Oğlum cok iyi bir abi oldu,kardeşiyle çok güzel ilgileniyor maşallah. Kızımda abisi okuldan gelince mutluluktan çığlık atıyor. Şimdiden aralarındaki bu bağı görmek cok güzel.Ya kiyamam 2 ve daha çok cocuklular icin daha zor ya, bide büyükler kıskanıyor mu hani ilgi az oluyor ya onlara
Mavisi 160 lira pembesi 110 lira@Beyazkup Avent alıştırma bardağının mavi yeşili daha ucuz diye hava attım burda, sonra almadım, sonra fiyatı uçmuş. Burayı okuyorlar zaar
Rota kızımı da çok etkiledi, 2 sinde aşı oldu etkisi hala devam ediyor maalesef.Kızlar bugün Dr a gittik. Oğluşum 500 gr almış 6240 olmuş kilosu az gibi ama boyun 3 cm uzamış o iyi dedi ama mama ver demedi. İşe başladığım için sütü sağıp veriyoruz sabah bir kere de 30 cc mama takviye ediyoruz dedim o olur dedi. Kaşık biberon kullan meme reddi olmasın dedi ama oğlum kaşık beberondan nefret etti. Ve sanırım 1 haftada biberona alıştı şu an çok huysuzlanoyor inşallah meme reddi yapmaz ablası gibi
Ek gıdayı ve suyu sordum 6. Ay da dedi sadece anne sütü devammış suyu da verme dedi ama ben veriyorumbunları ben değil dünya Sağlık örgütü söylüyor dedi
Rota aşısının 2. Dozunu olduk aşırı huysuzlaştı bugün hiç mutlu değil.
Demir ilacına başla dedi ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kızımda da onu kullanmıştım kullanabilirsin içerisinde paraben var diye aileler istemeyebiliyor ama o parabeni mide asidi parçalıyor sorun olmaz dedi önemli olan tenine parabenin temas etmemesiymiş.
Menenjit aşısını da 5. Ay da ilk dozunu yapcaz. Kızıma da yaptırcam 8 yaşında ona da 2 doz olarak yapılıyormuş 2 ay ara ile büyük çocuğuna yaptırmak isteyen olur belki.
ataktansa bikaç güne azalacak canım bizim de öyleydi baya azaldı çok şükür fırtınalı dönem bitti herhalde4. Ay atağına birde aşı huysuzlugu eklendi tam panayıra döndü ortalik
Yatirdigim an basıyor çığlığa yaa iyice unuttu uykuyu asla uyumak istemiyor çok zor durumdayim
kulübe hoşgeldinMavisi 160 lira pembesi 110 lirahemen sipariş verdim pembesini. Bunları hep siz soktunuz aklıma
Uyutmak için yatirmamla çığlık çığlığa aglamasi bir oluyor. Uyumamak için direniyor bikac gündür, bunun atak olduğunu düşünüyorum. Ne kadar sürüyor tam olarak?ataktansa bikaç güne azalacak canım bizim de öyleydi baya azaldı çok şükür fırtınalı dönem bitti herhalde
Bide cam rende var onu unutmayalımkulübe hoşgeldin
haşlama aparatı almayı unutmayalım lütfen olmazsa olmaz
tahmini doğum tarihi ne zmaandı senin bebikin. biz 5 gündür çok daha iyiyiz. 4 şubat bizimkiUyutmak için yatirmamla çığlık çığlığa aglamasi bir oluyor. Uyumamak için direniyor bikac gündür, bunun atak olduğunu düşünüyorum. Ne kadar sürüyor tam olarak?
