2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mustela'yı her bez değişiminde sürüyordum. Sudocrem kesinlikle daha etkili ama işte keşke içeriği daha temiz olaydı. Küçük paket almıştım, yarıladık. Yenisini yine ondan almak istemiyorum ama temiz içerikli ve etkili bir krem de bulamadım

Kayahan'ın Ninni'si eşlik etti bu sabah emmesine. Denemek isteyenler için link bırakamıyorum çünkü şu anda da uyumak için dinliyor. Link atarsam yarıda kesilecek ahshjd
Ahahaha kuzum benim kıyamam, uyusun büyüsün minik kuş. Aklıma gelmişken söyleyim, benim kızım uçan balonlara bayıldı, yattığı yerden izleye izleye baya oyaladı bizimkini. En janjanlı olanından alsan bi tane, hem ne kadar uzağı görüyor onu da ölçmüş olursun, balonun ipini yükselttikçe bakmaya devam edecek mi mesela. Hep aynı yükseklikte tutuyodum Ben de deneyeceğim bugün balon alıp, çünkü evdekinin havası söndü artık yanında duruyor

Eklentiler

• 24042BCA-0399-4CC4-89D4-ED27DE360D3B.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 50
Kayahan'ın Ninni'si eşlik etti bu sabah emmesine. Denemek isteyenler için link bırakamıyorum çünkü şu anda da uyumak için dinliyor. Link atarsam yarıda kesilecek ahshjd
İçeriğine bende bakayım.. Kerem di değil mi, keremin repertuari geniş annesi, bebis her telden dinlemek istiyor , benimki ses duyunca şaşkın şaşkın bakıp emmeyi bırakıyor ya da yavaşlatıyor

Bu patlarsa fena olur ya :/ Bu sabah yüzüne telefonu düşürdüm şoka girdi çocuk zaten. Kesin patlatırım ben bunu

Bende o an emdiyse,ötekine kadar Allah kerim diyorum

Neyse ki hepimiz aynı durumdayız, bu beni rahatlatiyor. 1 hafta ila 10 gün sürermiş bu durum,4. gündeyiz biz az kaldı inşallah.

Ya inşallah kuzum.
Bizde bu gece uyanıp 1 saat uyumadık 2 aylık haline döndü çocuk inşallah 10 günde geçiyordur. Bildiğin evşr çevir 5 kere emzirdim. Salladım asla uyumadı son emmede bayıldı ama 1 saat geçmişti resmen geriledi oğlan bir gece öncede 2 saate bir uaynmıştı bunları en son 2 aylıkken yapıyordu böyle kalmaz inşalşah

Gerileye gerileye yeni doğan dönemine dönecekler anlaşılan.

Bende emzirmeye çalışıyorum uyku arasında. Topugunu sıkıyorum,burnunu sıkıyorum çünkü ağzında bekletiyor emmiyor. Bunları en son yenidogan döneminde yapmıştım. Az daha gerilerse karnımın içindeki halini alacak.

Zaten böyle olup olup düzeliyorlarmış daha iyi dönemlere hçgelirler inşallah

Ağladım ağlayacağım şu an. Dün gece uyumak bilmedi. Zar zor uyuttuk 10'a doğru. Sabah 6'da işe gidecek gibi uyandı ve bitti bu kadar. O saatten beri uyanık. Ağlıyor, bin dereden su getirip memeyi tutturuyorum bırakınca yine ağlams krizi. Deliler gibi uykusu var ama uyumuyor. Çaresiz kaldım. Onu da soydum, kendim de soyundum, Youtube'da bulaşık makinesi sesi açtım öyle emiyor şu an. Bu ne ya yeniden anne karnı moduna döndük Sonradan gördüm adzeynep aynı hisleri taşıyorum

Son düzenleme:
Yürek yemişsin kardeş, afiyet olsun

Zaten böyle olup olup düzeliyorlarmış daha iyi dönemlere hçgelirler inşallah
Ya inşallah artik tükendim ben gerçekten.
Ay çok özür dilerim ama ben artık gülüyorum şu hallere bide bulasik makinesi sesi ne kız nerden geldi aklına

"Bulmuşsun da bunuyorsun" diyerek sana dersini vermiş. Kendiliğinden emse teşvik edecek ekstra hiçbir şey yapmam. Olduğum yerde şak diye düşüp bayılmazsam iyi. Seslerden kafam olmuş bi dünya
Ya iki dakika emip bırakıyor ne yapayım şaşırdım vallahi.

İste feraset... işte cesaret

Ya inşallah artik tükendim ben gerçekten.

Ay çok özür dilerim ama ben artık gülüyorum şu hallere bide bulasik makinesi sesi ne kız nerden geldi aklına
Çok uzun süre sadece makine sesleriyle sakinleşiyordu bu kriz anlarında. Aspiratör, bulaşık makinesi, saç kurutma vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…