2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bana sorma ya ben şu anda da onu oturtuyom
ama dik olması lazım zaten yemek yerken allah korusun boğazına kaçmasın diye. hem sen onları ne sanıyosun 1 aya hepsi mis gibi oturacak

Termos olarak şu ikisinden birini alacağum ama yoğurttur, meyvedir gibi şeyler için de cam alacağım sanırım

Baby&Plus Paslanmaz Çelik Mama Termosu 260 Ml

bu termosu sakın alma. ben alt silme için kullanıyorum sabah 8de içine kaynar su koyuyorum 12 de soğuğa yakın ılık

Nasıl mümkün olmuş bu ya Fülütten sınav olurduk biz Manyak hocamız birde nota sınavı yapardı ve zayıf verirdi herkese
Gerçekten 1-4 ve 5-8'i ayrı okullarda tamamladım ama şansıma hiç flüt aldıran öğretmenim olmadı. Solfej bizde de kaderdi

Eşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
Allah yardımcınız olsun bizimde ev sahibi bizi evden çıkarıyor. %200 zammı kabul ederseniz oturun tarzı bişiler diyor. Eşimin aldığı maaş ne ki nasıl geçinicez. Çok zor bu yaşam şarttlarında çocuk yapmak

İkea tipindekilerinde ayaklık kısmı yok ya.. görümcem verdi ama ayaklığı yok. Bebenin ayakları da aşağı asılı kalsn istemiyorum

Cok zor gercekten Allah yardimcin olsun. Sabir filan hic kalmiyor insanda ruhen yipraniyosun. Ben tek bebemle mahvoluyorum, iki cocuklulari hayal bile edemiyorum, Allah gani gani sabir versin

Ay rezillik. Aptal kadin diye bir surahi su dokesim geldi kafasindan asagi.. sen uyutmak icin ne engelleri aş bir de ustune dengesiz engeli çıksın. Sabirlar diliyorum oyle gorumceye

Canim Allah yar ve yardimciniz olsun. Bizim evi de satiliga cikarmis ev sahibi. Alan olursa biz ne olacagiz belli degil. Eskiden beri kiraciyiz diye sozlesmemiz de yok, hakkimizda hayirlisi

Sözleşmeniz yok mu?
İkea tipindekilerinde ayaklık kısmı yok ya.. görümcem verdi ama ayaklığı yok. Bebenin ayakları da aşağı asılı kalsn istemiyorum
K&G foot rest Ikea Antilop, Faros Orzo, E Bebek Baby Plus Star Mama Sandalyesine Uyumlu Ayak Desteği Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şöyle bir olay var ayakları için.

Allah yardımcınız olsun cnm

Yaa Allah yardımcıniz olsun cnm inşallah satılmaz

Fiyatına bakmadım eskiden çok ucuzdu kaç olmuştur ki en fazla
Dik oturmalı zaten boğazına gida kaçma ihtimaline karşı. Çok yakinda dik oturabilecekler
Sağol canım ya..
Off %200 mü Allah vicdan merhamet versin iyice bokunu çıkardılar bu insanlar nasıl geçinecek ne olacak memletimin hali inan çok üzülüyorum.

Sorma canım yaa daha sinirim geçmedi.

Hay Allah ya... ev sahibi de olunmaz bu devirde aşırı fiyatlarla ,hersey çok lüks oldu.

Üstteki memeyi mi veriyosun. Burnunu kapatacam boğulacak diye çok korkuyorum
Alttaki meme veriliyor , bebeğin alt kolu hafif öne gelip bize dönük yan yatıyor , sırtına yastık . Bizim kol da açık yukarı yada yana uzanmış .
Benimki de dönmüyor daha , ona Nilüfer kardeş de senin gibi yatışçıymış de . Anca babasıyla biz döndürüyoruz sırıtıp duruyor .

Çok zor Yaa artık yaşamak buralarda . Çocuk yapın çocuk yapın , eee hadi yaptık yardım ette bakalım değil mi ? İçine edildi ülkenin . Bizim de zam vakti geldi bakalım ne olucak . Ev de alınamıyor artık . Tlc de millet okyanus kıyısında ev alıyor kocaman iki kuruş paraya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…