2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Beyazkup canim süt yetmeyince mi çiş sari oluyor , bizimde sari oluyor bu ara, doymuyor muki , mama vermiyoruk ya içime kurt düştü bak şimdi

Aslında ilk onu götürmüştük geçen hafta acile. Ateşi yükselirse getirin dedi yükselmedi ama tırstım şimdi. Sabah kendi doktoruna mı götürsem diye düşünüyorum
Kızımın yeni hobisi, ayağı ile oynamak
Bizimki ayağına ulaşamıyor, diziyle oynuyor

Serum fizyolojiği herhangi bir marka alabiliyor muyuz? Bu zamana kadar hep hastanede verdiklerinin aynısını kullanıyorduk ama eşim gitmiş Otribebe almış bana sormadan, paketini de açmış

Serum fizyolojiği herhangi bir marka alabiliyor muyuz? Bu zamana kadar hep hastanede verdiklerinin aynısını kullanıyorduk ama eşim gitmiş Otribebe almış bana sormadan, paketini de açmış
Ben artık izotonik alıyorum enjektör çekip yan yatırıp bi sağ bi sol tarafa sıkıyorum.sobra yüz üstü çevirip sırtına vurup iyice akmasını sağlıyorum.en sonda kalanları çektiriyor hirilti falan kalmıyor tavsiye ederim.

İki gündür kahvaltı da minicik peynir veriyorum kızıma.. Ay bayılıyor ağzını şapırdatarak yalandan ağlıyor bidaha ver diye
Yarında zeytin yalatirim yavaştan alışsın tadlara.
ANKHESPAATEN salatalıkta verdim ama senin yaptığın taktik daha iyi onu deneyeyim birde. Çok tadı olmadığı için anlamadi çünkü.

Ben astımımı takip eden doktora gittim. Olmadı yarın onu da kendi doktoruna bi götüreyim ya tırstım

Bizi yoldan çıkarıp kendin yoluna mı baktın
Bütün yeni analar benim gibi tombik olmalı
Kızımın yeni hobisi, ayağı ile oynamak
Benim kız daha ayaklara ulaşamadı , en sevdiği şey şuan önlüğünü yemek
Olur hepsi yahu , tuzlu su işte .

Zeytini benimki çok seviyor ama verirken çok dikkat et . Geçen gün hüüpppp diye çekiverdi içine aklım çıktı , soktum parmaklarımı çıkardım .

Beyazkup canim süt yetmeyince mi çiş sari oluyor , bizimde sari oluyor bu ara, doymuyor muki , mama vermiyoruk ya içime kurt düştü bak şimdi

Bana da bu ara sanki sarı oluyor gibi geliyor. Su verdim bugün. Düzenli vereyim bari

Yok hayir, ciş varsa doyuyordur. Sariysa koyuysa sivi kaybi coktur. Terleme vs..
O arkadasin bebegi bizimki kadar olsaydi su versin diyecektim ama ufakmis, demedim o yuzden

Enjektörle ben ayarını beceremem fazla hızlı kaçar falan kalsın :/
Zeytini benimki çok seviyor ama verirken çok dikkat et . Geçen gün hüüpppp diye çekiverdi içine aklım çıktı , soktum parmaklarımı çıkardım .
Anaaam seninki pipetle su da içer o zaman zorlanmaz
Yok hayir, ciş varsa doyuyordur. Sariysa koyuysa sivi kaybi coktur. Terleme vs..
O arkadasin bebegi bizimki kadar olsaydi su versin diyecektim ama ufakmis, demedim o yuzden
Bize doktor dedi su verin diye. Yoksa ben de kafama göre vermem zaten. Ter çok ter her yer ter ne yapacağız? Ben muayeneye girdiğimde o pusette bekledi ki serindi orası. Eve geldik sırtı komple su içinde kalmış

Bize doktor dedi su verin diye. Yoksa ben de kafama göre vermem zaten. Ter çok ter her yer ter ne yapacağız? Ben muayeneye girdiğimde o pusette bekledi ki serindi orası. Eve geldik sırtı komple su içinde kalmış

Sorma.. neler cekiyorum ter yuzunden. Gece sadece tek kisa kol zibinla yatiriyorum, bacaklar acik ama sirti su oluyor her uyandiginda, surekli ustunu degistiriyorum. Hepsinde de agliyor, gece gece şenlik..
Pusete koyuyorum senin dedigin gibi sirti su,b arabadan iniyoruz sirti su. Emziriyorum, ense su... Surekli bez degistir ust degistir. Nemli iklimden nefret ediyorum. Allah bize sabir versin

Versem kuru fasülye - pilav yanında da soğan kıracak nerdeyse , sürekli aranıyor ağzı

Nem beni bile boğuyor. Çocuklar ne yapsın kalpleri atıyor bilmem kaç :/

bizim de öyle, emzirirken 2 dk telefonla uğraşayım kafası sırtı ensesi su, sürekli yelleyip silmem lazım. Bizim memleket de çok sıcak

Bizim gündüz emmeleri aksine sıklaştı ya niye öyle oldu bilmiyorum. Uyumuyorsa 1-2 saati geçmiyor emme aralığı
Bazı günler öyle oluyor evet enerji ihtiyaçları oluyor demekki. Hatta bazı günler diyorum ki ''bugün kesin 100 gram almıştır bu çocuk bu kadar çok emmekle'' bazen de çok az emiyor öyle dengeliyor galiba.
Aa .. yok yaratır çekerim hemen.

Eskişehire gelin kızlar bebeler üşür yine de terlemez ben uzun kollu ile yatiriyorim hala geceleri.

Kızlar peynir verdim dedim ya, süt alerjisi olsa bi tepki olurdu değil mi? İki gün üst üste toplam bir çay kaşığı kadar verdim.

herhangi bir marka olur ama vermeyin ona o kadar para. izotonik serumla şırınga alın. bi serumu 3 aydır kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…