Biz iki bitince başladık. Hemoglobini düşük çıkmıştıMasallah iyi kilo almis
Darisi bizim bebelere insallah. Kan ilacina ne zaman baslaniyo, herkes 4ay dolunca mi baslar?
Bizimki hep terliyor ystarken, emerlen, kucakta. Napam yaEvet canim, bir puf. Yeterli geliyor mu bilmiyorum, emzirirken saclari islaniyo terden yavrunun. D vit yetersizligi mi sicak ki bilmiyorum
Kendileri bırakıyor, biz vermiyor değiliz ki. Ayakta da hiç emmiyor muOff ac duruyor gibi geliyor ya hiç tatmin olmuyorum emmesinden
Kucağıma gelip emmek istemiyor ya emzirme yastiginda olacak yada yatarak emecek. 4-5 dakika ancak emiyor 2-3 saatte bir . Bezleri de dolu aslında bana mı yetersiz geliyor anlamadım kiKendileri bırakıyor, biz vermiyor değiliz ki. Ayakta da hiç emmiyor mu
Bizimki hep terliyor ystarken, emerlen, kucakta. Napam ya
Cnm bugün oğlan öksürüyor diye Dr a götürdüm 6040 gr olmuş 2 haftada 200 gr almış Dr persentil eğrisine baktı doğum kilosuna göre 3270 doğmuştu 5 aylıkken 6.500 olması gerekir dedi daha 1 ay 10 gün var dedi. Kiloyu az almış sütüm yetmiyor mu diye düşünme dedi sende kafanı yorma iyiler bebekler çok şükürOff ac duruyor gibi geliyor ya hiç tatmin olmuyorum emmesinden
Ya kilo da değil güzelce karnını doyursa, varsın ufak tefek olsun. Kıyafetleri ile 6 kilo olmuş şuanda, 200 gram kıyafet çıkarınca 5800 filan . 3 kilo doğdu, kilosu normal değerde çok şükür. Aslinda çok güzel besleniyordu artık. 2 haftada 400 gram almıştı, atak girince hersey mahvoldu ne güzel kendi uyumayada alışmıştı.Cnm bugün oğlan öksürüyor diye Dr a götürdüm 6040 gr olmuş 2 haftada 200 gr almış Dr persentil eğrisine baktı doğum kilosuna göre 3270 doğmuştu 5 aylıkken 6.500 olması gerekir dedi daha 1 ay 10 gün var dedi. Kiloyu az almış sütüm yetmiyor mu diye düşünme dedi sende kafanı yorma iyiler bebekler çok şükür
Benim deli de sallana sallana istiyor, yastığımız var büyük ona yatırıyorum sallıyorum öyle emiyor yoksa deliriyorAha bunlar hep sendromaynılarını yapıyor şu anda, memeye gelince ağlıyor. Pilates topunun üstünde zıplayarak meme veriyorum diyen arkadaş kimdi, burda okudum topun üstünde zıplamaya başladım öyle emzirebildim, alıştı şimdi hep zıplayarak emmek istiyor
sagol canım 4. aydan itibaren başlıyı cogu doktorMaşallah kuzucuğa. İnşallah aşılar çok yormaz, hemencik geçer biterkan ilacını neden başlattı, geçen kontrolde kızın rengini biraz soluk gördü doktor, doğumda çok kan kaybettim deyince normal o zaman dedi, sen demir kullanıyosan ona da geçer dedi. Yarın kontrol var olmazsa ben de sorayım bi
Her öğün başka bir şey deniyorum ben de. Şimdi çıldırdı mesela emerken. "Tamam emmek zorunda değilsin" dedim bıraktırdım. Biraz gaz çıkarma pozisyonu, biraz dizde sallama. Telefonun ekran ışığını açıp ekranı gösterdim çok kısa, ancak öyle sustu. Sonra tekrar memeye aldım. Sabah yatarak emdi, öğlen şarkıyla. Yarına bakalım neler deneyeceğizKucağıma gelip emmek istemiyor ya emzirme yastiginda olacak yada yatarak emecek. 4-5 dakika ancak emiyor 2-3 saatte bir . Bezleri de dolu aslında bana mı yetersiz geliyor anlamadım ki
O anda kullanmadığınız bir odanın camını aç. Ben öyle yapıyorum. Yoksa çokmdaha fazla terler. 27 bayağı sıcak. Gece ben de cam açmıyorum. Gündüz de aç kapa yapıyorumBilemedim ki.. gece sirtina bez koyuyorum islaninca cekiyorum ama kollari da islaniyo, iki gecedir mecburen ustunu de degistiriyorum. Cam acsam üsür mü diye dusunmekten uyuyamam. Cok cok az açip sabaha karsi kapatabilirim belki. Oda su an 27dercee gosteriyo
A birkaç güne düzelir inşallah cnm tekrar eski düzenine dönerYa kilo da değil güzelce karnını doyursa, varsın ufak tefek olsun. Kıyafetleri ile 6 kilo olmuş şuanda, 200 gram kıyafet çıkarınca 5800 filan . 3 kilo doğdu, kilosu normal değerde çok şükür. Aslinda çok güzel besleniyordu artık. 2 haftada 400 gram almıştı, atak girince hersey mahvoldu ne güzel kendi uyumayada alışmıştı.
