2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
en başta çok vitamin alsalar daha iyi olur

Gazli yani canım, odada yapsa koridordan duyuyorsun

Canım bu kalın gibi görünüyor ya içine zibin da giydiriyor muyuz

Ben giydirmiyorum ama çok sıcak o yüzden

Taze soğan ben çok yiyorum bulgurla özellikle benim annemler de eskiden yiyormuş öyle öyle yedirdiler :) hatta bol soğanlı kimyonlu kısır

tahmini doğum tarihi ne zmaandı senin bebikin. biz 5 gündür çok daha iyiyiz. 4 şubat bizimki

Aşıdan sonra iyice sapıttı benimki. Ay hep böyle kalacakmış gibi geliyor Allah korusun. Gülmüyor bile surati hep asık.
Bu atak döneminde sadece uykuya direnme mi oluyor huzursuzluk da oluyor mu? Benim ki uyumuyordu doğru düzgün, şimdi iyice gitti uykuları 12 den sonra kıpırdaniyor sürekli ya emcek ya sallanacak
Huzursuzlukta var cnm o kadar güler yüzlü kızım gitti yerine qsik suratli bi bebek geldi resmen.
Arkadaşlar bebesi dönen var mı? Yüz üstünden sırt üstüne?
Sırt üstü dönebiliyor cani isterse. Yüzüstü donunce heri sırt üstü dönemiyor ağlıyor hemen sinirlenip.

4. Ay atağına birde aşı huysuzlugu eklendi tam panayıra döndü ortalik
Yatirdigim an basıyor çığlığa yaa iyice unuttu uykuyu asla uyumak istemiyor çok zor durumdayim

Rota kızımı da çok etkiledi, 2 sinde aşı oldu etkisi hala devam ediyor maalesef.

Ayrıca kilo gayet iyi almış artık azalacak biliyorsun kilo almaları. Kızımda 600 gram almış çok normal dedi hemşire
[/QUOTE]
Rota bizi de mahvetti dün akşama kadar huysuz çığlık kıyamet en son calpol verdim azıcık durdu gece 11.30 da anca uyudu bugünde sabah kalktığında beri hala uyumadı mız mız duruyor karşımda yatağa koyduğumuz an iğne batıroyoruz sanki

Ben artık yatağında uyusun diye bırakmaya çalışıyorum ama hemen uyanıyor bırakınca gündüz o yüzden tutuyorum 1 saat falan sonra artık uyanırsa uyansın diye koyuyorum

O kadar uykusuz kaliyorlar diye kiyamiyor insan, tutuyor değil mi.. Allah yardimcin olsun

Robotum yok, keske olsa da supurse yerime. Camasirlarda da benimkiyle bebeninkileri katliyorum, kocam icerideki askidan alip giyiyo bazen zaman tasarrufum nasil

Burcu yine yaşa göre umutlanıyor. Oyuna gelme bacım. "40 günlük olunca artık tamam", "3 aydan sonra düzeliyor"ları hatırla

O kadar hakli bi mesaj ki bu bir suru emoji kullanmak istedim

Aynen kıyamıyor insan ama sırf bu yüzden uyku eğitimi alabilirim ya

Aynen kıyamıyor insan ama sırf bu yüzden uyku eğitimi alabilirim ya
Gercekten ben de ciddi ciddi dusunmeye basladim. İse baslayinca memeden farkli yerde uyutmaya calisinca zaten aglamaktan kiyametleri koparacak, bagimsiz uyumayi ogrense de aglayacak.. kaçişi yok gibi

Çamaşırları benim de askıdan alıp giydiğim çok oluyor :/

Rota kızımı da çok etkiledi, 2 sinde aşı oldu etkisi hala devam ediyor maalesef.

Ayrıca kilo gayet iyi almış artık azalacak biliyorsun kilo almaları. Kızımda 600 gram almış çok normal dedi hemşire
Rota bizi de mahvetti dün akşama kadar huysuz çığlık kıyamet en son calpol verdim azıcık durdu gece 11.30 da anca uyudu bugünde sabah kalktığında beri hala uyumadı mız mız duruyor karşımda yatağa koyduğumuz an iğne batıroyoruz sanki
[/QUOTE]
İlk dozda ishal yapmıştı bizimkileri hatırlıyorsun...
Demekki içindeki bir madde dokunuyor belki karın ağrısı yapıyor.
Kabus gibi bir gun geciriyorumm. Gece de cok zordu, gunduz daha zor. Uyumamak icin bagirip uykusu var diye de zirliyor. Ruhu çekiliyor insanin, nasil sabredecegimi bilmiyorum
Aynı durumdayım ne yapacağım şaşırdım kaldım artık

Aynı durumdayım ne yapacağım şaşırdım kaldım artık
Gercekten saate bakiyorum gun bitsin diye. Suya da soktum. Gene uyumadi.Allahim sabirlar ver bize

Orası öyle cnm anlıyorlar bu iyi ama uyku konusunda biz duzelemedik ya hatta bi kac gündür kötüye gittik ya sabahın 5 inde uyandı ki 12den sonra uyumadi doğru düzgün, sabahtan beri de yarım saat zor uyudu, az önce uyuttum bakalım inşallah uyur bu kez de dinlenir oda bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…