çok kullanışlı 1 yaş sonrası için. kuruyemişleri koyuyorsun yolda arabada dökülmeden yiyo ama bunu alma ebebek buna iki tane alternatif yaptı 40 50 tl gibi fiyatlar bende onlardan var ebebeğe mama kabı ya da atıştırma kabı yazBu lazım bir şey mi? Tam olarak ne zaman ne için kullanılıyor?
Mamacup Dökülmeyi Önleyen Atıştırmalık Kabı - Mor
40 gün diye hatırlıyorum cnm
Teşekkürlerçok kullanışlı 1 yaş sonrası için. kuruyemişleri koyuyorsun yolda arabada dökülmeden yiyo ama bunu alma ebebek buna iki tane alternatif yaptı 40 50 tl gibi fiyatlar bende onlardan var ebebeğe mama kabı ya da atıştırma kabı yaz
ben de sıksın sevmiyorum 6 9 giyiyo şu an. 3 6 da olur belki ama uzun giysin sıkmasın kurutmada çekerse diye 6 9 giydiriyorumÇocuğu iri doğuracağımdan o kadar emindim ki 158 tane 3-6 ay uzun kollu zıbın ve patikli pantolon almışım. Kışın 0-3 değil, 3-6 aylık giydireceğim. Zaten onlar küçük olur. Çocuğu erken doğurdum mu, sarılık olup 2300 gramlara kadar düştü mü? Patladı mı elimde o zıbınlar, kalın patikli pantolonlar? 4 aya kadar yenidoğan şeysilerini giyindi. Şimdi de iri bir bebek olmamasına rağmen 6-9 aylık kıyafetler daha rahat oluyor. Bizde mi bir sorun var yoksa size de böyle şeyler oldu mu?
ben de büyük kızıma yaptırıcam canım hangi mene jiti yapıyolarmıs büyük çocuklaraKızlar bugün Dr a gittik. Oğluşum 500 gr almış 6240 olmuş kilosu az gibi ama boyun 3 cm uzamış o iyi dedi ama mama ver demedi. İşe başladığım için sütü sağıp veriyoruz sabah bir kere de 30 cc mama takviye ediyoruz dedim o olur dedi. Kaşık biberon kullan meme reddi olmasın dedi ama oğlum kaşık beberondan nefret etti. Ve sanırım 1 haftada biberona alıştı şu an çok huysuzlanoyor inşallah meme reddi yapmaz ablası gibi
Ek gıdayı ve suyu sordum 6. Ay da dedi sadece anne sütü devammış suyu da verme dedi ama ben veriyorumbunları ben değil dünya Sağlık örgütü söylüyor dedi
Rota aşısının 2. Dozunu olduk aşırı huysuzlaştı bugün hiç mutlu değil.
Demir ilacına başla dedi ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kızımda da onu kullanmıştım kullanabilirsin içerisinde paraben var diye aileler istemeyebiliyor ama o parabeni mide asidi parçalıyor sorun olmaz dedi önemli olan tenine parabenin temas etmemesiymiş.
Menenjit aşısını da 5. Ay da ilk dozunu yapcaz. Kızıma da yaptırcam 8 yaşında ona da 2 doz olarak yapılıyormuş 2 ay ara ile büyük çocuğuna yaptırmak isteyen olur belki.
21 günToz mamaların açıldıktan ne kadar sonra tüketilmesi gerekiyor?
