Sadece çamaşırları yıkayıp asıyorum katlıyorum, bir de bebeğin ütüsü. Evi robot süpürüyor. Silme falan yok. Bizimkinin gündüz uykuları yalan oldu iyice. Sadece parkta uyuyor. Bugün onu da uyumadı bastık geri geldik. Evi işini düşünecek durumda değilim. Yemek yapabildiğime şükrediyorumEv işlerini napıyosun peki, ben hep üstünden yapıyorum ya anca hafta sonları oda
Gündüz uyuduğu için mi gece uyumuyor ki? Aksine çocuklarda uyku uykuyu getirir diyorlar. Yorgun olduklarında uyumaları daha zormuşKızım da bana çekti galiba ya boş vakit bulduğu an uyuyor. Gece uykuları bölünmeye başladı. Gündüz az uyutayım desem zaten ben uyutmuyorum ki kendi uyuyor. Uykusu geldiğinde uyumasin diye emzik vermesem uykusuzluktan göz çevresi kızarıyor huysuzlaşıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ayak uydurmam gerek herhalde çocuk uykusu var yazık
Yaa robot bende almak istiyorum hangi marka var sende memnun musunSadece çamaşırları yıkayıp asıyorum katlıyorum, bir de bebeğin ütüsü. Evi robot süpürüyor. Silme falan yok. Bizimkinin gündüz uykuları yalan oldu iyice. Sadece parkta uyuyor. Bugün onu da uyumadı bastık geri geldik. Evi işini düşünecek durumda değilim. Yemek yapabildiğime şükrediyorum
Bir ara bizde de uyku gerilemesi oldu gündüz az uyuyordu geceleri güzel uyuyordu.Gündüz uyuduğu için mi gece uyumuyor ki? Aksine çocuklarda uyku uykuyu getirir diyorlar. Yorgun olduklarında uyumaları daha zormuş
Xiaomi mi vacuum mop pro. Dip köşe kendi süpürmen gibi olmuyor tabii ama hiç yoktan iyidir. Benim normal süpürgem su hazneli. Onu temizlemek kurutmak da ayrı mesai. 3-5 sene sonra kullanırım herhalde tekrarYaa robot bende almak istiyorum hangi marka var sende memnun musun
O da olabilir uyku gerilemesinden de olabilir. Hepimizde uyku sorunu var bu araBir ara bizde de uyku gerilemesi oldu gündüz az uyuyordu geceleri güzel uyuyordu.
Şimdi doktorun verdiği mamadan market mamasina geçtiğimden mi bilmiyorum acıkıyor geceleri uyanıyor.
Gün içinde de uyumak istiyor hep. Uykusunu hiç alamiyor sanki.
Mamayı mi degissem ne yapsam bilmiyorum.
Salı günü doğum yaptığım hastanedeki doktoruna götüreceğim ona bir danışayım diyorum
İlk dozda iki çeşit var ikisini de yapacaklarmış 2. Doz ay sonra 1 tane isimleri hatırlayamadımben de büyük kızıma yaptırıcam canım hangi mene jiti yapıyolarmıs büyük çocuklara
Aman idare etsin de su sıra dip köşe lazım değilXiaomi mi vacuum mop pro. Dip köşe kendi süpürmen gibi olmuyor tabii ama hiç yoktan iyidir. Benim normal süpürgem su hazneli. Onu temizlemek kurutmak da ayrı mesai. 3-5 sene sonra kullanırım herhalde tekrar
Ya kiyamam 2 ve daha çok cocuklular icin daha zor ya, bide büyükler kıskanıyor mu hani ilgi az oluyor ya onlararobot evi süpürüyo kurutma çamaşırları kurutuyo ütüye de gerek kalmıyo ama yine de asla işler yetişmiyo. çünlü sürekli iş yapamam büyük kzıımla oynamam ilgilenmem lazım. mesela küçüğü uyuttum büyükle resim yapıyoruz. sonra diş fırçalıcaz pijama masal uyku. onı uyuturken uyumazsam bi çay içerim
