Cok teşekkür ederim peki emniyeti kemerli olanimi almaliyim yardimci olurmusunuzHamak beşik kızımdan kalma vardı onda da çok kullanmıştım şimdi de kullanıyorum internette bir çok modeli var hangisi sana uygunsa ona bakabilirsin. Kesinlikle çok kullanışlı. Sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza
Meme rengi düzeliyor da meme başı boyutunu bilemedimAy ortalığı karıştırmışımYalatma işini 5 aylıkken yapıcam. Daha erken verirsem benim şişko sütten falan soğur mazallah Bu memeleri boşuna sündürmüş olurum Esas sorum şu benim; meme başlarının rengi düzelecek mi? Meme başı boyutu eski haline dönecek mi? Allah aşkına dönsün
Ah ah 36 bedendim bende sporumu yapar yediklerime dikkat ederdim şimdi ecüş bücüş görünüyorumBenim her yerim fortEskiden 34 beden spor yapan fit bir kadındım, şimdi selülit tarlası, gtlü göbekli bi kadınım. Normal doğum yapanlarda göbek kalmaz diyenlere göbeğimi sallaya sallaya gülmek istiyorjm. Bi de karnımın üstündeki doğum çizgisi geçmedi daha. Yarın bi gün denşze girsem herkes hamile sana ak beni
Bizimkinde emniyet kemeri yoktu ama 6naydan sonra da kullanırım diyorsanız emniyet kemeri olsun bebeler kendini atabilirCok teşekkür ederim peki emniyeti kemerli olanimi almaliyim yardimci olurmusunuz
Benim kız ilk ay kucakta ve baby nest denen yatakta durdu hep gündüz . Sonra da bebek arabasında gezdirdim evin içinde birşeyler yaparken . Şimdi de şu oyuncaklı ana kucağında duruyor ve kucakta ev geziyoruz . İkinci bir beşiğim yok .Arkadaşlar nasipse bende agustosta dogum yapacagim.mobilya besik var zaten.ama odadan odaya taşınan ve sallanan hamak beşik al dedi herkes.siz artik tecrubelisiniz alsammi almasammi.alsam emniyet kemerli mi almaliyim marka vs yardimci olurmusunuz fikir verirmisiniz lutfengunduz orda yatsin kalkmasin istiyorum
Ben bu normal doğumla kilo kalmaz hurafesi yüzünden 4070 gram bebeği normal doğurdumBenim her yerim fortEskiden 34 beden spor yapan fit bir kadındım, şimdi selülit tarlası, gtlü göbekli bi kadınım. Normal doğum yapanlarda göbek kalmaz diyenlere göbeğimi sallaya sallaya gülmek istiyorjm. Bi de karnımın üstündeki doğum çizgisi geçmedi daha. Yarın bi gün denşze girsem herkes hamile sana ak beni
Hışırtılı kitabı bizimki de sevdiŞu hışırtılı kitabı çok sevdi benim kız , oyuncaklarını daha tutmuyordu ama bu hep elinde iki gündür
Bayaaan bayaan bize bu salıncaktan hiç bahsetmediniz? Oioi silikon meyve süzgeci indirime girmiş, 75 tele. İster misin?Hamak beşik kızımdan kalma vardı onda da çok kullanmıştım şimdi de kullanıyorum internette bir çok modeli var hangisi sana uygunsa ona bakabilirsin. Kesinlikle çok kullanışlı. Sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza
Tammadir cok sagolun yaBizimkinde emniyet kemeri yoktu ama 6naydan sonra da kullanırım diyorsanız emniyet kemeri olsun bebeler kendini atabilir
Hahaha bunlar hep alışveriş döneminde konuşuldu bacımHışırtılı kitabı bizimki de sevdiama tam tutamıyor hala
Bayaaan bayaan bize bu salıncaktan hiç bahsetmediniz? Oioi silikon meyve süzgeci indirime girmiş, 75 tele. İster misin?
Cok teşekkür ederim kolik oluyo genelde erkek bebekler oglumda oyleydi buda erkek o yuzden bu sefer hazirlikli olayim dedmBenim kız ilk ay kucakta ve baby nest denen yatakta durdu hep gündüz . Sonra da bebek arabasında gezdirdim evin içinde birşeyler yaparken . Şimdi de şu oyuncaklı ana kucağında duruyor ve kucakta ev geziyoruz . İkinci bir beşiğim yok .
Benim normal oldu cnm 2 aydır regl oluyorum aşırı kanamam olmadı. Ama benim eskiden de aşırı kanamam olmazdıKızlar ya sezaryen sonrası yeniden regl olmaya başladığınızda sizin de kanamanız normalden fazla olmuş muydu?
