2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kendileri bırakıyor, biz vermiyor değiliz ki. Ayakta da hiç emmiyor mu
Kucağıma gelip emmek istemiyor ya emzirme yastiginda olacak yada yatarak emecek. 4-5 dakika ancak emiyor 2-3 saatte bir . Bezleri de dolu aslında bana mı yetersiz geliyor anlamadım ki

Bizimki hep terliyor ystarken, emerlen, kucakta. Napam ya

Bilemedim ki.. gece sirtina bez koyuyorum islaninca cekiyorum ama kollari da islaniyo, iki gecedir mecburen ustunu de degistiriyorum. Cam acsam üsür mü diye dusunmekten uyuyamam. Cok cok az açip sabaha karsi kapatabilirim belki. Oda su an 27dercee gosteriyo

Off ac duruyor gibi geliyor ya hiç tatmin olmuyorum emmesinden
Cnm bugün oğlan öksürüyor diye Dr a götürdüm 6040 gr olmuş 2 haftada 200 gr almış Dr persentil eğrisine baktı doğum kilosuna göre 3270 doğmuştu 5 aylıkken 6.500 olması gerekir dedi daha 1 ay 10 gün var dedi. Kiloyu az almış sütüm yetmiyor mu diye düşünme dedi sende kafanı yorma iyiler bebekler çok şükür

Ya kilo da değil güzelce karnını doyursa, varsın ufak tefek olsun. Kıyafetleri ile 6 kilo olmuş şuanda, 200 gram kıyafet çıkarınca 5800 filan . 3 kilo doğdu, kilosu normal değerde çok şükür. Aslinda çok güzel besleniyordu artık. 2 haftada 400 gram almıştı, atak girince hersey mahvoldu ne güzel kendi uyumayada alışmıştı.

Benim deli de sallana sallana istiyor, yastığımız var büyük ona yatırıyorum sallıyorum öyle emiyor yoksa deliriyor

sagol canım 4. aydan itibaren başlıyı cogu doktor

Kucağıma gelip emmek istemiyor ya emzirme yastiginda olacak yada yatarak emecek. 4-5 dakika ancak emiyor 2-3 saatte bir . Bezleri de dolu aslında bana mı yetersiz geliyor anlamadım ki
Her öğün başka bir şey deniyorum ben de. Şimdi çıldırdı mesela emerken. "Tamam emmek zorunda değilsin" dedim bıraktırdım. Biraz gaz çıkarma pozisyonu, biraz dizde sallama. Telefonun ekran ışığını açıp ekranı gösterdim çok kısa, ancak öyle sustu. Sonra tekrar memeye aldım. Sabah yatarak emdi, öğlen şarkıyla. Yarına bakalım neler deneyeceğiz
O anda kullanmadığınız bir odanın camını aç. Ben öyle yapıyorum. Yoksa çokmdaha fazla terler. 27 bayağı sıcak. Gece ben de cam açmıyorum. Gündüz de aç kapa yapıyorum

A birkaç güne düzelir inşallah cnm tekrar eski düzenine döner

Terlemesi çok normal canım, havalar ısındı, emerken yapışıyorumz birbirimize resmen. Bizim de hep saçlar ıslak. Sırtına bez yatırıp değiştiriyorum her emmeden sonra. Bi de kafasını yelliyorum bi bezle hafif hafif serinlik veriyor

Asdfghjkl

ay o bendim. Her seferinde daha az zipla bi dahakine, sonunda vazgeciyorlar. Benimki de basta bi agliyo da mayisinca aramiyo top falan
Hoşuna gidiyor zıplayarak emmek, hemen uyuyor zaten, biraz öyle emzirip koltuğa geçiyorum. Bundan da bıkacak bi kaç güne yeni bişey bulmam gerekecek farklı emzirme pozisyonları paylaş sen arada

benim büyük kızım da çok terlerdi bebekliğinden beri omuz başları saç diplerialnı göğsüsu içinde kalırdı hala da sıcaga gelemez. gece asla üstünü örtnez yazıngece 2 kere üst degişiriz.
2 numaranın da ayakları terliyo.
ben yazın büyük kızımı emzirirken veya kucaga alınca koluma müslin koyardım özellikle emzirdiğim kolunmla kızımın arasına.

Bende o an emdiyse,ötekine kadar Allah kerim diyorum

Neyse ki hepimiz aynı durumdayız, bu beni rahatlatiyor. 1 hafta ila 10 gün sürermiş bu durum,4. gündeyiz biz az kaldı inşallah.
A birkaç güne düzelir inşallah cnm tekrar eski düzenine döner
Ya inşallah kuzum.

Bende katlanıp yastık şekli verilmiş örtüleri doğduğundan beri bebeğin altına seriyorum. Kucağıma onunla alıyorum, emzirirken de öyle, yatağa da öyle koyuyorum. Gaz çıkarırken, dans ederken, ev içinde gezinirken falan yok sadece. Aslında temasımızı kesiyor olabilir ama ben çok kemikliyim, o da öok yumuşak. Bir yerini acıtırım, yamulturum diye tırstım. Şimdi de müslinlerle devam ediyorum aynı şekilde. Yapış yapış oluyoruz ikimiz de diğer türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…