2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben şunu farkettim N Neal bu grupta olmazsa bunlardan haberimiz olmayacak ve böylece ihtiyacımız var mı yok mu bilmeyeceğiz. Sürekli yeni ürün sürüyor piyasaya bakıyorum hepsi lazım gibi

Bunu şimdi tesadüfen gördüm muadilleri vardır kesin

Eklentiler

• 19B8D9A4-2A99-4AC1-9055-73932F7941D3.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 95F45E07-674D-4ACD-A834-F3DD4D68C782.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 42
Bana hepsi mantikli ve lazim geliyo
Gerci ben hamilelikte gogus pedi de almistim gaza gelip yuz tane falan, hic kullanmadim duruyo
Ben de aldım sütüm de çok olmadı taşacak dediler aldık neyse ayakkabı vurursa arkasına koyarız

Bana hepsi mantikli ve lazim geliyo
Gerci ben hamilelikte gogus pedi de almistim gaza gelip yuz tane falan, hic kullanmadim duruyo
Onu ben de aldım ve daha kötüsü hala kullanıyorum. Süt de fazla değil artık. Psikolojik baskı oluşturdum kendi üstümde. Sanki meme ucu direkt kıyafete temas ederse çocuk tüyleri emecek gibi geliyor
Bunu alsam o beni paketler ben onu değil

Ben de bunu soracaktım. Hamilelikte hazır dondurulmuş sebze yeme demişti bana doktor. Hala yemiyorum ama bazen sebze ayıklayıp doğrayacak zaman olmuyor :/ Dondurulmuş sebze yesek ne olur ki

Lazım mı ki bu acaba
Ben daha da kötüsü köfte tarzı şeyler yiyorum yememek lazım aslında

Bende kullanıyorum hala ya sanki meme ucuna değince rahatsız olcak gibiyim

Ben daha da kötüsü köfte tarzı şeyler yiyorum yememek lazım aslında
Ya olmuyor ki düzgün yemek yapmak mümkün değil bu tempoda. Süper zekama ve çevik bileklerime güvenerek eşime bezelye aldırdım buzluğa koyalım diye çünkü her rengi boyadım bir fıstıki yeşil kaldı Dün gece 11 buçuğa kadar onu ayıkladık. Ben uyuyana kadar oldu 12. 3 saat sonra çocuk uyandı Bezelyeyi buzluktan çıkarıp pişirirken kendime madalya takarım artık
Aslında o da var bak onu düşünmedim. Ucunu çekiştirerek emdiği için hafif hassasiyet var ucunda (Göğüs pedlerini boşuna almamışım gibi poz vereyim şuraya )

Çocuğu iri doğuracağımdan o kadar emindim ki 158 tane 3-6 ay uzun kollu zıbın ve patikli pantolon almışım. Kışın 0-3 değil, 3-6 aylık giydireceğim. Zaten onlar küçük olur. Çocuğu erken doğurdum mu, sarılık olup 2300 gramlara kadar düştü mü? Patladı mı elimde o zıbınlar, kalın patikli pantolonlar? 4 aya kadar yenidoğan şeysilerini giyindi. Şimdi de iri bir bebek olmamasına rağmen 6-9 aylık kıyafetler daha rahat oluyor. Bizde mi bir sorun var yoksa size de böyle şeyler oldu mu?

Yarım saat geçince falan canım
Derin uykuya 30.dk giriyo o zaman agliyo demek ki. Benimki giremeyip uyaniyo insallah uykulari uzar da dinlenir yavrum

Çok tesekkur ederim bakinayim muadillerine. E-bebekten yenidogan tipini almistim kol kismi cok sıktı yavruyu. Ama bunlar daha rahat gorunuyor.

Ben de ilk kapaklari birakinca iki uc gun rahatsiz oldum sonra alisti gogus ucum. Terliyordu cunku, mantar olmasin diye biraktim rahatladim. Emzirmeden once sutu sıkıyorum hep meme ucunu silmek icin, tüy müy de varsa goze batiyo hemen temizliyorum

Ben de 3-6 aylik kisliklar almisim(neden acaba) giydiremiyorum elimde kaldi yenidogan askili atletler de almistim, kalorifer yanicak nasilsa atlet ustu kislik yeter sandim. Komur de erkenden bitmis, hic giydiremedim bile hep iki kat uzun kol giydi yavrum gazli olunca. Onlar da elimde kaldi bu aralar kirlilerini yikayamayinca alttan iliklemeden giydiriyorum ustune sort koyup kullanmadim demiyim bari diye

Benimkide gündüzleri anca kucakta uyuyor geceleri yatakta

Canım sen tecrübeli annesin , uzun kollu mu alta şort mu ne giydiriyosun valla işin içinden çıkamadım bir türlü
Alta ince uzun birde ince çorap üstüne yarım kol tshırt altta zıbını da var cnm üstünü açar diye böyle giydiriyorum pencereyi açınca benim evim baya esiyor. Esmeyi klimada yatıracağım zamanlarda da uzun kollu pijama ile yatırıcaö kızımı da öyle yatırırdım hasta olmazdı

Kızlar bugün Dr a gittik. Oğluşum 500 gr almış 6240 olmuş kilosu az gibi ama boyun 3 cm uzamış o iyi dedi ama mama ver demedi. İşe başladığım için sütü sağıp veriyoruz sabah bir kere de 30 cc mama takviye ediyoruz dedim o olur dedi. Kaşık biberon kullan meme reddi olmasın dedi ama oğlum kaşık beberondan nefret etti. Ve sanırım 1 haftada biberona alıştı şu an çok huysuzlanoyor inşallah meme reddi yapmaz ablası gibi
Ek gıdayı ve suyu sordum 6. Ay da dedi sadece anne sütü devammış suyu da verme dedi ama ben veriyorum bunları ben değil dünya Sağlık örgütü söylüyor dedi
Rota aşısının 2. Dozunu olduk aşırı huysuzlaştı bugün hiç mutlu değil.
Demir ilacına başla dedi ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kızımda da onu kullanmıştım kullanabilirsin içerisinde paraben var diye aileler istemeyebiliyor ama o parabeni mide asidi parçalıyor sorun olmaz dedi önemli olan tenine parabenin temas etmemesiymiş.
Menenjit aşısını da 5. Ay da ilk dozunu yapcaz. Kızıma da yaptırcam 8 yaşında ona da 2 doz olarak yapılıyormuş 2 ay ara ile büyük çocuğuna yaptırmak isteyen olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…