- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
en başta çok vitamin alsalar daha iyi olurHuaaa ben onu 30 diye gördüm hep
Kendim alamadım hala. O fiyat hep öyle kalacak sandım
Bizimki geçen ay da 600'lerdeydi bu ay da
Benim bunlara yeni mutfak almam lazım. Suda haşlasak ne oluyor? Çok mu gider vitamini
Bizimki 124 günlükken düzelir gibi oldu. O günden beri dalgalıyız, bir iyi br kötü
6 haftalıktan beri dönüyo benim kızArkadaşlar bebesi dönen var mı? Yüz üstünden sırt üstüne?
Benimki tam tersi sırt üstünden yüzüstü dönüyor tersini yapamıyor. Yüz üstü dönünce de poposunu havaya kaldırıp ayaklarıyla iterek ilerliyorArkadaşlar bebesi dönen var mı? Yüz üstünden sırt üstüne?
Gazli yani canım, odada yapsa koridordan duyuyorsun
Canım bu kalın gibi görünüyor ya içine zibin da giydiriyor muyuz
Hamileyken okuduğum kitapta soğan yemeyin sütün tadı değişir yazıyordu,annem ve halam taze soğan ile bulgur çok süt yapar eskiden bize hep yedirirlerdi dedilerde kitapta öyle yazıyor diye yemedim şimdi listede soğanı görünce ben şokhemen bugün yiyeceğim tazesini salatada falan severim
Ayy inşallah bizde hastalanmadan geçiririz su günleri, üstünü kızımda çok açıyor, üstünü açamazsa da bi şekilde o ayak hep dışarıda
Hepsi farklı canım, uzerlerinde yazıyor, biz 3 farklı mama denedik hepsi farklıydı, suanki 3 hafta mesela
Taze soğan ben çok yiyorum bulgurla özellikle benim annemler de eskiden yiyormuş öyle öyle yedirdiler :) hatta bol soğanlı kimyonlu kısırGazli yani canım, odada yapsa koridordan duyuyorsun
Canım bu kalın gibi görünüyor ya içine zibin da giydiriyor muyuz
Hamileyken okuduğum kitapta soğan yemeyin sütün tadı değişir yazıyordu,annem ve halam taze soğan ile bulgur çok süt yapar eskiden bize hep yedirirlerdi dedilerde kitapta öyle yazıyor diye yemedim şimdi listede soğanı görünce ben şokhemen bugün yiyeceğim tazesini salatada falan severim
Ayy inşallah bizde hastalanmadan geçiririz su günleri, üstünü kızımda çok açıyor, üstünü açamazsa da bi şekilde o ayak hep dışarıda
Hepsi farklı canım, uzerlerinde yazıyor, biz 3 farklı mama denedik hepsi farklıydı, suanki 3 hafta mesela
tahmini doğum tarihi ne zmaandı senin bebikin. biz 5 gündür çok daha iyiyiz. 4 şubat bizimki
Aşıdan sonra iyice sapıttı benimki. Ay hep böyle kalacakmış gibi geliyor Allah korusun. Gülmüyor bile surati hep asık.Huaaa ben onu 30 diye gördüm hep
Kendim alamadım hala. O fiyat hep öyle kalacak sandım
Bizimki geçen ay da 600'lerdeydi bu ay da
Benim bunlara yeni mutfak almam lazım. Suda haşlasak ne oluyor? Çok mu gider vitamini
Bizimki 124 günlükken düzelir gibi oldu. O günden beri dalgalıyız, bir iyi br kötü
Huzursuzlukta var cnm o kadar güler yüzlü kızım gitti yerine qsik suratli bi bebek geldi resmen.Bu atak döneminde sadece uykuya direnme mi oluyor huzursuzluk da oluyor mu? Benim ki uyumuyordu doğru düzgün, şimdi iyice gitti uykuları 12 den sonra kıpırdaniyor sürekli ya emcek ya sallanacak
Sırt üstü dönebiliyor cani isterse. Yüzüstü donunce heri sırt üstü dönemiyor ağlıyor hemen sinirlenip.Arkadaşlar bebesi dönen var mı? Yüz üstünden sırt üstüne?
