2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay bilmiyorum ki, saglik ocagindaki hemsire monovit verirken bana şişeyi gunes isigi gormesin d vit etkisini kaybeder demisti ondan sordum
Yahu d vitaminini zaten güneşten almıyor muyuz

Ben bu d vitamini yağlarına inanmıyorum , sadece güneşten alınan bir şey . Gebelikte doktorun verdiğini kullanmamıştım . Kıza fısfıslıyorum ama hergün yine de , ne varsa içinde artık .

Bu bana da saçma geliyor ama mecbur veriyoruz

Aynı beni tarif etmişsin, bu aralar bi atarlı bwnimki de. Mama meme veriyorum, biberon almıyor asla, uyuyunca şansımı deniyorum, gün içinde belki içerse 30ml anca içiyor. Gece mama vermeye çalışıyorum. Aslında sütüm arttı, biberon reddinden beri memelere yapıştığı için süt geliyor artık, ama bazen ellerini öyle bi emiyor ki bu çocuk aç diyorum yarın kontrolümüz var bakalım kilo durumu nasıl

Bence ilk sen dene uykudayken, nasıl tepki vereceğini görürsün hem. Yani işe başlayana kadar,her gün değil de 3 4 gün arayla uykusunda ver bakalım. Önce anne kokusuyla alsın, yadırgamasın. Becerebilirse parmak besleme de yapabilir kv, temiz bir eldiveni parmağına geçirip emzirme sondasıyla verebilir sütünü. Ben de neler denedim kaşık biberon, emzirme sondası, biberonun her çeşidi, hiç bişey almıyor, emzik de almıyor uyuz

Oyuncak olduk ellerinde valla kızım mama yiyordu hiç böyle şeyler bilmiyordum 3 saate bir ver mamasını uyusun mis gibiydi şimdi emzir cem diye göbeğim çatlıyor

Oyuncak olduk ellerinde valla kızım mama yiyordu hiç böyle şeyler bilmiyordum 3 saate bir ver mamasını uyusun mis gibiydi şimdi emzir cem diye göbeğim çatlıyor
Valla ben de mama içsin istiyorum, yurt dışından mama aldım sırf beslensin diye, kalp rahatsızlığı var kızımda, kilo alımı yavaşlayacak demişti doktorumuz. Mamayla desteklerim diye düşündüm ama bi türlü içiremiyorum. İlla bişeyi reddedecek bunlar da haa bizi de annelikten reddedmeseler bari

Yok yok onu reddetmiyorlar ne yaparsan yap yine anne anne diye peşinde dolaşıyorlar

Mutlaka bir lafları oluyor yani , tutamıyorlar kendilerini . Benimki her gördüğünde ' kafası yamuk öbür tarafa yatır ' deyip canımı sıkıyor . Doktora dedim yok bir şey kafasında normal diyor
Aynen öyle cnm benimki de seninle aynı model

Sağ olun kızlar , hepinize teşekkür ediyorum
Kizlar ocean d3 vitamininin şisesini kutu icine koymayi unutmusum. Dun gun isigina maruz kalmis. Etkisini yitirir degil mi
Benimki hep dışarıda öyle bur şey mi varmış
4. Ay aşılarını yaptırdık kızlar şükür çok ağlaşmadık
Şifa olsun, aglaşmadiginiza sevindim, oncekinde kızım çok ağladı gözlerinden yaş gele gele esimde çok ağlıyor yaptırmasakmi demeye başladı sanki benim içim gitmiyor, ama mecbur yani napalm, Allah korusun hepimizin yavrusunu
Ayyy inşallah güzeldir, zaten mama verdiğimiz için azaldı sutumuz bence ama onuda mecbur verdik.guzel haberlerle gelin
Bir yerden tanıdık geldi ama nerden

4 aylık kontrolumuz vardı bugün 6750 olmuş.2865 doğdugu için çok iyi dedi. meme olayında artıkağladığı anda bırakıyorum. o da daha mıtlu ben de. acıkınca tıpış tıpış emiyo. kanilacı başladedi asmninkini almayacagım yine diş kararttıgı için sidefer ya da myiron alıcam. menenjit aşısı ve diğer aşılar vurulacak yarın. bizden böyle

Aha bunlar hep sendrom aynılarını yapıyor şu anda, memeye gelince ağlıyor. Pilates topunun üstünde zıplayarak meme veriyorum diyen arkadaş kimdi, burda okudum topun üstünde zıplamaya başladım öyle emzirebildim, alıştı şimdi hep zıplayarak emmek istiyor

Maşallah kuzucuğa. İnşallah aşılar çok yormaz, hemencik geçer biter kan ilacını neden başlattı, geçen kontrolde kızın rengini biraz soluk gördü doktor, doğumda çok kan kaybettim deyince normal o zaman dedi, sen demir kullanıyosan ona da geçer dedi. Yarın kontrol var olmazsa ben de sorayım bi

Asdfghjkl

ay o bendim. Her seferinde daha az zipla bi dahakine, sonunda vazgeciyorlar. Benimki de basta bi agliyo da mayisinca aramiyo top falan

Masallah iyi kilo almis

Darisi bizim bebelere insallah. Kan ilacina ne zaman baslaniyo, herkes 4ay dolunca mi baslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…