2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ilk 100sözcük diye kitap var kalın sayfalı ya da pearsonun bebekler için olan kalın kitapları var hatta bunlar dokulu çocuk büyüdükçe elleyip hissrdiyo ve açılır kapaklar var içinde. bunlarla eğlenebilir. tummytimwda ya da otururken önune koyabilirsiniz. kesünlikle alın bunlardan.
kitaplar gerçekten ilgülerini çekiyor. bunun dışında ce ee oynuyoruz spor yaptırıyorum ellerini ayakalrını birbirine birleştirip birleştikçe öpücük sesi çıakrıyorum çok hoşuna gidiyo. dışarı cıkqrtıp agaçları ve farklı şeyleri elletip isimlerini söyleyebilrsiniz hem dokuları ellemiş tanımış olur.

çorap da yatarken giydirmiyorum artık kan akışı için zararlı diye. gündüz esiyosa giydiriyorum yoksa giydirmiyorum. bir de nasıl alışırlarsa öyle gidiyo. olabildiğince az korumak en iyisi

fısfıslı bi şişeye organik zeytinyağı ekleyip her alt değiştirmeden sonra sadece onu sıkıyorum hiç pişik problemi yaşamadık

1. Çorap çok nadir giydiriyorum. Bulunduğunuz şehirde hava sıcaksa bence gerek yok. Gündüz tek badi bazen altına şort / ince pijama. Akşamları bir tık daha kalın nadiren çorap. Biz yanıyoruz çünkü

2. Ben telefondan açıyorum hep müzikleri ve emzirirken vs Evden çalıştığım için sürekli telefon mecburen hep elimde yakınlarında oluyor. Tv hiç açılmıyor açık olunca baya anlıyor gibi izlemek istiyor sanki.

3. İsmini de kullanarak şarkı uydurabilirsiniz bizimki ona bayılıyor. Tiyatral abartılı konuşma taklit yapılınca çok eğleniyor.

4. Oyun halısı üzerinde çok güzel zaman geçiriyor. Müzikli piyanolu fisher price (muadilleri de var) oyun halısı ayaklarıyla vurarak müzik çaldığı için daha iyi oluyor. Oyun halısı üzerine ilgisini çekecek başka şeyler de takabilirsiniz .

fısfıslı bi şişeye organik zeytinyağı ekleyip her alt değiştirmeden sonra sadece onu sıkıyorum hiç pişik problemi yaşamadık
Bunu ben de deneyeyim geçmeyen bir pişik sorunu var maalesef

Evet bugun oyun halisinda epey vakit gecirdik, hosuna gidiyor muzikli piyanolu olanina bakayim ikinci el uygunsa alabilirim. Kisa sure icin sifir almaya gerek var mi bilmiyorum. Renkli ipler falan ascam halisina ama daha uzanamiyor benim kizim. Abartili şarki soyluyorum bazen korkup ağliyo

Tesekkur ederim fikirler icin

Oyun halısı zaten varsa bence de gerek yok bir tane daha almaya ama ikinci el ürünler için tutumluanne.com bakılabilir

Kıyafet sponsoru lazım artık bizlere . Tükürükten , terden zırt pırt üst değiştiriyoruz
Sürekli kusmaktan bizim de öyleydi önlük ya da yakasına ağız bezi koyuyorum bir tane. Benimkinin kuzenleri çok neredeyse hiç kıyafet oyuncak kitap almadım sponsorlu doğdu bizimki

Biz daha yeni 4. Aya girdik, 23 şubat doğumlu. Belki ilerleyen günlerde becerisi artar ama şimdilik kahkaha atıyoruz, eline bişey tutturursam kavrayabiliyor, agudan başka ses çıkaramıyor, bi de kimse inanmasa da bazen anne diyordönemiyor daha, yüzüstü durunca kıyameti koparıyor başını dik tutup sağa sola çevirebiliyor

Gündüz seminerdeyken o emmediği için daha çok çıkar. Şimdilik dediğin gibi biriksin de yine
Ay cok şükür cnm az önce açıklandı online olucakmis seminerler öyle rahatladım ki düşünüp duruyodum nasıl durucak diye

Ben de benimkinin anne dediğini iddia ediyorum
Ay cok şükür cnm az önce açıklandı online olucakmis seminerler öyle rahatladım ki düşünüp duruyodum nasıl durucak diye
Gözün aydıın çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…