Benim de babamla ablam geldi uyuma saatine yakın. Zaten uyumamaya bahane arıyor. Saati kayınca şirazemiz de kaydı. Uyutuyorum yatağına koyuyorum 5 dk sonra ağlama sesi, bir daha uyutuyorum koyuyorum bir daha başa sarıyoruz. Dün gece 8 saat uyudu. Gündüz de direndi yarım yamalak uykularla duruyor. Meme uçlarım aşındı emzirmekten, üstünden deri koptu bugünBabamız seyahate çıktı, bugün tekiz bebeyle, normalde 20:30 da uyuyan çocuk bu saat oldu uyumadı. Çünkü niye, çünkü kv ve kbaba geldi güya çocuk görmeye, uyumak üzere olan bebemi uyandırıp sevdiler, hoplatıp zıplattılar. Bana cin gibi bir bebe bırakıp gittiler sağolsunlarMemede süt kalmadı emzirmekten
Düzenini bozmamak için ben hiç biyere çıkmıyorum, misafirliğe gitmiyorum. Banyodan sonra uyuması gerektiğini öğretmeye çalışırken bıgün ipler koptu iyice. Babamız yok yalnız kalmayalım diye gelmişler. Güya bebe uyuyunca ben de uyuyacaktım 8 bucukta, saat 11 olduBenim de babamla ablam geldi uyuma saatine yakın. Zaten uyumamaya bahane arıyor. Saati kayınca şirazemiz de kaydı. Uyutuyorum yatağına koyuyorum 5 dk sonra ağlama sesi, bir daha uyutuyorum koyuyorum bir daha başa sarıyoruz. Dün gece 8 saat uyudu. Gündüz de direndi yarım yamalak uykularla duruyor. Meme uçlarım aşındı emzirmekten, üstünden deri koptu bugün
Eğer hala yaralar oluyorsa göğüs ucunda bu şekilde, zeytinyağlı kudret narı çok hızlı iyileştiriyor kremlere göreBenim de babamla ablam geldi uyuma saatine yakın. Zaten uyumamaya bahane arıyor. Saati kayınca şirazemiz de kaydı. Uyutuyorum yatağına koyuyorum 5 dk sonra ağlama sesi, bir daha uyutuyorum koyuyorum bir daha başa sarıyoruz. Dün gece 8 saat uyudu. Gündüz de direndi yarım yamalak uykularla duruyor. Meme uçlarım aşındı emzirmekten, üstünden deri koptu bugün
Yara gibi değil de sürekli memede durmak istediği için nemlene nemlene yumuşayıp derisi kalktıEğer hala yaralar oluyorsa göğüs ucunda bu şekilde, zeytinyağlı kudret narı çok hızlı iyileştiriyor kremlere göre
Ben bir tek anneme gidiyordum. Artık ona da haftada bir gidiyorum. Her gittiğimde pişman oluyorumDüzenini bozmamak için ben hiç biyere çıkmıyorum, misafirliğe gitmiyorum. Banyodan sonra uyuması gerektiğini öğretmeye çalışırken bıgün ipler koptu iyice. Babamız yok yalnız kalmayalım diye gelmişler. Güya bebe uyuyunca ben de uyuyacaktım 8 bucukta, saat 11 olduyar bana yine haram geceler
Benimkiler süt saklama poşetinde. Kavanozda saklandığını hiç duymadımSütünü sağan anneler dondurucuda nasıl saklıyorsunuz? Süt poşetim yok kavanoza koysam olur mu?
Bende başladım sagmaya ama cok az çıkıyo ya 20 30 cc, bide bi göğsümden daha az çıkıyo 10 cc anca, benim paşa sömürüyor memeleri saat başıBenimkiler süt saklama poşetinde. Kavanozda saklandığını hiç duymadım
Düzenini bozmamak için ben hiç biyere çıkmıyorum, misafirliğe gitmiyorum. Banyodan sonra uyuması gerektiğini öğretmeye çalışırken bıgün ipler koptu iyice. Babamız yok yalnız kalmayalım diye gelmişler. Güya bebe uyuyunca ben de uyuyacaktım 8 bucukta, saat 11 olduyar bana yine haram geceler
Babaaneye ne de güzel ne de tatlı güle güle dedin canım kızım asdddfYa ben fettan bi gelinim sanirim, kizim zaten gunduzleri cok az uyuyan bi bebek. Dun uyku saatinde geldi k.valide ozledim seviyim sonra uyut falan dedi. Bakalim dedim kucagina verip mutfaga gectim, cigligi basti benimkisi.(baskasinin kucaginda durmaz biliyorum) ay nesi var diye getirdi, dedim cok uykusu var saatlerdir uyumuyor bak gozleri kizarmis sen daha iyi anlarsinVsvs.
