2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım mama alıyorsa su verilmeli bence. Benim kızm sadece anne sütü aliyo buna rağmen 3 ,4 gündür su veriyorum. Su içince çok mutlu oluyor
Gece 1 de yattım 4 te uyandım kızıma, hala da uyumadım içime temizlik aşkı geldi ama uyumalıyım da seste yapamam şimdi, biraz bekleyim en iyisi, belki geçer de uykum gelir
Kiz bismillah de geri yat ,tövbe tövbee

vermem gereken 25 kilo var
ama öyle bi iştah acıklığı yaşıyorum ki anlatamam
doyma hissim kaybolmuş gibi
Ben de eşimle eşit yiyorum şu an
Ben o siyah çizgiyi deli gibi keseledim rengi açıldı ama kaybolmadı Göbek deliği tam bir kara delik
24 dereceden fazlaysa sıcaklık kısa kollu şort tulum giydirmen yeterli. Ben incecik bir mülin aldım, mecbur kundak yapıyorum yoksa uyumuyor çünkü Göğsü sıcaksa kolu bacağı önemli değil. Sıcağada çok alıştırmayın çok hasta olur sonra

Cnm sen diyet yapalım yazmışsın liste mi aldın

Bizim evdeki ilk bir ay disinda kullanilmadi mesela.. bebeginize bagli. Benimki sonradan durmadi icinde.

Kızlar kızım hala kakasını gürültülü yapıyor Dr normal demişti ama bana normal gelmiyor, sizinkilerde böyle mi

Degisiyor bazen bebimki de gurultulu yapiyor. Bazen de altini acinca aa ses yoktu ne ara kaka yapti diyorum.

Bugun doktora gittik annisler, oksuruk icin balgam sokucu prospan mi ne oyle isimde bi ilac verdi.

Demir takviyesini 5.ay bitince kullaniriz dedi.

Suyu da sordum, suyy anne sutunden aliyor merak etme dedi. Ev cok sicak, cok terliyor diyirsan idrarini takip et. Cok azalma varsa, ya da kristallesme, kirmizilasma gorursen o zmaan su takviye edebilirsin dedi. Normalde 5bitince azar azar baslayacagiz dedi.

Ek gida icin de yine 5te ufaktan bir seyler yalatirsin, alerjik olma ihtimali dusuk, cok tuzlu salcali baharatli olmayan seylerin suyundan cok az yalatabolirsin. 6.ayda da oturma durumuna gore kati gidaya geceriz dedi.

Benim kiz gunduz uyumuyo doktor imdat dedim, bay bay night dene dedi sabah aksam
Emzik versem almadi, bir seylere batirmadan almiyo, memeye yapisti bu uyuymasi zor oluyo dedim. Bekle elini emer, memeyi zamanla azaltir belki dedi

Ben de eşimle eşit yiyorum şu an
Ben o siyah çizgiyi deli gibi keseledim rengi açıldı ama kaybolmadı Göbek deliği tam bir kara delik

Ben şuanda sıfır kollu badi ile yatırıyorum pencereler açık. Üstüne de incecik bir şey örtüyorum ama onu da atıyor hemen. Çünkü antalyada yanıyoruz fuat abi

Kızlar konak sorunu olan var mı ? Ne şampuan kullanıyorsunuz? Ben sebamed kullanıyorum iyi de duruluyoruz aslında ama konak oldu.

Ben şuanda sıfır kollu badi ile yatırıyorum pencereler açık. Üstüne de incecik bir şey örtüyorum ama onu da atıyor hemen. Çünkü antalyada yanıyoruz fuat abi
Dun gece 30 dereceydi, askili zibinla kundakli halde yatirdim su olmustu. Bu sefer tak kat uzun kol, ince penye pijama giydirip pencereleri actim. Kundagi ince ortuyle sadece ellerine yaptim, yine su olmustu
Sonra da oksurdu yavrum. Bir turlu olmuyor

Benimki de terliyor terleyince de sırtı buz oluyor. Giydirsek ayrı dert soysak ayrı. Ama sıcaktan nefret ediyor ağladığında dışarı çıkarınca ya da suya sokunca anında gülmeye başlıyor. Ben de oyüzden giydirmemeye karar verdim

ayrıntılı yazdıgıniçin sagol canım. herkes böyle yazarsa çok iyi olur kızlar farklı doktor fikirleri duymus oluruz

askılı ya da kısa kollu şortlı tulum giydirmeyi dene canım. o da işe yaramazsa kundagı bırakmaya calılsan mı yazın çok zor olur daha bınlar serin günler

doktorlar hep der bebek üşürse degil terlerse hasta olur diye. artık zıbınla yatırucaz bikaçhaftaya yine de terleyecekler

Cnm sen diyet yapalım yazmışsın liste mi aldın
Ben doğurduğumda hastanenin diyetisyeni geldi yanıma, sana liste hazırladım dedi. Ben onu iki ay yaptım sonra gelsin pastalar börekler paylaşabilirim o listeyi, 6aylık bu liste demişti bana. Daha önce diyet yaptığımdan gıda değişiminide biliyorum.
Antalya dedin beni bitirdin Sadece bezle kundakla ve kaç o zaman
Kızlar konak sorunu olan var mı ? Ne şampuan kullanıyorsunuz? Ben sebamed kullanıyorum iyi de duruluyoruz aslında ama konak oldu.
Nemlendirici bişey mi sürmek lazım
Ben bezle yatırdım geçen gün. Her emzirdiğimde müslini değiştirdim öyle sabaha çıktık

askılı ya da kısa kollu şortlı tulum giydirmeyi dene canım. o da işe yaramazsa kundagı bırakmaya calılsan mı yazın çok zor olur daha bınlar serin günler

Oyle bir tulumu yok canim,alip deneyeyim. Kundaksiz gunduz bile yatiramiyorum surekli ellerini yuzune goturuyo. Kaşimaya mi çalişiyor anlamiyorum ama normalde yapmayip sadece uyurken yapmaya calisiyor ve kendini uyandiriyor. Gece tek kol bile acikta kalsa yine uyandiriyo kendini çok sinir bozucu

Ben bezle yatırdım geçen gün. Her emzirdiğimde müslini değiştirdim öyle sabaha çıktık

Bunu da yaptim, terleyip buz kesiyor eli kolu sirti. Klima acip sarip sarmalayacam galiba oksurugu geçince

benimki de asla uyumuyo öyle ama yuzüstü yatırıyorum uyandıramıyo kendini denemk istersen

Antalya dedin beni bitirdin Sadece bezle kundakla ve kaç o zaman
Kundak bir aylıkken bile açıyordu mimkin değil
Nemlendirici bişey mi sürmek lazım

Ben farklı kumaşlarda şortlu tulumlarla yatırdım Ah ama hepsi terletti bir tek Waffle kumaş denilen bir kumaş var onla terlemedi
Bunu da yaptim, terleyip buz kesiyor eli kolu sirti. Klima acip sarip sarmalayacam galiba oksurugu geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…