Beyazlık görünüyor ve diş eti şişiyor ama dişin huzursuzluğu diş daha görünür belirti vermeden başlayabiliyormuş. Ben de belli belirsiz bir beyazlık görüyor gibiyim alt diş etinde ama...Kızlar ya diş çıkarma nasıl oluyo bebişlerde alt damağında sanki 2 tane üçgen gibi yer olmuş sıpada da sabahtan beri bi huysuzluk var
sabah ve öğlen uzun uyku uyuyor artık. gerçi uzun dediğim 1 2 saat arası. 3ten sonra genelde yine huysuzlanıyor uyumak isteyip kısa uyuyor. ama baya kötüydü kanguru dısında asla uyumuyodu. buna da şükür. gece de çok daha iyiPeki ya uykular, fena taktım uykuya
Mazota verdigimiz parayla yardimci tutardik, biraz da o uyuturduO da eksik kalsın
Sizinki benzin seviyor. Bizimki tabana kuvvet. "Eşşşek gibi ittireceksiniz o bebek arabasını" diyor
Bunu konuşmak için erken. "Uyu, uyan, geri uyu" aşamasındayız
büyük kızımda ayırmıstım ona özel bir küçük tava almıstım evdeki küçük çelik tencetelerden birini de ona ayırmıstım. güzelliği şu. çocuga bişey yapacaksın aa o makinada aa onda yemek var derdi olmuyo kendi eşyaları olunca daha kolay oluyo bence.bir de biberon deterjanıyla yıkamıstım uzun bir süre hatırlıyorum. bunlar zor işler değil zaten bence ayırmak ayırmamaktan daha kolay.Ek gıda deneyimi olanlar bebeğin tencere tava her şeyini ayırdınız mı/ayıracak mısınız? Bir de çelik olanları makineye atıyor musunuz? Ben 2,5 aya yakındır bu bebe insanına çay kaşığıyla demir damlası veriyorum ve o kaşıklar makinede yıkanıyor. Sadece kullanmadan önce kaynar su döküyorum üstüne. Bugün bunu ablama dedim. O da "E öyle yapacaksın zaten. Çocuğun her şeyini ayırır özel muamele edersen sonra normal şeylerle karşılaşınca vücudu daha çok reaksiyon gösterir" dedi. O ek gıdada ayrı tabak, kaşık bile almamış. Cam kase ve çay kaşığıyla başlamış büyüdükçe tatlı kaşığına, porselen tabağa geçmiş
büyük kızımda ayırmıstım ona özel bir küçük tava almıstım evdeki küçük çelik tencetelerden birini de ona ayırmıstım. güzelliği şu. çocuga bişey yapacaksın aa o makinada aa onda yemek var derdi olmuyo kendi eşyaları olunca daha kolay oluyo bence.bir de biberon deterjanıyla yıkamıstım uzun bir süre hatırlıyorum. bunlar zor işler değil zaten bence ayırmak ayırmamaktan daha kolay.
blw yapmıcaksanız hiç kendi önune koymayacaksanız yemeği cam ya da porselen kullabılabilir. sonuçta yemek sizin elinizde olacak. o silikon tabak çatallar zaten blw yapanlar için.
Sanki var beyazlık ama bilemedim ya hayırlısı bakalımBeyazlık görünüyor ve diş eti şişiyor ama dişin huzursuzluğu diş daha görünür belirti vermeden başlayabiliyormuş. Ben de belli belirsiz bir beyazlık görüyor gibiyim alt diş etinde ama...
Biraz da dişi suçlayalım bakalım. Hep atak hep atak nereye kadarSanki var beyazlık ama bilemedim ya hayırlısı bakalım
kız ne düşündün o kadar
Bazen çocuğa kendi yediğimden verip ek gıdaya bodoslama dalacakmışım gibi geliyor. Ablamın arkadaşının bebeğine kaynanası bakıyormuş. 4 aylık bebeğe biber dolması vermiş. Ek gıdayı düşününce aklıma hep bu geliyor tööbeestkız ne düşündün o kadar
Dişten çok korkuyorum ben ya bide sıpalar emerken ısırıp acıtıyorlarmışBiraz da dişi suçlayalım bakalım. Hep atak hep atak nereye kadar
Çocuğun bsğırsaklsr direk yüzleşmiş yemekleBazen çocuğa kendi yediğimden verip ek gıdaya bodoslama dalacakmışım gibi geliyor. Ablamın arkadaşının bebeğine kaynanası bakıyormuş. 4 aylık bebeğe biber dolması vermiş. Ek gıdayı düşününce aklıma hep bu geliyor tööbeest
Yarım günse iyi cnm sevindimŞimdilik iyi cnm zaten yarım gün öğlene kadar idare ediyorlar dede ile nine
Şimdi de damaklarla ısırıp çekiştiriyorDişten çok korkuyorum ben ya bide sıpalar emerken ısırıp acıtıyorlarmış
1,5 saati sürekli ittirip durup tekrar ittirmeli olmak üzere toplamda üç saatten biraz fazla uyuduHadi insallah guzel haberler getirirsin. Uyudu mu?
Bu da yeni moda. Gündüzün diğer uykularına direnip yarım saatle geçiştirip depoyu parkta dolduruyor. Olsun uykusunu alsın da...Masallahkollarina saglik, dinlenmistir yavrucuk
Kabariklik varsa bikac aya çıkacaktır.Kızlar ya diş çıkarma nasıl oluyo bebişlerde alt damağında sanki 2 tane üçgen gibi yer olmuş sıpada da sabahtan beri bi huysuzluk var
Ablanla aynı fikirdeyim. Evde milyon tabak varken ne gerek var ki ... çay kaşığı da mis gibi iş görüyor. Ha yumuşak olsun dersen ,evet kaşık alınabilir. Tencere de küçük bisey belki alınabilir.Ek gıda deneyimi olanlar bebeğin tencere tava her şeyini ayırdınız mı/ayıracak mısınız? Bir de çelik olanları makineye atıyor musunuz? Ben 2,5 aya yakındır bu bebe insanına çay kaşığıyla demir damlası veriyorum ve o kaşıklar makinede yıkanıyor. Sadece kullanmadan önce kaynar su döküyorum üstüne. Bugün bunu ablama dedim. O da "E öyle yapacaksın zaten. Çocuğun her şeyini ayırır özel muamele edersen sonra normal şeylerle karşılaşınca vücudu daha çok reaksiyon gösterir" dedi. O ek gıdada ayrı tabak, kaşık bile almamış. Cam kase ve çay kaşığıyla başlamış büyüdükçe tatlı kaşığına, porselen tabağa geçmiş
O en azından çok acıtmıyorŞimdi de damaklarla ısırıp çekiştiriyor
İshal ve sıcaklık yok o zaman daha süre var sevindimKabariklik varsa bikac aya çıkacaktır.
Dis huzursuzluğu, dişin çıkmasına 2-3 gün kala olur. Kafa sıcaktır genelde ve hafif ishal olur.
Ablanla aynı fikirdeyim. Evde milyon tabak varken ne gerek var ki ... çay kaşığı da mis gibi iş görüyor. Ha yumuşak olsun dersen ,evet kaşık alınabilir. Tencere de küçük bisey belki alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?