2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şuraya 1 yaşlarına geldiklerinde yürüyorlar akşam gidip uyuyorlar konuşuyorlar falan yazacak mıyız acaba o zamanki beklentiler neler olacak çok merak ediyorum

Sizin bebekler burada yazan her şeyi yapabiliyor mu ya? Bayağı ileri seviye geldi bana bazı şeyler

Ya aslında ayakta sallamak kolay ama benim kizim istahsiz olduğu için iyice doyar öyle uykuya dalar diye istiyorum. Birde en son arabada da istedi ayakta uyumak öyle olunca başka alternatifler arıyorum.
Sallanarak mi uyuyo cnm
Ever canım genelde ayakta sallanarak uyuyor.
Emzirme yastığında rahat ediyor. Kolumun üzerinde asla emmiyor essek sıpası

Ellerini emiyor,oyuncağı kavrayabiliyor,cingiragi salliyor, sesli gülüyor, sağa sola dönüyor.

Yüzüstü durunca altında destek yoksa başını fazla kaldıramıyor,heceler çıkarmıyor, oyuncağı bir elinden diğer eline geciremiyor.

Memede uyumaya alışınca da arabada da emmek istiyor işte o da sakat. Ben o durumdayım, puset iki aydan sonra yalan oldu. Emerek gidip geliyoruz hastaneye falan. Onun dışında pek bir yere gidebildiğimiz yok zaten. Yürüme mesafesinde park var, bebek arabasıyla gidiyoruz. Parkta da emmek istiyor bazen

Aklıma şey geldi. Şimdi bu velet 23 gün erken doğmuş oldu ve atak haftaları da düzeltilmiş haftaya göre hesaplanıyor ya bazı şeyleri geriden geliyor gibi. Bunlar hastalığına mı bağlı yoksa erken doğmasına mı kestiremiyorum ve hangi nedenle olursa olsun geriden geliyorsa bu yaşadığımız uyku gerilemesi, meme reddi vs ne ola ki

Ellerini emiyor oyuncağı tutuyor sesli gülme var benim çıkardığım sesleri taklit ediyor yüz üstü durunca başını kaldırıyor. Ama sağa sola dönemiyor hece yok uykuları asla düzenli değil hatta başa sardık diş belirtisi de yok oyuncağı bir elinden diğerine geçirmiyor

Yapamadığı şeyler var (ardışık sesler çıkaramıyor/elindeki oyuncağı diğer eline alamıyor gibi) ama bir çoğunu yapabiliyor. Bugün ilk kez kahkaha atarak güldü

Kizlar bebeklerde ritmik hareket bir sıkıntıya mi işaret ediyor acaba?
Kızım emzigini kavrıyor gibi tutarken işaret parmağını defalarca indirip kaldırdı sanki müzik var da ritim tutuyor gibi.
Bir ara eliyle de bir hareketi birkaç kere yaptığını fark etmiştim.
Bu kötü bir şey mi

Tekrarla öğreniyorlar her şeyi. Bir sorun olduğunu sanmıyorum

Babamız seyahate çıktı, bugün tekiz bebeyle, normalde 20:30 da uyuyan çocuk bu saat oldu uyumadı. Çünkü niye, çünkü kv ve kbaba geldi güya çocuk görmeye, uyumak üzere olan bebemi uyandırıp sevdiler, hoplatıp zıplattılar. Bana cin gibi bir bebe bırakıp gittiler sağolsunlar Memede süt kalmadı emzirmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…