Şuraya 1 yaşlarına geldiklerinde yürüyorlar akşam gidip uyuyorlar konuşuyorlar falan yazacak mıyız acaba o zamanki beklentiler neler olacak çok merak ediyorumEmzirme yastığını kullanmayı ben beceremedim ya. Bir de o da ayrı mesai. Bu daha emzirme atletinin önünü açmamı bile bekleyemiyor ki :/
Evet. İbretlik beklentilerimizle sosyal hizmetlerin aradığı türden analarız. Gelip toplayıp götürmesinler bizi şafak operasyonuyla? Neden şafak operasyonu? Çünkü zaten uyumuyoruz
"Benimki niye yürüyor, anlamadım. Nasıl geriye çevirebilirim?"Şuraya 1 yaşlarına geldiklerinde yürüyorlar akşam gidip uyuyorlar konuşuyorlar falan yazacak mıyız acaba o zamanki beklentiler neler olacak çok merak ediyorum
ayy çok severim o şarkıyı. zevkliymiş beybinHerhangi bir insan yavrusu Ederlezi ile nasıl sakinleşebilir aklım almıyor. Kadın çığlıklar atıyor, bu da sükunetle dinliyor
2 yaş sendromu diye bişey var ama bilmeyene spoiler vermiyim. aşırı heyecanlıŞuraya 1 yaşlarına geldiklerinde yürüyorlar akşam gidip uyuyorlar konuşuyorlar falan yazacak mıyız acaba o zamanki beklentiler neler olacak çok merak ediyorum
2 yas sendromu mu ? 4 ay atagi mi?2 yaş sendromu diye bişey var ama bilmeyene spoiler vermiyim. aşırı heyecanlı
Ceylan'ın Minnoş'undan Ederlezi'ye uzanan bir kültür mozaiğiayy çok severim o şarkıyı. zevkliymiş beybin
sebepsiz yere ya da şişenin kapagını ben açtım diye kendini yere atıp ağlayan ve susmayan çocuk bence 4 ay atagını döver. hele bu yaklaşlık 1 yıl sürüyorsa2 yas sendromu mu ? 4 ay atagi mi?
Bence 4 ay daha zor
Yaa öyle miydi osebepsiz yere ya da şişenin kapagını ben açtım diye kendini yere atıp ağlayan ve susmayan çocuk bence 4 ay atagını döver. hele bu yaklaşlık 1 yıl sürüyorsa
Ya aslında ayakta sallamak kolay ama benim kizim istahsiz olduğu için iyice doyar öyle uykuya dalar diye istiyorum. Birde en son arabada da istedi ayakta uyumak öyle olunca başka alternatifler arıyorum.Sonrada bıraktırmak için uğraşcaz cnm şimdi deli gibi emsinler istiyoruzya bende ayakta sallanmaya alışsın istiyorum alışmıyor sıpa ya memede uyuyor ya da uzanırken yine memede uyuyor babaanneye dicem ayağa alıştır bunu o iş sende
Ever canım genelde ayakta sallanarak uyuyor.Sallanarak mi uyuyo cnm
Emzirme yastığında rahat ediyor. Kolumun üzerinde asla emmiyor essek sıpasıEmzirme yastığını kullanmayı ben beceremedim ya. Bir de o da ayrı mesai. Bu daha emzirme atletinin önünü açmamı bile bekleyemiyor ki :/
Evet. İbretlik beklentilerimizle sosyal hizmetlerin aradığı türden analarız. Gelip toplayıp götürmesinler bizi şafak operasyonuyla? Neden şafak operasyonu? Çünkü zaten uyumuyoruz
Ellerini emiyor,oyuncağı kavrayabiliyor,cingiragi salliyor, sesli gülüyor, sağa sola dönüyor.Sizin bebekler burada yazan her şeyi yapabiliyor mu ya? Bayağı ileri seviye geldi bana bazı şeyler
4 aylık bebek gelişimi nasıl olur?
