Mustela'yı her bez değişiminde sürüyordum. Sudocrem kesinlikle daha etkili ama işte keşke içeriği daha temiz olaydı. Küçük paket almıştım, yarıladık. Yenisini yine ondan almak istemiyorum ama temiz içerikli ve etkili bir krem de bulamadımAynen dediklerini bende yapıyorum canım, havalandirma, hiç ıslak mendil kullanmadım bende pamuk ve su ama suyu çeşmeden ılık alıyordum kaynatmak mi lazım? Bende mustela kullanıyorum ama her alt değişiminde sürmuyordum öyle mi yapmak gerek ? Sudocrem bende alayım internette baya iyi yorumlar var
Ahahaha kuzum benim kıyamam, uyusun büyüsün minik kuş. Aklıma gelmişken söyleyim, benim kızım uçan balonlara bayıldı, yattığı yerden izleye izleye baya oyaladı bizimkini. En janjanlı olanından alsan bi tane, hem ne kadar uzağı görüyor onu da ölçmüş olursun, balonun ipini yükselttikçe bakmaya devam edecek mi mesela. Hep aynı yükseklikte tutuyodum Ben de deneyeceğim bugün balon alıp, çünkü evdekinin havası söndüKayahan'ın Ninni'si eşlik etti bu sabah emmesine. Denemek isteyenler için link bırakamıyorum çünkü şu anda da uyumak için dinliyor. Link atarsam yarıda kesilecek ahshjd
Mustela'yı her bez değişiminde sürüyordum. Sudocrem kesinlikle daha etkili ama işte keşke içeriği daha temiz olaydı. Küçük paket almıştım, yarıladık. Yenisini yine ondan almak istemiyorum ama temiz içerikli ve etkili bir krem de bulamadım
İçeriğine bende bakayım.. Kerem di değil mi, keremin repertuari geniş annesi, bebis her telden dinlemek istiyor , benimki ses duyunca şaşkın şaşkın bakıp emmeyi bırakıyor ya da yavaşlatıyorKayahan'ın Ninni'si eşlik etti bu sabah emmesine. Denemek isteyenler için link bırakamıyorum çünkü şu anda da uyumak için dinliyor. Link atarsam yarıda kesilecek ahshjd
Dün attığın linki emerken açtım,emmeyi bıraktı ahjhhKayahan'ın Ninni'si eşlik etti bu sabah emmesine. Denemek isteyenler için link bırakamıyorum çünkü şu anda da uyumak için dinliyor. Link atarsam yarıda kesilecek ahshjd
Bu patlarsa fena olur ya :/ Bu sabah yüzüne telefonu düşürdüm şoka girdi çocuk zaten. Kesin patlatırım ben bunuAhahaha kuzum benim kıyamam, uyusun büyüsün minik kuş. Aklıma gelmişken söyleyim, benim kızım uçan balonlara bayıldı, yattığı yerden izleye izleye baya oyaladı bizimkini. En janjanlı olanından alsan bi tane, hem ne kadar uzağı görüyor onu da ölçmüş olursun, balonun ipini yükselttikçe bakmaya devam edecek mi mesela. Hep aynı yükseklikte tutuyodum Ben de deneyeceğim bugün balon alıp, çünkü evdekinin havası söndüartık yanında duruyor
Emerken niye açtın, zaten emiyormuş ahshhshsDün attığın linki emerken açtım,emmeyi bıraktı ahjhh
Evet ya cidden her telden çalıyorİçeriğine bende bakayım.. Kerem di değil mi, keremin repertuari geniş annesi, bebis her telden dinlemek istiyor , benimki ses duyunca şaşkın şaşkın bakıp emmeyi bırakıyor ya da yavaşlatıyor
Bizde bu gece uyanıp 1 saat uyumadık 2 aylık haline döndü çocuk inşallah 10 günde geçiyordur. Bildiğin evşr çevir 5 kere emzirdim. Salladım asla uyumadı son emmede bayıldı ama 1 saat geçmişti resmen geriledi oğlan bir gece öncede 2 saate bir uaynmıştı bunları en son 2 aylıkken yapıyorduBende o an emdiyse,ötekine kadar Allah kerim diyorum
Neyse ki hepimiz aynı durumdayız, bu beni rahatlatiyor. 1 hafta ila 10 gün sürermiş bu durum,4. gündeyiz biz az kaldı inşallah.
Ya inşallah kuzum.
