2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar kızım hala kakasını gürültülü yapıyor Dr normal demişti ama bana normal gelmiyor, sizinkilerde böyle mi

hamak alacaktım sonra vaz gecip sallanan ana kucağı aldım
letgo da temiz denk geld, 400 tl ye
sessizce sallanıyor bazen uyuya kalıyor ama normal uyku için odası ve yatağı yetiyor

Kızlar ya sezaryen sonrası yeniden regl olmaya başladığınızda sizin de kanamanız normalden fazla olmuş muydu?

ben 2 gün önce ilk defa oldum bugün bitti gibi
ama benim ki her zaman az sürerdi
3 gün sürer 4cü gün duş alırdım
Kızlar diyete başlayalım mı pazartesi

vermem gereken 25 kilo var
ama öyle bi iştah acıklığı yaşıyorum ki anlatamam
doyma hissim kaybolmuş gibi

Ahahhaa
Su ara en büyük zevkim tatlı yemek, hayattan başka türlü zevk alamıyorum. Zaten hersey bomb.k beni es gecin diyet işinden.

Ya şaka bi yana kilomdan memnunum da, göğüslerim çok çirkin oldu bide göbeğim var ve o siyah çizgi benimde duruyor.Göbek deliğimde kocaman oldu kendimi hiç beğenmiyorum. Sanırım spor yapıp sıkılasmam lazım.

dişlerde kabarıklık falan mı gördü. yoksa eli agzında diye mi öyle dedi canım

ben de memnunum 54 kiloydum en son. ama dediğin gibi doğum sonrası sıkılaşmak için spor yapabiliriz. ilkinde hiç yapmadım. bunda spor yaparsak leslie squat falan katılırım. birbirimizi motive ederiz.

bizimki hışırtılı kitabı yemeye çalışıyo markası falan önemli degil hangisi olsa yerdi eminim ki

Kızlar ya biz bu sıcakları ne yapacağız camı üstten açsam mı ki ayaklı uyku tulumu giydirdim ince içinde de zıbın var. Üstüne tek kat muslin ortuyorum ama hemen açıyor, siz nasıl yatiriyorsunuz kızlar. Bu arada ek gıda konuşmuşsunuz takip ettim devamlı da bugun arkadaşım hava çok sıcak az az su ver ki rahatlasın dedi. Bu arada bizimki tamamen mama yiyor ben mamanın içinde su var diye düşünüyordum ama su versem mi ki

dişlerde kabarıklık falan mı gördü. yoksa eli agzında diye mi öyle dedi canım
ewet kabarıklık gördü..ve erken çıkacağini söyledi. birde sünnet ve kabizlikla ilgili bilgi aldik dr dan... demir ilacinin kabizlik yapabilecegini, 1 saat oncesinden 1 cay kasigi elma suyuyla vermemiz gerektigini söyledi ve bebeginiz fazla ikinirsa ilik suya oturtun filan dedi. Elma suyunun da bebege en yan etki yapmayan gida oldugunu soyledi.

ilk aylar hep öyle yapıyordu şimdi haftada 1 kere falan öyle yapıyo. her zmaan mı bu şekilde. gerçi doktor normal dediyse normaldir.
Hep öyle canım, sessiz yaptığı çok çok nadir. Gaz problemimiz vardı ağızdan çok çıkaramıyordu o yüzden normal demişti ama hep böyle olunca acaba diyorum
Bende penye battaniye örtüyorum çorap giydirmiyorum, özellikle başı çok terliyor diye cam açamıyorum, odanin kapısı hep açık 28 29 derece oluyor napacagim şaştım başka odayı açsam direk gelmeden serinlermi zarari olur mı bilemedim.kısa kollu giyince kolları terleyip soğuyor, kolu hep dışarıda yatıyor çünkü, bende ince uzun pijama ne alsam hangi markada öyle tiril tiril var acaba diyorum N Neal halime bak millet oioi konuşuyor ben hala kıyafet derdindeyim
Canım ben meme + mama gidiyorum ve 1 ayliktan beri su da veriyorum 5.gunki Dr ver demişti bende verilmez diye vermedim, daha sonra rutin kontrollere gittiğim Dr ile sağlık ocağındaki hemşire mama verdiğim için mutlaka su vermem gerektiğini, böbrekleri için önemli olduğunu söylediler bende vermeye başladım, ilk başta günde 1 çay kasığıyla , 2 aylık olunca mamadan sonra 1 tatlı kasigi dediler günde 2 kez yiyordu mamayi 2 aylıkken, simdi mamayi bazı günler veriyorum ama su isteyince anlıyorum çay kasigiyla veriyorum zaten bi kaç kasiktan sonra püskürtüyor istediği kadar içiyor yani

Ben de vereyim ya yazık sıcaklardan onlarda etkileniyor. Evet oioi muhabbetini gülümseyerek okudum fiyatlara bakınca gülümsemeye devam ettim

Gece 1 de yattım 4 te uyandım kızıma, hala da uyumadım içime temizlik aşkı geldi ama uyumalıyım da seste yapamam şimdi, biraz bekleyim en iyisi, belki geçer de uykum gelir

Ben de vereyim ya yazık sıcaklardan onlarda etkileniyor. Evet oioi muhabbetini gülümseyerek okudum fiyatlara bakınca gülümsemeye devam ettim
Etkileniyorlardir yavrular, Çok terliyor benim kızım sanırım susuyor da, minik sulukla vereyim dedim sanki susuz kalırsın da kana kana içersin ya aynen öyle yaptı eliyle biberonu var gücüyle ağzına ittiriyor , çekiyorum şap şap yapıp ağlıyor suyu istiyor da öyle de cok olacak diye korktum çay kasigiyla devam ediyorum yine

Uyku kıyafetini geçen burcusami da sormuştu. Ben giydir çıkar modundayım kafam karışık. Kolları hep açıkta. Bir gece kısa giydiriyorum kolları üşümüş, ertesi gece uzun giydiriyorum terliyor. İnce müslin örtüyorum. Bazen şort, bazen uzun. Hava sabitlenemedi ki :/

Kızlar kızım hala kakasını gürültülü yapıyor Dr normal demişti ama bana normal gelmiyor, sizinkilerde böyle mi
Bizimki de hala gürültülü yapıyor cnm
Valla cnm ben ince giydirip çorapla yatırıp onun olmadığı yönde pencere açıyorum evde her yer açık yatıyoruz hava çok sıcak anne sütü alıyor ama ben günde bir kaç çay kaşığı su veriyorum

Canım sen tecrübeli annesin , uzun kollu mu alta şort mu ne giydiriyosun valla işin içinden çıkamadım bir türlü

su konusuna bişey diyemiyorum belki mama içen bebekelre öneriliyordur dokrora bi danış iatersen.
ben esmiyosa üstten açıyorum çünkü çok sıcak ve alışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…