2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay o demir ilacı çok iğrenç bişey hak veriyorum yavrulara, balkonun paslı demirlerini yalatsam daha az tiksinir yavrum. Burun aspiratörü hiç kullanamadım ben, ucu kanca gibi olan aletle çok kolay alıyorum

Gece kızımın kafası çok sıcak oldu bi ara ateş 37 oldu ama daha fazla gibi sıcaktı kafası calpol verdim bende.
Yazıklar olsun

Ay o demir ilacı çok iğrenç bişey hak veriyorum yavrulara, balkonun paslı demirlerini yalatsam daha az tiksinir yavrum. Burun aspiratörü hiç kullanamadım ben, ucu kanca gibi olan aletle çok kolay alıyorum
Ocean microfer diye bi ilaç var tadı mükemmel. Hamileyken yanlışlıkla bebekler için olanını almıştımda ama tatlı bir tadı var, doktorunuza bir sorsanız uygunsa bu olur bence

Allahim nolur en kisa zamanda ben de yaziyim boyle seyler, çok amin

Kirkbir kere maşallah

kızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?

Ben ek gıdayı sordum 6. ayda daha ona var dedi. Suyu kendi söyledi günde iki kez yarım çay bardağı diye ama bana çok çok dazla geldi bu. Birkaç kaşık verdim istemedi elimi itti. Ben de bir daha vermedim

Bana geçen ay Doktorumuz 5.ayda tadimlara baslicaz demişti cnm

Tadıma geç başlayan bebek hem yemek seçiyor hem de daha alerjik oluyor ama benim doktor 6 ay anne sütü dedi Gizliden bişeyler yalatcam

Ay ben basladim yalatmayanasıl hoşuna gidiyor varya
Ya kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor

Haşlanmış patates ve havuçla başlatıyorlar genelde ama çok çok erken değil mi ya :/

ben de indirdim

Valla ben yalatiyorum sadece cnm vermiyorum daha, doktorun ne diyor bu konuda

Bana 5. ay ek gıdalara başlarız yavaştan demişti , salı günü randevumuz var bakalım neler söyler gidince . Ben arada yoğurt veriyorum biraz .

Yaa dört aydır gram veremedim çıldırıcam artık . Sanki çocuk doğdu ama kardeşi içerde şuan 8 aylık duruyormuş gibi . Hiç bir şey olmuyor üstüme . Deniz hayallerim vardı bütün kış beklediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…