Gerileye gerileye yeni doğan dönemine dönecekler anlaşılan.Bizde bu gece uyanıp 1 saat uyumadık 2 aylık haline döndü çocuk inşallah 10 günde geçiyordur. Bildiğin evşr çevir 5 kere emzirdim. Salladım asla uyumadı son emmede bayıldı ama 1 saat geçmişti resmen geriledi oğlan bir gece öncede 2 saate bir uaynmıştı bunları en son 2 aylıkken yapıyorduböyle kalmaz inşalşah
Zaten böyle olup olup düzeliyorlarmış daha iyi dönemlere hçgelirler inşallahGerileye gerileye yeni doğan dönemine dönecekler anlaşılan.
Bende emzirmeye çalışıyorum uyku arasında. Topugunu sıkıyorum,burnunu sıkıyorum çünkü ağzında bekletiyor emmiyor. Bunları en son yenidogan döneminde yapmıştım. Az daha gerilerse karnımın içindeki halini alacak.
Ağladım ağlayacağım şu an. Dün gece uyumak bilmedi. Zar zor uyuttuk 10'a doğru. Sabah 6'da işe gidecek gibi uyandı ve bitti bu kadar. O saatten beri uyanık. Ağlıyor, bin dereden su getirip memeyi tutturuyorum bırakınca yine ağlams krizi. Deliler gibi uykusu var ama uyumuyor. Çaresiz kaldım. Onu da soydum, kendim de soyundum, Youtube'da bulaşık makinesi sesi açtım öyle emiyor şu an. Bu ne ya yeniden anne karnı moduna döndükBizde bu gece uyanıp 1 saat uyumadık 2 aylık haline döndü çocuk inşallah 10 günde geçiyordur. Bildiğin evşr çevir 5 kere emzirdim. Salladım asla uyumadı son emmede bayıldı ama 1 saat geçmişti resmen geriledi oğlan bir gece öncede 2 saate bir uaynmıştı bunları en son 2 aylıkken yapıyorduböyle kalmaz inşalşah
Yürek yemişsin kardeş, afiyet olsunVee bendeniz bir cesaret bugün oğlanla manikür pediküre geldimmanikürün ortasında ağlamaya başladı zor uyudu şimdi pedikür bitmeden uyanmasın diye dua ediyorum çünkü uyanınca çok bet olacak ama gelmeseydim iyice mutsuz olacaktım bakalım bizi neler bekliyor
"Bulmuşsun da bunuyorsun" diyerek sana dersini vermiş. Kendiliğinden emse teşvik edecek ekstra hiçbir şey yapmam. Olduğum yerde şak diye düşüp bayılmazsam iyi. Seslerden kafam olmuş bi dünyaUzun emsin diye
Ya inşallah artik tükendim ben gerçekten.Zaten böyle olup olup düzeliyorlarmış daha iyi dönemlere hçgelirler inşallah
Ay çok özür dilerim ama ben artık gülüyorum şu hallereAğladım ağlayacağım şu an. Dün gece uyumak bilmedi. Zar zor uyuttuk 10'a doğru. Sabah 6'da işe gidecek gibi uyandı ve bitti bu kadar. O saatten beri uyanık. Ağlıyor, bin dereden su getirip memeyi tutturuyorum bırakınca yine ağlams krizi. Deliler gibi uykusu var ama uyumuyor. Çaresiz kaldım. Onu da soydum, kendim de soyundum, Youtube'da bulaşık makinesi sesi açtım öyle emiyor şu an. Bu ne ya yeniden anne karnı moduna döndükSonradan gördüm adzeynep aynı hisleri taşıyorum
Ya iki dakika emip bırakıyor ne yapayım şaşırdım vallahi."Bulmuşsun da bunuyorsun" diyerek sana dersini vermiş. Kendiliğinden emse teşvik edecek ekstra hiçbir şey yapmam. Olduğum yerde şak diye düşüp bayılmazsam iyi. Seslerden kafam olmuş bi dünya
İste feraset... işte cesaretVee bendeniz bir cesaret bugün oğlanla manikür pediküre geldimmanikürün ortasında ağlamaya başladı zor uyudu şimdi pedikür bitmeden uyanmasın diye dua ediyorum çünkü uyanınca çok bet olacak ama gelmeseydim iyice mutsuz olacaktım bakalım bizi neler bekliyor
Çok uzun süre sadece makine sesleriyle sakinleşiyordu bu kriz anlarında. Aspiratör, bulaşık makinesi, saç kurutma vsYa inşallah artik tükendim ben gerçekten.
Ay çok özür dilerim ama ben artık gülüyorum şu hallerebide bulasik makinesi sesi ne kız nerden geldi aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?