Gazli yani canım, odada yapsa koridordan duyuyorsunGürültülü kaka nasıl oluyor canım, bizimki de baya cortlatıyor ama hiç anormallik var gibi düşünmedim. Ikınmanın tazyikiyle öyle ses çıkıyor bence
Canım bu kalın gibi görünüyor ya içine zibin da giydiriyor muyuzŞunun gibi
Hamileyken okuduğum kitapta soğan yemeyin sütün tadı değişir yazıyordu,annem ve halam taze soğan ile bulgur çok süt yapar eskiden bize hep yedirirlerdi dedilerde kitapta öyle yazıyor diye yemedim şimdi listede soğanı görünce ben şokAlın size bana doğumda verilen liste. Liste çok kolay aslında. Yemeği önceden hazırla koy tak tak yapılır.
Ayy inşallah bizde hastalanmadan geçiririz su günleri, üstünü kızımda çok açıyor, üstünü açamazsa da bi şekilde o ayak hep dışarıdaAlta ince uzun birde ince çorap üstüne yarım kol tshırt altta zıbını da var cnm üstünü açar diye böyle giydiriyorum pencereyi açınca benim evim baya esiyor. Esmeyi klimada yatıracağım zamanlarda da uzun kollu pijama ile yatırıcaö kızımı da öyle yatırırdım hasta olmazdı
Hepsi farklı canım, uzerlerinde yazıyor, biz 3 farklı mama denedik hepsi farklıydı, suanki 3 hafta meselaToz mamaların açıldıktan ne kadar sonra tüketilmesi gerekiyor?
ben basladım bir haftadır günde 3 çorba kaşığı ya yoğurt yada sebze püresi veriyorum. çok şükür bir sıkıntı yaşamadık alıştı bile hatta. ben netdeki 3 gün kuralıyla basladım ilk yoğurt çay kasığıyla baslıyoruz sonra tatlı kasıgı 3. gün çorba kasıgıyla sonraki günler havuç kabak patates aynı kuralla veriyoruz. meyveler en sonmuş daha vermedim ilk meyveyi alan bebek sebreyi reddediyormuş ona göre baslayın derimYa kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor
canım ilkimde vermedim 6 ay sadece su anne sütü verdim ama noldu hala yemek seciyor o yüzden ahdettim ikince erken başlıycam diye inşallah bir sıkıntı olmazBaşta sıkıntı olmaz diyorlar ama sonra bagirsakta bakteri falan olabiliyormuş erken başlayınca burda okumuştum, benim ilk çocuğum hiç bilgim yok bu konuda
Yaaaa canım bunalıma gir diye söylemedim üzme beni .. amaaan verilir kilolar bosver, artık yaz geldi bol bol yavrunu ve kedini alıp yürüyüş yaparsınbebekle beraber yapılan spor hareketleri vardı az da onu yaptı mı bitti gitti iste
İnşallah doner bende onu merak ediyorum yoksa süt azalınca olduğu gibi, sarkmış sönmüş yumus yumuş bir şey olarak mı kalacak
İnşallah canim, bende bu haftaki kontrolde Dr a soracağım bakalim ne diyecekben basladım bir haftadır günde 3 çorba kaşığı ya yoğurt yada sebze püresi veriyorum. çok şükür bir sıkıntı yaşamadık alıştı bile hatta. ben netdeki 3 gün kuralıyla basladım ilk yoğurt çay kasığıyla baslıyoruz sonra tatlı kasıgı 3. gün çorba kasıgıyla sonraki günler havuç kabak patates aynı kuralla veriyoruz. meyveler en sonmuş daha vermedim ilk meyveyi alan bebek sebreyi reddediyormuş ona göre baslayın derim
canım ilkimde vermedim 6 ay sadece su anne sütü verdim ama noldu hala yemek seciyor o yüzden ahdettim ikince erken başlıycam diye inşallah bir sıkıntı olmaz
Huaaa ben onu 30 diye gördüm hepSenin aldığın daha ucuz 30 tane var çünkü
Kendim alamadım hala. O fiyat hep öyle kalacak sandımMavisi 160 lira pembesi 110 lirahemen sipariş verdim pembesini. Bunları hep siz soktunuz aklıma
Bizimki geçen ay da 600'lerdeydi bu ay daRota kızımı da çok etkiledi, 2 sinde aşı oldu etkisi hala devam ediyor maalesef.