Siz iki çocukluları insanüstü varlıklar olarak görüyorum. Benim teki yatağa bıraktım, gülme ağlama arası garip sesler çıkarıyor. O uyanmadan uyumazsam sabah kendime söverim mesela. O yüzden çayı rüyamda içerim daha iyirobot evi süpürüyo kurutma çamaşırları kurutuyo ütüye de gerek kalmıyo ama yine de asla işler yetişmiyo. çünlü sürekli iş yapamam büyük kzıımla oynamam ilgilenmem lazım. mesela küçüğü uyuttum büyükle resim yapıyoruz. sonra diş fırçalıcaz pijama masal uyku. onı uyuturken uyumazsam bi çay içerim
Şöyle söyleyim sen anla kıskanıp kıskanmadığını anne eskisi gibi beraber gezmeye gidecek miyiz dedi banaYa kiyamam 2 ve daha çok cocuklular icin daha zor ya, bide büyükler kıskanıyor mu hani ilgi az oluyor ya onlara
Çocuğu iri doğuracağımdan o kadar emindim ki 158 tane 3-6 ay uzun kollu zıbın ve patikli pantolon almışım. Kışın 0-3 değil, 3-6 aylık giydireceğim. Zaten onlar küçük olur. Çocuğu erken doğurdum mu, sarılık olup 2300 gramlara kadar düştü mü? Patladı mı elimde o zıbınlar, kalın patikli pantolonlar? 4 aya kadar yenidoğan şeysilerini giyindi. Şimdi de iri bir bebek olmamasına rağmen 6-9 aylık kıyafetler daha rahat oluyor. Bizde mi bir sorun var yoksa size de böyle şeyler oldu mu?
Aptamilde 4 hafta yazıyorToz mamaların açıldıktan ne kadar sonra tüketilmesi gerekiyor?
Benim de ilk aldığım aptamil kabız yaptı başka ürüne geçmiştik. Tarihi yaklaşınca köpeğimize verdim arada süt içiyor nasılsa diyeBerilyumm Ben aylardır elimdeki mamaları öyle bekletiyorum sanki birkaç ay daha giderler gibi düşündüm. İyi oldu kızlar, şimdi attım çöpe. Tonla para vermiştik. İhtiyacı olan birilerine vermek istedim ama o zaman siteden mama paylaşımını sormuştum, onay vermemişlerdi :/
Senin aldığın daha ucuz 30 tane var çünküÖlçüleri aynı mı bilmiyorum ama üsttekini geç keşfettim. Alttaki daha pahalı, onu almış bulundum. Farklı sitelerde belki daha uyguna bulabilirsiniz Trendyol, N11'e falan da bakın isterseniz
Olive & Mom Design Tek Kullanımlık Mama Sandalyesi Altı ve Aktivite Örtüsü (16 Adet)
Minimono Mama Sandalyesi & Aktivite Örtüsü 100 x 120 cm - 30 Adet
Benim hamileliğin 8. Ayından beri annem yanımda. O olmasa aç kalırdık kesinrobot evi süpürüyo kurutma çamaşırları kurutuyo ütüye de gerek kalmıyo ama yine de asla işler yetişmiyo. çünlü sürekli iş yapamam büyük kzıımla oynamam ilgilenmem lazım. mesela küçüğü uyuttum büyükle resim yapıyoruz. sonra diş fırçalıcaz pijama masal uyku. onı uyuturken uyumazsam bi çay içerim
benim kızım çok tatlış bir abla oldu.maşallah diyim. ama tabii ki her çocuk gibi eski halimizi onunla daha çok ilgilenmemi özlüyodur eminim. ben zorlamıyorum kardeşine bakar mısın diyorum hayır derse ısrar etmiyorum. bu yuzden istediği zaman gerçekten kardeşiyle ilgilenmek istediği için ilgilenip keyif alıyo. her zmaan az da olsa ona zaman ayırmaya çalışıyorum. küçük kızımın iç sesi olup bol bol ablasıyla konusuyorum ablacım büyüyünce şunları yapıcaz falan gibi en çok sana gülüyo bak sana nasıl hayran bakıyo gibi hep aralarını sıcak tutmaya calışıyorum. zor ama çok güzelYa kiyamam 2 ve daha çok cocuklular icin daha zor ya, bide büyükler kıskanıyor mu hani ilgi az oluyor ya onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?