karnıma basar pozisyonda tutuyorum rahat kaka yapsın diye, o esnada özellikle sağ bacağı titriyor.
Sana yaslarken oraya ağırlığını çok bindiriyor olabilir mi?

Elimle başını tutarken kolumu çekiyorum sonra elimi cekiyorum uyanır gibi oluyor pis pis diyorum yakın mesafe durup, uyuyor. Eğer uyumak istemiyorsa hiç kipirdatmadan koysanda uyanıyor
Bazen babasının kucağındayken dibine giriyorum sesleniyorum asla göz göze gelmiyor hatta ben göz hizasına gelmeye çalışıyorum başını çeviriyor, bazende anında bakıyor ama benim uzunluk tahminim kötü şimdi cm hesabı bisey desem kesin yanlış olur
Tv olayı bizdede var, akşama kadar genelde açmıyorum, evimiz amerikan mutfak oturma odasıyla bi arada bazen bisey yapacaksam, uyurken eger tv sesi olursa benim sesime çok gürültü yapmazsam uyanmıyor diye açıyorum o kadar.ama akşam eşim haber bakayim diye açınca gözü hep tv de oluyor..ama internette okudum özellikle reklam izletmek çocuklarda çok çok tehlikeliymis göz için değil beyin ve gelişim için.. tv dışında ışığa çok bakıyor yani ona bi çözüm bulamıyorum

Aynen dediklerini bende yapıyorum canım, havalandirma, hiç ıslak mendil kullanmadım bende pamuk ve su ama suyu çeşmeden ılık alıyordum kaynatmak mi lazım? Bende mustela kullanıyorum ama her alt değişiminde sürmuyordum öyle mi yapmak gerek ? Sudocrem bende alayım internette baya iyi yorumlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…