2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Saat 4.30dan beri ayni durum. Sabah olmus gibi emerken oturdu kucagimda etrafa bakiyo
Besiginde simdi, ikna olsun diye oraya koydum. Agulama, aglama, isyan, ggggğlama, el yeme hepsi bir arada
Bizde de burun hala tıkalı. Yastıkla biraz daha rahat nefes alıyor diye öyle yatırdım. Açıyoruz yine tıkanıyor çünkü doktorun gösterdiği gibi açamıyoruz. Ağlıyor, öğürüyor, kafayı sallıyor arkaya atıyor istemiyor

Gece 4.30'a kadar eğlendi, tekrar emzirdim. Babynest'i kendi yatağımıza aldık aramıza. Orada uyudu. Bu yakında "Ben annemin karnına döneceğim" diye tutturmaz değil mi?

bişey dicem de kavga sebebi yani çıldırırdım herhalde. oldugy kadar canım hiç sıkma canını öocuklu eve geliyolar ben olsam ikramlıkları hazır aldırırdım eşime. evi de toplayabildiğim kadar toplardım. çocuklu eve geliyolar görecekleri bu kadar

Son düzenleme:
Karanlık değil miydi oda? Benimki bi tek öyle anlıyor daha gece olduğunu.

Yüz üstü dönüyor, bikac dakika çok mutlu oluyor sonra basıyor çığlığı. Ben onu geri çeviriyorum çünkü daha sırt üstü dönmüyor. Bu defa çevirdim diye daha çok ağlıyor yeniden yüzüstü dönüp yine ağlıyor. Ay deli mi ne

bizimki kafayı dik tutuyo ama benim çocukları baz alma ikisi de sadece yüzüstü zaman geçirneyi sevdi doğdugundan beri. sürünerek heryere ulaşabiliyo şu an. ama mesela bizde de sırtüstünden yüzüstübe dönüş yok her çocuk farklı. tummy time için zaman geçirmeyi çoğaltqcak aktiviteler var
mesela göğüs altına battaniye koyup battaniyenin önüne su dolu bi sığ kap koyup içine renkli bişeyler atabilirsin elleieni suya şıp şıp deydir. hoşuna giderse kendi yapmaya calışıp zmaan geçirebilir.
yere otur dizlerini hafif karnına çeker gibi tutup dizlerinin üstüne yatırıp tummy time yapabilirsin. ellerinle bebeği tutarken dizler bi karna bi aşagı.

kızlar instagramda bebek kıyafeti alıp memnun kaldıgınız sayfalar varsa bana yollar mısınız. kızlara yazlık ve bayramlık bişeyler alıcam. insta ismim ozce_nilasya bazen burdan görmüyorum. ama başka sitelerden alamam kartıma haciz var bu ay

merhaba herkese günde kaç defa bez değiştiriyorsunuz ve ne dolulukta öğrenebilirmiyim?bizim bez sayımız en fazla 4 ki gece uykusu 4 saat olmasına rağmen ve bezlerin doluluk çizgisinin yarısı sarı.kilo alımı normal fakat eskiden sağarak veriyordum emzirmeye başlayınca böyle oldu azmı emziriyorum diye düşünmeye başladım ne sıklıkta kaç dakika emziriyorsunuz siz?

tummy time konusu konuşulmuş benim bebeğimde hiç sevmiyordu aynaya bakmaya çok seviyor aynalı tummy time seti aldım aynalı çok işe yaradığını düşünüyorum en az 10 dk fazla durmaya başladı

Karanlık değil miydi oda? Benimki bi tek öyle anlıyor daha gece olduğunu.
Karanlık. Uzun zamandır odadaki ışığı açmıyoruz o uyandığında koridordan ya da telefondan açıp memeyi tuttuğunu görüp kapatıyoruz. Dün gece bir şeyler oldu
Bu akıllı da saçını çekmeyi öğrendi. Çekip ağlıyor sonra saçını elinden kurtarıyorum yine yapışıyor
Karasbaby de dedi. Dizleri deneyeceğim
Ne kadarlık oldu bebek? Bizim de bez sayısı 4-6 arası değişiyor galiba. Emme süresi kısaldı son bir ayda. İki gün sonra 20 haftası dolacak
tummy time konusu konuşulmuş benim bebeğimde hiç sevmiyordu aynaya bakmaya çok seviyor aynalı tummy time seti aldım aynalı çok işe yaradığını düşünüyorum en az 10 dk fazla durmaya başladı
Aynayı sevmiyor bizimki

