- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
bana sorma ya ben şu anda da onu oturtuyomNasıl mümkün olmuş bu yaFülütten sınav olurduk biz Manyak hocamız birde nota sınavı yapardı ve zayıf verirdi herkese
Şu an süper bi fikir geldi bana; kullanmadığımız süt saklama poşetlerinde gıda saklasak olur dimi? Daha ucuza geliyor bir de
Ya ilk başta ikea tipi mama sandalyesi çok dik olmaz mı? Direkt tam oturtuyor bebişi çünkü
Termos olarak şu ikisinden birini alacağum ama yoğurttur, meyvedir gibi şeyler için de cam alacağım sanırımdışarı yemek götürmek için şunu aldım kaşıklı 2hazneli. cam dışarıaı için kullanışlı olmaz sanki kırılır.yemek sıcak kalsın derseniz termos en mantıklısı
bu termosu sakın alma. ben alt silme için kullanıyorum sabah 8de içine kaynar su koyuyorum 12 de soğuğa yakın ılıkTermos olarak şu ikisinden birini alacağum ama yoğurttur, meyvedir gibi şeyler için de cam alacağım sanırım
Baby&Plus Paslanmaz Çelik Mama Termosu 260 Ml
kırmızı olandan bahsediyorumbu termosu sakın alma. ben alt silme için kullanıyorum sabah 8de içine kaynar su koyuyorum 12 de soğuğa yakın ılık
Gerçekten 1-4 ve 5-8'i ayrı okullarda tamamladım ama şansıma hiç flüt aldıran öğretmenim olmadı. Solfej bizde de kaderdiNasıl mümkün olmuş bu yaFülütten sınav olurduk biz Manyak hocamız birde nota sınavı yapardı ve zayıf verirdi herkese
İki tane attım. Hangisi soğutan?bu termosu sakın alma. ben alt silme için kullanıyorum sabah 8de içine kaynar su koyuyorum 12 de soğuğa yakın ılık
Allah yardımcınız olsunEşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
İkea tipindekilerinde ayaklık kısmı yok ya.. görümcem verdi ama ayaklığı yok. Bebenin ayakları da aşağı asılı kalsn istemiyorumbende ikeanınki var çok memnunum ama ben 60 tlye almıstım fiyatkarını görünce içim acıdıaynı tip başka sandayeler de iş görür. ama şu detaylı yatarlı kumaşlı sandalyeleri önermem. temizlemesi ayrı dert yer kaplaması ayrı. daha önce de demiştim ben kızımı mama sandalyesinde yıkadım 6. aydan itibaren o yuzden kesinlikle ikea tipi kalp kalp
Ay kızlar bayılıcam artık baş ağrılarından ya saat 7 den beri derin uykuya geçemiyor yapıştı kaldı bana. Sürekli böyleyiz ben yatırıyorum 10 dk sonra ığğğğğğ gidiyorum emziriyorum yatırıyorum 5 dk sonra ığğğğğğ kafamı duvarlara vurucam artık o kadar yorgunum ki… gündüz uyumaz gece dalamaz ne olacak bu işin sonu kızımın psikolojisi bozuldu hiç ilgilenemedim onunla birde sinirliyim böyle olunca hemen bağırıveriyorum çocuğa
7 de bi güzel banyo yaptırdım, masaj yaptım, emzirdim ve 8 de uyuttum kızımı. Sonra kömüş halası gelip uyandırdı. Adı batasica
Kizim onunla göz teması kurunca bile çığlık kıyamet ağladı. Eşim küplere bindi. Az önce gitti kızımı ancak uyutuyorum gözleri kıpkırmızı oldu yavrumun. Bu ilk ve sondu sinirden öleceğim.
Allah yardımcınız olsunbizimde ev sahibi bizi evden çıkarıyor. %200 zammı kabul ederseniz oturun tarzı bişiler diyor. Eşimin aldığı maaş ne ki nasıl geçinicez. Çok zor bu yaşam şarttlarında çocuk yapmak
Çivisi çıktı artıkAllah yardımcınız olsunbizimde ev sahibi bizi evden çıkarıyor. %200 zammı kabul ederseniz oturun tarzı bişiler diyor. Eşimin aldığı maaş ne ki nasıl geçinicez. Çok zor bu yaşam şarttlarında çocuk yapmak
Sözleşmeniz yok mu?Allah yardımcınız olsunbizimde ev sahibi bizi evden çıkarıyor. %200 zammı kabul ederseniz oturun tarzı bişiler diyor. Eşimin aldığı maaş ne ki nasıl geçinicez. Çok zor bu yaşam şarttlarında çocuk yapmak
K&G foot rest Ikea Antilop, Faros Orzo, E Bebek Baby Plus Star Mama Sandalyesine Uyumlu Ayak Desteği Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLİkea tipindekilerinde ayaklık kısmı yok ya.. görümcem verdi ama ayaklığı yok. Bebenin ayakları da aşağı asılı kalsn istemiyorum
Benimki de tosun da ondan sordum cnm, yine bi gidip bakıp alalımben iç şişme minderiyle almıştım benim kızım tosbikti hiç dar gelmedi 2 bucuk yaşa kadar da kullandım. bence yeterli
Aynen öyle cnm ya valla fena baktiriyolar kendilerine, tek işimiz onlar artıkHer dk ayrı bi huy çıkarıyor sıpalar zaten ya
Allah yardımcınız olsun cnmAllah yardımcınız olsunbizimde ev sahibi bizi evden çıkarıyor. %200 zammı kabul ederseniz oturun tarzı bişiler diyor. Eşimin aldığı maaş ne ki nasıl geçinicez. Çok zor bu yaşam şarttlarında çocuk yapmak
