Benim de transfer günüm yaklaşıyor. Aynı şeyi düşünüyordum bugün. İnsan bi tuhaf oluyorBir konuya yazdım bugün 2023 şubatta doğumum diye . Geçen sene şu zamanlar bebek için uğraşıyorduk yahu , yoğun geçen günlerim vardıŞimdi kucağımda uyuyor , bir duygulandım . Ne çabuk geçmiş dokuz ay , bebelerimiz 4 aylık oldular vay beeee
Benim kizima da sali gunu kaka tahlili yapacaktik, ne olduysa o un dahil o gunden beri kaka yapmadi. 4.gun bizde de.
huzurunmeraklisi canım senin termosun decathlonun hangi modeliydi
internet anne sütü alanlarda normal diyor,
o yüzden popoyu uyarmıyorum, karnıda yumuşak bi huzursuzluğu da yok öylece bekliyorum
Ay benim dee, 1 hazirandaydı transferim, geçen sene bu aralar gün sayıyodum. Vay be şükürler olsun, şimdi ayağımda sallıyorum minik embriyomuBenim de transfer günüm yaklaşıyor. Aynı şeyi düşünüyordum bugün. İnsan bi tuhaf oluyor
Gözün aydın cnm çok sevindimAy cok şükür cnm az önce açıklandı online olucakmis seminerler öyle rahatladım ki düşünüp duruyodum nasıl durucak diye
Ay benim dee, 1 hazirandaydı transferim, geçen sene bu aralar gün sayıyodum. Vay be şükürler olsun, şimdi ayağımda sallıyorum minik embriyomu
Gözyaşım pıtAy benimki de 2 Hazirandi yaizliyordum embriyocugumu koyduklari yeri. Daha dun gibi...
Ay benim dee, 1 hazirandaydı transferim, geçen sene bu aralar gün sayıyodum. Vay be şükürler olsun, şimdi ayağımda sallıyorum minik embriyomu
5 hazirandı bizim de. En unutulmaz anlardan biriydi. Bu sene de aynı zamanlarda genetik test sonucu çıkacak. İnşallah yine bir sevinç yaşatır bizeAy benimki de 2 Hazirandi yaizliyordum embriyocugumu koyduklari yeri. Daha dun gibi...
AminGözyaşım pıtAllah yokluklarını göstermesin, isteyen herkese nasip olsun inşallah
Anlatamadım değil miBizim balkonda yola bakiyor arabalari izletebilirim, guzel fikirbir saat kucaginda gezdirebiliyosan helal olsun valla masallah sana
Burnunla yaptigin eglenceli seyi çok merak ettim
Cok tesekkur ederim
Teşekkür ediyoruminternet anne sütü alanlarda normal diyor,
o yüzden popoyu uyarmıyorum, karnıda yumuşak bi huzursuzluğu da yok öylece bekliyorum
bu model canım, çok övdüm yere düştü yine banamısın demedi
Paslanmaz Çelik Doğa Yürüyüşü Termosu - 1 Litre - Mavi
Paslanmaz Çelik Doğa Yürüyüşü Termosu - 1 Litre - Mavi null Kullanışlı, sağlam ve ısı yalıtımı sağlayan, kapağa ve bardağa sahip, 1litre hacimli termos. 95°C'den itibaren: 6 saat sonunda 82°, 12 saat sonunda 73°, 24 saat sonunda 60www.decathlon.com.tr
Çorap ve tulum giydiriyorum çünkü evim daha tam ısınmadı. Aslinda uyurken kam dolaşımı açısından çorap giydirmemek en dogrusu tabii ki.QAlakasiz sorular +1 (ben de katilcam banane)
1) Bebeginize corap giydiriyor musunuz? Benimki gazli bi bebek, halen zorlaniyor. Gunduz cikarip gece giydirsem olur mu yoksa gunduz sogugu alir da gece uyumaz mi? (Ev minimum 25derece,bazen28-29)
2) kizimi emzirirken tvden muzik aciyorum veya tlcde ev onarma programi bakiyorum arka planda ses olmasi problem olur mu gelisimi olumsuz etkilenir mi?
3) gormeyecegi şekilde bebek sarkilari acip kendim soyluyormus gibi yapsam sorun olur mu?
4) Cokça yakindigim üzere kizimi gunduzleri cok az uyutabiliyorum, uyaniklik süresi epey fazla. Nasil vakit geçiriyorsunuz bebelerle?
Tummytime-2-3dk anca durur
Anakucaginda-10dk anca durur
Ben sarki soyluyorum hepsi bitiyo, bastan soyluyorum
Kucak gezdirmesi 5dk sonra belim agiriyo
Ekstra tavsiyeniz varsa şiddetle alirim
Bende bırakıyorum pusetine işime bakıyorum. Ağlamaya başlarsa alıyorum tabi ki idare etmeye çalışıyorum.Canım bırakınca ağlamıyor mu sandınağlamasın diye müzik açılıyor açılmazsa ben onunla konuşarak yapıyorum süpürge açılıyorsa hangi odadaysam oraya geliyor bekliyor çamaşır katlıyorsam yanında yapıyorum o hareketlere bakıyor bende konuşuyorum. Süpürge yaparken dans ediyorum bazen öyle şenlikli iş yapılıyor evde teksek. Birde ben mecbur iş yapıyorum kalkıp yemek yapıyorum akşam okuldan gelecek bşr abla var onun işleri var o da benden beklenti içerisinde
Ahh değil miiBir konuya yazdım bugün 2023 şubatta doğumum diye . Geçen sene şu zamanlar bebek için uğraşıyorduk yahu , yoğun geçen günlerim vardıŞimdi kucağımda uyuyor , bir duygulandım . Ne çabuk geçmiş dokuz ay , bebelerimiz 4 aylık oldular vay beeee
22 mayıstı benim kiAy benimki de 2 Hazirandi yaizliyordum embriyocugumu koyduklari yeri. Daha dun gibi...
