Ay o demir ilacı çok iğrenç bişey hak veriyorum yavrulara, balkonun paslı demirlerini yalatsam daha az tiksinir yavrum. Burun aspiratörü hiç kullanamadım ben, ucu kanca gibi olan aletle çok kolay alıyorumdamla damla veriyorum neal bir damla verip burnunu sıkıyorum yutuyor. her damlada aynı şekilde. ucuz degil o damla. damlası kaça geliyo biliyo mu sıpalar.
aspiratör nefret timi bende de mevcut savaşa mı giriyoruz burun mu temizliyoruz belli degil.
Gece kızımın kafası çok sıcak oldu bi ara ateş 37 oldu ama daha fazla gibi sıcaktı kafası calpol verdim bende.Canım ateş olmadı ama aşırı huzursuz uykusuz bir gün geçirdi. Anca Akşam saat 8 de kahkaha atmaya başladı da düzeldi son kez ağrı kesici verip 5 tur emzirip uyuttuk. Bu böyle olduysa ay sonu menenjit yaptırcam nasıl olacak bakalım
Yazıklar olsun
Ocean microfer diye bi ilaç var tadı mükemmel. Hamileyken yanlışlıkla bebekler için olanını almıştımdaAy o demir ilacı çok iğrenç bişey hak veriyorum yavrulara, balkonun paslı demirlerini yalatsam daha az tiksinir yavrum. Burun aspiratörü hiç kullanamadım ben, ucu kanca gibi olan aletle çok kolay alıyorum
evet ben de sidefer veriyorum tadı baya güzel ama bu bitince ocean alıcamOcean microfer diye bi ilaç var tadı mükemmel. Hamileyken yanlışlıkla bebekler için olanını almıştımdaama tatlı bir tadı var, doktorunuza bir sorsanız uygunsa bu olur bence
Hanımlar 4 aydır ilk defa kocamla kesintisiz tam üç bölüm zombili dizi izledim dün akşam
Akşam banyodan sonra bir uyudu benim kız taaa sabah 6 buçuğa kadar . 12de zorla bir iki çekiştirdim memeyi , sonra 3 buçukta uyanıp az emdi o kadar . Hem de kundaksız uyudu ilk defa
İnşallah , hepimiz her gün yazalımAllahim nolur en kisa zamanda ben de yaziyim boyle seyler, çok amin
Kirkbir kere maşallah
Ben ek gıdayı sordum 6. ayda daha ona var dedi. Suyu kendi söyledi günde iki kez yarım çay bardağı diye ama bana çok çok dazla geldi bu. Birkaç kaşık verdim istemedi elimi itti. Ben de bir daha vermedimkızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?
Bana geçen ay Doktorumuz 5.ayda tadimlara baslicaz demişti cnmkızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?
Ay ben basladim yalatmayaTadıma geç başlayan bebek hem yemek seçiyor hem de daha alerjik oluyor ama benim doktor 6 ay anne sütü dediGizliden bişeyler yalatcam
Tadıma geç başlayan bebek hem yemek seçiyor hem de daha alerjik oluyor ama benim doktor 6 ay anne sütü dediGizliden bişeyler yalatcam
Ya kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyorAy ben basladim yalatmayanasıl hoşuna gidiyor varya
Haşlanmış patates ve havuçla başlatıyorlar genelde ama çok çok erken değil mi ya :/Ya kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor
ben de indirdimKızlar koşunwe transfer nasıl aklıma gelmedi, uykusuzluktan heralde
Uyku Rehberim 0-4 Ay.pdf
Uyku dökümanı burda. İndirme süresi var oyalanmayın.
Bu paylaşım yasak mı değil mi bilmiyorum, umarım banlanmamBanlanırsam arkamdan kötü konuşmayın Her şey anneler uyusun die Gece gece oturdum pdfe dönüştürmeye uğraştım bide bunları
Valla ben yalatiyorum sadece cnm vermiyorum daha, doktorun ne diyor bu konudaYa kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor
kızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?