2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Haşlanmış patates ve havuçla başlatıyorlar genelde ama çok çok erken değil mi ya :/

Valla ben yalatiyorum sadece cnm vermiyorum daha, doktorun ne diyor bu konuda
Yedirmeyecegim yalatayim diye dedim, youtube da bi Dr var osman gönülal, mama yiyenler 5 aylıkken başlasın digerleri 6 aylıkken diyordu sanki. Dr a kime gideceğime karar verirsem önümüzdeki hafta gideceğim ama sanmam şimdi baslatacagini

Bende almak istiyorum her gören niye zayıfladın ye de çocuğa süt olsun diyor, sanki ben aç geziyorum yapım böyle napayim

Ben de kaç gündür bunu soracağım. Aslında ben stres ve uykusuzluktan çok kilo verdim. Hatta ilk teşhis konduğu zamanlar yemek de yiyemedim. Neredeyse hamile kaldığım kiloya döndüm ama çanağı genişlettik o öyle mi kalacak sonsuza kadar? Ne hamilelik öncesi pantolonlarım oluyor ne de külotlar Haşortmanla devam ediyoruz yolumuza

ben basladım bir haftadır günde 3 çorba kaşığı ya yoğurt yada sebze püresi veriyorum. çok şükür bir sıkıntı yaşamadık alıştı bile hatta. ben netdeki 3 gün kuralıyla basladım ilk yoğurt çay kasığıyla baslıyoruz sonra tatlı kasıgı 3. gün çorba kasıgıyla sonraki günler havuç kabak patates aynı kuralla veriyoruz. meyveler en sonmuş daha vermedim ilk meyveyi alan bebek sebreyi reddediyormuş ona göre baslayın derim

Keşke benim de sade pantullar olmasa , etek elbise falan idare edilir . Üst taraf da çok büyüdü benim . Süt olmaz diye birşey de yapamıyorum . Hiç beğenmiyorum artık kendimi .

Keşke benim de sade pantullar olmasa , etek elbise falan idare edilir . Üst taraf da çok büyüdü benim . Süt olmaz diye birşey de yapamıyorum . Hiç beğenmiyorum artık kendimi .
Üst benim oldum olası yoktu zaten çocuk bedeni gibi. Şimdi biraz yetişkine benzedi ama alt bedenim zaten normalde de üstüme göre daha genişti. Şu anda tam armut oldum

Emzirme bitince zaten eskiye dönmeyecek mi üst taraf da?

Dönücek mutlaka , Şubat'ı iple çekiyorum

şuanda seninle aynı boy ve kilodayız. ben de 8 aylık hamileyken bu kilodaydım. aşırı da yemiyorum ama gram vermedim. hayatımda ilk kez bu kilodayım

şuanda seninle aynı boy ve kilodayız. ben de 8 aylık hamileyken bu kilodaydım. aşırı da yemiyorum ama gram vermedim. hayatımda ilk kez bu kilodayım
Ben de ilk defa böyleyim hiç de alışamadım , sevemedim . Dışarı çıkarken oturuyorum dolabın önüne kalıyorum öyle

çoğu doktor 6. aydanönce başlamayı önermiyor aslında. cevaplar için teşekkürler kızlar. zaten şu an bana göre daha erken ama tam oturma beklemek istiyorum tabii bir yandan da bir an önce başlamak istiyor. sonra ekgıdanın keyifli bi süreç olmadıgını hatırlayop vazgeçiyorum

Ocean microfer diye bi ilaç var tadı mükemmel. Hamileyken yanlışlıkla bebekler için olanını almıştımda ama tatlı bir tadı var, doktorunuza bir sorsanız uygunsa bu olur bence
Bugün doktoruna mesaj attım ocean microfer önerdi, yan etkisi en az kan ilacıymis.

Kontrolumuz 5. Ayda, simdi çok erken değil mi? 5. Ayda yavaştan tadlarina baktırırim diyorum ben.

Geçmiş olsun kuzuma annesi , 4 ay aşınızı mı oldunuz . Bizde 37 olmuştu ama artmadı çok şükür ama böyle bi mıy mıy oluyorlar yine de ya

Başta sıkıntı olmaz diyorlar ama sonra bagirsakta bakteri falan olabiliyormuş erken başlayınca burda okumuştum, benim ilk çocuğum hiç bilgim yok bu konuda
Yaa bunu demicektin işte yine girdim bunalıma şimdi

Çok şanslısın , aman nazarım değmesin
Yaaaa canım bunalıma gir diye söylemedim üzme beni .. amaaan verilir kilolar bosver, artık yaz geldi bol bol yavrunu ve kedini alıp yürüyüş yaparsın bebekle beraber yapılan spor hareketleri vardı az da onu yaptı mı bitti gitti iste
İnşallah doner bende onu merak ediyorum yoksa süt azalınca olduğu gibi, sarkmış sönmüş yumus yumuş bir şey olarak mı kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…