2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok uzun süre sadece makine sesleriyle sakinleşiyordu bu kriz anlarında. Aspiratör, bulaşık makinesi, saç kurutma vs
Ben sadece kundak yapip dizde sallayarak susturuyordum. Kendi sesinden bu tür seyleri asla duymuyordu . Ah ne günlerdi

Kıyamam size kızlar ya benim paşa doğduğundan beri uyku nedir bilmedi hala saat başı ayaktayız, uyumuyor bide uykusu kaçarsa, hepiniz benim gibi oldunuz, oğlum sizinkilere gelin ardımdan dedi ve mutsuz sonn

N Neal Sen yazınca bi deneme yaptım, kızımdan 2 metre uzaklaşınca bana bakmıyor, dikkati dağılıyor ve artık eskisi gibi göz teması kurmuyor,gözü hep sağda solda.

Birde ben boynunu avucumla tutuyorum o şekilde rahat yatırıyorum.

İyi ya demek ki bizimkinin görmesi o kadar da fena değil. Peki emzirirken de avcunla mı tutuyorsun? Ben kolumu çekip boynunu avcuma almaya çalışırken uyanıyor

D Denizyildizi21 Işığa bizimki de çok bakıyor. Normalde onu rahatsız ettiği için hep loş ortamda tutuyoruz. Panjurlar yarıya kadar inik evde ama bakmak istediği ışığa da engel olmuyorum, demek ki o kadar rahatsız olmuyor ne bileyim :/

Arkadaşlar ben çocuğu hiç sallamadım doğduğundan beri, bilmesin alışmasın diye. Onun yerine çocuk kucağımdayken ben gövdemden yavaşşca sağa sola sönme yada hacıyatmaz gibi yavaşca sağa sola kaykılma hareketi yapıyorum. Bunu yapınca uyuyacağını anlıyor ve kendini uykuya bırakıyor bir iki dk da. Geceleri 5 gibi emziriyorum bu ara. Koltukta kucağımda bebek uyuyakalmışım çünkü bu hareket artık beni uyutuyor Bu gün kendi kendime salonda otururken kendimi salladığımı farkettim Eskiden uyuyamazdım şimdi kendimi sallayıp uyutuyorum

O da uyuduysa iyi, yok sen uyudun o uyumadıysa geçmiş olsun. Ben de onunla konuşurken aynı şeyleri tekrarlaya tekrarlaya kendimi hipnotize ediyorum. O bana mısın demiyor

değilmiş göğüs ve sırt önemli soğuksa üşüyomuş

O da uyuduysa iyi, yok sen uyudun o uyumadıysa geçmiş olsun. Ben de onunla konuşurken aynı şeyleri tekrarlaya tekrarlaya kendimi hipnotize ediyorum. O bana mısın demiyor
Uyuyor neyseki Dün gece eşim kaldırmış kafayı bakmış ben yatakta yokum ama odada çocuğun sesi. Daha bi doğrulmuş yatakta bakmış park yatakta çocuk da yok ama sesi geliyo bir yerden. Kalkmış ışığı açmış bakmış biz koltuktayız çocuk uyanmış hebele hübele ses çıkarıyo Kaldırdı yatırdı bizi

benim kız bebek arabasından nefret ediyo. e büyük kız parka gitmek istedi çıktık arabayla siteden çıkıp geri döndğk eve öyle bir ağlama yok morardı resmen annem aldı oturttuk yatırdık yok hiçbirşerkilde istemiyo ağla ağla. en sonunda bebek arabasına yüzüstü yatırdık anam sakinledi uyudu parka gittik geldik. bebek arabasında yüzüstü uyuyan tek cins benim kızım herhalde. bu kızın sırtında diken var galiba

Bende hic sallamamistim, anneannesi 1 kere salladı hemen alıştı, eeee eeee diye onu istiyor..çok çok minik sallıyoruz, tam böyle bir haldeyken, senin mesajını okurken kendimi sallanır halde buldum

Bebek arabasında yüzüstü iyiymiş asdff

İki gündür meme ve uyku reddine bebek arabası reddi de eklendi. Çözüm olarak dışarı kucağımda çıkarıp bebek arabasına sonradan koyuyorum. Apartmanda binmek istemiyor. Nedir yani apartmanın havasını mı beğenmiyorsun çocuk?

Emzirme yastığında emdiği için ellerimi kullanmıyorum ben emzirirken. O yüzden uyuyunca avucumdan tutuyorum boynunu.

Çoğunuzun bıraktırmaya çalıştığı şeyi ben aliskanlik haline getirmek istiyorum. Memede uykuya dalmasi..
İlerde'' ay soroklo emmok ostoyor '' dersem ,ağzıma fırıncı küreği ile vurun
Sonrada bıraktırmak için uğraşcaz cnm şimdi deli gibi emsinler istiyoruz ya bende ayakta sallanmaya alışsın istiyorum alışmıyor sıpa ya memede uyuyor ya da uzanırken yine memede uyuyor babaanneye dicem ayağa alıştır bunu o iş sende

Çoğunuzun bıraktırmaya çalıştığı şeyi ben aliskanlik haline getirmek istiyorum. Memede uykuya dalmasi..
Sallanarak mi uyuyo cnm

Emzirme yastığında emdiği için ellerimi kullanmıyorum ben emzirirken. O yüzden uyuyunca avucumdan tutuyorum boynunu.
Emzirme yastığını kullanmayı ben beceremedim ya. Bir de o da ayrı mesai. Bu daha emzirme atletinin önünü açmamı bile bekleyemiyor ki :/
Evet. İbretlik beklentilerimizle sosyal hizmetlerin aradığı türden analarız. Gelip toplayıp götürmesinler bizi şafak operasyonuyla? Neden şafak operasyonu? Çünkü zaten uyumuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…