Peki ya uykular, fena taktım uykuya6aydan itibatren herşey daha güzel olacak kızlar. oturmaya başlayacaklar alkışlar el sallamalar gündüz uyku saatleri belli olacak. sürünmeler emeklemeler daha az aglama daha çok iletişim
Benim paşanin da saniyesi saniyesini tutmuyor, bakıyorsun gülüyo sonra bi bakıyorsun ağlamaya başlamışAşıdan sonra iyice sapıttı benimki. Ay hep böyle kalacakmış gibi geliyor Allah korusun. Gülmüyor bile surati hep asık.
Huzursuzlukta var cnm o kadar güler yüzlü kızım gitti yerine qsik suratli bi bebek geldi resmen.
Sırt üstü dönebiliyor cani isterse. Yüzüstü donunce heri sırt üstü dönemiyor ağlıyor hemen sinirlenip.
Atakla da birleşti cnm ondan daha çok zorluyorKabus gibi bir gun geciriyorumm. Gece de cok zordu, gunduz daha zor. Uyumamak icin bagirip uykusu var diye de zirliyor. Ruhu çekiliyor insanin, nasil sabredecegimi bilmiyorum
Dışarı çıkarmayı denedin mi. Allahım tüm bebişler mutlu huzurlu uyusun beslensin anneler huzura kavuşsun aminnnGercekten saate bakiyorum gun bitsin diye. Suya da soktum. Gene uyumadi.Allahim sabirlar ver bize
Canım ben böyle uykusu çok kısa olduğunda az bir mama takviyesi yapıyorum uyku süresi uzuyor hiç denedin miOrası öyle cnm anlıyorlar bu iyi ama uyku konusunda biz duzelemedik ya hatta bi kac gündür kötüye gittik ya sabahın 5 inde uyandı ki 12den sonra uyumadi doğru düzgün, sabahtan beri de yarım saat zor uyudu, az önce uyuttum bakalım inşallah uyur bu kez de dinlenir oda bizde
Yok cnm denemedim sütüm var diye, az da emse cok da emse uyanıyor,kilo alımı baya iyi tombis hatta ondan acıktığı için uyandığını düşünmüyorumCanım ben böyle uykusu çok kısa olduğunda az bir mama takviyesi yapıyorum uyku süresi uzuyor hiç denedin mi
Ben hepsini atağa bağlıyorum,atak bitsin neye baglayacagim bakalimBenim paşanin da saniyesi saniyesini tutmuyor, bakıyorsun gülüyo sonra bi bakıyorsun ağlamaya başlamış
Ya bizim minnoşa da sütüm yetiyor ama mama bağırsağa daha geç geçtiği için onları daha çok rahatlatıyor o yüzden bir tık uzun uyuyorlar. Anne sütü emilimi daha kolay simdirir sindirmez memeye dönüş yapmak istiyorlarYok cnm denemedim sütüm var diye, az da emse cok da emse uyanıyor,kilo alımı baya iyi tombis hatta ondan acıktığı için uyandığını düşünmüyorum
Ben de yeni aldım , Moli jungly tails , ebebekte . Aynası yok .Kendimi bu psikolojiye hazırlayım da umutlanmayim en iyisi
Önceden böyle bir sorunum yoktu hamilelikte falan da normaldi değerlerim, doğumdan sonra baktirmadim hiç olmazsa bi ara baktirayim
Benimki de dış kasiyiciyi emmeye çalışıyor yavrum bilemiyor henüz
Ayyy o çizgi bende de duruyor, birde göbek deligim kocaman oldu ya
Hisirtili kitap bende alacağım da hangisini almalıyım içlerinde aynalı bir kısım var sanırım , ağza falan alinca sert olmaz mı hepsinde mi var bilmiyorum. Benim kız aynayı görürse bakar durur kendine, aynada kendini görünce sevinip dokunmaya çalışıyor kendine
Analık bu demekki
