- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
emzirme sonrası memeler biraz cırt ne bileyim fos biraz da bıngıl oluyoBaşta sıkıntı olmaz diyorlar ama sonra bagirsakta bakteri falan olabiliyormuş erken başlayınca burda okumuştum, benim ilk çocuğum hiç bilgim yok bu konuda
Yaaaa canım bunalıma gir diye söylemedim üzme beni .. amaaan verilir kilolar bosver, artık yaz geldi bol bol yavrunu ve kedini alıp yürüyüş yaparsınbebekle beraber yapılan spor hareketleri vardı az da onu yaptı mı bitti gitti iste
İnşallah doner bende onu merak ediyorum yoksa süt azalınca olduğu gibi, sarkmış sönmüş yumus yumuş bir şey olarak mı kalacak
hiç araştırmadım ama rengi şekli hoşuma gidince weebaby aldımBu sebze meyve emzigini hangi marka alacağız
troidlerine baktırdın mı hiç hormonlara flaanArkadaşlar doğumdan beri terleme problemim devam ediyor, kadın dogumcuya sorduğumda doğumla ilgisi olmaz artık dedi ama benim hiç geçmedi, var mı sizde de böyle bir durum , gece gündüz göl gibi oluyorum
aynen şu anda erken zaten daha minicikler. oturmasını bekliycem ama sadece başka doktora sorma şansım yok 1 ya da 2 ay daha şehir dışında olacagım sizin doktorlar neler dedi merak ettimKontrolumuz 5. Ayda, simdi çok erken değil mi? 5. Ayda yavaştan tadlarina baktırırim diyorum ben.
Ya kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor
Ay ortalığı karıştırmışımHaşlanmış patates ve havuçla başlatıyorlar genelde ama çok çok erken değil mi ya :/
Benim iki ablamın da düzelmişAy ortalığı karıştırmışımYalatma işini 5 aylıkken yapıcam. Daha erken verirsem benim şişko sütten falan soğur mazallah Bu memeleri boşuna sündürmüş olurum Esas sorum şu benim; meme başlarının rengi düzelecek mi? Meme başı boyutu eski haline dönecek mi? Allah aşkına dönsün
Ben annemin kıyafetlerini giyiyorum
Ben de tatlı yemek istiyorum sürekli ama ne zaman dikkat edicem desem ya annem tatlı yapıyor ya da eşim de sağolsun alıp geliyor. Süte falan bi faydası da yok yiyip duruyoruzKesicem artık abidik gubudik ne yiyorsam , bi de canım istiyor ki daha hamileymişim gibi her şeyi
Benim her yerim fortAy ortalığı karıştırmışımYalatma işini 5 aylıkken yapıcam. Daha erken verirsem benim şişko sütten falan soğur mazallah Bu memeleri boşuna sündürmüş olurum Esas sorum şu benim; meme başlarının rengi düzelecek mi? Meme başı boyutu eski haline dönecek mi? Allah aşkına dönsün
Oo yoo dönmesin. Benimki içeri göçüktüAy ortalığı karıştırmışımYalatma işini 5 aylıkken yapıcam. Daha erken verirsem benim şişko sütten falan soğur mazallah Bu memeleri boşuna sündürmüş olurum Esas sorum şu benim; meme başlarının rengi düzelecek mi? Meme başı boyutu eski haline dönecek mi? Allah aşkına dönsün
Ben hamileyken bu kadar aşermedimKesicem artık abidik gubudik ne yiyorsam , bi de canım istiyor ki daha hamileymişim gibi her şeyi
Olmaz olur mu? Tatlı yiyip mutlu oluyoruz, böylece süt de mutlu oluyor. Olmuyor muBen de tatlı yemek istiyorum sürekli ama ne zaman dikkat edicem desem ya annem tatlı yapıyor ya da eşim de sağolsun alıp geliyor. Süte falan bi faydası da yok yiyip duruyoruz
Ben de tatlı yemek istiyorum sürekli ama ne zaman dikkat edicem desem ya annem tatlı yapıyor ya da eşim de sağolsun alıp geliyor. Süte falan bi faydası da yok yiyip duruyoruz
İyi bari yalnız değilmişimBenim her yerim fortEskiden 34 beden spor yapan fit bir kadındım, şimdi selülit tarlası, gtlü göbekli bi kadınım. Normal doğum yapanlarda göbek kalmaz diyenlere göbeğimi sallaya sallaya gülmek istiyorjm. Bi de karnımın üstündeki doğum çizgisi geçmedi daha. Yarın bi gün denşze girsem herkes hamile sana ak beni
Taptatlı mis gibi süt oluyorOo yoo dönmesin. Benimki içeri göçüktü
Ben hamileyken bu kadar aşermedim
Olmaz olur mu? Tatlı yiyip mutlu oluyoruz, böylece süt de mutlu oluyor. Olmuyor mu
Oluyor bence deOo yoo dönmesin. Benimki içeri göçüktü
Ben hamileyken bu kadar aşermedim
Olmaz olur mu? Tatlı yiyip mutlu oluyoruz, böylece süt de mutlu oluyor. Olmuyor mu
Çok aminİyi bari yalnız değilmişimBirlikte küçülürüz
Biz yarın gitcez sorcam cnm ek gıdayı ama bizim Dr anne sütünü aşırı destekliyor 6 ay diyecektirkızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?
Canım şey yapmak gibi olmasında memeler biraz tırt hale geliyor emzirme sonrasıBaşta sıkıntı olmaz diyorlar ama sonra bagirsakta bakteri falan olabiliyormuş erken başlayınca burda okumuştum, benim ilk çocuğum hiç bilgim yok bu konuda
Yaaaa canım bunalıma gir diye söylemedim üzme beni .. amaaan verilir kilolar bosver, artık yaz geldi bol bol yavrunu ve kedini alıp yürüyüş yaparsınbebekle beraber yapılan spor hareketleri vardı az da onu yaptı mı bitti gitti iste
İnşallah doner bende onu merak ediyorum yoksa süt azalınca olduğu gibi, sarkmış sönmüş yumus yumuş bir şey olarak mı kalacak
Hamak beşik kızımdan kalma vardı onda da çok kullanmıştım şimdi de kullanıyorum internette bir çok modeli var hangisi sana uygunsa ona bakabilirsin. Kesinlikle çok kullanışlı. Sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınızaArkadaşlar nasipse bende agustosta dogum yapacagim.mobilya besik var zaten.ama odadan odaya taşınan ve sallanan hamak beşik al dedi herkes.siz artik tecrubelisiniz alsammi almasammi.alsam emniyet kemerli mi almaliyim marka vs yardimci olurmusunuz fikir verirmisiniz lutfengunduz orda yatsin kalkmasin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?