2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ya diş çıkarma nasıl oluyo bebişlerde alt damağında sanki 2 tane üçgen gibi yer olmuş sıpada da sabahtan beri bi huysuzluk var
Beyazlık görünüyor ve diş eti şişiyor ama dişin huzursuzluğu diş daha görünür belirti vermeden başlayabiliyormuş. Ben de belli belirsiz bir beyazlık görüyor gibiyim alt diş etinde ama...

Peki ya uykular, fena taktım uykuya
sabah ve öğlen uzun uyku uyuyor artık. gerçi uzun dediğim 1 2 saat arası. 3ten sonra genelde yine huysuzlanıyor uyumak isteyip kısa uyuyor. ama baya kötüydü kanguru dısında asla uyumuyodu. buna da şükür. gece de çok daha iyi

büyük kızımda ayırmıstım ona özel bir küçük tava almıstım evdeki küçük çelik tencetelerden birini de ona ayırmıstım. güzelliği şu. çocuga bişey yapacaksın aa o makinada aa onda yemek var derdi olmuyo kendi eşyaları olunca daha kolay oluyo bence.bir de biberon deterjanıyla yıkamıstım uzun bir süre hatırlıyorum. bunlar zor işler değil zaten bence ayırmak ayırmamaktan daha kolay.
blw yapmıcaksanız hiç kendi önune koymayacaksanız yemeği cam ya da porselen kullabılabilir. sonuçta yemek sizin elinizde olacak. o silikon tabak çatallar zaten blw yapanlar için.

Beyazlık görünüyor ve diş eti şişiyor ama dişin huzursuzluğu diş daha görünür belirti vermeden başlayabiliyormuş. Ben de belli belirsiz bir beyazlık görüyor gibiyim alt diş etinde ama...
Sanki var beyazlık ama bilemedim ya hayırlısı bakalım

kız ne düşündün o kadar
Bazen çocuğa kendi yediğimden verip ek gıdaya bodoslama dalacakmışım gibi geliyor. Ablamın arkadaşının bebeğine kaynanası bakıyormuş. 4 aylık bebeğe biber dolması vermiş. Ek gıdayı düşününce aklıma hep bu geliyor tööbeest

Çocuğun bsğırsaklsr direk yüzleşmiş yemekle

Kızlar ya diş çıkarma nasıl oluyo bebişlerde alt damağında sanki 2 tane üçgen gibi yer olmuş sıpada da sabahtan beri bi huysuzluk var
Kabariklik varsa bikac aya çıkacaktır.
Dis huzursuzluğu, dişin çıkmasına 2-3 gün kala olur. Kafa sıcaktır genelde ve hafif ishal olur.
Ablanla aynı fikirdeyim. Evde milyon tabak varken ne gerek var ki ... çay kaşığı da mis gibi iş görüyor. Ha yumuşak olsun dersen ,evet kaşık alınabilir. Tencere de küçük bisey belki alınabilir.

İshal ve sıcaklık yok o zaman daha süre var sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…