2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızım da bana çekti galiba ya boş vakit bulduğu an uyuyor. Gece uykuları bölünmeye başladı. Gündüz az uyutayım desem zaten ben uyutmuyorum ki kendi uyuyor. Uykusu geldiğinde uyumasin diye emzik vermesem uykusuzluktan göz çevresi kızarıyor huysuzlaşıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ayak uydurmam gerek herhalde çocuk uykusu var yazık

Ev işlerini napıyosun peki, ben hep üstünden yapıyorum ya anca hafta sonları oda
Sadece çamaşırları yıkayıp asıyorum katlıyorum, bir de bebeğin ütüsü. Evi robot süpürüyor. Silme falan yok. Bizimkinin gündüz uykuları yalan oldu iyice. Sadece parkta uyuyor. Bugün onu da uyumadı bastık geri geldik. Evi işini düşünecek durumda değilim. Yemek yapabildiğime şükrediyorum

Gündüz uyuduğu için mi gece uyumuyor ki? Aksine çocuklarda uyku uykuyu getirir diyorlar. Yorgun olduklarında uyumaları daha zormuş

Yaa robot bende almak istiyorum hangi marka var sende memnun musun

Ölçüleri aynı mı bilmiyorum ama üsttekini geç keşfettim. Alttaki daha pahalı, onu almış bulundum. Farklı sitelerde belki daha uyguna bulabilirsiniz Trendyol, N11'e falan da bakın isterseniz

Olive & Mom Design Tek Kullanımlık Mama Sandalyesi Altı ve Aktivite Örtüsü (16 Adet)

Minimono Mama Sandalyesi & Aktivite Örtüsü 100 x 120 cm - 30 Adet

Gündüz uyuduğu için mi gece uyumuyor ki? Aksine çocuklarda uyku uykuyu getirir diyorlar. Yorgun olduklarında uyumaları daha zormuş
Bir ara bizde de uyku gerilemesi oldu gündüz az uyuyordu geceleri güzel uyuyordu.
Şimdi doktorun verdiği mamadan market mamasina geçtiğimden mi bilmiyorum acıkıyor geceleri uyanıyor.
Gün içinde de uyumak istiyor hep. Uykusunu hiç alamiyor sanki.
Mamayı mi degissem ne yapsam bilmiyorum.
Salı günü doğum yaptığım hastanedeki doktoruna götüreceğim ona bir danışayım diyorum

Yaa robot bende almak istiyorum hangi marka var sende memnun musun
Xiaomi mi vacuum mop pro. Dip köşe kendi süpürmen gibi olmuyor tabii ama hiç yoktan iyidir. Benim normal süpürgem su hazneli. Onu temizlemek kurutmak da ayrı mesai. 3-5 sene sonra kullanırım herhalde tekrar

O da olabilir uyku gerilemesinden de olabilir. Hepimizde uyku sorunu var bu ara

Xiaomi mi vacuum mop pro. Dip köşe kendi süpürmen gibi olmuyor tabii ama hiç yoktan iyidir. Benim normal süpürgem su hazneli. Onu temizlemek kurutmak da ayrı mesai. 3-5 sene sonra kullanırım herhalde tekrar
Aman idare etsin de su sıra dip köşe lazım değil

robot evi süpürüyo kurutma çamaşırları kurutuyo ütüye de gerek kalmıyo ama yine de asla işler yetişmiyo. çünlü sürekli iş yapamam büyük kzıımla oynamam ilgilenmem lazım. mesela küçüğü uyuttum büyükle resim yapıyoruz. sonra diş fırçalıcaz pijama masal uyku. onı uyuturken uyumazsam bi çay içerim

Ya kiyamam 2 ve daha çok cocuklular icin daha zor ya, bide büyükler kıskanıyor mu hani ilgi az oluyor ya onlara

Siz iki çocukluları insanüstü varlıklar olarak görüyorum. Benim teki yatağa bıraktım, gülme ağlama arası garip sesler çıkarıyor. O uyanmadan uyumazsam sabah kendime söverim mesela. O yüzden çayı rüyamda içerim daha iyi

Ya kiyamam 2 ve daha çok cocuklular icin daha zor ya, bide büyükler kıskanıyor mu hani ilgi az oluyor ya onlara
Şöyle söyleyim sen anla kıskanıp kıskanmadığını anne eskisi gibi beraber gezmeye gidecek miyiz dedi bana biz çok geziyorduk kızımla akşam işten gelirdim babayı bırakıp çıkardık şimdi boşluğa düştü gerçi bu aralar kabullendi büyüyünce yine aynı şeyleri yapacağımızı biliyor bende ona 1 yaşını geçene kadar idare edelim dedim

Toz mamaların açıldıktan ne kadar sonra tüketilmesi gerekiyor?
Aptamilde 4 hafta yazıyor

Benim de ilk aldığım aptamil kabız yaptı başka ürüne geçmiştik. Tarihi yaklaşınca köpeğimize verdim arada süt içiyor nasılsa diye Bayılarak yedi

Senin aldığın daha ucuz 30 tane var çünkü

Benim hamileliğin 8. Ayından beri annem yanımda. O olmasa aç kalırdık kesin

benim kızım çok tatlış bir abla oldu.maşallah diyim. ama tabii ki her çocuk gibi eski halimizi onunla daha çok ilgilenmemi özlüyodur eminim. ben zorlamıyorum kardeşine bakar mısın diyorum hayır derse ısrar etmiyorum. bu yuzden istediği zaman gerçekten kardeşiyle ilgilenmek istediği için ilgilenip keyif alıyo. her zmaan az da olsa ona zaman ayırmaya çalışıyorum. küçük kızımın iç sesi olup bol bol ablasıyla konusuyorum ablacım büyüyünce şunları yapıcaz falan gibi en çok sana gülüyo bak sana nasıl hayran bakıyo gibi hep aralarını sıcak tutmaya calışıyorum. zor ama çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…