Aman olmasın da zaten, çok sinir bozucu bişey, hem sütlerim ziyan oluyor hem de üst baş sürekli süt, emzirme sütyeni olmadan yaşayamıyorum, sürekli mendil koymam gereyor, dışarı çıkınca tişörtüme gömleğime kadar ıslanıyor, sıcakta yapış yapış.bu sütün bolluğunun bir göstergesi değilmiş zatenBen çok dikkat ettim hamilelikte. Zaten çok uzun süre mide bulantısından pek bir şey yiyemedim. Sonlara doğru biraz gevşettim. Kilo sorunu bende şu an tersine. Önce alerji diyeti sonra stres sıkıntı iştah miştah komple gitti çöp adama döndüm ama mükemmel bir sezaryen göbeğim var. Korse de takamadım :/
Uyusun ya güzel güzel. Yalnız benimki yarım saat bile memede kalsa diğer taraftan herhangi bir akış olmuyor
Benimki de basıyor çığlığı
İnşallah cnmO zman kullan canım zaditeni. Doktorumuz ilaç konusunda süperdir. Verdiği her ilaç hemen sorunu çözer o yüzden onunla geçecektir eminim.
Ay evet evet anne keyif yapalım der bizimki deTam ben yazacaktım.
''Cips alalım , çay demleyelim bide film açarız'' der oğlum pazar günleri
Bir süre tutuyor sonra aşağı eğip tekrar kaldırıp tutuyorKızlar sizin bebikler kafayı tam dik tutabiliyor mu? Bununki arada öne arkaya düşüyor hala
Tekrar kaldırabiliyor mu diye hiç dikkat etmedim. Kafa düşünce panikleyip kucağımdayken kendime yaslamaya kalkışıyorum hemen :/Bir süre tutuyor sonra aşağı eğip tekrar kaldırıp tutuyor
Tutuyor ama arada dengeyi sağlayamadığı oluyor. Arabaların önünde kafası sürekli sallanan köpek maskotlarnolur ya öyle sallanıyor kafası. Genelde başını çevirdiğinde oluyor buTekrar kaldırabiliyor mu diye hiç dikkat etmedim. Kafa düşünce panikleyip kucağımdayken kendime yaslamaya kalkışıyorum hemen :/
Seninki daha küçük ama normaldir. Sanki bizimkinin daha sağlam tutabilmesi lazım gibi. Yüzüstü durmayı kabul etmiyor ki bıyun kasları sırtı vs güçlenebilsinTutuyor ama arada dengeyi sağlayamadığı oluyor. Arabaların önünde kafası sürekli sallanan köpek maskotlarnolur ya öyle sallanıyor kafası. Genelde başını çevirdiğinde oluyor bu
Benim kız da yüzüstü durmayı sevmiyor hiç. İnternette görmüştüm, ben sırt üstü yatıyorum, onu da bacaklarımın üstüne alıp kaldırıyorum havaya, o zaman sesi çıkmıyor, oyun gibi hoşuna gidiyor hattaSeninki daha küçük ama normaldir. Sanki bizimkinin daha sağlam tutabilmesi lazım gibi. Yüzüstü durmayı kabul etmiyor ki bıyun kasları sırtı vs güçlenebilsin
Kaldırır , yorulup eğiyor bir süre .Tekrar kaldırabiliyor mu diye hiç dikkat etmedim. Kafa düşünce panikleyip kucağımdayken kendime yaslamaya kalkışıyorum hemen :/
Aynen , ben de sırt üstü yatıp göbeğime bastırıyorum ayaklarını .Benim kız da yüzüstü durmayı sevmiyor hiç. İnternette görmüştüm, ben sırt üstü yatıyorum, onu da bacaklarımın üstüne alıp kaldırıyorum havaya, o zaman sesi çıkmıyor, oyun gibi hoşuna gidiyor hatta
Yüz üstü döndüğünde bikac dakika tutuyor sonra yorulup yatıyor bidaha kaldırıyor dinlenince. Birde kucagimdayken de bazen sallanıyor kafası genelde uykuluyken.Kızlar sizin bebikler kafayı tam dik tutabiliyor mu? Bununki arada öne arkaya düşüyor hala
Yarın miiev , çöp ev gibi
4 makina çamaşır yıkadım ama katlamadım, mutfağın dolaplarını en son 2 ay önce dip köşe silmiştim
her yer bez, her yer oyuncak her yer etkinlik kağıdı.
eşimin iş arkadaşları yarın boşuz 3 aile bebek görmeye geleceğiz demiş
eşimde bekleriz demiş, nerden başlıcam peki
Daha tam tutmazlar bence cnm bizimki de sarhoş gibi kafayı kaldırıyor sonr apat bşr düşüyorKızlar sizin bebikler kafayı tam dik tutabiliyor mu? Bununki arada öne arkaya düşüyor hala
Allah yardımcın olsun cnm valla temizlik zor iki çocuklu sun sende dimiev , çöp ev gibi
4 makina çamaşır yıkadım ama katlamadım, mutfağın dolaplarını en son 2 ay önce dip köşe silmiştim
Benim kız da yüzüstü durmayı sevmiyor hiç. İnternette görmüştüm, ben sırt üstü yatıyorum, onu da bacaklarımın üstüne alıp kaldırıyorum havaya, o zaman sesi çıkmıyor, oyun gibi hoşuna gidiyor hatta
Kaldırır , yorulup eğiyor bir süre .
