- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Haşlanmış patates ve havuçla başlatıyorlar genelde ama çok çok erken değil mi ya :/
Yedirmeyecegim yalatayim diye dedim, youtube da bi Dr var osman gönülal, mama yiyenler 5 aylıkken başlasın digerleri 6 aylıkken diyordu sanki. Dr a kime gideceğime karar verirsem önümüzdeki hafta gideceğim ama sanmam şimdi baslatacaginiValla ben yalatiyorum sadece cnm vermiyorum daha, doktorun ne diyor bu konuda
Bende almak istiyorumYaa dört aydır gram veremedim çıldırıcam artık . Sanki çocuk doğdu ama kardeşi içerde şuan 8 aylık duruyormuş gibi . Hiç bir şey olmuyor üstüme . Deniz hayallerim vardı bütün kış beklediğim
Ben de kaç gündür bunu soracağım. Aslında ben stres ve uykusuzluktan çok kilo verdim. Hatta ilk teşhis konduğu zamanlar yemek de yiyemedim. Neredeyse hamile kaldığım kiloya döndüm ama çanağı genişlettik o öyle mi kalacak sonsuza kadar? Ne hamilelik öncesi pantolonlarım oluyor ne de külotlarYaa dört aydır gram veremedim çıldırıcam artık . Sanki çocuk doğdu ama kardeşi içerde şuan 8 aylık duruyormuş gibi . Hiç bir şey olmuyor üstüme . Deniz hayallerim vardı bütün kış beklediğim
ben basladım bir haftadır günde 3 çorba kaşığı ya yoğurt yada sebze püresi veriyorum. çok şükür bir sıkıntı yaşamadık alıştı bile hatta. ben netdeki 3 gün kuralıyla basladım ilk yoğurt çay kasığıyla baslıyoruz sonra tatlı kasıgı 3. gün çorba kasıgıyla sonraki günler havuç kabak patates aynı kuralla veriyoruz. meyveler en sonmuş daha vermedim ilk meyveyi alan bebek sebreyi reddediyormuş ona göre baslayın derimYa kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor
Yaa bunu demicektin işte yine girdim bunalıma şimdiBende almak istiyorumher gören niye zayıfladın ye de çocuğa süt olsun diyor, sanki ben aç geziyorum yapım böyle napayim
Keşke benim de sade pantullar olmasa , etek elbise falan idare edilir . Üst taraf da çok büyüdü benim . Süt olmaz diye birşey de yapamıyorum . Hiç beğenmiyorum artık kendimi .Ben de kaç gündür bunu soracağım. Aslında ben stres ve uykusuzluktan çok kilo verdim. Hatta ilk teşhis konduğu zamanlar yemek de yiyemedim. Neredeyse hamile kaldığım kiloya döndüm ama çanağı genişlettik o öyle mi kalacak sonsuza kadar? Ne hamilelik öncesi pantolonlarım oluyor ne de külotlarHaşortmanla devam ediyoruz yolumuza
Üst benim oldum olası yoktu zaten çocuk bedeni gibi. Şimdi biraz yetişkine benzedi ama alt bedenim zaten normalde de üstüme göre daha genişti. Şu anda tam armut oldumKeşke benim de sade pantullar olmasa , etek elbise falan idare edilir . Üst taraf da çok büyüdü benim . Süt olmaz diye birşey de yapamıyorum . Hiç beğenmiyorum artık kendimi .
Üst benim oldum olası yoktu zaten çocuk bedeni gibi. Şimdi biraz yetişkine benzedi ama alt bedenim zaten normalde de üstüme göre daha genişti. Şu anda tam armut oldum
Emzirme bitince zaten eskiye dönmeyecek mi üst taraf da?
şuanda seninle aynı boy ve kilodayız. ben de 8 aylık hamileyken bu kilodaydım. aşırı da yemiyorum ama gram vermedim. hayatımda ilk kez bu kilodayımYaa dört aydır gram veremedim çıldırıcam artık . Sanki çocuk doğdu ama kardeşi içerde şuan 8 aylık duruyormuş gibi . Hiç bir şey olmuyor üstüme . Deniz hayallerim vardı bütün kış beklediğim
Ben de ilk defa böyleyim hiç de alışamadım , sevemedim . Dışarı çıkarken oturuyorum dolabın önüne kalıyorum öyleşuanda seninle aynı boy ve kilodayız. ben de 8 aylık hamileyken bu kilodaydım. aşırı da yemiyorum ama gram vermedim. hayatımda ilk kez bu kilodayım
Ben annemin kıyafetlerini giyiyorumBen de ilk defa böyleyim hiç de alışamadım , sevemedim . Dışarı çıkarken oturuyorum dolabın önüne kalıyorum öyle
Bugün doktoruna mesaj attım ocean microfer önerdi, yan etkisi en az kan ilacıymis.Ocean microfer diye bi ilaç var tadı mükemmel. Hamileyken yanlışlıkla bebekler için olanını almıştımdaama tatlı bir tadı var, doktorunuza bir sorsanız uygunsa bu olur bence
Kontrolumuz 5. Ayda, simdi çok erken değil mi? 5. Ayda yavaştan tadlarina baktırırim diyorum ben.kızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?
Geliş gidiş kocalar bizi parklardan toplayacakSürekli parkta yatacaksa çadır kuralım ne bileyim
Geçmiş olsun kuzuma annesi , 4 ay aşınızı mı oldunuz . Bizde 37 olmuştu ama artmadı çok şükür ama böyle bi mıy mıy oluyorlar yine de yaBizde bugün aşıları olduk veee babaannesine zehir etmiş günü. İşten geldiğimden beri emiyor sabah biberon kullandığı için emdiği halde memeyi reddetmiyor ama biberonu istediğini hissettiriyorateş yapmadı aşı ama huzursuzluk yaptı
Sağol kuzum ateş yapmadı ama çok huzursuz olduGeçmiş olsun kuzuma annesi , 4 ay aşınızı mı oldunuz . Bizde 37 olmuştu ama artmadı çok şükür ama böyle bi mıy mıy oluyorlar yine de ya
Başta sıkıntı olmaz diyorlar ama sonra bagirsakta bakteri falan olabiliyormuş erken başlayınca burda okumuştum, benim ilk çocuğum hiç bilgim yok bu konudaben basladım bir haftadır günde 3 çorba kaşığı ya yoğurt yada sebze püresi veriyorum. çok şükür bir sıkıntı yaşamadık alıştı bile hatta. ben netdeki 3 gün kuralıyla basladım ilk yoğurt çay kasığıyla baslıyoruz sonra tatlı kasıgı 3. gün çorba kasıgıyla sonraki günler havuç kabak patates aynı kuralla veriyoruz. meyveler en sonmuş daha vermedim ilk meyveyi alan bebek sebreyi reddediyormuş ona göre baslayın derim
Yaaaa canım bunalıma gir diye söylemedim üzme beni .. amaaan verilir kilolar bosver, artık yaz geldi bol bol yavrunu ve kedini alıp yürüyüş yaparsınYaa bunu demicektin işte yine girdim bunalıma şimdi
Çok şanslısın , aman nazarım değmesin
İnşallah doner bende onu merak ediyorum yoksa süt azalınca olduğu gibi, sarkmış sönmüş yumus yumuş bir şey olarak mı kalacakÜst benim oldum olası yoktu zaten çocuk bedeni gibi. Şimdi biraz yetişkine benzedi ama alt bedenim zaten normalde de üstüme göre daha genişti. Şu anda tam armut oldum
Emzirme bitince zaten eskiye dönmeyecek mi üst taraf da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?