Yaa Allah yardımcıniz olsun cnm inşallah satılmazCok zor gercekten Allah yardimcin olsun. Sabir filan hic kalmiyor insanda ruhen yipraniyosun. Ben tek bebemle mahvoluyorum, iki cocuklulari hayal bile edemiyorum, Allah gani gani sabir versin
Ay rezillik. Aptal kadin diye bir surahi su dokesim geldi kafasindan asagi.. sen uyutmak icin ne engelleri aş bir de ustune dengesiz engeli çıksın. Sabirlar diliyorum oyle gorumceye
Canim Allah yar ve yardimciniz olsun. Bizim evi de satiliga cikarmis ev sahibi. Alan olursa biz ne olacagiz belli degil. Eskiden beri kiraciyiz diye sozlesmemiz de yok, hakkimizda hayirlisi
Fiyatına bakmadım eskiden çok ucuzdu kaç olmuştur ki en fazlabende ikeanınki var çok memnunum ama ben 60 tlye almıstım fiyatkarını görünce içim acıdıaynı tip başka sandayeler de iş görür. ama şu detaylı yatarlı kumaşlı sandalyeleri önermem. temizlemesi ayrı dert yer kaplaması ayrı. daha önce de demiştim ben kızımı mama sandalyesinde yıkadım 6. aydan itibaren o yuzden kesinlikle ikea tipi kalp kalp
Dik oturmalı zaten boğazına gida kaçma ihtimaline karşı. Çok yakinda dik oturabileceklerNasıl mümkün olmuş bu yaFülütten sınav olurduk biz Manyak hocamız birde nota sınavı yapardı ve zayıf verirdi herkese
Şu an süper bi fikir geldi bana; kullanmadığımız süt saklama poşetlerinde gıda saklasak olur dimi? Daha ucuza geliyor bir de
Ya ilk başta ikea tipi mama sandalyesi çok dik olmaz mı? Direkt tam oturtuyor bebişi çünkü
Sağol canım ya..Allah yardımcınız olsunbizimde ev sahibi bizi evden çıkarıyor. %200 zammı kabul ederseniz oturun tarzı bişiler diyor. Eşimin aldığı maaş ne ki nasıl geçinicez. Çok zor bu yaşam şarttlarında çocuk yapmak
Sorma canım yaa daha sinirim geçmedi.Cok zor gercekten Allah yardimcin olsun. Sabir filan hic kalmiyor insanda ruhen yipraniyosun. Ben tek bebemle mahvoluyorum, iki cocuklulari hayal bile edemiyorum, Allah gani gani sabir versin
Ay rezillik. Aptal kadin diye bir surahi su dokesim geldi kafasindan asagi.. sen uyutmak icin ne engelleri aş bir de ustune dengesiz engeli çıksın. Sabirlar diliyorum oyle gorumceye
Canim Allah yar ve yardimciniz olsun. Bizim evi de satiliga cikarmis ev sahibi. Alan olursa biz ne olacagiz belli degil. Eskiden beri kiraciyiz diye sozlesmemiz de yok, hakkimizda hayirlisi
Kızlqr yatarak meme vermeyi nasıl beceriyorsunuz. Ben gece deneyim dedim uyuyan çocuğu uyandırdımOnun bi alttaki koluyla benim üstteki kolumu koyacak yer bulamıyorjm bi türlü mesela bebişin başının altına kolunuzu koyuyomusunuz. Bi de sırt üstü yatmaması lazım di mi, öyle emmek çok zor olur çünkü
Alttaki meme veriliyor , bebeğin alt kolu hafif öne gelip bize dönük yan yatıyor , sırtına yastık . Bizim kol da açık yukarı yada yana uzanmış .Üstteki memeyi mi veriyosun. Burnunu kapatacam boğulacak diye çok korkuyorum
Benimki de dönmüyor daha , ona Nilüfer kardeş de senin gibi yatışçıymış de . Anca babasıyla biz döndürüyoruz sırıtıp duruyor .Ya benim şimşişko kızım asssla hiç bir yöne dönmüyo yaherkeslerinki dönüyormuş hadi sen de dön diyorum gülüyo Egzersizleer oyunlaaar şarkılar türküler valla tükendim Oyuncakla emzikle kandırmaya da çalışıyorum ama olmuyo Bir kere ben annemle görüntülü konuşurken 10 gün önce tamamen kendi döndü o kadar. Yani istese tamamen kendi çabasıyla yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyo ama istemiyo Konuşmayı kesmişti, iki gün önce tekrar başladı çok sevindim Meğer ataktaymışız bir de ona sevindim
Allah yardımcınız olsunbizimde ev sahibi bizi evden çıkarıyor. %200 zammı kabul ederseniz oturun tarzı bişiler diyor. Eşimin aldığı maaş ne ki nasıl geçinicez. Çok zor bu yaşam şarttlarında çocuk yapmak
Çok zor Yaa artık yaşamak buralarda . Çocuk yapın çocuk yapın , eee hadi yaptık yardım ette bakalım değil mi ? İçine edildi ülkenin . Bizim de zam vakti geldi bakalım ne olucak . Ev de alınamıyor artık . Tlc de millet okyanus kıyısında ev alıyor kocaman iki kuruş paraya .Cok zor gercekten Allah yardimcin olsun. Sabir filan hic kalmiyor insanda ruhen yipraniyosun. Ben tek bebemle mahvoluyorum, iki cocuklulari hayal bile edemiyorum, Allah gani gani sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?