Gittikçe daha keyifli olmaya başlayan ebeveynlik, 4. ay itibariyle yeni heyecanları da beraberinde getirir. Geçen ayda ilk kez sessiz harfleri kullanmaya başlayan bebek, bu ay "ba-ba-ba" gibi ardışık sesler çıkarmaya başlar.www.medicalpark.com.tr
Memede uyumaya alışınca da arabada da emmek istiyor işte o da sakat. Ben o durumdayım, puset iki aydan sonra yalan oldu. Emerek gidip geliyoruz hastaneye falan. Onun dışında pek bir yere gidebildiğimiz yok zaten. Yürüme mesafesinde park var, bebek arabasıyla gidiyoruz. Parkta da emmek istiyor bazenYa aslında ayakta sallamak kolay ama benim kizim istahsiz olduğu için iyice doyar öyle uykuya dalar diye istiyorum. Birde en son arabada da istedi ayakta uyumak öyle olunca başka alternatifler arıyorum.
Ever canım genelde ayakta sallanarak uyuyor.
Emzirme yastığında rahat ediyor. Kolumun üzerinde asla emmiyor essek sıpası
Ellerini emiyor,oyuncağı kavrayabiliyor,cingiragi salliyor, sesli gülüyor, sağa sola dönüyor.
Yüzüstü durunca altında destek yoksa başını fazla kaldıramıyor,heceler çıkarmıyor, oyuncağı bir elinden diğer eline geciremiyor.
Haha benim tam o dönem kreşe başlamıştı kızım 15 gün benimle konuşmadı atar gider of of tek güzel yanı her şeyi babasına yaptırıyordu2 yaş sendromu diye bişey var ama bilmeyene spoiler vermiyim. aşırı heyecanlı
Ellerini emiyor oyuncağı tutuyor sesli gülme var benim çıkardığım sesleri taklit ediyor yüz üstü durunca başını kaldırıyor. Ama sağa sola dönemiyor hece yok uykuları asla düzenli değil hatta başa sardık diş belirtisi de yok oyuncağı bir elinden diğerine geçirmiyorSizin bebekler burada yazan her şeyi yapabiliyor mu ya? Bayağı ileri seviye geldi bana bazı şeyler
Gittikçe daha keyifli olmaya başlayan ebeveynlik, 4. ay itibariyle yeni heyecanları da beraberinde getirir. Geçen ayda ilk kez sessiz harfleri kullanmaya başlayan bebek, bu ay "ba-ba-ba" gibi ardışık sesler çıkarmaya başlar.www.medicalpark.com.tr
Yapamadığı şeyler var (ardışık sesler çıkaramıyor/elindeki oyuncağı diğer eline alamıyor gibi) ama bir çoğunu yapabiliyor. Bugün ilk kez kahkaha atarak güldüSizin bebekler burada yazan her şeyi yapabiliyor mu ya? Bayağı ileri seviye geldi bana bazı şeyler
Kahkaha bizimki de ilk defa dün attı ama devamı gelmedi. Tek seferliktiYapamadığı şeyler var (ardışık sesler çıkaramıyor/elindeki oyuncağı diğer eline alamıyor gibi) ama bir çoğunu yapabiliyor. Bugün ilk kez kahkaha atarak güldü
Tekrarla öğreniyorlar her şeyi. Bir sorun olduğunu sanmıyorumKizlar bebeklerde ritmik hareket bir sıkıntıya mi işaret ediyor acaba?
Kızım emzigini kavrıyor gibi tutarken işaret parmağını defalarca indirip kaldırdı sanki müzik var da ritim tutuyor gibi.
Bir ara eliyle de bir hareketi birkaç kere yaptığını fark etmiştim.
Bu kötü bir şey mi
İnşallah.Tekrarla öğreniyorlar her şeyi. Bir sorun olduğunu sanmıyorum
Yeni başlıyorlar öğrenmeye demek kiKahkaha bizimki de ilk defa dün attı ama devamı gelmedi. Tek seferlikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?