Terlemesi çok normal canım, havalar ısındı, emerken yapışıyorumz birbirimize resmen. Bizim de hep saçlar ıslak. Sırtına bez yatırıp değiştiriyorum her emmeden sonra. Bi de kafasını yelliyorum bi bezle hafif hafif serinlik veriyorBilemedim ki.. gece sirtina bez koyuyorum islaninca cekiyorum ama kollari da islaniyo, iki gecedir mecburen ustunu de degistiriyorum. Cam acsam üsür mü diye dusunmekten uyuyamam. Cok cok az açip sabaha karsi kapatabilirim belki. Oda su an 27dercee gosteriyo
Hoşuna gidiyor zıplayarak emmek, hemen uyuyor zaten, biraz öyle emzirip koltuğa geçiyorum. Bundan da bıkacak bi kaç güne yeni bişey bulmam gerekecekAsdfghjkl
ay o bendim. Her seferinde daha az zipla bi dahakine, sonunda vazgeciyorlar. Benimki de basta bi agliyo da mayisinca aramiyo top falan
çoğu dokror dörtte başlıyo bazıları kan tahlili istiyo ona göre başlıyoMasallah iyi kilo almis
Darisi bizim bebelere insallah. Kan ilacina ne zaman baslaniyo, herkes 4ay dolunca mi baslar?
Bende o an emdiyse,ötekine kadar Allah kerim diyorumHer öğün başka bir şey deniyorum ben de. Şimdi çıldırdı mesela emerken. "Tamam emmek zorunda değilsin" dedim bıraktırdım. Biraz gaz çıkarma pozisyonu, biraz dizde sallama. Telefonun ekran ışığını açıp ekranı gösterdim çok kısa, ancak öyle sustu. Sonra tekrar memeye aldım. Sabah yatarak emdi, öğlen şarkıyla. Yarına bakalım neler deneyeceğiz
O anda kullanmadığınız bir odanın camını aç. Ben öyle yapıyorum. Yoksa çokmdaha fazla terler. 27 bayağı sıcak. Gece ben de cam açmıyorum. Gündüz de aç kapa yapıyorum
Ya inşallah kuzum.A birkaç güne düzelir inşallah cnm tekrar eski düzenine döner
kız onu kim diyo biz neden 2 aydır yaşıyoruzBende o an emdiyse,ötekine kadar Allah kerim diyorum
Neyse ki hepimiz aynı durumdayız, bu beni rahatlatiyor. 1 hafta ila 10 gün sürermiş bu durum,4. gündeyiz biz az kaldı inşallah.
Ya inşallah kuzum.
İşte bunlar hep analiktanOff ac duruyor gibi geliyor ya hiç tatmin olmuyorum emmesinden
Bende katlanıp yastık şekli verilmiş örtüleri doğduğundan beri bebeğin altına seriyorum. Kucağıma onunla alıyorum, emzirirken de öyle, yatağa da öyle koyuyorum. Gaz çıkarırken, dans ederken, ev içinde gezinirken falan yok sadece. Aslında temasımızı kesiyor olabilir ama ben çok kemikliyim, o da öok yumuşak. Bir yerini acıtırım, yamulturum diye tırstım. Şimdi de müslinlerle devam ediyorum aynı şekilde. Yapış yapış oluyoruz ikimiz de diğer türlübenim büyük kızım da çok terlerdi bebekliğinden beri omuz başları saç diplerialnı göğsüsu içinde kalırdı hala da sıcaga gelemez. gece asla üstünü örtnez yazıngece 2 kere üst degişiriz.
2 numaranın da ayakları terliyo.
ben yazın büyük kızımı emzirirken veya kucaga alınca koluma müslin koyardım özellikle emzirdiğim kolunmla kızımın arasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?