2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Görecez bakalım, gece ayağa dikerse üşenmem girer yazarım buraya

Yapmaz o terbiyeli bi oğlan

Ben ne kaçamaklar yaptım benimki içerdeyken ohooo alışık zaten . Ondan şimdi kapılardan sığmıyorum , pantullara giremiyorum
Ben çok dikkat ettim hamilelikte. Zaten çok uzun süre mide bulantısından pek bir şey yiyemedim. Sonlara doğru biraz gevşettim. Kilo sorunu bende şu an tersine. Önce alerji diyeti sonra stres sıkıntı iştah miştah komple gitti çöp adama döndüm ama mükemmel bir sezaryen göbeğim var. Korse de takamadım :/
Görecez bakalım, gece ayağa dikerse üşenmem girer yazarım buraya
Uyusun ya güzel güzel. Yalnız benimki yarım saat bile memede kalsa diğer taraftan herhangi bir akış olmuyor
Benim kiz hemen meme vermeyince resmen suratima bakip bagiriyo bana
Benimki de basıyor çığlığı

Gidip bi cips mi alsam acaba poşetini koyarım , kendim için değil ama tamamen kızım için

Sen dur, tüm cepheleri aynı anda kaybetmeyelim
Valla bi güzel yedim yanında da kola içtim içine ettim bugün her şeyin akşam da pirinç pilavı yicem üstüne cila olsun diye kaçamak yapan tüm bacılar afiye bal olsun
Yarıyor canım ben yaptım
Ya buhar verdi Dr yapıyorum içim rahat etmedi başka Dr a gittim o da öksürük şurubu verilemiyor diye de buhar vermiştir dedi şu an için az kullanmışsın bırakabilirsin deyip alerji damlası verdi onu kullanmaktamda kararsız kaldım adzeynep sende alerji damlası kullanmıştın sanki ismi neydi işe yaradı mı kullandıysan

Zatiden di ismi ama ben alıp kullanmadım canım zaten hemen iyileşti. Çok mu öksürüyor?

Onu okumuştum bir yerde ama yan etkileri çok fena diye okudum bir doktora yinede sorayım:/ sütüm az arttırmaya çalışıyorum hala.
3 bucuk ay kullandım aralarda bırakıp tekrar başlayarak hiçbir yanetki görmedim zaten mide ilacı. ama doktoruna muhakkak sor bana iyi gelen sana gelmeyeblir

Zatiden di ismi ama ben alıp kullanmadım canım zaten hemen iyileşti. Çok mu öksürüyor?
Evet cnm şükür azaldı buhar alınca antibiyotikte verdik. Bugün içim rahat etmedi işte başka Dr a götürdüm o buharı bırakalım ama antibiyotiği kullan dedi bize de zaditen verdi inş. İyi gelir geçenlerde de öksürük olmuştu hemen geçmişti bu sefer geçmedi

8 yaşına gelince saklama da olmuyor o da sizinle yiyor

O zman kullan canım zaditeni. Doktorumuz ilaç konusunda süperdir. Verdiği her ilaç hemen sorunu çözer o yüzden onunla geçecektir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…