İlkim bebe var çok cici kıyafetleri var bakmanı tavsiye ederim. Fiyatlar normal seviyede.
6 bez oluyor dolu dolu bu aralar. Geçen günlerde havalar cok sicakti o yüzden düşmüştü çiş sayısı.
Bide artık büyüdüler ya çok kuvvetli ediyorlar 5-6 dakika aktif olarak emdiği zaman 2 3 saat meme istemiyor kizim
Ay deli bu bebeler

Bizim gündüz emmeleri aksine sıklaştı ya niye öyle oldu bilmiyorum. Uyumuyorsa 1-2 saati geçmiyor emme aralığı

Daha sık emzirin stres yapmayin. Kac aylik? Ciş rengi sari mi?

18 haftalık olcak emzirmeye başladığımdan beri azaldı eskiden 8 dolu dolu bez değiştiriyordum bazen denemek için sağıp verdiğimde yada mama verdiğimde idrar miktarı artıyor emzirme konusunda bi yanlış yapıyormuşum gibi geliyor bu yüzden

Kizlar 4. Ay kontrolünde bebegimde idrar yolu enfeksiyonu cikti.bana şüpheli geldi çünkü ateş ve idrar yaparken agri belirtisi yoktu ama huzursuzluk vardi.doktordan tekrar test istedim .Bu sefer başka bir bakteri ama miktari az cikti.doktor antibiyotik verdi kullandik.simdi tekrar test yapıp bakılacak geçmezse iğne yazılacak. Sizde böyle birsey oldu mu.bebegim erkek bu arada.

merhaba geçmiş olsun oğlunuza. erkeklerde tekrarlayan idraryolu enf.unda doktorlar sünnet yapılmasını öneriyor genelde. size böyle birşey söylendi mi

merhaba geçmiş olsun oğlunuza. erkeklerde tekrarlayan idraryolu enf.unda doktorlar sünnet yapılmasını öneriyor genelde. size böyle birşey söylendi mi
Merhaba.sunnet icin doktora gittiğimizde bi sıkıntı olmadığını acil sunnet gerektirecek bir durum olmadığını söyledi.zaten o da tam bir karmaşa oldu.devlet has. Gittik 1 yaş oncesi sünnet yapmadıklarını söylediler özel hastane cok para istedi.baska bi doktor erken olduğunu çok acı çekeceğini söyleyip bizi korkuttu.ne yapacağımızı şaşırdık

Googlea Tomris'in emzirme notlari yazip aratmanizi hepsini okumanizi tavsiye ederim. Sütün bollasmasi icin mumkun oldugunca sık emzirmeniz gerekir. Bebegin memeyi dogru tutmasi, sizin bebegi dogru tutmaniz vs.

herseferinde değil ama bazen sarı oluyor

Her zaman sari olmamasi iyi, sararinca azar azar takviye yapmaniz gerekebilir ama siz emzirme kampina girerseniz zaten sutunuz bollasir(tomrisin emzirme notlarini okursaniz rmzirme kampini ogrenirsiniz)
Sutunuz bollasinca idrari da normal rengine doner merak etmeyin

doni.kids sayfasından aldım canım ben, özellikle müslinleri çok kaliteli. Hatta daha geçen gün Beyaz kenarları fiyonklu bi tulum aldım, bi kaç bişey daha aldım dur atayım fikir olsun sana
Şu uzun tulum baya büyükmüş ama, anca seneye giyer

Eklentiler

• 50DB7139-7187-4035-81E6-FBFABB4868D7.webp
    42 KB · Görüntüleme: 37
  • B5A2FED2-C6A9-41F0-8875-349517DD0C77.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 22A5EDFD-4345-41B8-B9C9-E14CFEA065D4.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…