Ben sadece kundak yapip dizde sallayarak susturuyordum. Kendi sesinden bu tür seyleri asla duymuyordu . Ah ne günlerdiÇok uzun süre sadece makine sesleriyle sakinleşiyordu bu kriz anlarında. Aspiratör, bulaşık makinesi, saç kurutma vs
Kundak mümkn değil. Çırpınıyor, nefret ediyor. Hala üstünü örtmeme izin vermiyırBen sadece kundak yapip dizde sallayarak susturuyordum. Kendi sesinden bu tür seyleri asla duymuyordu . Ah ne günlerdi
Yürek yemişsin kardeş, afiyet olsun
Bitti bitti eve geldimİste feraset... işte cesaret
İyi ya demek ki bizimkinin görmesi o kadar da fena değil. Peki emzirirken de avcunla mı tutuyorsun? Ben kolumu çekip boynunu avcuma almaya çalışırken uyanıyor
O da uyuduysa iyi, yok sen uyudun o uyumadıysa geçmiş olsun. Ben de onunla konuşurken aynı şeyleri tekrarlaya tekrarlaya kendimi hipnotize ediyorum. O bana mısın demiyorArkadaşlar ben çocuğu hiç sallamadım doğduğundan beri, bilmesin alışmasın diye. Onun yerine çocuk kucağımdayken ben gövdemden yavaşşca sağa sola sönme yada hacıyatmaz gibi yavaşca sağa sola kaykılma hareketi yapıyorum. Bunu yapınca uyuyacağını anlıyor ve kendini uykuya bırakıyor bir iki dk da. Geceleri 5 gibi emziriyorum bu ara. Koltukta kucağımda bebek uyuyakalmışım çünkü bu hareket artık beni uyutuyorBu gün kendi kendime salonda otururken kendimi salladığımı farkettim Eskiden uyuyamazdım şimdi kendimi sallayıp uyutuyorum
değilmiş göğüs ve sırt önemli soğuksa üşüyomuşEvet kolumla kafasi arasina ben de ya minik yastik ya da muslin koyuyorum, baska turlu yapis yapis oluyoruz. Bizim buralar da feci sicak ya, bir ay sonra napicaz hic bilmiyorum. Klima stresi basti beni simdiden, kışın burnu tikaninca doktor klima acmayin baska sekilde isitin demisti ama serinletmek icin baska care yok, ev alev alev
Kollari soguyor mu bebegin kolsuz ya da kisa giydirince? Soguk kol üsüdügünü mü gosterir?
Uyuyor neysekiO da uyuduysa iyi, yok sen uyudun o uyumadıysa geçmiş olsun. Ben de onunla konuşurken aynı şeyleri tekrarlaya tekrarlaya kendimi hipnotize ediyorum. O bana mısın demiyor
Bende hic sallamamistim, anneannesi 1 kere salladı hemen alıştı, eeee eeee diye onu istiyor..çok çok minik sallıyoruz, tam böyle bir haldeyken, senin mesajını okurken kendimi sallanır halde buldumArkadaşlar ben çocuğu hiç sallamadım doğduğundan beri, bilmesin alışmasın diye. Onun yerine çocuk kucağımdayken ben gövdemden yavaşşca sağa sola sönme yada hacıyatmaz gibi yavaşca sağa sola kaykılma hareketi yapıyorum. Bunu yapınca uyuyacağını anlıyor ve kendini uykuya bırakıyor bir iki dk da. Geceleri 5 gibi emziriyorum bu ara. Koltukta kucağımda bebek uyuyakalmışım çünkü bu hareket artık beni uyutuyorBu gün kendi kendime salonda otururken kendimi salladığımı farkettim Eskiden uyuyamazdım şimdi kendimi sallayıp uyutuyorum
Bebek arabasında yüzüstü iyiymiş asdffbenim kız bebek arabasından nefret ediyo. e büyük kız parka gitmek istedi çıktık arabayla siteden çıkıp geri döndğk eve öyle bir ağlama yok morardı resmen annem aldı oturttuk yatırdık yok hiçbirşerkilde istemiyo ağla ağla. en sonunda bebek arabasına yüzüstü yatırdık anam sakinledi uyudu parka gittik geldik. bebek arabasında yüzüstü uyuyan tek cins benim kızım herhalde. bu kızın sırtında diken var galiba
Emzirme yastığında emdiği için ellerimi kullanmıyorum ben emzirirken. O yüzden uyuyunca avucumdan tutuyorum boynunu.İyi ya demek ki bizimkinin görmesi o kadar da fena değil. Peki emzirirken de avcunla mı tutuyorsun? Ben kolumu çekip boynunu avcuma almaya çalışırken uyanıyor
D Denizyildizi21 Işığa bizimki de çok bakıyor. Normalde onu rahatsız ettiği için hep loş ortamda tutuyoruz. Panjurlar yarıya kadar inik evde ama bakmak istediği ışığa da engel olmuyorum, demek ki o kadar rahatsız olmuyor ne bileyim :/
Sonrada bıraktırmak için uğraşcaz cnm şimdi deli gibi emsinler istiyoruzÇoğunuzun bıraktırmaya çalıştığı şeyi ben aliskanlik haline getirmek istiyorum. Memede uykuya dalmasi..
İlerde'' ay soroklo emmok ostoyor '' dersem ,ağzıma fırıncı küreği ile vurun
Sallanarak mi uyuyo cnmÇoğunuzun bıraktırmaya çalıştığı şeyi ben aliskanlik haline getirmek istiyorum. Memede uykuya dalmasi..
Emzirme yastığını kullanmayı ben beceremedim ya. Bir de o da ayrı mesai. Bu daha emzirme atletinin önünü açmamı bile bekleyemiyor ki :/Emzirme yastığında emdiği için ellerimi kullanmıyorum ben emzirirken. O yüzden uyuyunca avucumdan tutuyorum boynunu.
Çoğunuzun bıraktırmaya çalıştığı şeyi ben aliskanlik haline getirmek istiyorum. Memede uykuya dalmasi..
Evet. İbretlik beklentilerimizle sosyal hizmetlerin aradığı türden analarız. Gelip toplayıp götürmesinler bizi şafak operasyonuyla? Neden şafak operasyonu? Çünkü zaten uyumuyoruzSonrada bıraktırmak için uğraşcaz cnm şimdi deli gibi emsinler istiyoruzya bende ayakta sallanmaya alışsın istiyorum alışmıyor sıpa ya memede uyuyor ya da uzanırken yine memede uyuyor babaanneye dicem ayağa alıştır bunu o iş sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?