Benim kzım da saçını çekiyor durmadan. Bi de saçları dökülüyor, kendini yoluyor yaniKaranlık. Uzun zamandır odadaki ışığı açmıyoruz o uyandığında koridordan ya da telefondan açıp memeyi tuttuğunu görüp kapatıyoruz. Dün gece bir şeyler oldu
Bu akıllı da saçını çekmeyi öğrendi. Çekip ağlıyor sonra saçını elinden kurtarıyorum yine yapışıyor
Karasbaby de dedi. Dizleri deneyeceğim
Ne kadarlık oldu bebek? Bizim de bez sayısı 4-6 arası değişiyor galiba. Emme süresi kısaldı son bir ayda. İki gün sonra 20 haftası dolacak
Aynayı sevmiyor bizimki
Yarın miibari bikac gün önceden söyleselerdi hem ikramlar hem temizlik çok zor
Daha tam tutmazlar bence cnm bizimki de sarhoş gibi kafayı kaldırıyor sonr apat bşr düşüyorsinirleniyor yardım istiyor
Allah yardımcın olsun cnm valla temizlik zor iki çocuklu sun sende dimikeşke o arkadaşlar bir kaç gün önce haber verselerdi en azından ruhen kendini hazırlardın. Ruhen hazır olunca işler halloluyor
Yüzüstü yatırınca zaten sallanıyor da kucağıma akıp dik tuttuğumda da arada öne arkaya gidiyor kafa. Egzersiz olarak emzirme yastığını destek yaptığımda yine 2-3 dk duruyor. Diğer türlü hiç istemiyor. Göğsüme yüzüstü yatırıyordum ben de bacaklarıma alıp havaya kaldırmayı deneyeyim
Çöp ev görmek isteyen bize gelsin. Mutfak dolabı diyorsun, dip köşe diyorsun. Ben aspiratörün üstünde biriken tozu alamıyorum. Bakıyorum, görüyorum ama alamıyorum. Mesela dün banyo yapacaktım, yapamadım. Doktora gidecektim, gidemedim. Mutfağı dip köşe temizlemeyiver zaten. Eşinin işgüzarlığı olmuş. Kalkıp ortalığı toplasaydı bir zahmet. Öyle kalabalık misafir de biri bebek olmak üzere iki çocuklu eve son anda haber verip geliyorsa ne bulursa onun üstüne otursun
Birkaç gün önceden ' şu gün müsait misiniz gelebilir miyiz ' demek neden yok bu insanlarda yahu . Eş de sormadan bekleriz dediyse temizliği yapıversin , ikram da hazır bisküvi çay oldu bitti .
bişey dicem de kavga sebebi yani çıldırırdım herhalde. oldugy kadar canım hiç sıkma canını öocuklu eve geliyolar ben olsam ikramlıkları hazır aldırırdım eşime. evi de toplayabildiğim kadar toplardım. çocuklu eve geliyolar görecekleri bu kadar
Müsait değiliz demekten anlamıyorlar sanırımşu saat oldu bi hazırlık yapamadım, ev tak takır, banyo duruyor
oğlum inadına ağlayıp beni kucağına al diyor, müşteri ısrarla ofise gelmek istiyorr yokum dedim yoldayız gelyoruz dedi onları bekliyorum
eşim okul çıkışı kuzeni kaza gecirmiş acil ona gidecek misafire gelmeyin hastaneye gideceğiz dediğimiz halde
ya yarın hastaneye gidin yada hastane çıkışı gelelim diyorlar
çıldıracağııııımmmmmm
Yok artık ne biçim insan bunlar yahu , bence eşinize biraz sert çıkıp bu aralar müsait değiliz , biz size haber ederiz dedirttirin .şu saat oldu bi hazırlık yapamadım, ev tak takır, banyo duruyor
oğlum inadına ağlayıp beni kucağına al diyor, müşteri ısrarla ofise gelmek istiyorr yokum dedim yoldayız gelyoruz dedi onları bekliyorum
eşim okul çıkışı kuzeni kaza gecirmiş acil ona gidecek misafire gelmeyin hastaneye gideceğiz dediğimiz halde
çıldıracağııııımmmmmm
Aklıma tek bir şey geliyor. Kapıyı açma. Bu kadarı da yüzsüzlük artık. Adamın kuzeni kaza yapmış. "Hastaneye yarın gidin" nasıl bir aymazlığın ürünü yaşu saat oldu bi hazırlık yapamadım, ev tak takır, banyo duruyor
çıldıracağııııımmmmmm
Anası cips yedi mi dün onu söylesin heleAyyy alın hıyar ı kesin ortadan içine bikaç bıçak darbesi suyu çıksın , nasıl ısırıp yalıyor , mıkır mıkır söylene söylene emiyor
