2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok teşekkür ederim peki emniyeti kemerli olanimi almaliyim yardimci olurmusunuz

Meme rengi düzeliyor da meme başı boyutunu bilemedim ana görünümüne Hoşgeldiniz
Ah ah 36 bedendim bende sporumu yapar yediklerime dikkat ederdim şimdi ecüş bücüş görünüyorum tek tesellim memeler dışında diğer yerler düzeliyor şu 6nayon dolmasını bekliyorum ek gıdaya tam geçelim eski hayatıma dönmek istiyorum. Bu arada doğum şkli ile göbeğin alakası yok sezaryen doğurdum ve hiç göbeğim yoktu kızımdan sonra bunda da biraz var ama yanlarıma ve popoma vurdu kilolar

Benim kız ilk ay kucakta ve baby nest denen yatakta durdu hep gündüz . Sonra da bebek arabasında gezdirdim evin içinde birşeyler yaparken . Şimdi de şu oyuncaklı ana kucağında duruyor ve kucakta ev geziyoruz . İkinci bir beşiğim yok .

Ben bu normal doğumla kilo kalmaz hurafesi yüzünden 4070 gram bebeği normal doğurdum

Şu hışırtılı kitabı çok sevdi benim kız , oyuncaklarını daha tutmuyordu ama bu hep elinde iki gündür
Hışırtılı kitabı bizimki de sevdi ama tam tutamıyor hala
Bayaaan bayaan bize bu salıncaktan hiç bahsetmediniz? Oioi silikon meyve süzgeci indirime girmiş, 75 tele. İster misin?

Hışırtılı kitabı bizimki de sevdi ama tam tutamıyor hala

Bayaaan bayaan bize bu salıncaktan hiç bahsetmediniz? Oioi silikon meyve süzgeci indirime girmiş, 75 tele. İster misin?
Hahaha bunlar hep alışveriş döneminde konuşuldu bacım kızımdan kalma hamağım var o kaynanam da gündüz onda yatıyor şu an evde de bir tane var gündüz onda gece beşikte yatıyor ha bu arada oioi hala almayacam

Cok teşekkür ederim kolik oluyo genelde erkek bebekler oglumda oyleydi buda erkek o yuzden bu sefer hazirlikli olayim dedm

Kızlar ya sezaryen sonrası yeniden regl olmaya başladığınızda sizin de kanamanız normalden fazla olmuş muydu?

Benim normal oldu cnm 2 aydır regl oluyorum aşırı kanamam olmadı. Ama benim eskiden de aşırı kanamam olmazdı
Ya benim son bilmem kaç yıldır neredeyse tüm günler günlük pedle idare edilebilecek kadar azalmıştı. İki aydır şey gibi sanki ilk regl olduğum yıllar öyle foşur foşur

Kızlar ben yavaştan tadımlara başladım, köyden gelen ilaçsız kiraz, erik, elma. Ucundan biraz yalatıyorum. Çok seviyor

bizim dr kesinlikle izin vermiyor, su dahi içirtmiyor
bağırsakları daha gelişmemiş diye, ve meyvelerden başlatmıyorlar.
bence acele etme, daha cok zamanınız var.

biz bugun kontrole gittik.. ek gidaya 6.ayda baslamizi onerdi, 3 gün kuraliyla.. ilk olarak elma armut havuctan baslayabilirsin dedi...
Ama suyu onermiyorum dedi, çünkü anne sutunde su var ve mideyi şişiriyor bebeginde anne sütüne olan gereksinimi azalıyor dedi.. 4.aydan itibaren destekli oturabilecegini, dişlerinin kaşindigini filan söyledi bize...

Ay dur işleri karistirma sokma aklımiza diyet filan şimdi
Ya kontrollü beslencez, memelerimizdeki sütler göğe fışkırcak ama biz kilo vercez Nası ama Emzirirken kilo veremezsek cacık veririz sonra biliyosunuz dimi
Ah ponçikler yaaa Benimkinin omuzcuklarını tutuyorum hemen ıkına ıkına zor bela kendini öne atıyo, gövdesiyle öne doğru birazcık gelip gözümün içine bakıyo omuzcuklardan destek oluyorum tam oturur gibi bir pozisyona geliyo hoop bi basıyo ayağa kalkıyo İlk yaptığında sok geçirdim Şimdi öğrendim, o bastığını sanıyo ama ben kaldırıyorum onu bastırtmıyorum Hep kandırıyorum keltoş enayiyiyi Nası gülüyo gerdan kırara kıra Gidip uyandırıp öpcem şimdi

emzirme sonrası memeler biraz cırt ne bileyim fos biraz da bıngıl oluyo
hatta ilk çocugumu emzirmem bitince 2. de olsun emsin bitsin silikon taktırırım diye kendimi rrahatlatıyodum. aynaya bakasım gelmiyodu benim
Kendimi bu psikolojiye hazırlayım da umutlanmayim en iyisi
troidlerine baktırdın mı hiç hormonlara flaan
Önceden böyle bir sorunum yoktu hamilelikte falan da normaldi değerlerim, doğumdan sonra baktirmadim hiç olmazsa bi ara baktirayim
Biz daha ek gıdaya hiç başlamadık yalatmadım bile hiç daha. Versem hapur hupur yiyecek gibi bakıyor Elini yiyor zira Komple ağzına sokuyor elini. diş kaşıyıcı da verdim ama almıyor
Benimki de dış kasiyiciyi emmeye çalışıyor yavrum bilemiyor henüz
Ayyy o çizgi bende de duruyor, birde göbek deligim kocaman oldu ya
Şu hışırtılı kitabı çok sevdi benim kız , oyuncaklarını daha tutmuyordu ama bu hep elinde iki gündür
Hisirtili kitap bende alacağım da hangisini almalıyım içlerinde aynalı bir kısım var sanırım , ağza falan alinca sert olmaz mı hepsinde mi var bilmiyorum. Benim kız aynayı görürse bakar durur kendine, aynada kendini görünce sevinip dokunmaya çalışıyor kendine
Analık bu demekki
Kızlar ya sezaryen sonrası yeniden regl olmaya başladığınızda sizin de kanamanız normalden fazla olmuş muydu?
Ben yeni oldum canım ama benim önceye göre çok çok çok az oluyor hangisi normal bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…