Esim de destek cikar sagolsun hemen yikayalim uyutmaya calis zaten saatler suruyor uyutman dedi. Sonra baybay dedik k.valideyeiyi uykular de kizim neneye
Ben şu an sağsam bir şey çıkmaz. Bizimki de sömürü düzenine geçti. Eski sütler duruyor buzlukta. Başta sütüm yetmediğinden sağım yaptırıyordu doktorBende başladım sagmaya ama cok az çıkıyo ya 20 30 cc, bide bi göğsümden daha az çıkıyo 10 cc anca, benim paşa sömürüyor memeleri saat başı
benim ilk çocuktaki halim. ikinci olunca biri kucagına alsın biraz ilgilensin kolum dinlensin büyük kızımla oynayayım diye gözünün içüne bakıyorum insanlarınYa ben fettan bi gelinim sanirim, kizim zaten gunduzleri cok az uyuyan bi bebek. Dun uyku saatinde geldi k.valide ozledim seviyim sonra uyut falan dedi. Bakalim dedim kucagina verip mutfaga gectim, cigligi basti benimkisi.(baskasinin kucaginda durmaz biliyorum) ay nesi var diye getirdi, dedim cok uykusu var saatlerdir uyumuyor bak gozleri kizarmis sen daha iyi anlarsinVsvs.
Esim de destek cikar sagolsun hemen yikayalim uyutmaya calis zaten saatler suruyor uyutman dedi. Sonra baybay dedik k.valideyeiyi uykular de kizim neneye
benim doktorum da neden sagıyorsun sagma emzir. sağmak emzirmenin yerine geçmez süt arttırmada diye bıraktırmıstı banaBabaaneye ne de güzel ne de tatlı güle güle dedin canım kızım asdddf
Ben şu an sağsam bir şey çıkmaz. Bizimki de sömürü düzenine geçti. Eski sütler duruyor buzlukta. Başta sütüm yetmediğinden sağım yaptırıyordu doktor
Galiba o zaman gücü de yetmiyordu, yeterince çekemiyordu. Bir de sarılıktan uyandıramıyorduk. Öyle başlattı işte. Mamaya da aynı zamanda başlamıştık. Sonra kademeli olarak bıraktık ikisini debenim doktorum da neden sagıyorsun sagma emzir. sağmak emzirmenin yerine geçmez süt arttırmada diye bıraktırmıstı bana
benim ilk çocuktaki halim. ikinci olunca biri kucagına alsın biraz ilgilensin kolum dinlensin büyük kızımla oynayayım diye gözünün içüne bakıyorum insanların
Yok canım bence o öğrenme ve kavramaya çalışırken verdiği tepki tamamen tutmak yada dokunmak istediği için heyecan yapıyorlar o esnada yapıyordur onu içini ferah tut benimkide heyecan yapıyor oyuncağı tutmadan önce elini hızlı hızlı sallıyor sonra tutuyor, her bebeğin tepkisi gelişimi yapısı ayrıKizlar bebeklerde ritmik hareket bir sıkıntıya mi işaret ediyor acaba?
Kızım emzigini kavrıyor gibi tutarken işaret parmağını defalarca indirip kaldırdı sanki müzik var da ritim tutuyor gibi.
Bir ara eliyle de bir hareketi birkaç kere yaptığını fark etmiştim.
Bu kötü bir şey mi
Ben çoraplı patik giydiriyorum hala. Ayakları üşüyor gibi. Hatta kısa kolluya da geçiremedim hala :/Alakasiz sorular +1 (ben de katilcam banane)
1) Bebeginize corap giydiriyor musunuz? Benimki gazli bi bebek, halen zorlaniyor. Gunduz cikarip gece giydirsem olur mu yoksa gunduz sogugu alir da gece uyumaz mi? (Ev minimum 25derece,bazen28-29)
2) kizimi emzirirken tvden muzik aciyorum veya tlcde ev onarma programi bakiyorum arka planda ses olmasi problem olur mu gelisimi olumsuz etkilenir mi?
3) gormeyecegi şekilde bebek sarkilari acip kendim soyluyormus gibi yapsam sorun olur mu?
4) Cokça yakindigim üzere kizimi gunduzleri cok az uyutabiliyorum, uyaniklik süresi epey fazla. Nasil vakit geçiriyorsunuz bebelerle?
Tummytime-2-3dk anca durur
Anakucaginda-10dk anca durur
Ben sarki soyluyorum hepsi bitiyo, bastan soyluyorum
Kucak gezdirmesi 5dk sonra belim agiriyo
Ekstra tavsiyeniz varsa şiddetle alirim
Ben çoraplı patik giydiriyorum hala. Ayakları üşüyor gibi. Hatta kısa kolluya da geçiremedim hala :/
Bizde tv hep açık. Şarkıları da oradan açıp dinletiyorum. Bazen kendim de söylüyorum, bazen sadece dinliyoruz
Renkli kartlar ve çocuk kitapları var. Onlara bakıyoruz. Bazen baktırırken kitapları da okuyorum. Garip sesler çıkararak okuyunca dinliyor. Şarkı açıp kucağıma alıyorum klip çekiyoruz dans ede ede. Oyun yatağı mı ne onun adı bebek jimnastik merkezi mi diyorlar gerçekten bilmiyorum, tepesinden oyuncaklar sallanıyor hani, ona beraber yatıyoruz. Orada oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?