- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Aslında ilk onu götürmüştük geçen hafta acile. Ateşi yükselirse getirin dedi yükselmedi ama tırstım şimdi. Sabah kendi doktoruna mı götürsem diye düşünüyorumYok artık bu ne ısrar anlamadım tabi insanlar misafirliğe gelir ama bu değişik olmuş. Bence bu kadar ısrarın içinde bir iş var deyip hiç kabul etmeyin
Cnm bebeği de götür benim oğlanda tıkalı kaldı 3 gün bekledim en son götürdüm buhar verdi 5. Gün bugün kullanalı yeni geçiyor ikinci bir Dr a bile götürdüm o da alerji damlası verdi bugün az biraz iyi. Havayla rçok değişik tedbirli olmakya fayda var
Bizimki ayağına ulaşamıyor, diziyle oynuyorKızımın yeni hobisi, ayağı ile oynamak
Ah bilsem cnm ağzım uyusuktu o dişde sıkıntı vardı ya biraz daha sprey de sıktı, belki de dişimden kaynaklanmıstir sıkıntıGeçmiş olsun. Tam uyuşturamadı mı ki acaba :/
Bana da bu ara sanki sarı oluyor gibi geliyor. Su verdim bugün. Düzenli vereyim bariBeyazkup canim süt yetmeyince mi çiş sari oluyor , bizimde sari oluyor bu ara, doymuyor muki , mama vermiyoruk ya içime kurt düştü bak şimdi
Ben artık izotonik alıyorum enjektör çekip yan yatırıp bi sağ bi sol tarafa sıkıyorum.sobra yüz üstü çevirip sırtına vurup iyice akmasını sağlıyorum.en sonda kalanları çektiriyor hirilti falan kalmıyor tavsiye ederim.Serum fizyolojiği herhangi bir marka alabiliyor muyuz? Bu zamana kadar hep hastanede verdiklerinin aynısını kullanıyorduk ama eşim gitmiş Otribebe almış bana sormadan, paketini de açmış
Bütün yeni analar benim gibi tombik olmalıBen astımımı takip eden doktora gittim. Olmadı yarın onu da kendi doktoruna bi götüreyim ya tırstım
Bizi yoldan çıkarıp kendin yoluna mı baktın
Benim kız daha ayaklara ulaşamadı , en sevdiği şey şuan önlüğünü yemekKızımın yeni hobisi, ayağı ile oynamak
Olur hepsi yahu , tuzlu su işte .Serum fizyolojiği herhangi bir marka alabiliyor muyuz? Bu zamana kadar hep hastanede verdiklerinin aynısını kullanıyorduk ama eşim gitmiş Otribebe almış bana sormadan, paketini de açmış
Zeytini benimki çok seviyor ama verirken çok dikkat et . Geçen gün hüüpppp diye çekiverdi içine aklım çıktı , soktum parmaklarımı çıkardım .İki gündür kahvaltı da minicik peynir veriyorum kızıma.. Ay bayılıyor ağzını şapırdatarak yalandan ağlıyor bidaha ver diye
Yarında zeytin yalatirim yavaştan alışsın tadlara.
ANKHESPAATEN salatalıkta verdim ama senin yaptığın taktik daha iyi onu deneyeyim birde. Çok tadı olmadığı için anlamadi çünkü.
Beyazkup canim süt yetmeyince mi çiş sari oluyor , bizimde sari oluyor bu ara, doymuyor muki , mama vermiyoruk ya içime kurt düştü bak şimdi
Bana da bu ara sanki sarı oluyor gibi geliyor. Su verdim bugün. Düzenli vereyim bari
Enjektörle ben ayarını beceremem fazla hızlı kaçar falan kalsın :/Ben artık izotonik alıyorum enjektör çekip yan yatırıp bi sağ bi sol tarafa sıkıyorum.sobra yüz üstü çevirip sırtına vurup iyice akmasını sağlıyorum.en sonda kalanları çektiriyor hirilti falan kalmıyor tavsiye ederim.
Anaaam seninki pipetle su da içer o zaman zorlanmazZeytini benimki çok seviyor ama verirken çok dikkat et . Geçen gün hüüpppp diye çekiverdi içine aklım çıktı , soktum parmaklarımı çıkardım .
