- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Bugun kisa kol tek kat giydirdim az terledi kizim. Dun ipislak oluyordu basi, fönle kurutuyordumBenim kızın iki tel saçı var onlar da artık hep ıslak yahuuu
Ay benimki de her emmede su gibiBenim kızın iki tel saçı var onlar da artık hep ıslak yahuuu
fısfıslı bi şişeye organik zeytinyağı ekleyip her alt değiştirmeden sonra sadece onu sıkıyorum hiç pişik problemi yaşamadıkAynen dediklerini bende yapıyorum canım, havalandirma, hiç ıslak mendil kullanmadım bende pamuk ve su ama suyu çeşmeden ılık alıyordum kaynatmak mi lazım? Bende mustela kullanıyorum ama her alt değişiminde sürmuyordum öyle mi yapmak gerek ? Sudocrem bende alayım internette baya iyi yorumlar var
Bugun kisa kol tek kat giydirdim az terledi kizim. Dun ipislak oluyordu basi, fönle kurutuyordum
Kıyafet sponsoru lazım artık bizlere . Tükürükten , terden zırt pırt üst değiştiriyoruzAy benimki de her emmede su gibi
Alakasiz sorular +1 (ben de katilcam banane)
1) Bebeginize corap giydiriyor musunuz? Benimki gazli bi bebek, halen zorlaniyor. Gunduz cikarip gece giydirsem olur mu yoksa gunduz sogugu alir da gece uyumaz mi? (Ev minimum 25derece,bazen28-29)
2) kizimi emzirirken tvden muzik aciyorum veya tlcde ev onarma programi bakiyorum arka planda ses olmasi problem olur mu gelisimi olumsuz etkilenir mi?
3) gormeyecegi şekilde bebek sarkilari acip kendim soyluyormus gibi yapsam sorun olur mu?
4) Cokça yakindigim üzere kizimi gunduzleri cok az uyutabiliyorum, uyaniklik süresi epey fazla. Nasil vakit geçiriyorsunuz bebelerle?
Tummytime-2-3dk anca durur
Anakucaginda-10dk anca durur
Ben sarki soyluyorum hepsi bitiyo, bastan soyluyorum
Kucak gezdirmesi 5dk sonra belim agiriyo
Ekstra tavsiyeniz varsa şiddetle alirim
Bunu ben de deneyeyim geçmeyen bir pişik sorunu var maaleseffısfıslı bi şişeye organik zeytinyağı ekleyip her alt değiştirmeden sonra sadece onu sıkıyorum hiç pişik problemi yaşamadık
1. Çorap çok nadir giydiriyorum. Bulunduğunuz şehirde hava sıcaksa bence gerek yok. Gündüz tek badi bazen altına şort / ince pijama. Akşamları bir tık daha kalın nadiren çorap. Biz yanıyoruz çünkü
2. Ben telefondan açıyorum hep müzikleri ve emzirirken vs Evden çalıştığım için sürekli telefon mecburen hep elimde yakınlarında oluyor.Tv hiç açılmıyor açık olunca baya anlıyor gibi izlemek istiyor sanki.
3. İsmini de kullanarak şarkı uydurabilirsiniz bizimki ona bayılıyor. Tiyatral abartılı konuşma taklit yapılınca çok eğleniyor.
4. Oyun halısı üzerinde çok güzel zaman geçiriyor. Müzikli piyanolu fisher price (muadilleri de var) oyun halısı ayaklarıyla vurarak müzik çaldığı için daha iyi oluyor. Oyun halısı üzerine ilgisini çekecek başka şeyler de takabilirsiniz .
Zeytinyagini isitip sogutup oyle doldurun. Asidi giderse daha faydali olurBunu ben de deneyeyim geçmeyen bir pişik sorunu var maalesef
Salya için bol bol önlük aldım ben iyi oluyor üstü ıslanmıyorKıyafet sponsoru lazım artık bizlere . Tükürükten , terden zırt pırt üst değiştiriyoruz
Tamam teşekkür ederimZeytinyagini isitip sogutup oyle doldurun. Asidi giderse daha faydali olur
Oyun halısı zaten varsa bence de gerek yok bir tane daha almaya ama ikinci el ürünler için tutumluanne.com bakılabilirEvet bugun oyun halisinda epey vakit gecirdik, hosuna gidiyormuzikli piyanolu olanina bakayim ikinci el uygunsa alabilirim. Kisa sure icin sifir almaya gerek var mi bilmiyorum. Renkli ipler falan ascam halisina ama daha uzanamiyor benim kizim. Abartili şarki soyluyorum bazen korkup ağliyo
Tesekkur ederim fikirler icin
Sürekli kusmaktan bizim de öyleydi önlük ya da yakasına ağız bezi koyuyorum bir tane. Benimkinin kuzenleri çok neredeyse hiç kıyafet oyuncak kitap almadım sponsorlu doğdu bizimkiKıyafet sponsoru lazım artık bizlere . Tükürükten , terden zırt pırt üst değiştiriyoruz
Biz daha yeni 4. Aya girdik, 23 şubat doğumlu. Belki ilerleyen günlerde becerisi artar ama şimdilik kahkaha atıyoruz, eline bişey tutturursam kavrayabiliyor, agudan başka ses çıkaramıyor, bi de kimse inanmasa da bazen anne diyorSizin bebekler burada yazan her şeyi yapabiliyor mu ya? Bayağı ileri seviye geldi bana bazı şeyler
4 aylık bebek gelişimi nasıl olur?
Gittikçe daha keyifli olmaya başlayan ebeveynlik, 4. ay itibariyle yeni heyecanları da beraberinde getirir. Geçen ayda ilk kez sessiz harfleri kullanmaya başlayan bebek, bu ay "ba-ba-ba" gibi ardışık sesler çıkarmaya başlar.www.medicalpark.com.tr
Ay cok şükür cnm az önce açıklandı online olucakmis seminerler öyle rahatladım ki düşünüp duruyodum nasıl durucak diyeGündüz seminerdeyken o emmediği için daha çok çıkar. Şimdilik dediğin gibi biriksin de yine
Ben de benimkinin anne dediğini iddia ediyorumBiz daha yeni 4. Aya girdik, 23 şubat doğumlu. Belki ilerleyen günlerde becerisi artar ama şimdilik kahkaha atıyoruz, eline bişey tutturursam kavrayabiliyor, agudan başka ses çıkaramıyor, bi de kimse inanmasa da bazen anne diyordönemiyor daha, yüzüstü durunca kıyameti koparıyor başını dik tutup sağa sola çevirebiliyor
Gözün aydıın çok sevindimAy cok şükür cnm az önce açıklandı online olucakmis seminerler öyle rahatladım ki düşünüp duruyodum nasıl durucak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?