11 şubatta tahmini. Ay hadi inşallah bikac güne düzelir umarım. Size de maşallah.tahmini doğum tarihi ne zmaandı senin bebikin. biz 5 gündür çok daha iyiyiz. 4 şubat bizimki
4. Ay atağına birde aşı huysuzlugu eklendi tam panayıra döndü ortalik
Yatirdigim an basıyor çığlığa yaa iyice unuttu uykuyu asla uyumak istemiyor çok zor durumdayim
Ben artık yatağında uyusun diye bırakmaya çalışıyorum ama hemen uyanıyor bırakınca gündüz o yüzden tutuyorum 1 saat falan sonra artık uyanırsa uyansın diye koyuyorum
Sadece çamaşırları yıkayıp asıyorum katlıyorum, bir de bebeğin ütüsü. Evi robot süpürüyor. Silme falan yok. Bizimkinin gündüz uykuları yalan oldu iyice. Sadece parkta uyuyor. Bugün onu da uyumadı bastık geri geldik. Evi işini düşünecek durumda değilim. Yemek yapabildiğime şükrediyorum
Burcu yine yaşa göre umutlanıyor. Oyuna gelme bacım. "40 günlük olunca artık tamam", "3 aydan sonra düzeliyor"ları hatırla
Aynen kıyamıyor insan ama sırf bu yüzden uyku eğitimi alabilirim yaO kadar uykusuz kaliyorlar diye kiyamiyor insan, tutuyor değil mi.. Allah yardimcin olsun
Robotum yok, keske olsa da supurse yerime. Camasirlarda da benimkiyle bebeninkileri katliyorum, kocam icerideki askidan alip giyiyo bazenzaman tasarrufum nasil
O kadar hakli bi mesaj ki bu bir suru emoji kullanmak istedim
Gercekten ben de ciddi ciddi dusunmeye basladim. İse baslayinca memeden farkli yerde uyutmaya calisinca zaten aglamaktan kiyametleri koparacak, bagimsiz uyumayi ogrense de aglayacak.. kaçişi yok gibiAynen kıyamıyor insan ama sırf bu yüzden uyku eğitimi alabilirim ya
Çamaşırları benim de askıdan alıp giydiğim çok oluyor :/O kadar uykusuz kaliyorlar diye kiyamiyor insan, tutuyor değil mi.. Allah yardimcin olsun
Robotum yok, keske olsa da supurse yerime. Camasirlarda da benimkiyle bebeninkileri katliyorum, kocam icerideki askidan alip giyiyo bazenzaman tasarrufum nasil
Rota bizi de mahvetti dün akşama kadar huysuz çığlık kıyamet en son calpol verdim azıcık durdu gece 11.30 da anca uyudu bugünde sabah kalktığında beri hala uyumadı mız mız duruyor karşımda yatağa koyduğumuz an iğne batıroyoruz sankiRota kızımı da çok etkiledi, 2 sinde aşı oldu etkisi hala devam ediyor maalesef.
Ayrıca kilo gayet iyi almış artık azalacak biliyorsun kilo almaları. Kızımda 600 gram almış çok normal dedi hemşire
Aynı durumdayım ne yapacağım şaşırdım kaldım artıkKabus gibi bir gun geciriyorumm. Gece de cok zordu, gunduz daha zor. Uyumamak icin bagirip uykusu var diye de zirliyor. Ruhu çekiliyor insanin, nasil sabredecegimi bilmiyorum
Rota bizi de mahvetti dün akşama kadar huysuz çığlık kıyamet en son calpol verdim azıcık durdu gece 11.30 da anca uyudu bugünde sabah kalktığında beri hala uyumadı mız mız duruyor karşımda yatağa koyduğumuz an iğne batıroyoruz sanki
Gercekten saate bakiyorum gun bitsin diye. Suya da soktum. Gene uyumadi.Allahim sabirlar ver bizeAynı durumdayım ne yapacağım şaşırdım kaldım artık
Amin cnm amin su atak bi bitse hayırlısı ile bi nebze olsun rahatlarizGercekten saate bakiyorum gun bitsin diye. Suya da soktum. Gene uyumadi.Allahim sabirlar ver bize
Orası öyle cnm anlıyorlar bu iyi ama uyku konusunda biz duzelemedik ya hatta bi kac gündür kötüye gittik ya sabahın 5 inde uyandı ki 12den sonra uyumadi doğru düzgün, sabahtan beri de yarım saat zor uyudu, az önce uyuttum bakalım inşallah uyur bu kez de dinlenir oda bizdeŞaka ya biraz daha büyüdükçe iletişim kurmak da daha kolay olacak bence. Şimdi bile ilk zamanlarına göre daha iyiler bu anlamda. En azından konuştuğunda, sakinleştirmeye çalıştığında bir tepki veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?