2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen ya mecbur alışacaklar başka çare yok.

Geçecek tabi ki ve iddia ediyorum bir daha hiç bir dönemleri ilk 3 ay kadar zor olmayacak.

Onlar gelmeden uyut bence
4.ayimiza giricez hala çok zor bencesaatlerdir uyutmaya çalıştım uyudu 10 dk sonra yine uyandı emdi yine uyutmaya çalışıyorum, bakıyorum bi yerinde bi sıkıntı yok uzun kollu giydiriyorum hadi diyorum sicakliyor çıkartıyorum, kisa kollu giydiriyorum yine aynı, ben bu çocuğu çözemedim ya

Bizim balkonda yola bakiyor arabalari izletebilirim, guzel fikir bir saat kucaginda gezdirebiliyosan helal olsun valla masallah sana
Burnunla yaptigin eglenceli seyi çok merak ettim
Cok tesekkur ederim
Valla 1 saat gezdirme işi çok yoruyor sırtım kolum ağrıyor ama annemler gazi var diye alıştırdı resmen, yere koyunca oturunca sanki bi yerini kırmışim gibi bağırıyor, mecbur geziyoruz

Benimki puseti hiç sevmiyor ya ☹

4 değil 5. aya gireceğiz, ben büyüdü diye teselli buluyorum sende küçültme
Zor evet ama bide ilk zamanları düşün. O ilk 3 ay tam bir kabustu benim için, 4. Ayda rahatladım bi nebze .
Benimki puseti hiç sevmiyor ya ☹
Bizim puset destekli oturur şekilde. Belki etrafı daha güzel gördüğü için seviyordur, oğlumda sadece pusette dururdu.

Bizim puset destekli oturur şekilde. Belki etrafı daha güzel gördüğü için seviyordur, oğlumda sadece pusette dururdu.
Bizimkide öyle ayarlanabilir aslında, o şekilde deneyim birde.benimki anasının kucağında etrafı geze geze görmeye alıştı sabit bakmak hiç ona gore değil alissa çok güzel olur aslında, rahat ederim biraz

Göğsümde yine sertlik oldu 2 saat içinde, çok acıyor ama öyle süt fazlasından değil, olayı çözdüm, kızım emerken değişik bi hareket yapıyor belki ben doğru tutamiyorum bilmiyorum, o hareketle acıyor ve sertleşmeye başlıyor

4 ay atagı bitip rahat eden yazsın lütfen umudumuz olsun genşler
Dün dört ay bitti, atak tam gaz devam. Gelmeyin
Son bir hafta on gündür bu çıkmazdayım. Hep aynı döngü. Üstüne yenileri ekleniyor. Derin uykuya daldı sanıp yatağına yatırıyorum, 3 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Al tekrar uyut, tekrar yatır, tekrar ağlasın. Böyle bir huyu hiç yoktu. Bir de gece uyuma süresi kısaldıkça kısalıyor

Benim için 2.aydan sonra daha zorlaştı herşey hatta gün geçtikçe zor oluyo, sürekli gezmek istiyor uyku nedir bilmiyor

Sizinki ataktandir cnm benim oğlum doğdu doğali böyle, 20 günlükken başladı sıkıntılar, 2 aya girince uykusuzluk başladı, ben doğdu doğali 2 saat deliksiz uyumadım gerçekten çok zor uykusuzluk, bi kac haftadır gündüz uykuları da gitti iyice zorlaştı en azindan uyurdum biraz bende

allah kolaylık versin canım hep böyle olmayacak gececek biraz sabır. annelik zor valla işine hem bu kadar sövüp söylenip hem bu kadar seven başka meslek yok. delilik

Bence bizimki atak döneminde sadece daha da kötüye gitti. İlk 2,5-3 ay zaten adı konmamış koliğimsi bir şeyle cebelleştik. O düzelir gibi oldu derken 3-4 hafta rahat eder gibi olduk. Kurduk sandığım düzen yerle bir oldu. Bu da atak mı başka bir şey mi hala bilmiyorum. 5 gün aradan sonra ilk defa bu sabah banyo yapabildim. O iki gram uyusa ben de dayanamayıp uyuyorum derken bu hale geldik. Bizden başka gündüz uykusu için her gün parka gidip durmadan bebek arabasını süren görmedim, duymadım. Kucaktan inmiyor. Bileklerim uyuşuyor

benim büyük kızım öyleydi 3 yaşına kadae öğle uykusunu arabada uyuttum ben uyuttugum zaman ya da memede yatarak benden hiç ayrılmadan. babanesi de salıncagı vardı onda uyuturdu. kolikti gerçi 3 ay mahvolmustuk. bu da araba sevmez asla sadece kanguruda rahat ediyor. kangurum tek yönlüydü şimdi iki yönlü aldım ergonomik oldugu için agırlıgını çok hissetmiyosun. evde iş yaparken falan öne doğru hem etrafı izler takılır ben de bişeyler yapabilirim. uyuyacagı zmaan da bana doğru çeviriyorum

Yalniz degilsiniz, sabah uyuttum derken evin yanindan kamyon gecti kornaya basti. Siçradi yavrum uykusundan. Zati bi yarim saat uyuyacakti onu da uyuyamadi. Geri de salladim uyutamadim simdi arabada turluyoruz babasiyla. Kirmizi isiklarda da açiyo gözünü kuzucum, buna uyumak denirse artik..

Napalim kismette boylesi varmis

Bizde aynıyız canlar,gece belki 10 kere kalktı. Artık uyku sersemi hatırlamıyorum sayısını. Sabah 7 de tamamen açtı gözünü, simdi sallıyorum uyursa kahvaltı yapacağım işte. Bide bugün kardeşimin bebeğinin bebek mevlidi var onun için hazırlayacağız. Umarım rezil olmadan geliriz oralardan

Ay canım ya uyumayan çocuk çolzor biliyorum. Doktor Ne diyor bu duruma?
Bazı çocuklar böyledir diyor cnm dus aldır yatmadan diyor ama eşim vardiyalı çalışıyor cok fırsat bulamadım yatirmadan aldırmaya, bide yeni ısındı havalar, denicem ins ise yarar biraz

allah kolaylık versin canım hep böyle olmayacak gececek biraz sabır. annelik zor valla işine hem bu kadar sövüp söylenip hem bu kadar seven başka meslek yok. delilik
İnş geçer cnm, kesinlikle öyle delilik valla

Doğru cnm yazmıştın unuttum ya senin de allah yardımcın olsun

Gündüz uykusu sadece dizlerimizde ya da bebek arabasında parkta ve mutlaka bir ses eşlik edecek. Ne güzel şelaleydi, kuş cıvıltısıydı doğal seslere dönmüştü. Bugün matkap ve elektrikli süpürge sesi dinletmek zorunda kaldım. İnanamıyorum ilk iki ay bu resmen. Kanguru denedik ablam vermişti, küçük mü geldi ne oldu anlamadım içine koyduğumuz gibi çıkardık. Sling aldım yıkandı kurusun onu deneyeceğim. O da leş gibi tüy bıraktı makinede diğer çamaşırlara. İnşallah kuruyunca bir şey kalmaz. Mecbur deneyeceğim onu. Şu an tek ümidim o. Hiçbir şey yapamaz olduk
6.30'da uyandı bu sabah. Oo iyi uyudu dedim. Gidin tabii ya bir şekilde alışmaları lazım yoksa yanarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…