- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
İnşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız aşılarıSağ olun kızlar , hepinize teşekkür ediyorum
Benimki hep dışarıda öyle bur şey mi varmış
Şifa olsun, aglaşmadiginiza sevindim, oncekinde kızım çok ağladı gözlerinden yaş gele geleesimde çok ağlıyor yaptırmasakmi demeye başladı sanki benim içim gitmiyor, ama mecbur yani napalm, Allah korusun hepimizin yavrusunu
Ayyy inşallah güzeldir, zaten mama verdiğimiz için azaldı sutumuz bence ama onuda mecbur verdik.guzel haberlerle gelin
Bir yerden tanıdık geldi ama nerden
Maşallah kuzucuğa çok iyi kilo almış nazar değmesin4 aylık kontrolumuz vardı bugün 6750 olmuş.2865 doğdugu için çok iyi dedi. meme olayında artıkağladığı anda bırakıyorum. o da daha mıtlu ben de. acıkınca tıpış tıpış emiyo. kanilacı başladedi asmninkini almayacagım yine diş kararttıgı için sidefer ya da myiron alıcam. menenjit aşısı ve diğer aşılar vurulacak yarın. bizden böyle
İnşallahİnşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız aşıları
ilk 3 hafta kullandım canım. doktorlar kullanmamı söyledi. gerçi onlara kalsa daha kullanacaktım ama kestim kendim.Maşallah kuzucuğa çok iyi kilo almış nazar değmesininşallah aşılarda çok yormaz miniği merakımdan sordum yanlış anlamayın lütfen hiç mama kullanmış mıydınız ilk aylarda ? Benim bebeğimde 2400 gram doğdu 5400 gramda şuan ondan sordum
hametan iyi geliyor canımPişik nasıl geçeriki gündür gece çok terliyor ondan olur mu yada benim yediğim bişeyden? O kadar dikkat ediyorum asla kakali cisli bekletmem, sadece gece çişini yapmış oluyor uyurken , onuda emzirmeye kalkınca hemen alırım, neden oldu anlamadım, baya da kızarmış
Bestlak damlayı biliyorum da hap ne için kullanılıyorilk 3 hafta kullandım canım. doktorlar kullanmamı söyledi. gerçi onlara kalsa daha kullanacaktım ama kestim kendim.
ilk kestiğimde 1 hafta kilo almadı nerdeyse. çok ağladı. mottilium hap ve bestlak kullandım. kesinlikle çok faydasını gördüm süt arttırmada
mide ilacıymıs yan etkisi süt arttırması. doktorumuz yazmıstıBestlak damlayı biliyorum da hap ne için kullanılıyor
Her dk işetemez ya bu çocukEvet doğru diyorsun ama kizim öyle bağırınca ne oldu acaba diye baktım.Bazılarında çiş çok çok az sanki damlamis gibi, bazıları dolu dolu oluyor canim
Uv alırsa etkini yitiriyor merak etmeyin. Zaten bu yüzden koyu renk şişelerde.Kizlar ocean d3 vitamininin şisesini kutu icine koymayi unutmusum. Dun gun isigina maruz kalmis. Etkisini yitirir degil mi
Tamam teşekkür ederimmide ilacıymıs yan etkisi süt arttırması. doktorumuz yazmıstı
Terlemesi çok normal canım, havalar ısındı, emerken yapışıyorumz birbirimize resmen. Bizim de hep saçlar ıslak. Sırtına bez yatırıp değiştiriyorum her emmeden sonra. Bi de kafasını yelliyorum bi bezle hafif hafif serinlik veriyor
benim büyük kızım da çok terlerdi bebekliğinden beri omuz başları saç diplerialnı göğsüsu içinde kalırdı hala da sıcaga gelemez. gece asla üstünü örtnez yazıngece 2 kere üst degişiriz.
2 numaranın da ayakları terliyo.
ben yazın büyük kızımı emzirirken veya kucaga alınca koluma müslin koyardım özellikle emzirdiğim kolunmla kızımın arasına.