Bize doktor dedi su verin diye. Yoksa ben de kafama göre vermem zaten. Ter çok ter her yer ter ne yapacağız? Ben muayeneye girdiğimde o pusette bekledi ki serindi orası. Eve geldik sırtı komple su içinde kalmışYok hayir, ciş varsa doyuyordur. Sariysa koyuysa sivi kaybi coktur. Terleme vs..
O arkadasin bebegi bizimki kadar olsaydi su versin diyecektim ama ufakmis, demedim o yuzden
Bize doktor dedi su verin diye. Yoksa ben de kafama göre vermem zaten. Ter çok ter her yer ter ne yapacağız? Ben muayeneye girdiğimde o pusette bekledi ki serindi orası. Eve geldik sırtı komple su içinde kalmış
Enjektörle ben ayarını beceremem fazla hızlı kaçar falan kalsın :/
Anaaam seninki pipetle su da içer o zaman zorlanmaz
Bize doktor dedi su verin diye. Yoksa ben de kafama göre vermem zaten. Ter çok ter her yer ter ne yapacağız? Ben muayeneye girdiğimde o pusette bekledi ki serindi orası. Eve geldik sırtı komple su içinde kalmış
Nem beni bile boğuyor. Çocuklar ne yapsın kalpleri atıyor bilmem kaç :/Sorma.. neler cekiyorum ter yuzunden. Gece sadece tek kisa kol zibinla yatiriyorum, bacaklar acik ama sirti su oluyor her uyandiginda, surekli ustunu degistiriyorum. Hepsinde de agliyor, gece gece şenlik..
Pusete koyuyorum senin dedigin gibi sirti su,b arabadan iniyoruz sirti su. Emziriyorum, ense su... Surekli bez degistir ust degistir. Nemli iklimden nefret ediyorum. Allah bize sabir versin
bizim de öyle, emzirirken 2 dk telefonla uğraşayım kafası sırtı ensesi su, sürekli yelleyip silmem lazım. Bizim memleket de çok sıcakSorma.. neler cekiyorum ter yuzunden. Gece sadece tek kisa kol zibinla yatiriyorum, bacaklar acik ama sirti su oluyor her uyandiginda, surekli ustunu degistiriyorum. Hepsinde de agliyor, gece gece şenlik..
Pusete koyuyorum senin dedigin gibi sirti su,b arabadan iniyoruz sirti su. Emziriyorum, ense su... Surekli bez degistir ust degistir. Nemli iklimden nefret ediyorum. Allah bize sabir versin
Bazı günler öyle oluyor evet enerji ihtiyaçları oluyor demekki. Hatta bazı günler diyorum ki ''bugün kesin 100 gram almıştır bu çocuk bu kadar çok emmekle'' bazen de çok az emiyor öyle dengeliyor galiba.Bizim gündüz emmeleri aksine sıklaştı ya niye öyle oldu bilmiyorum. Uyumuyorsa 1-2 saati geçmiyor emme aralığı
Aa .. yok yaratır çekerim hemen.Zeytini benimki çok seviyor ama verirken çok dikkat et . Geçen gün hüüpppp diye çekiverdi içine aklım çıktı , soktum parmaklarımı çıkardım .
Enjektörle ben ayarını beceremem fazla hızlı kaçar falan kalsın :/
Anaaam seninki pipetle su da içer o zaman zorlanmaz
Eskişehire gelin kızlar bebeler üşür yine de terlemezSorma.. neler cekiyorum ter yuzunden. Gece sadece tek kisa kol zibinla yatiriyorum, bacaklar acik ama sirti su oluyor her uyandiginda, surekli ustunu degistiriyorum. Hepsinde de agliyor, gece gece şenlik..
aa başladı mı. en tatlı hallerden biri ayak agızda olan hallerKızımın yeni hobisi, ayağı ile oynamak
susadıkları için bence hava sıcak yaBizim gündüz emmeleri aksine sıklaştı ya niye öyle oldu bilmiyorum. Uyumuyorsa 1-2 saati geçmiyor emme aralığı
herhangi bir marka olur ama vermeyin ona o kadar para. izotonik serumla şırınga alın. bi serumu 3 aydır kullanıyoruzSerum fizyolojiği herhangi bir marka alabiliyor muyuz? Bu zamana kadar hep hastanede verdiklerinin aynısını kullanıyorduk ama eşim gitmiş Otribebe almış bana sormadan, paketini de açmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?