2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kiyamam 2 ve daha çok cocuklular icin daha zor ya, bide büyükler kıskanıyor mu hani ilgi az oluyor ya onlara
Oğlum cok iyi bir abi oldu,kardeşiyle çok güzel ilgileniyor maşallah. Kızımda abisi okuldan gelince mutluluktan çığlık atıyor. Şimdiden aralarındaki bu bağı görmek cok güzel.
Ha kıskançlık olmuyor mu? Elbette arada oluyor ama benimkilerin yaş araları uzun olduğu için idare ediyorum

@Beyazkup Avent alıştırma bardağının mavi yeşili daha ucuz diye hava attım burda, sonra almadım, sonra fiyatı uçmuş. Burayı okuyorlar zaar
Mavisi 160 lira pembesi 110 lira hemen sipariş verdim pembesini. Bunları hep siz soktunuz aklıma
Rota kızımı da çok etkiledi, 2 sinde aşı oldu etkisi hala devam ediyor maalesef.

Ayrıca kilo gayet iyi almış artık azalacak biliyorsun kilo almaları. Kızımda 600 gram almış çok normal dedi hemşire

4. Ay atağına birde aşı huysuzlugu eklendi tam panayıra döndü ortalik
Yatirdigim an basıyor çığlığa yaa iyice unuttu uykuyu asla uyumak istemiyor çok zor durumdayim
ataktansa bikaç güne azalacak canım bizim de öyleydi baya azaldı çok şükür fırtınalı dönem bitti herhalde

ataktansa bikaç güne azalacak canım bizim de öyleydi baya azaldı çok şükür fırtınalı dönem bitti herhalde
Uyutmak için yatirmamla çığlık çığlığa aglamasi bir oluyor. Uyumamak için direniyor bikac gündür, bunun atak olduğunu düşünüyorum. Ne kadar sürüyor tam olarak?

Uyutmak için yatirmamla çığlık çığlığa aglamasi bir oluyor. Uyumamak için direniyor bikac gündür, bunun atak olduğunu düşünüyorum. Ne kadar sürüyor tam olarak?
tahmini doğum tarihi ne zmaandı senin bebikin. biz 5 gündür çok daha iyiyiz. 4 şubat bizimki

Gürültülü kaka nasıl oluyor canım, bizimki de baya cortlatıyor ama hiç anormallik var gibi düşünmedim. Ikınmanın tazyikiyle öyle ses çıkıyor bence
Gazli yani canım, odada yapsa koridordan duyuyorsun
Canım bu kalın gibi görünüyor ya içine zibin da giydiriyor muyuz
Alın size bana doğumda verilen liste. Liste çok kolay aslında. Yemeği önceden hazırla koy tak tak yapılır.
Hamileyken okuduğum kitapta soğan yemeyin sütün tadı değişir yazıyordu,annem ve halam taze soğan ile bulgur çok süt yapar eskiden bize hep yedirirlerdi dedilerde kitapta öyle yazıyor diye yemedim şimdi listede soğanı görünce ben şok hemen bugün yiyeceğim tazesini salatada falan severim
Ayy inşallah bizde hastalanmadan geçiririz su günleri, üstünü kızımda çok açıyor, üstünü açamazsa da bi şekilde o ayak hep dışarıda
Toz mamaların açıldıktan ne kadar sonra tüketilmesi gerekiyor?
Hepsi farklı canım, uzerlerinde yazıyor, biz 3 farklı mama denedik hepsi farklıydı, suanki 3 hafta mesela

Kızım iki gündür nefes alırken burnu tıkalı gibi alıyor, görünürde sümük falan yok , otribebe sıkıyorum gelen bir şey yok, sonradan derinlerde sümük görünüyor, burun temizliğini beceremiyorum galiba

ben basladım bir haftadır günde 3 çorba kaşığı ya yoğurt yada sebze püresi veriyorum. çok şükür bir sıkıntı yaşamadık alıştı bile hatta. ben netdeki 3 gün kuralıyla basladım ilk yoğurt çay kasığıyla baslıyoruz sonra tatlı kasıgı 3. gün çorba kasıgıyla sonraki günler havuç kabak patates aynı kuralla veriyoruz. meyveler en sonmuş daha vermedim ilk meyveyi alan bebek sebreyi reddediyormuş ona göre baslayın derim
canım ilkimde vermedim 6 ay sadece su anne sütü verdim ama noldu hala yemek seciyor o yüzden ahdettim ikince erken başlıycam diye inşallah bir sıkıntı olmaz

İnşallah canim, bende bu haftaki kontrolde Dr a soracağım bakalim ne diyecek

Senin aldığın daha ucuz 30 tane var çünkü
Huaaa ben onu 30 diye gördüm hep
Mavisi 160 lira pembesi 110 lira hemen sipariş verdim pembesini. Bunları hep siz soktunuz aklıma
Kendim alamadım hala. O fiyat hep öyle kalacak sandım
Rota kızımı da çok etkiledi, 2 sinde aşı oldu etkisi hala devam ediyor maalesef.

Ayrıca kilo gayet iyi almış artık azalacak biliyorsun kilo almaları. Kızımda 600 gram almış çok normal dedi hemşire
Bizimki geçen ay da 600'lerdeydi bu ay da
kulübe hoşgeldin
haşlama aparatı almayı unutmayalım lütfen olmazsa olmaz
Benim bunlara yeni mutfak almam lazım. Suda haşlasak ne oluyor? Çok mu gider vitamini
Bizimki 124 günlükken düzelir gibi oldu. O günden beri dalgalıyız, bir iyi br kötü

Oy kıyamam prensese ya, yani 1 yaşından sonra baya düzene giriyor mu cnm bu cümleden bunu çıkarttım kendime

Yaa maşallah cnm ne güzel ilgileniyormus,

Ya size de maşallah cnm hep böyle gider inşallah

4. Ay atağına birde aşı huysuzlugu eklendi tam panayıra döndü ortalik
Yatirdigim an basıyor çığlığa yaa iyice unuttu uykuyu asla uyumak istemiyor çok zor durumdayim
Bu atak döneminde sadece uykuya direnme mi oluyor huzursuzluk da oluyor mu? Benim ki uyumuyordu doğru düzgün, şimdi iyice gitti uykuları 12 den sonra kıpırdaniyor sürekli ya emcek ya sallanacak

Burcu yine yaşa göre umutlanıyor. Oyuna gelme bacım. "40 günlük olunca artık tamam", "3 aydan sonra düzeliyor"ları hatırla
Ahh yine benim umudumu kırdın haklısın valla

Ahh yine benim umudumu kırdın haklısın valla
Şaka ya biraz daha büyüdükçe iletişim kurmak da daha kolay olacak bence. Şimdi bile ilk zamanlarına göre daha iyiler bu anlamda. En azından konuştuğunda, sakinleştirmeye çalıştığında bir tepki veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…