Ben yeni oldum canım ama benim önceye göre çok çok çok az oluyor hangisi normal bilemedim
Ne güzel akşamdı yahuAy yok bir daha işim olmaz. Ben o uyuduğu gibi uyumaya devam. Başka türlü günü sağlam geçiremiyorum. Bütün gün başım döndü. AklımaANKHESPAATEN geldi, bebeği uyutup kocasıynan vampir neyin izlediydi agshshdh Ben de bezelye ayıkladım ahahshjsjsjsjsjjdkdjd
Benim iki kutu yarım vardı anneme götürdüm köyde civcivlere verdi ekmek doğrayıp birazBenim de ilk aldığım aptamil kabız yaptı başka ürüne geçmiştik. Tarihi yaklaşınca köpeğimize verdim arada süt içiyor nasılsa diyeBayılarak yedi
Yaa ise başladın demi nasıl gidiyor cnmYa bizim minnoşa da sütüm yetiyor ama mama bağırsağa daha geç geçtiği için onları daha çok rahatlatıyor o yüzden bir tık uzun uyuyorlar. Anne sütü emilimi daha kolay simdirir sindirmez memeye dönüş yapmak istiyorlarben sabahları işe giderken 100 ml süt bırakıyorum kayınvalideme onu içiriyor ondan sonra da 20 30 ml kadar mama veriyor onu verince susuyormuş beyefendi
Bu sabah 5.30'da uyandı. Zar zor 8.30'da yanıma yatırıp emzirerek uyuttum. Yanında uyuyakalmışımOrası öyle cnm anlıyorlar bu iyi ama uyku konusunda biz duzelemedik ya hatta bi kac gündür kötüye gittik ya sabahın 5 inde uyandı ki 12den sonra uyumadi doğru düzgün, sabahtan beri de yarım saat zor uyudu, az önce uyuttum bakalım inşallah uyur bu kez de dinlenir oda bizde
Diş tabii. Ben şimdiden başladım assfssaasBen hepsini atağa bağlıyorum,atak bitsin neye baglayacagim bakalim
Kıyamam ya sen bide her gün parka gidiyosunBu sabah 5.30'da uyandı. Zar zor 8.30'da yanıma yatırıp emzirerek uyuttum. Yanında uyuyakalmışımO da ne kadar uyudu öyle bilmiyorum. Demin yarım saat dizimde sallayarak uyudu. 30 dk sonra gözler zınk diye açıldı. Dün parkta uyumadı. Bakalım bugün ne yapacak
İkinci kez oldu bizde de nadir yaşanan bir doğa olayı bu anne yanında uyumakKıyamam ya sen bide her gün parka gidiyosunbenimki yanımda da uyumuyor ya bazen kızıyorum annenim senin yat uyu diye ama nerde
Şimdilik iyi cnm zaten yarım gün öğlene kadar idare ediyorlar dede ile nineYaa ise başladın demi nasıl gidiyor cnm
AhahhaaDiş tabii. Ben şimdiden başladım assfssaas
Dışarı çıkarmayı denedin mi. Allahım tüm bebişler mutlu huzurlu uyusun beslensin anneler huzura kavuşsun aminnn
İkinci kez oldu bizde de nadir yaşanan bir doğa olayı bu anne yanında uyumakParka gidiyorum bakalım gazam mübarek olsun
O da eksik kalsınAhahhaaDoğru sırada dis var. İşte tam bu aşamada kehribar kolye takacağım ben belki işe yarar.
Sizinki benzin seviyor. Bizimki tabana kuvvet. "Eşşşek gibi ittireceksiniz o bebek arabasını" diyorArabada gezdirdik canim uyudu biraz cok cok sükür. Ben de uyuyakalmisim yaninda, esimin dedigine gore kafam saga sola düşmüş ayni neneler gibi
Bunu konuşmak için erken. "Uyu, uyan, geri uyu" aşamasındayızHadi insallah guzel haberler getirirsin. Uyudu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?