Bencede zor ya atıştırmalık yapıyorum ben hep, köfte tarzı, ben zaten ne yazlık ne kışlık bişey yapmam,Ya olmuyor ki düzgün yemek yapmak mümkün değil bu tempoda. Süper zekama ve çevik bileklerime güvenerek eşime bezelye aldırdım buzluğa koyalım diye çünkü her rengi boyadım bir fıstıki yeşil kaldıDün gece 11 buçuğa kadar onu ayıkladık. Ben uyuyana kadar oldu 12. 3 saat sonra çocuk uyandı Bezelyeyi buzluktan çıkarıp pişirirken kendime madalya takarım artık
Aslında o da var bak onu düşünmedim. Ucunu çekiştirerek emdiği için hafif hassasiyet var ucunda (Göğüs pedlerini boşuna almamışım gibi poz vereyim şuraya)
21 gün
Ben de sadece basit şeyleri yapıyordum ama bu yaz o da yalan olacak belli kiBencede zor ya atıştırmalık yapıyorum ben hep, köfte tarzı, ben zaten ne yazlık ne kışlık bişey yapmam,sağolsun annem yapıyor
sağlık ocaklarına verilebilir canım aklında olsunBerilyumm Ben aylardır elimdeki mamaları öyle bekletiyorum sanki birkaç ay daha giderler gibi düşündüm. İyi oldu kızlar, şimdi attım çöpe. Tonla para vermiştik. İhtiyacı olan birilerine vermek istedim ama o zaman siteden mama paylaşımını sormuştum, onay vermemişlerdi :/
Çok yakınımda kadın doğum hastanesi de var ama açık paketi sağlık kuruluşları kabul etmez diye götürmedimsağlık ocaklarına verilebilir canım aklında olsun
Ben artık yatağında uyusun diye bırakmaya çalışıyorum ama hemen uyanıyor bırakınca gündüz o yüzden tutuyorum 1 saat falan sonra artık uyanırsa uyansın diye koyuyorumBen dayanamiyorum kucagimda birakamiyorum ikimiz de su oluyoruz. Terden uyaniyo bu sefer. Ama terlemese uyur yavrum kucakta. Senin de Allah yardimcin olsun, cok uzun tutabiliyo musun kucaginda?
çok ihtiyac sahibi aileler oluyo belki onlara verirler diyw düşünüyorum ama dediğin gibi açılmışsa belki vermek istemezlerÇok yakınımda kadın doğum hastanesi de var ama açık paketi sağlık kuruluşları kabul etmez diye götürmedim
Duruyor mu? Gündüz uykusunda uykunun hangi aşamasında koyarsam koyayım uyanıyor, yatağında uyuyamıyorBen artık yatağında uyusun diye bırakmaya çalışıyorum ama hemen uyanıyor bırakınca gündüz o yüzden tutuyorum 1 saat falan sonra artık uyanırsa uyansın diye koyuyorum
Cok zor cnm bebekle ya, oğlum uyur uyumaz hopp yatıyorum oysa ne hayallerim vardı, yok eşimle zaman geçiririm yok iş yaparımBen de sadece basit şeyleri yapıyordum ama bu yaz o da yalan olacak belli ki
Ay yok bir daha işim olmaz. Ben o uyuduğu gibi uyumaya devam. Başka türlü günü sağlam geçiremiyorum. Bütün gün başım döndü. AklımaCok zor cnm bebekle ya, oğlum uyur uyumaz hopp yatıyorum oysa ne hayallerim vardı, yok eşimle zaman geçiririm yok iş yaparım
Ben arada kahve keyfi yapasım geliyor aka yokAy yok bir daha işim olmaz. Ben o uyuduğu gibi uyumaya devam. Başka türlü günü sağlam geçiremiyorum. Bütün gün başım döndü. AklımaANKHESPAATEN geldi, bebeği uyutup kocasıynan vampir neyin izlediydi agshshdh Ben de bezelye ayıkladım ahahshjsjsjsjsjjdkdjd
Kahveyi içebilirsem bazen parkta uyuduğunda içiyorum. Evdeyken o uyuyunca benim de uyumam lazımBen arada kahve keyfi yapasım geliyor aka yokbenim paşa geceleri sıkıntılı zaten o uyuyunca hemen uyumam lazım ya yoksa fena oluyorum
Ev işlerini napıyosun peki, ben hep üstünden yapıyorum ya anca hafta sonları odaKahveyi içebilirsem bazen parkta uyuduğunda içiyorum. Evdeyken o uyuyunca benim de uyumam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?