Vazelin baby dene istersen canım. Faydası olduğunu duymuştum. Bi müddet bez bağlamayabilirsin kaka yaptıktan sonra altını öyle giydiriver, tavşan gibi işiyolar ama pişiği geçer hava alır birazPişik nasıl geçeriki gündür gece çok terliyor ondan olur mu yada benim yediğim bişeyden? O kadar dikkat ediyorum asla kakali cisli bekletmem, sadece gece çişini yapmış oluyor uyurken , onuda emzirmeye kalkınca hemen alırım, neden oldu anlamadım, baya da kızarmış
Ben emzirdikten sonra omuzuma alıyorum bi müddet tıpışlıyorum hem gazı çıksın hem de dik pozisyonda midesine gitsin kusmasın diye. Yatırırken de kolumu değil avuç içini kafasına destekliyorum çekmesi kolay oluyorBazı alakasız sorular vol.2
1) Bebeği emzirdikten sonra siz de yatağına bırakırken zorlanıyor musunuz? Kolum kafasının altında oluyor, yatağa koyarken boynunu elimle desteklemeye çalışırken uyanabiliyor. Kolumla bırakırsam alttan kolumu çekerken çok sarsılıyor yine bazen uyanıyor. Dünyanın en basit gibi görünen ama benim için zor olan işi
2) Sizi hangi mesafeden görebiliyor? Ben bebek arabasıyla gezdirdikten sonra uyandığında ağlamasın diye eğilip yüzüne bakıyorum ama suratıma bile bakmıyor. Merak ettim normal şartlarda bu ayda hangi mesafeden görebiliyor olması lazımdı diye
3) TV açıkken sizinki de oraya doğru dönmeye çalışıyor mu? Televizyonu kapatasım gelmiyor ama onun da izlemesini istemiyorum. Ters yöne baktırdığımda bile bazen ışığı fark ederse kafasını geriye atıp ekrana bakmaya çalışıyor
hametan iyi geliyor canım
Teşekkür ediyorumVazelin baby dene istersen canım. Faydası olduğunu duymuştum. Bi müddet bez bağlamayabilirsin kaka yaptıktan sonra altını öyle giydiriver, tavşan gibi işiyolar ama pişiği geçer hava alır biraz
Mustela kullanıyordum, havalar çok ısınınca etki etmemeye başladı galiba. Çok kızardı, içeriğini pek beğenmememe rağmen Sudocrem'e geçtim. O daha iyi geldi. Bir de bez değiştirirken temizleyip kuruttuktan sonra bir süre açık tutup hava aldırıyorum. Bir de çol tahriş etmemeye çalış silerken. Tampon hareketlerle yumuşak yumuşak silip kuruluyorum. Ben bir de ıslak mendil kullanmıyorum. Bebek temizleme pamuğu ve kaynamış ılınmış suyla siliyorumPişik nasıl geçeriki gündür gece çok terliyor ondan olur mu yada benim yediğim bişeyden? O kadar dikkat ediyorum asla kakali cisli bekletmem, sadece gece çişini yapmış oluyor uyurken , onuda emzirmeye kalkınca hemen alırım, neden oldu anlamadım, baya da kızarmış
Sana yaslarken oraya ağırlığını çok bindiriyor olabilir mi?Sevgili anneler, bebelerinizde bacak titremesi oluyor mu. Dizlerime alıyorum, bacakları da karnıma basar pozisyonda tutuyorum rahat kaka yapsın diye, o esnada özellikle sağ bacağı titriyor.
Elimle başını tutarken kolumu çekiyorum sonra elimi cekiyorum uyanır gibi oluyor pis pis diyorum yakın mesafe durup, uyuyor. Eğer uyumak istemiyorsa hiç kipirdatmadan koysanda uyanıyorBazı alakasız sorular vol.2
1) Bebeği emzirdikten sonra siz de yatağına bırakırken zorlanıyor musunuz? Kolum kafasının altında oluyor, yatağa koyarken boynunu elimle desteklemeye çalışırken uy, anabiliyor. Kolumla bırakırsam alttan kolumu çekerken çok sarsılıyor yine bazen uyanıyor. Dünyanın en basit gibi görünen ama benim için zor olan işi
2) Sizi hangi mesafeden görebiliyor? Ben bebek arabasıyla gezdirdikten sonra uyandığında ağlamasın diye eğilip yüzüne bakıyorum ama suratıma bile bakmıyor. Merak ettim normal şartlarda bu ayda hangi mesafeden görebiliyor olması lazımdı diye
3) TV açıkken sizinki de oraya doğru dönmeye çalışıyor mu? Televizyonu kapatasım gelmiyor ama onun da izlemesini istemiyorum. Ters yöne baktırdığımda bile bazen ışığı fark ederse kafasını geriye atıp ekrana bakmaya çalışıyor
Aynen dediklerini bende yapıyorum canım, havalandirma, hiç ıslak mendil kullanmadım bende pamuk ve su ama suyu çeşmeden ılık alıyordum kaynatmak mi lazım? Bende mustela kullanıyorum ama her alt değişiminde sürmuyordum öyle mi yapmak gerek ? Sudocrem bende alayım internette baya iyi yorumlar varMustela kullanıyordum, havalar çok ısınınca etki etmemeye başladı galiba. Çok kızardı, içeriğini pek beğenmememe rağmen Sudocrem'e geçtim. O daha iyi geldi. Bir de bez değiştirirken temizleyip kuruttuktan sonra bir süre açık tutup hava aldırıyorum. Bir de çol tahriş etmemeye çalış silerken. Tampon hareketlerle yumuşak yumuşak silip kuruluyorum. Ben bir de ıslak mendil kullanmıyorum. Bebek temizleme pamuğu ve kaynamış ılınmış suyla siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?