Aynen , ben de sırt üstü yatıp göbeğime bastırıyorum ayaklarını .
Yüzüstü yatırınca zaten sallanıyor da kucağıma akıp dik tuttuğumda da arada öne arkaya gidiyor kafa. Egzersiz olarak emzirme yastığını destek yaptığımda yine 2-3 dk duruyor. Diğer türlü hiç istemiyor. Göğsüme yüzüstü yatırıyordum ben de bacaklarıma alıp havaya kaldırmayı deneyeyimYüz üstü döndüğünde bikac dakika tutuyor sonra yorulup yatıyor bidaha kaldırıyor dinlenince. Birde kucagimdayken de bazen sallanıyor kafası genelde uykuluyken.
Çöp ev görmek isteyen bize gelsin. Mutfak dolabı diyorsun, dip köşe diyorsun. Ben aspiratörün üstünde biriken tozu alamıyorum. Bakıyorum, görüyorum ama alamıyorum. Mesela dün banyo yapacaktım, yapamadım. Doktora gidecektim, gidemedim. Mutfağı dip köşe temizlemeyiver zaten. Eşinin işgüzarlığı olmuş. Kalkıp ortalığı toplasaydı bir zahmet. Öyle kalabalık misafir de biri bebek olmak üzere iki çocuklu eve son anda haber verip geliyorsa ne bulursa onun üstüne otursunev , çöp ev gibi
Bu ara böyle bir şey var heralde ya bizde ayniyiz ☹ dün gece gündüz gibi uyandı hemde 00.30 da,üstelik hiç uyumamıştim, gece şuan dedim gülüp çığlık atip eğlendi, gecelere akmak istiyorlar heralde2.30'da uyandı, emdi uyudu. Beşiğe koydum, uyandı. Gazı var gibi hareketler yaptı, bağırsakları rahatsız ediyor gibiydi. Gazını çıkardı. Tekrar emzirdim yatağa bıraktım. Sabah olmuş gibi uyandı. Her sabah olduğu gibi ellerini göz hizasına kaldırıp kontrol etti yerlerinde duruyorlar mı diye. Uzun uzun baktı. Ellerini emcükledi, kendisiyle sohbet etti. Tam "Otur ağla" tablosu. Sabah olmadığını anlatamadım
2.30'da uyandı, emdi uyudu. Beşiğe koydum, uyandı. Gazı var gibi hareketler yaptı, bağırsakları rahatsız ediyor gibiydi. Gazını çıkardı. Tekrar emzirdim yatağa bıraktım. Sabah olmuş gibi uyandı. Her sabah olduğu gibi ellerini göz hizasına kaldırıp kontrol etti yerlerinde duruyorlar mı diye. Uzun uzun baktı. Ellerini emcükledi, kendisiyle sohbet etti. Tam "Otur ağla" tablosu. Sabah olmadığını anlatamadım
Birkaç gün önceden ' şu gün müsait misiniz gelebilir miyiz ' demek neden yok bu insanlarda yahu . Eş de sormadan bekleriz dediyse temizliği yapıversin , ikram da hazır bisküvi çay oldu bitti .ev , çöp ev gibi
Az daha güçlenmesi gerekiyor demek ki merak etme .Yüzüstü yatırınca zaten sallanıyor da kucağıma akıp dik tuttuğumda da arada öne arkaya gidiyor kafa. Egzersiz olarak emzirme yastığını destek yaptığımda yine 2-3 dk duruyor. Diğer türlü hiç istemiyor. Göğsüme yüzüstü yatırıyordum ben de bacaklarıma alıp havaya kaldırmayı deneyeyim
Çöp ev görmek isteyen bize gelsin. Mutfak dolabı diyorsun, dip köşe diyorsun. Ben aspiratörün üstünde biriken tozu alamıyorum. Bakıyorum, görüyorum ama alamıyorum. Mesela dün banyo yapacaktım, yapamadım. Doktora gidecektim, gidemedim. Mutfağı dip köşe temizlemeyiver zaten. Eşinin işgüzarlığı olmuş. Kalkıp ortalığı toplasaydı bir zahmet. Öyle kalabalık misafir de biri bebek olmak üzere iki çocuklu eve son anda haber verip geliyorsa ne bulursa onun üstüne otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?