Valla cnm seninde önünde başka bir çocuk var benim gibi yapmaya mecburuzÇorap ve tulum giydiriyorum çünkü evim daha tam ısınmadı. Aslinda uyurken kam dolaşımı açısından çorap giydirmemek en dogrusu tabii ki.
sadece sesten hiç bisey olmaz canım,tv görmesin yeter.
Kızımla bol bol konuşuyorum,egzersiz yaptırıyorum. Şarkılar soyluyorum ,oyun halisinda vakit geçiriyor. Yemek yapacaksam yada temizlik pusetine koyuyorum ,gittiğim odaya götürüyorum beni izliyor.
Tavsiyem; sık sık anakucagi, puset vb şeylerde kalmasını sağla. O kucak istemedikçe alma. Orada oylamaya çalış çünkü kiloları arttıkça kucakta taşımak zorlanacagiz.
Bende bırakıyorum pusetine işime bakıyorum. Ağlamaya başlarsa alıyorum tabi ki idare etmeye çalışıyorum.
Ahh değil mii
Ne ara geçti bunca vakit❣
22 mayıstı benim ki
1 haziranda kan testi ile öğrenmiştim kızımı ❣
Çorap ve tulum giydiriyorum çünkü evim daha tam ısınmadı. Aslinda uyurken kam dolaşımı açısından çorap giydirmemek en dogrusu tabii ki.
sadece sesten hiç bisey olmaz canım,tv görmesin yeter.
Kızımla bol bol konuşuyorum,egzersiz yaptırıyorum. Şarkılar soyluyorum ,oyun halisinda vakit geçiriyor. Yemek yapacaksam yada temizlik pusetine koyuyorum ,gittiğim odaya götürüyorum beni izliyor.
Tavsiyem; sık sık anakucagi, puset vb şeylerde kalmasını sağla. O kucak istemedikçe alma. Orada oylamaya çalış çünkü kiloları arttıkça kucakta taşımak zorlanacagiz.
Bende bırakıyorum pusetine işime bakıyorum. Ağlamaya başlarsa alıyorum tabi ki idare etmeye çalışıyorum.
Ahh değil mii
Ne ara geçti bunca vakit❣
22 mayıstı benim ki
1 haziranda kan testi ile öğrenmiştim kızımı ❣
Canım madem geliyorlar ver üstlerine biraz dinlen fırsata çevir bariBabamız seyahatte demiştim, dün kv ve kbaba geç saatte gelip bebenin düzenini bozdu demiştim. Az önce yine kv arıyor, 1 saate gelecez kızı çok özledik diyor,” ya tüm gün nerdeydiniz, bütün gün benim üstümdeydi torununuz, tuvalete bile gidemedim, şimdi tam uyku vakti gelmeyin bi zahmet, bebeyi yatırıp keyif yapmak istiyorum be vicdansızlar” demek istiyorum ama diyemiyorum, buraya yazayım da sinirim azalsın biraz da olsa
Ya kızım uyuyor zaten en geç sekiz bucukta. Gelip bi de uyuyacak çocuğu hoplatıyorlar zıplatıyolar. Bu sefer Yatması 10u buluyorCanım madem geliyorlar ver üstlerine biraz dinlen fırsata çevir bari
Aynen ya mecbur alışacaklar başka çare yok.Valla cnm seninde önünde başka bir çocuk var benim gibi yapmaya mecburuz
Geçecek tabi ki ve iddia ediyorum bir daha hiç bir dönemleri ilk 3 ay kadar zor olmayacak.Koyar koymaz mikirdaniyo benim tatli cadimbelki once pusetinde oynatirim, once ona alisirsa kolaylasir belki zamanla is yapmak. Tesekkur ederim canim
Oy masallah ya, o zor gebelik bile geldi gecti. Uykusuz gunler de gececek bi sekilde degil mi
Onlar gelmeden uyut benceBabamız seyahatte demiştim, dün kv ve kbaba geç saatte gelip bebenin düzenini bozdu demiştim. Az önce yine kv arıyor, 1 saate gelecez kızı çok özledik diyor,” ya tüm gün nerdeydiniz, bütün gün benim üstümdeydi torununuz, tuvalete bile gidemedim, şimdi tam uyku vakti gelmeyin bi zahmet, bebeyi yatırıp keyif yapmak istiyorum be vicdansızlar” demek istiyorum ama diyemiyorum, buraya yazayım da sinirim azalsın biraz da olsa
uyudu deseydin keşkeBabamız seyahatte demiştim, dün kv ve kbaba geç saatte gelip bebenin düzenini bozdu demiştim. Az önce yine kv arıyor, 1 saate gelecez kızı çok özledik diyor,” ya tüm gün nerdeydiniz, bütün gün benim üstümdeydi torununuz, tuvalete bile gidemedim, şimdi tam uyku vakti gelmeyin bi zahmet, bebeyi yatırıp keyif yapmak istiyorum be vicdansızlar” demek istiyorum ama diyemiyorum, buraya yazayım da sinirim azalsın biraz da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?