Bir bilsem :/ Bizde de yakın zamanda oldu hep. Öncesinde olduysa da hiç dikkat etmemişim4. Ay atağından kaynaklı mı bunlar gene acaba ya şimdiye kadar hiç olmuyordu
Ben de aldım sütüm de çok olmadı taşacak dediler aldıkBana hepsi mantikli ve lazim geliyo
Gerci ben hamilelikte gogus pedi de almistim gaza gelip yuz tane falan, hic kullanmadim duruyo
Onu ben de aldım ve daha kötüsü hala kullanıyorum. Süt de fazla değil artık. Psikolojik baskı oluşturdum kendi üstümde. Sanki meme ucu direkt kıyafete temas ederse çocuk tüyleri emecek gibi geliyorBana hepsi mantikli ve lazim geliyo
Gerci ben hamilelikte gogus pedi de almistim gaza gelip yuz tane falan, hic kullanmadim duruyo
Bunu alsam o beni paketler ben onu değilBunu şimdi tesadüfen gördüm muadilleri vardır kesin
Onu ben de aldım ve daha kötüsü hala kullanıyorum. Süt de fazla değil artık. Psikolojik baskı oluşturdum kendi üstümde. Sanki meme ucu direkt kıyafete temas ederse çocuk tüyleri emecek gibi geliyor
Ahaha tulum bey diyeceksinizBunu alsam o beni paketler ben onu değil
Ben daha da kötüsü köfte tarzı şeyler yiyorumBen de bunu soracaktım. Hamilelikte hazır dondurulmuş sebze yeme demişti bana doktor. Hala yemiyorum ama bazen sebze ayıklayıp doğrayacak zaman olmuyor :/ Dondurulmuş sebze yesek ne olur ki
Lazım mı ki bu acaba
Bende kullanıyorum hala ya sanki meme ucuna değince rahatsız olcak gibiyimOnu ben de aldım ve daha kötüsü hala kullanıyorum. Süt de fazla değil artık. Psikolojik baskı oluşturdum kendi üstümde. Sanki meme ucu direkt kıyafete temas ederse çocuk tüyleri emecek gibi geliyor
Bunu alsam o beni paketler ben onu değil
Ya olmuyor ki düzgün yemek yapmak mümkün değil bu tempoda. Süper zekama ve çevik bileklerime güvenerek eşime bezelye aldırdım buzluğa koyalım diye çünkü her rengi boyadım bir fıstıki yeşil kaldıBen daha da kötüsü köfte tarzı şeyler yiyorumyememek lazım aslında
Aslında o da var bak onu düşünmedim. Ucunu çekiştirerek emdiği için hafif hassasiyet var ucunda (Göğüs pedlerini boşuna almamışım gibi poz vereyim şurayaBende kullanıyorum hala ya sanki meme ucuna değince rahatsız olcak gibiyim
Derin uykuya 30.dk giriyo o zaman agliyo demek ki. Benimki giremeyip uyaniyoYarım saat geçince falan canım
Bunu şimdi tesadüfen gördüm muadilleri vardır kesin
Onu ben de aldım ve daha kötüsü hala kullanıyorum. Süt de fazla değil artık. Psikolojik baskı oluşturdum kendi üstümde. Sanki meme ucu direkt kıyafete temas ederse çocuk tüyleri emecek gibi geliyor
Bunu alsam o beni paketler ben onu değil
Bende kullanıyorum hala ya sanki meme ucuna değince rahatsız olcak gibiyim
Çocuğu iri doğuracağımdan o kadar emindim ki 158 tane 3-6 ay uzun kollu zıbın ve patikli pantolon almışım. Kışın 0-3 değil, 3-6 aylık giydireceğim. Zaten onlar küçük olur. Çocuğu erken doğurdum mu, sarılık olup 2300 gramlara kadar düştü mü? Patladı mı elimde o zıbınlar, kalın patikli pantolonlar? 4 aya kadar yenidoğan şeysilerini giyindi. Şimdi de iri bir bebek olmamasına rağmen 6-9 aylık kıyafetler daha rahat oluyor. Bizde mi bir sorun var yoksa size de böyle şeyler oldu mu?
Benimkide gündüzleri anca kucakta uyuyor geceleri yataktaDerin uykuya 30.dk giriyo o zaman agliyo demek ki. Benimki giremeyip uyaniyoinsallah uykulari uzar da dinlenir yavrum
Çok tesekkur ederimbakinayim muadillerine. E-bebekten yenidogan tipini almistim kol kismi cok sıktı yavruyu. Ama bunlar daha rahat gorunuyor.
Ben de ilk kapaklari birakinca iki uc gun rahatsiz oldum sonra alisti gogus ucum. Terliyordu cunku, mantar olmasin diye biraktim rahatladim. Emzirmeden once sutu sıkıyorum hep meme ucunu silmek icin, tüy müy de varsa goze batiyo hemen temizliyorum
Alta ince uzun birde ince çorap üstüne yarım kol tshırt altta zıbını da var cnm üstünü açar diye böyle giydiriyorum pencereyi açınca benim evim baya esiyor. Esmeyi klimada yatıracağım zamanlarda da uzun kollu pijama ile yatırıcaö kızımı da öyle yatırırdım hasta olmazdıCanım sen tecrübeli annesin , uzun kollu mu alta şort mu ne giydiriyosun valla işin içinden çıkamadım bir türlü
Benimkide gündüzleri anca kucakta uyuyor geceleri yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?