Bu kap çok sağlam kızımda almıştım hala duruyor 7 yıl olacakdışarı yemek götürmek için şunu aldım kaşıklı 2hazneli. cam dışarıaı için kullanışlı olmaz sanki kırılır.yemek sıcak kalsın derseniz termos en mantıklısı
Ahahhaha benim de memişler bunu yapamayacak kadar küçükKarasbaby bak bu şekilde kuzum.
Ben bu hışırtılı kitabı yıkadım iki kere sesi azaldı yahu ne olucak şimdi
Hiçbirini yıkamıyorum bu yüzden. Sleepy Natural'le silmece hala. Sirkeli suyla silmeye zaman yokBen bu hışırtılı kitabı yıkadım iki kere sesi azaldı yahu ne olucak şimdi
Oh şifa olsun, güzel uykuları olsun. Gece uykusunu daha iyi uyur diyorlar gündüz düzgün uyuyunca. Bizim gibi değilmiş onların uyku işleyişiAhahhaha benim de memişler bunu yapamayacak kadar küçükböyle poz veririm de, pratikte öyle olmadı malesef Neyse deneye deneye ustalaşacaz. Burnu mu kapandı, üşüdü mü terledi mi diye diye 1 bucuk saat uyudu, benim de yattığım yerden pertim çıktı, tabi tek meme verince öbür memeden sütler aktı gitti bi de çocuğun kolunun üstüne yatmışım Emek emek mağduriyet ikinci denemem, yavrumun uyuma süresi arttı en azından, inşallah gece uykularını etkilemez N Neal Berilyumm
Evet artık TLC yi izlemiyorum bile. Bosuna hayaller kuruyoruz. Hele böyle almanyada yasayanları takip edince iyice bunalıma giriyorum. TRT belgesel izleyip kendimizi avutalım ancakAlttaki meme veriliyor , bebeğin alt kolu hafif öne gelip bize dönük yan yatıyor , sırtına yastık . Bizim kol da açık yukarı yada yana uzanmış .
Benimki de dönmüyor daha , ona Nilüfer kardeş de senin gibi yatışçıymış de . Anca babasıyla biz döndürüyoruz sırıtıp duruyor .
Çok zor Yaa artık yaşamak buralarda . Çocuk yapın çocuk yapın , eee hadi yaptık yardım ette bakalım değil mi ? İçine edildi ülkenin . Bizim de zam vakti geldi bakalım ne olucak . Ev de alınamıyor artık . Tlc de millet okyanus kıyısında ev alıyor kocaman iki kuruş paraya .
Ben de eşime açma şunları sinirim bozuluyor diyorum .Evet artık TLC yi izlemiyorum bile. Bosuna hayaller kuruyoruz. Hele böyle almanyada yasayanları takip edince iyice bunalıma giriyorum. TRT belgesel izleyip kendimizi avutalım ancak
Ben de. Eskiden muptelasiydim. Cok severim ozellikle yenileme programlarina bayiliyordum. Artik acmiyorum hic. Firsat olsa bileEvet artık TLC yi izlemiyorum bile. Bosuna hayaller kuruyoruz. Hele böyle almanyada yasayanları takip edince iyice bunalıma giriyorum. TRT belgesel izleyip kendimizi avutalım ancak
BeeenYaa bu arada, sincap kitaptan kim bahsetmisti. Arkadasim hediye yollamis bes tanesi sincap kitaptan, cok cok begendim
3boyutlu, gözlü, tekerlekli kitaplar. Kizim gozunu ayirmadi
BeeenBiz de bayıla bayıla okuyoruz her gün. Ben ondan daha çok seviyor olabilirim. Bizde onlara ek cırt cırtlı ve fenerli olanları da var
ayaklık satılıyordu onlar için ama ben gerek duymadım aklıma gelmemiştiİkea tipindekilerinde ayaklık kısmı yok ya.. görümcem verdi ama ayaklığı yok. Bebenin ayakları da aşağı asılı kalsn istemiyorum
Gece memede uyumaya alışabilir cnm dikkat et ben bu dediğimi hava aydınlanınca yapıyorum gece beni kemirmesin diyeAhahhaha benim de memişler bunu yapamayacak kadar küçükböyle poz veririm de, pratikte öyle olmadı malesef Neyse deneye deneye ustalaşacaz. Burnu mu kapandı, üşüdü mü terledi mi diye diye 1 bucuk saat uyudu, benim de yattığım yerden pertim çıktı, tabi tek meme verince öbür memeden sütler aktı gitti bi de çocuğun kolunun üstüne yatmışım Emek emek mağduriyet ikinci denemem, yavrumun uyuma süresi arttı en azından, inşallah gece uykularını etkilemez N Neal Berilyumm
Şunları nerden aldın bacım bende alayım babaaneçne ile oyalanırlarBeeenBiz de bayıla bayıla okuyoruz her gün. Ben ondan daha çok seviyor olabilirim. Bizde onlara ek cırt cırtlı ve fenerli olanları da var
400 küsur gördümFiyatına bakmadım eskiden çok ucuzdu kaç olmuştur ki en fazla
Dik oturmalı zaten boğazına gida kaçma ihtimaline karşı. Çok yakinda dik oturabilecekler
Sağol canım ya..
Off %200 mü Allah vicdan merhamet versin iyice bokunu çıkardılar bu insanlar nasıl geçinecek ne olacak memletimin hali inan çok üzülüyorum.
aaa markadan mı acaba ben sürekli kıyafetleriyle 30da yıkıyorumBen bu hışırtılı kitabı yıkadım iki kere sesi azaldı yahu ne olucak şimdi
Merhaba milk tea nin faydasini gördünüz mü acaba?aktarlarda milk tea var onu da kullanıyorum ben humana ve moms tea kullandım ama tatlatrı baymıstı artık. milk teaye devam ama keşke şunların şekersiz seçenegi olsa
Hepsiburada'da indirim vardı o ara almıştım ben. İkisine de bakarsın. Bazen Kitapyurdu da indirim yapıyorOnlari da kendim alayim madem cirtlilara ben bayilirim kesin fenerlilere de kizim
Nerden aliyoruz? Trendyol hepsiburada mi ayri hesap mi?
yanında ek olarak mottilium hap ve bestlak kullandıgım için hangisi daha çok fayda etti bilmiyorum. ama benim içim rahat ediyordu en azından. süt beyinde bitiyo zaten.Merhaba milk tea nin faydasini gördünüz mü acaba?
Sincap Kitap diye aratırsan yayınevinin bütün kitapları çıkıyor. Youtube'da da kitap inceleme videoları oluyor. İçlerini görebilirsin. Cırt cırtlılar pek sağlam değil ama yine de güzel. Gözlü olanların göz bebekleri oynuyor sallayınca. Tekerleklilerin tekerleklerini döndürebiliyorsum okurkenŞunları nerden aldın bacım bende alayım babaaneçne ile oyalanırlar
Termos olarak şu ikisinden birini alacağum ama yoğurttur, meyvedir gibi şeyler için de cam alacağım sanırım
Baby&Plus Paslanmaz Çelik Mama Termosu 260 Ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?