2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar doğumdan beri terleme problemim devam ediyor, kadın dogumcuya sorduğumda doğumla ilgisi olmaz artık dedi ama benim hiç geçmedi, var mı sizde de böyle bir durum , gece gündüz göl gibi oluyorum

emzirme sonrası memeler biraz cırt ne bileyim fos biraz da bıngıl oluyo
hatta ilk çocugumu emzirmem bitince 2. de olsun emsin bitsin silikon taktırırım diye kendimi rrahatlatıyodum. aynaya bakasım gelmiyodu benim

Kontrolumuz 5. Ayda, simdi çok erken değil mi? 5. Ayda yavaştan tadlarina baktırırim diyorum ben.
aynen şu anda erken zaten daha minicikler. oturmasını bekliycem ama sadece başka doktora sorma şansım yok 1 ya da 2 ay daha şehir dışında olacagım sizin doktorlar neler dedi merak ettim

Haşlanmış patates ve havuçla başlatıyorlar genelde ama çok çok erken değil mi ya :/
Ay ortalığı karıştırmışım Yalatma işini 5 aylıkken yapıcam. Daha erken verirsem benim şişko sütten falan soğur mazallah Bu memeleri boşuna sündürmüş olurum Esas sorum şu benim; meme başlarının rengi düzelecek mi? Meme başı boyutu eski haline dönecek mi? Allah aşkına dönsün

Biz daha ek gıdaya hiç başlamadık yalatmadım bile hiç daha. Versem hapur hupur yiyecek gibi bakıyor Elini yiyor zira Komple ağzına sokuyor elini. diş kaşıyıcı da verdim ama almıyor

Benim iki ablamın da düzelmiş

Kesicem artık abidik gubudik ne yiyorsam , bi de canım istiyor ki daha hamileymişim gibi her şeyi
Ben de tatlı yemek istiyorum sürekli ama ne zaman dikkat edicem desem ya annem tatlı yapıyor ya da eşim de sağolsun alıp geliyor. Süte falan bi faydası da yok yiyip duruyoruz

Benim her yerim fort Eskiden 34 beden spor yapan fit bir kadındım, şimdi selülit tarlası, gtlü göbekli bi kadınım. Normal doğum yapanlarda göbek kalmaz diyenlere göbeğimi sallaya sallaya gülmek istiyorjm. Bi de karnımın üstündeki doğum çizgisi geçmedi daha. Yarın bi gün denşze girsem herkes hamile sana ak beni

Oo yoo dönmesin. Benimki içeri göçüktü
Kesicem artık abidik gubudik ne yiyorsam , bi de canım istiyor ki daha hamileymişim gibi her şeyi
Ben hamileyken bu kadar aşermedim
Ben de tatlı yemek istiyorum sürekli ama ne zaman dikkat edicem desem ya annem tatlı yapıyor ya da eşim de sağolsun alıp geliyor. Süte falan bi faydası da yok yiyip duruyoruz
Olmaz olur mu? Tatlı yiyip mutlu oluyoruz, böylece süt de mutlu oluyor. Olmuyor mu

İyi bari yalnız değilmişim Birlikte küçülürüz

Arkadaşlar nasipse bende agustosta dogum yapacagim.mobilya besik var zaten.ama odadan odaya taşınan ve sallanan hamak beşik al dedi herkes.siz artik tecrubelisiniz alsammi almasammi.alsam emniyet kemerli mi almaliyim marka vs yardimci olurmusunuz fikir verirmisiniz lutfen gunduz orda yatsin kalkmasin istiyorum

Biz yarın gitcez sorcam cnm ek gıdayı ama bizim Dr anne sütünü aşırı destekliyor 6 ay diyecektir
Canım şey yapmak gibi olmasında memeler biraz tırt hale geliyor emzirme sonrası ben eşime yaptırcam bunları diyorum da fiyatı duyunca boşver öyle kalsınlar dedi ki ben ilk bebeğimi emzirnedim bir nebze iyilerdi bunda ne olur bilemiyorum

Hamak beşik kızımdan kalma vardı onda da çok kullanmıştım şimdi de kullanıyorum internette bir çok modeli var hangisi sana uygunsa ona bakabilirsin. Kesinlikle çok kullanışlı. Sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…