Teşekkür ederim deneyeceğimbizde de bi ara çok vardı haftada 1 veya 2 kere zeyinyagı sürüp 1 saat bekletip konak taragıyla tarayarak 5 seferde falan bitti
Bu aradaki ah sesli mesaj yazarken memeyi ısıran bir canavar sayesinde olmuşBen farklı kumaşlarda şortlu tulumlarla yatırdım Ah ama hepsi terletti bir tek Waffle kumaş denilen bir kumaş var onla terlemedi
asfsaasfggfdsfghssxccxsggbvssaBu aradaki ah sesli mesaj yazarken memeyi ısıran bir canavar sayesinde olmuş
Corap giydirmiyorum canım havalar ısınınca bıraktımbu arada ben şortlı tulum giyidriyorum çorap giydirmiyorum kan akışı için yatarken önerilmiyor giydirme istersen
Yatamadım ya , benim kız 1 saat uyudu kahvaltı yaptım hemen yatayım dedim anında uyandi, emzirip babasına verdim de yarım saat uyudum ama muhtemelen akşam bebisten önce benim uykum gelecekCanım mama alıyorsa su verilmeli bence. Benim kızm sadece anne sütü aliyo buna rağmen 3 ,4 gündür su veriyorum. Su içince çok mutlu oluyor
Kiz bismillah de geri yat ,tövbe tövbee
Canım mutlaka konak tarağı al yoksa geçmiyor, zeytinyagla 1 saat beklet o tarakla yatay şekilde tarayıp konakları alıp yıka ve banyodan sonra tekrar tara , geçmezse bi kaç banyo da aynısını tekrarlaKızlar konak sorunu olan var mı ? Ne şampuan kullanıyorsunuz? Ben sebamed kullanıyorum iyi de duruluyoruz aslında ama konak oldu.
benimki de asla uyumuyo öyle ama yuzüstü yatırıyorum uyandıramıyo kendini denemk istersen
İlk kez duyuyorum arastirayim canim o kumasi tesekkur ederim. Oda 29-30 derece olunca ter kacinilmaz oluyor gerci, napsin yavruBen farklı kumaşlarda şortlu tulumlarla yatırdım Ah ama hepsi terletti bir tek Waffle kumaş denilen bir kumaş var onla terlemedi
Paylas bakalım zor değilse yaparız belki, ben sabit kaldım su 2 aydır veremedim canım sıkıldı yaBen doğurduğumda hastanenin diyetisyeni geldi yanıma, sana liste hazırladım dedi. Ben onu iki ay yaptım sonra gelsin pastalar böreklerpaylaşabilirim o listeyi, 6aylık bu liste demişti bana. Daha önce diyet yaptığımdan gıda değişiminide biliyorum.
Antalya dedin beni bitirdinSadece bezle kundakla ve kaç o zaman
Nemlendirici bişey mi sürmek lazım
Ben bezle yatırdım geçen gün. Her emzirdiğimde müslini değiştirdim öyle sabaha çıktık
Kacinci dk agliyor canim? Benimki de bagiriyor. Derin uykuya geciste oluyor diye okumustumKızlar ya sizin bebişlerde uyurken ağlama durumu var mı ? Benimki uyurken ağlıyor gözler kapalı yaş olmadan biraz gezdiriyorum aynen devam ediyor uyumaya
Gürültülü kaka nasıl oluyor canım, bizimki de baya cortlatıyor ama hiç anormallik var gibi düşünmedim. Ikınmanın tazyikiyle öyle ses çıkıyor benceKızlar kızım hala kakasını gürültülü yapıyor Dr normal demişti ama bana normal gelmiyor, sizinkilerde böyle mi
Şunun gibiDenedim canim, ilkinde ise yaradi, cok mutlu olmustum. Hevesim kursagimda kaldi tabi, diger denemelerde isyan çikti
İlk kez duyuyorum arastirayim canim o kumasi tesekkur ederim. Oda 29-30 derece olunca ter kacinilmaz oluyor gerci, napsin yavru
Alın size bana doğumda verilen liste. Liste çok kolay aslında. Yemeği önceden hazırla koy tak tak yapılır.Paylas bakalım zor değilse yaparız belki, ben sabit kaldım su 2 aydır veremedim canım sıkıldı ya
Kızlar ya sizin bebişlerde uyurken ağlama durumu var mı ? Benimki uyurken ağlıyor gözler kapalı yaş olmadan biraz gezdiriyorum aynen devam ediyor uyumaya
Benimki sıçrayarak uyanıyor bu ara korkarak, sonra ellerini tutuyorum buradayım falan diyorum uyumaya devam ediyorKacinci dk agliyor canim? Benimki de bagiriyor. Derin uykuya geciste oluyor diye okumustum
Şunun gibi
Benimki sıçrayarak uyanıyor bu ara korkarak, sonra ellerini tutuyorum buradayım falan diyorum uyumaya devam ediyor
Hiç bilmiyorum kiÇok şirin gorunuyortesekkur ederim canim, alayim bir iki tane uyku icin
Evet bu da cok oluyor. Neden acababu da mi derin uykuya geçişte oluyo acaba
Trendyolun 3 saatte 1 indirimlerinde 50 TL ye kadar düştü canım ama aynı marka mi bilmiyorumBu lazım bir şey mi? Tam olarak ne zaman ne için kullanılıyor?
Mamacup Dökülmeyi Önleyen Atıştırmalık Kabı - Mor
Kolay aslında ama sıkıntı yemek hazirlamaktaAlın size bana doğumda verilen liste. Liste çok kolay aslında. Yemeği önceden hazırla koy tak tak yapılır.
Yarım saat geçince falan canımKacinci dk agliyor canim? Benimki de bagiriyor. Derin uykuya geciste oluyor diye okumustum
4. Ay atağından kaynaklı mı bunlar gene acaba ya şimdiye kadar hiç olmuyorduBenimki sıçrayarak uyanıyor bu ara korkarak, sonra ellerini tutuyorum buradayım falan diyorum uyumaya devam ediyor
Ben de bunu soracaktım. Hamilelikte hazır dondurulmuş sebze yeme demişti bana doktor. Hala yemiyorum ama bazen sebze ayıklayıp doğrayacak zaman olmuyor :/ Dondurulmuş sebze yesek ne olur kiKolay aslında ama sıkıntı yemek hazirlamaktaçok atıştırmalık yiyorum ben ya yada dondurulmuş, su sıra abur cubur a sardım bide
Lazım mı ki bu acabaTrendyolun 3 saatte 1 indirimlerinde 50 TL ye kadar düştü canım ama aynı marka mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?