Onu okumuştum bir yerde ama yan etkileri çok fena diye okudum bir doktora yinede sorayım:/ sütüm az arttırmaya çalışıyorum hala.yanında ek olarak mottilium hap ve bestlak kullandıgım için hangisi daha çok fayda etti bilmiyorum. ama benim içim rahat ediyordu en azından. süt beyinde bitiyo zaten.
sütünüz azsa öncelik oalrak mottilium hap öneririm doktorunuza sorun tabii. bana da doktorum önerdi 11 tl gibi bi fiyata alıyordum. bebeklere de şurubu verildiği için sanırım zararı yoktur.
Sipariş verdik bile :/ben decatlondan aldım şiddetle tavsiye ederim
sabah 6 da koyduğum su akşam 22:30 da hala sıcaktı
1 lt olanı almıştım 235 TL 0.7 olanı da 195 TL
hem mama için hem de kahve için ideal
Sıcak suyla yıkadın muhtemelenBen bu hışırtılı kitabı yıkadım iki kere sesi azaldı yahu ne olucak şimdi
Bilemedim valla ebebekten almıştım400 küsur gördümşoka gelmişti bugün gördüm 79 tl. uçuruma bakın
aaa markadan mı acaba ben sürekli kıyafetleriyle 30da yıkıyorum
İçinde hışırdayan şey kalmamış ki , azıcık bi dört ucunda varSıcak suyla yıkadın muhtemelenbuzdolabı poşetine koyup biraz dondurucuya atsana içindeki plastik soğuktan çekip tekrar hışırdar belki
Kenarından biraz kesip içine poşet koyup diksen, biraz uğraştırır ama iş görür bence içindeki poşet gibi bir şey sanırım.Ben bu hışırtılı kitabı yıkadım iki kere sesi azaldı yahu ne olucak şimdi
Kenarından biraz kesip içine poşet koyup diksen, biraz uğraştırır ama iş görür bence içindeki poşet gibi bir şey sanırım.
Ben kızın için olduğuna ikna oldum şahsen. Peynirli soğanlı Ruffles alabilirsin. Güzel hışırdarGidip bi cips mi alsam acaba poşetini koyarım , kendim için değil ama tamamen kızım için
Gece nasil yatiriyosun canimGece memede uyumaya alışabilir cnm dikkat et ben bu dediğimi hava aydınlanınca yapıyorum gece beni kemirmesin diye
Gece emzirip beşiğe koyup sallıyorum cnm hava aydınlanınca azıcık uyumak için yanıma alıyorum o da anca 1 saat sürüyorGece nasil yatiriyosun canim
Ayy evde cips vardı yemedim fındık koydum onu yiyorumGidip bi cips mi alsam acaba poşetini koyarım , kendim için değil ama tamamen kızım için
Evet yaa kesin o en iyi hışırdarBen kızın için olduğuna ikna oldum şahsen. Peynirli soğanlı Ruffles alabilirsin. Güzel hışırdar
Arada kaçamak yapmak lazım yav yoksa kafayı yicez hepimiz bebek , kusmuk , kaka üçgenindeAyy evde cips vardı yemedim fındık koydum onu yiyorumacaba gidip cipsi mi açsam sen oyuncak için bende kendim için yicem
Sen dur, tüm cepheleri aynı anda kaybetmeyelimAyy evde cips vardı yemedim fındık koydum onu yiyorumacaba gidip cipsi mi açsam sen oyuncak için bende kendim için yicem
Ohoo böyle olmaz. Ben de kardeşimle eşi gelmişti onlarla beraber açık havada bir yere geldim. Patates tava gömeceğim şimdi. Herkes dağıtsın bugün hadi izin verdim.Ben iki gofret yedim bile
Ooohhhh parti zamanıOhoo böyle olmaz. Ben de kardeşimle eşi gelmişti onlarla beraber açık havada bir yere geldim. Patates tava gömeceğim şimdi. Herkes dağıtsın bugün hadi izin verdim.Berilyumm Sana da serbest bacım. Ye, iç, gül, eğlen agshhsh
Ooh yedim ketçaplı, mayonezli. Çocuk inşallah sövmez "Bu kadın yine ne yedi lan" diyeOoohhhh parti zamanı, off günümüz mü
Ohoo böyle olmaz. Ben de kardeşimle eşi gelmişti onlarla beraber açık havada bir yere geldim. Patates tava gömeceğim şimdi. Herkes dağıtsın bugün hadi izin verdim.Berilyumm Sana da serbest bacım. Ye, iç, gül, eğlen agshhsh
Yarasın sütüne
Oouuvvv değişik tatlar pek hoş pek güzel derOoh yedim ketçaplı, mayonezli. Çocuk inşallah sövmez "Bu kadın yine ne yedi lan" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?