2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
6aydan itibatren herşey daha güzel olacak kızlar. oturmaya başlayacaklar alkışlar el sallamalar gündüz uyku saatleri belli olacak. sürünmeler emeklemeler daha az aglama daha çok iletişim
Peki ya uykular, fena taktım uykuya

Benim paşanin da saniyesi saniyesini tutmuyor, bakıyorsun gülüyo sonra bi bakıyorsun ağlamaya başlamış

Canım ben böyle uykusu çok kısa olduğunda az bir mama takviyesi yapıyorum uyku süresi uzuyor hiç denedin mi

Canım ben böyle uykusu çok kısa olduğunda az bir mama takviyesi yapıyorum uyku süresi uzuyor hiç denedin mi
Yok cnm denemedim sütüm var diye, az da emse cok da emse uyanıyor,kilo alımı baya iyi tombis hatta ondan acıktığı için uyandığını düşünmüyorum

Yok cnm denemedim sütüm var diye, az da emse cok da emse uyanıyor,kilo alımı baya iyi tombis hatta ondan acıktığı için uyandığını düşünmüyorum
Ya bizim minnoşa da sütüm yetiyor ama mama bağırsağa daha geç geçtiği için onları daha çok rahatlatıyor o yüzden bir tık uzun uyuyorlar. Anne sütü emilimi daha kolay simdirir sindirmez memeye dönüş yapmak istiyorlar ben sabahları işe giderken 100 ml süt bırakıyorum kayınvalideme onu içiriyor ondan sonra da 20 30 ml kadar mama veriyor onu verince susuyormuş beyefendi

Ben de yeni aldım , Moli jungly tails , ebebekte . Aynası yok .
Ne güzel akşamdı yahu Ama şuan gerçek miydi yoksa hayal mi diyorum hanımın sayesinde
Benim de ilk aldığım aptamil kabız yaptı başka ürüne geçmiştik. Tarihi yaklaşınca köpeğimize verdim arada süt içiyor nasılsa diye Bayılarak yedi
Benim iki kutu yarım vardı anneme götürdüm köyde civcivlere verdi ekmek doğrayıp biraz

Yaa ise başladın demi nasıl gidiyor cnm

Bu sabah 5.30'da uyandı. Zar zor 8.30'da yanıma yatırıp emzirerek uyuttum. Yanında uyuyakalmışım O da ne kadar uyudu öyle bilmiyorum. Demin yarım saat dizimde sallayarak uyudu. 30 dk sonra gözler zınk diye açıldı. Dün parkta uyumadı. Bakalım bugün ne yapacak

Kıyamam ya sen bide her gün parka gidiyosun benimki yanımda da uyumuyor ya bazen kızıyorum annenim senin yat uyu diye ama nerde

Dışarı çıkarmayı denedin mi. Allahım tüm bebişler mutlu huzurlu uyusun beslensin anneler huzura kavuşsun aminnn

Arabada gezdirdik canim uyudu biraz cok cok sükür. Ben de uyuyakalmisim yaninda, esimin dedigine gore kafam saga sola düşmüş ayni neneler gibi

İkinci kez oldu bizde de nadir yaşanan bir doğa olayı bu anne yanında uyumak Parka gidiyorum bakalım gazam mübarek olsun

Hadi insallah guzel haberler getirirsin. Uyudu mu?

Ahahhaa Doğru sırada dis var. İşte tam bu aşamada kehribar kolye takacağım ben belki işe yarar.
O da eksik kalsın
Arabada gezdirdik canim uyudu biraz cok cok sükür. Ben de uyuyakalmisim yaninda, esimin dedigine gore kafam saga sola düşmüş ayni neneler gibi
Sizinki benzin seviyor. Bizimki tabana kuvvet. "Eşşşek gibi ittireceksiniz o bebek arabasını" diyor
Hadi insallah guzel haberler getirirsin. Uyudu mu?
Bunu konuşmak için erken. "Uyu, uyan, geri uyu" aşamasındayız

Kızlar ya diş çıkarma nasıl oluyo bebişlerde alt damağında sanki 2 tane üçgen gibi yer olmuş sıpada da sabahtan beri bi huysuzluk var

Ek gıda deneyimi olanlar bebeğin tencere tava her şeyini ayırdınız mı/ayıracak mısınız? Bir de çelik olanları makineye atıyor musunuz? Ben 2,5 aya yakındır bu bebe insanına çay kaşığıyla demir damlası veriyorum ve o kaşıklar makinede yıkanıyor. Sadece kullanmadan önce kaynar su döküyorum üstüne. Bugün bunu ablama dedim. O da "E öyle yapacaksın zaten. Çocuğun her şeyini ayırır özel muamele edersen sonra normal şeylerle karşılaşınca vücudu daha çok reaksiyon gösterir" dedi. O ek gıdada ayrı tabak, kaşık bile almamış. Cam kase ve çay kaşığıyla başlamış büyüdükçe tatlı kaşığına, porselen tabağa geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…