Anama bacıma sövmesin deOouuvvv değişik tatlar pek hoş pek güzel der
Yapmaz o terbiyeli bi oğlanAnama bacıma sövmesin de
Allahım delireceğim, el kadar bebelerden korkar oldukGece memede uyumaya alışabilir cnm dikkat et ben bu dediğimi hava aydınlanınca yapıyorum gece beni kemirmesin diye
Görecez bakalım, gece ayağa dikerse üşenmem girer yazarım burayaHiçbirini yıkamıyorum bu yüzden. Sleepy Natural'le silmece hala. Sirkeli suyla silmeye zaman yok
Oh şifa olsun, güzel uykuları olsun. Gece uykusunu daha iyi uyur diyorlar gündüz düzgün uyuyunca. Bizim gibi değilmiş onların uyku işleyişi
Yarıyor canım ben yaptımHanımlar bebeğine öksürük için zeytinyağı sarımsak yapıp ayak altına süren oldu mu işe yarıyor mu
Benim kiz hemen meme vermeyince resmen suratima bakip bagiriyo banaAllahım delireceğim, el kadar bebelerden korkar olduk
Nasil yapiliyo canim? Kac sarimsak, ne kadar zeytinyaği?Yarıyor canım ben yaptım
Ben çok dikkat ettim hamilelikte. Zaten çok uzun süre mide bulantısından pek bir şey yiyemedim. Sonlara doğru biraz gevşettim. Kilo sorunu bende şu an tersine. Önce alerji diyeti sonra stres sıkıntı iştah miştah komple gitti çöp adama döndüm ama mükemmel bir sezaryen göbeğim var. Korse de takamadım :/Yapmaz o terbiyeli bi oğlan
Ben ne kaçamaklar yaptım benimki içerdeyken ohooo alışık zaten . Ondan şimdi kapılardan sığmıyorum , pantullara giremiyorum
Uyusun ya güzel güzel. Yalnız benimki yarım saat bile memede kalsa diğer taraftan herhangi bir akış olmuyorGörecez bakalım, gece ayağa dikerse üşenmem girer yazarım buraya
Benimki de basıyor çığlığıBenim kiz hemen meme vermeyince resmen suratima bakip bagiriyo bana
Ah evde kalmamış abur cubur bende yicem deBen iki gofret yedim bile
Gidip bi cips mi alsam acaba poşetini koyarım , kendim için değil ama tamamen kızım için
Valla bi güzel yedim yanında da kola içtim içine ettim bugün her şeyinSen dur, tüm cepheleri aynı anda kaybetmeyelim
Ya buhar verdi Dr yapıyorum içim rahat etmedi başka Dr a gittim o da öksürük şurubu verilemiyor diye de buhar vermiştir dedi şu an için az kullanmışsın bırakabilirsin deyip alerji damlası verdi onu kullanmaktamda kararsız kaldımYarıyor canım ben yaptım
Zatiden di ismi ama ben alıp kullanmadım canım zaten hemen iyileşti. Çok mu öksürüyor?Valla bi güzel yedim yanında da kola içtim içine ettim bugün her şeyinakşam da pirinç pilavı yicem üstüne cila olsun diye kaçamak yapan tüm bacılar afiye bal olsun
Ya buhar verdi Dr yapıyorum içim rahat etmedi başka Dr a gittim o da öksürük şurubu verilemiyor diye de buhar vermiştir dedi şu an için az kullanmışsın bırakabilirsin deyip alerji damlası verdi onu kullanmaktamda kararsız kaldımadzeynep sende alerji damlası kullanmıştın sanki ismi neydi işe yaradı mı kullandıysan
Evet onun hısırtısını bende çok severim kesin almalısınBen kızın için olduğuna ikna oldum şahsen. Peynirli soğanlı Ruffles alabilirsin. Güzel hışırdar
3 bucuk ay kullandım aralarda bırakıp tekrar başlayarak hiçbir yanetki görmedim zaten mide ilacı. ama doktoruna muhakkak sor bana iyi gelen sana gelmeyeblirOnu okumuştum bir yerde ama yan etkileri çok fena diye okudum bir doktora yinede sorayım:/ sütüm az arttırmaya çalışıyorum hala.
anneme yaptık en son. bebeğe denemedik ama çocuguna (3 4 yaş) deneyip memnun kaldı arkadaşlarım. bebeğe emin olamıyorum.Hanımlar bebeğine öksürük için zeytinyağı sarımsak yapıp ayak altına süren oldu mu işe yarıyor mu
Evet cnm şükür azaldı buhar alınca antibiyotikte verdik. Bugün içim rahat etmedi işte başka Dr a götürdüm o buharı bırakalım ama antibiyotiği kullan dedi bize de zaditen verdi inş. İyi gelir geçenlerde de öksürük olmuştu hemen geçmişti bu sefer geçmediZatiden di ismi ama ben alıp kullanmadım canım zaten hemen iyileşti. Çok mu öksürüyor?
8 yaşına gelince saklama da olmuyor o da sizinle yiyorcips kırmızı çizgimiz. olsa da yesek. evde 5 yaşında bir kızcocugu daha oldugu için yiyemiyorum arada eşim alıyo saklıyoz kız uyuyunca yiyozbeybiler büyümeden yiyin aburcuburları sonra uyumalarını falan bekleyip agzınıza tıkıştırıyosunuz
O zman kullan canım zaditeni. Doktorumuz ilaç konusunda süperdir. Verdiği her ilaç hemen sorunu çözer o yüzden onunla geçecektir eminim.Evet cnm şükür azaldı buhar alınca antibiyotikte verdik. Bugün içim rahat etmedi işte başka Dr a götürdüm o buharı bırakalım ama antibiyotiği kullan dedi bize de zaditen verdi inş. İyi gelir geçenlerde de öksürük olmuştu hemen geçmişti bu sefer geçmedi
8 yaşına gelince saklama da olmuyor o da sizinle yiyor
o zaman açarız bi film yeriz karşılıklı8 yaşına gelince saklama da olmuyor o da sizinle yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?