Ayrıca kilo gayet iyi almış artık azalacak biliyorsun kilo almaları. Kızımda 600 gram almış çok normal dedi hemşire
Benim bunlara yeni mutfak almam lazım. Suda haşlasak ne oluyor? Çok mu gider vitaminikulübe hoşgeldin
haşlama aparatı almayı unutmayalım lütfen olmazsa olmaz
Bizimki 124 günlükken düzelir gibi oldu. O günden beri dalgalıyız, bir iyi br kötüUyutmak için yatirmamla çığlık çığlığa aglamasi bir oluyor. Uyumamak için direniyor bikac gündür, bunun atak olduğunu düşünüyorum. Ne kadar sürüyor tam olarak?
Oy kıyamam prensese ya, yani 1 yaşından sonra baya düzene giriyor mu cnm bu cümleden bunu çıkarttım kendimeŞöyle söyleyim sen anla kıskanıp kıskanmadığını anne eskisi gibi beraber gezmeye gidecek miyiz dedi banabiz çok geziyorduk kızımla akşam işten gelirdim babayı bırakıp çıkardık şimdi boşluğa düştü gerçi bu aralar kabullendi büyüyünce yine aynı şeyleri yapacağımızı biliyor bende ona 1 yaşını geçene kadar idare edelim dedim
Burcu yine yaşa göre umutlanıyor. Oyuna gelme bacım. "40 günlük olunca artık tamam", "3 aydan sonra düzeliyor"ları hatırlaOy kıyamam prensese ya, yani 1 yaşından sonra baya düzene giriyor mu cnm bu cümleden bunu çıkarttım kendime
Yaa maşallah cnm ne güzel ilgileniyormus,benim kızım çok tatlış bir abla oldu.maşallah diyim. ama tabii ki her çocuk gibi eski halimizi onunla daha çok ilgilenmemi özlüyodur eminim. ben zorlamıyorum kardeşine bakar mısın diyorum hayır derse ısrar etmiyorum. bu yuzden istediği zaman gerçekten kardeşiyle ilgilenmek istediği için ilgilenip keyif alıyo. her zmaan az da olsa ona zaman ayırmaya çalışıyorum. küçük kızımın iç sesi olup bol bol ablasıyla konusuyorum ablacım büyüyünce şunları yapıcaz falan gibi en çok sana gülüyo bak sana nasıl hayran bakıyo gibi hep aralarını sıcak tutmaya calışıyorum. zor ama çok güzel
Ya size de maşallah cnm hep böyle gider inşallahOğlum cok iyi bir abi oldu,kardeşiyle çok güzel ilgileniyor maşallah. Kızımda abisi okuldan gelince mutluluktan çığlık atıyor. Şimdiden aralarındaki bu bağı görmek cok güzel.
Ha kıskançlık olmuyor mu? Elbette arada oluyor ama benimkilerin yaş araları uzun olduğu için idare ediyorum
Bu atak döneminde sadece uykuya direnme mi oluyor huzursuzluk da oluyor mu? Benim ki uyumuyordu doğru düzgün, şimdi iyice gitti uykuları 12 den sonra kıpırdaniyor sürekli ya emcek ya sallanacak4. Ay atağına birde aşı huysuzlugu eklendi tam panayıra döndü ortalik
Yatirdigim an basıyor çığlığa yaa iyice unuttu uykuyu asla uyumak istemiyor çok zor durumdayim
Ahh yine benim umudumu kırdınBurcu yine yaşa göre umutlanıyor. Oyuna gelme bacım. "40 günlük olunca artık tamam", "3 aydan sonra düzeliyor"ları hatırla
Şaka ya biraz daha büyüdükçe iletişim kurmak da daha kolay olacak bence. Şimdi bile ilk zamanlarına göre daha iyiler bu anlamda. En azından konuştuğunda, sakinleştirmeye çalıştığında bir tepki veriyorAhh yine benim umudumu kırdınhaklısın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?