2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
çok kullanışlı 1 yaş sonrası için. kuruyemişleri koyuyorsun yolda arabada dökülmeden yiyo ama bunu alma ebebek buna iki tane alternatif yaptı 40 50 tl gibi fiyatlar bende onlardan var ebebeğe mama kabı ya da atıştırma kabı yaz

ben de sıksın sevmiyorum 6 9 giyiyo şu an. 3 6 da olur belki ama uzun giysin sıkmasın kurutmada çekerse diye 6 9 giydiriyorum

ben de büyük kızıma yaptırıcam canım hangi mene jiti yapıyolarmıs büyük çocuklara

Bencede zor ya atıştırmalık yapıyorum ben hep, köfte tarzı, ben zaten ne yazlık ne kışlık bişey yapmam, sağolsun annem yapıyor

sağlık ocaklarına verilebilir canım aklında olsun

Ben dayanamiyorum kucagimda birakamiyorum ikimiz de su oluyoruz. Terden uyaniyo bu sefer. Ama terlemese uyur yavrum kucakta. Senin de Allah yardimcin olsun, cok uzun tutabiliyo musun kucaginda?
Ben artık yatağında uyusun diye bırakmaya çalışıyorum ama hemen uyanıyor bırakınca gündüz o yüzden tutuyorum 1 saat falan sonra artık uyanırsa uyansın diye koyuyorum

Ben artık yatağında uyusun diye bırakmaya çalışıyorum ama hemen uyanıyor bırakınca gündüz o yüzden tutuyorum 1 saat falan sonra artık uyanırsa uyansın diye koyuyorum
Duruyor mu? Gündüz uykusunda uykunun hangi aşamasında koyarsam koyayım uyanıyor, yatağında uyuyamıyor

Cok zor cnm bebekle ya, oğlum uyur uyumaz hopp yatıyorum oysa ne hayallerim vardı, yok eşimle zaman geçiririm yok iş yaparım
Ay yok bir daha işim olmaz. Ben o uyuduğu gibi uyumaya devam. Başka türlü günü sağlam geçiremiyorum. Bütün gün başım döndü. Aklıma ANKHESPAATEN geldi, bebeği uyutup kocasıynan vampir neyin izlediydi agshshdh Ben de bezelye ayıkladım ahahshjsjsjsjsjjdkdjd

Ben arada kahve keyfi yapasım geliyor aka yok benim paşa geceleri sıkıntılı zaten o uyuyunca hemen uyumam lazım ya yoksa fena oluyorum

Kahveyi içebilirsem bazen parkta uyuduğunda içiyorum. Evdeyken o uyuyunca benim de uyumam lazım
Ev işlerini napıyosun peki, ben hep üstünden yapıyorum ya anca hafta sonları oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…