Ya benim son bilmem kaç yıldır neredeyse tüm günler günlük pedle idare edilebilecek kadar azalmıştı. İki aydır şey gibi sanki ilk regl olduğum yıllar öyle foşur foşurBenim normal oldu cnm 2 aydır regl oluyorum aşırı kanamam olmadı. Ama benim eskiden de aşırı kanamam olmazdı
Kızlar ben yavaştan tadımlara başladım, köyden gelen ilaçsız kiraz, erik, elma. Ucundan biraz yalatıyorum. Çok seviyor
Ay dur işleri karistirma sokma aklımiza diyet filan şimdiKızlar diyete başlayalım mı pazartesi
biz bugun kontrole gittik.. ek gidaya 6.ayda baslamizi onerdi, 3 gün kuraliyla.. ilk olarak elma armut havuctan baslayabilirsin dedi...kızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?
Ya kontrollü beslencez, memelerimizdeki sütler göğe fışkırcak ama biz kilo vercezAy dur işleri karistirma sokma aklımiza diyet filan şimdi
Ah ponçikler yaaabiz bugun kontrole gittik.. ek gidaya 6.ayda baslamizi onerdi, 3 gün kuraliyla.. ilk olarak elma armut havuctan baslayabilirsin dedi...
Ama suyu onermiyorum dedi, çünkü anne sutunde su var ve mideyi şişiriyor bebeginde anne sütüne olan gereksinimi azalıyor dedi.. 4.aydan itibaren destekli oturabilecegini, dişlerinin kaşindigini filan söyledi bize...
yaa kardeşinden örnek al ne kadar da para harcamayı seven bir kız tıpkı benKardeşimin 5 aylik kızı var,oioi ve Philips alıştırma bardağı almış bugün. Bi gülmek geldi bana
Kendimi bu psikolojiye hazırlayım da umutlanmayim en iyisiemzirme sonrası memeler biraz cırt ne bileyim fos biraz da bıngıl oluyo
hatta ilk çocugumu emzirmem bitince 2. de olsun emsin bitsin silikon taktırırım diye kendimi rrahatlatıyodum. aynaya bakasım gelmiyodu benim
Önceden böyle bir sorunum yoktu hamilelikte falan da normaldi değerlerim, doğumdan sonra baktirmadim hiç olmazsa bi ara baktirayimtroidlerine baktırdın mı hiç hormonlara flaan
Benimki de dış kasiyiciyi emmeye çalışıyor yavrum bilemiyor henüzBiz daha ek gıdaya hiç başlamadık yalatmadım bile hiç daha. Versem hapur hupur yiyecek gibi bakıyor Elini yiyor ziraKomple ağzına sokuyor elini. diş kaşıyıcı da verdim ama almıyor
Ayyy o çizgi bende de duruyor, birde göbek deligim kocaman oldu yaBenim her yerim fortEskiden 34 beden spor yapan fit bir kadındım, şimdi selülit tarlası, gtlü göbekli bi kadınım. Normal doğum yapanlarda göbek kalmaz diyenlere göbeğimi sallaya sallaya gülmek istiyorjm. Bi de karnımın üstündeki doğum çizgisi geçmedi daha. Yarın bi gün denşze girsem herkes hamile sana ak beni
Hisirtili kitap bende alacağım da hangisini almalıyım içlerinde aynalı bir kısım var sanırım , ağza falan alinca sert olmaz mı hepsinde mi var bilmiyorum. Benim kız aynayı görürse bakar durur kendine, aynada kendini görünce sevinip dokunmaya çalışıyor kendineŞu hışırtılı kitabı çok sevdi benim kız , oyuncaklarını daha tutmuyordu ama bu hep elinde iki gündür
Analık bu demekkiBiz yarın gitcez sorcam cnm ek gıdayı ama bizim Dr anne sütünü aşırı destekliyor 6 ay diyecektir
Canım şey yapmak gibi olmasında memeler biraz tırt hale geliyor emzirme sonrasıben eşime yaptırcam bunları diyorum da fiyatı duyunca boşver öyle kalsınlar dedi ki ben ilk bebeğimi emzirnedim bir nebze iyilerdi bunda ne olur bilemiyorum
Ben yeni oldum canım ama benim önceye göre çok çok çok az oluyor hangisi normal bilemedimKızlar ya sezaryen sonrası yeniden regl olmaya başladığınızda sizin de kanamanız normalden fazla olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?