2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bu arada ben şortlı tulum giyidriyorum çorap giydirmiyorum kan akışı için yatarken önerilmiyor giydirme istersen
Corap giydirmiyorum canım havalar ısınınca bıraktım
Canım mama alıyorsa su verilmeli bence. Benim kızm sadece anne sütü aliyo buna rağmen 3 ,4 gündür su veriyorum. Su içince çok mutlu oluyor

Kiz bismillah de geri yat ,tövbe tövbee
Yatamadım ya , benim kız 1 saat uyudu kahvaltı yaptım hemen yatayım dedim anında uyandi, emzirip babasına verdim de yarım saat uyudum ama muhtemelen akşam bebisten önce benim uykum gelecek
Kızlar konak sorunu olan var mı ? Ne şampuan kullanıyorsunuz? Ben sebamed kullanıyorum iyi de duruluyoruz aslında ama konak oldu.
Canım mutlaka konak tarağı al yoksa geçmiyor, zeytinyagla 1 saat beklet o tarakla yatay şekilde tarayıp konakları alıp yıka ve banyodan sonra tekrar tara , geçmezse bi kaç banyo da aynısını tekrarla

benimki de asla uyumuyo öyle ama yuzüstü yatırıyorum uyandıramıyo kendini denemk istersen

Denedim canim, ilkinde ise yaradi, cok mutlu olmustum. Hevesim kursagimda kaldi tabi, diger denemelerde isyan çikti

Ben farklı kumaşlarda şortlu tulumlarla yatırdım Ah ama hepsi terletti bir tek Waffle kumaş denilen bir kumaş var onla terlemedi
İlk kez duyuyorum arastirayim canim o kumasi tesekkur ederim. Oda 29-30 derece olunca ter kacinilmaz oluyor gerci, napsin yavru

Kızlar ya sizin bebişlerde uyurken ağlama durumu var mı ? Benimki uyurken ağlıyor gözler kapalı yaş olmadan biraz gezdiriyorum aynen devam ediyor uyumaya

Paylas bakalım zor değilse yaparız belki, ben sabit kaldım su 2 aydır veremedim canım sıkıldı ya

Kızlar kızım hala kakasını gürültülü yapıyor Dr normal demişti ama bana normal gelmiyor, sizinkilerde böyle mi
Gürültülü kaka nasıl oluyor canım, bizimki de baya cortlatıyor ama hiç anormallik var gibi düşünmedim. Ikınmanın tazyikiyle öyle ses çıkıyor bence

Şunun gibi

Eklentiler

• A587C75D-A504-4996-B515-0F6D1EC5D44D.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar ya sizin bebişlerde uyurken ağlama durumu var mı ? Benimki uyurken ağlıyor gözler kapalı yaş olmadan biraz gezdiriyorum aynen devam ediyor uyumaya
Kacinci dk agliyor canim? Benimki de bagiriyor. Derin uykuya geciste oluyor diye okumustum
Benimki sıçrayarak uyanıyor bu ara korkarak, sonra ellerini tutuyorum buradayım falan diyorum uyumaya devam ediyor

Alın size bana doğumda verilen liste. Liste çok kolay aslında. Yemeği önceden hazırla koy tak tak yapılır.
Kolay aslında ama sıkıntı yemek hazirlamaktaçok atıştırmalık yiyorum ben ya yada dondurulmuş, su sıra abur cubur a sardım bide

Kolay aslında ama sıkıntı yemek hazirlamaktaçok atıştırmalık yiyorum ben ya yada dondurulmuş, su sıra abur cubur a sardım bide
Ben de bunu soracaktım. Hamilelikte hazır dondurulmuş sebze yeme demişti bana doktor. Hala yemiyorum ama bazen sebze ayıklayıp doğrayacak zaman olmuyor :/ Dondurulmuş sebze yesek ne olur ki

Trendyolun 3 saatte 1 indirimlerinde 50 TL ye kadar düştü canım ama aynı marka mi bilmiyorum
Lazım mı ki bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…