2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ahahhaha benim de memişler bunu yapamayacak kadar küçük böyle poz veririm de, pratikte öyle olmadı malesef Neyse deneye deneye ustalaşacaz. Burnu mu kapandı, üşüdü mü terledi mi diye diye 1 bucuk saat uyudu, benim de yattığım yerden pertim çıktı, tabi tek meme verince öbür memeden sütler aktı gitti bi de çocuğun kolunun üstüne yatmışım Emek emek mağduriyet ikinci denemem, yavrumun uyuma süresi arttı en azından, inşallah gece uykularını etkilemez N Neal Berilyumm

Ben bu hışırtılı kitabı yıkadım iki kere sesi azaldı yahu ne olucak şimdi
Hiçbirini yıkamıyorum bu yüzden. Sleepy Natural'le silmece hala. Sirkeli suyla silmeye zaman yok
Oh şifa olsun, güzel uykuları olsun. Gece uykusunu daha iyi uyur diyorlar gündüz düzgün uyuyunca. Bizim gibi değilmiş onların uyku işleyişi

En kısa programda ( 25 dk. mı ne ) soğuk suyla yıkadım ilk alınca bozulmamıştı , dalgınlığa geldi normal kıyafetleriyle attım böyle oldu . Oyalıyordu bari biraz , yine masraf çıkarttım

Evet artık TLC yi izlemiyorum bile. Bosuna hayaller kuruyoruz. Hele böyle almanyada yasayanları takip edince iyice bunalıma giriyorum. TRT belgesel izleyip kendimizi avutalım ancak

Evet artık TLC yi izlemiyorum bile. Bosuna hayaller kuruyoruz. Hele böyle almanyada yasayanları takip edince iyice bunalıma giriyorum. TRT belgesel izleyip kendimizi avutalım ancak
Ben de. Eskiden muptelasiydim. Cok severim ozellikle yenileme programlarina bayiliyordum. Artik acmiyorum hic. Firsat olsa bile

Yaa bu arada, sincap kitaptan kim bahsetmisti. Arkadasim hediye yollamis bes tanesi sincap kitaptan, cok cok begendim
3boyutlu, gözlü, tekerlekli kitaplar. Kizim gozunu ayirmadi
Beeen Biz de bayıla bayıla okuyoruz her gün. Ben ondan daha çok seviyor olabilirim. Bizde onlara ek cırt cırtlı ve fenerli olanları da var

Beeen Biz de bayıla bayıla okuyoruz her gün. Ben ondan daha çok seviyor olabilirim. Bizde onlara ek cırt cırtlı ve fenerli olanları da var

Onlari da kendim alayim madem cirtlilara ben bayilirim kesin fenerlilere de kizim
Nerden aliyoruz? Trendyol hepsiburada mi ayri hesap mi?

Gece memede uyumaya alışabilir cnm dikkat et ben bu dediğimi hava aydınlanınca yapıyorum gece beni kemirmesin diye

400 küsur gördüm şoka gelmişti bugün gördüm 79 tl. uçuruma bakın
Ben bu hışırtılı kitabı yıkadım iki kere sesi azaldı yahu ne olucak şimdi
aaa markadan mı acaba ben sürekli kıyafetleriyle 30da yıkıyorum

Merhaba milk tea nin faydasini gördünüz mü acaba?
yanında ek olarak mottilium hap ve bestlak kullandıgım için hangisi daha çok fayda etti bilmiyorum. ama benim içim rahat ediyordu en azından. süt beyinde bitiyo zaten.
sütünüz azsa öncelik oalrak mottilium hap öneririm doktorunuza sorun tabii. bana da doktorum önerdi 11 tl gibi bi fiyata alıyordum. bebeklere de şurubu verildiği için sanırım zararı yoktur.

Şunları nerden aldın bacım bende alayım babaaneçne ile oyalanırlar
Sincap Kitap diye aratırsan yayınevinin bütün kitapları çıkıyor. Youtube'da da kitap inceleme videoları oluyor. İçlerini görebilirsin. Cırt cırtlılar pek sağlam değil ama yine de güzel. Gözlü olanların göz bebekleri oynuyor sallayınca. Tekerleklilerin tekerleklerini döndürebiliyorsum okurken

ben decatlondan aldım şiddetle tavsiye ederim
sabah 6 da koyduğum su akşam 22:30 da hala sıcaktı
1 lt olanı almıştım 235 TL 0.7 olanı da 195 TL
hem mama için hem de kahve için ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…