Onun da cigerlerini bi aile hekimi dinler sanki yaa dinlemez miDoktora gittim. Bir ton ilaç verdi antibiyotik dahil. Göğsüne indi inecek, engel olmamız lazım dedi :/ Çocuğun da burnu hala tıkalı. O da mı benim gibi acaba ya
Yok yemedim tuttum kendimi , canım bişey istedikçe gidip aynada göbeğime bakıyorumAnası cips yedi mi dün onu söylesin hele
Biraz uyuşuk bir amcaymış heraldeDün bizde sel uyarılarından dolayı kendi Dr umuza gidemedik yolda trafik tıkanırsa falan bebekle zor olacak diye idrar tahlilini bulundugumuz yerde yaptıralım diye burda bir dr a gittik..hala güleceğim geliyor yani nasıl Dr anlamadım, yaşlı bir dr vardı, adam masasının yanına çekmiş sedye gibi yatak varya onu, bebeği ona yatırdım muayene etti ama yerinden hiç kalkmıyor, sonra başını bana doğru çevir dedi bebeği diğer türlü yatırdım yine kalkmadı oturduğu yerden kulağına falan baktı, onunde masası yan tarafta bu yatak hiç kalkmadı ya, hayır yani bari kalkta çocuğu çevirtip durma zaten ağlıyor..belki bacaklarında sorun vardır öyleyse bir şey demiyorum ama tahlili yazsin diye gitmiştik bir daha da Allah lazım etmesin, ilk defa böylesini gördüm
Yok artık bu ne ısrar anlamadım tabi insanlar misafirliğe gelir ama bu değişik olmuş. Bence bu kadar ısrarın içinde bir iş var deyip hiç kabul etmeyinşu saat oldu bi hazırlık yapamadım, ev tak takır, banyo duruyor
çıldıracağııııımmmmmm
Cnm bebeği de götür benim oğlanda tıkalı kaldı 3 gün bekledim en son götürdüm buhar verdi 5. Gün bugün kullanalı yeni geçiyor ikinci bir Dr a bile götürdüm o da alerji damlası verdi bugün az biraz iyi. Havayla rçok değişik tedbirli olmakya fayda varDoktora gittim. Bir ton ilaç verdi antibiyotik dahil. Göğsüne indi inecek, engel olmamız lazım dedi :/ Çocuğun da burnu hala tıkalı. O da mı benim gibi acaba ya
Ben astımımı takip eden doktora gittim. Olmadı yarın onu da kendi doktoruna bi götüreyim ya tırstımOnun da cigerlerini bi aile hekimi dinler sanki yaa dinlemez mi
Cok gecmis olsun bu arada. Ben de doktora gittim koyu sari-kahverengi akintim var diye. Bana da antibiyotik verdi.
Bizi yoldan çıkarıp kendin yoluna mı baktınYok yemedim tuttum kendimi , canım bişey istedikçe gidip aynada göbeğime bakıyorum
AynenBiraz uyuşuk bir amcaymış heralde
Sana da geçmiş olsun canım, bende kanaldan değil de dis çekiminden çok korkarimN NealBeyazkup D Denizyildizi21 cok geçmiş olsun kizlar, bugün sıkıntıliymisiz, benimde gece 12 den sonra cok kotu dişim ağrıdı, sabah gittik, kanal tedavisi dedi korktum ilk kez gittim dişçiye dedim çekilsin, ağzım uyusuktu ama çekerken cok canım yandı, hala sızlıyor, bişey yemeye korkuyorum canım daha çok yanicak diye, hayır anlamıyorum ki iddia ediyor hayır aciyamaz diyor dişçi sanki yalan söylücem
Geçmiş olsun. Tam uyuşturamadı mı ki acaba :/N NealBeyazkup D Denizyildizi21 cok geçmiş olsun kizlar, bugün sıkıntıliymisiz, benimde gece 12 den sonra cok kotu dişim ağrıdı, sabah gittik, kanal tedavisi dedi korktum ilk kez gittim dişçiye dedim çekilsin, ağzım uyusuktu ama çekerken cok canım yandı, hala sızlıyor, bişey yemeye korkuyorum canım daha çok yanicak diye, hayır anlamıyorum ki iddia ediyor hayır aciyamaz diyor dişçi sanki yalan söylücem
Ah ah şimdi asla gitmem diyorum öyle canım yandı ki, bilmiyorum ya bana kanal tedavisi daha zor geliyor hani uzun oluyo yaAynen
Sana da geçmiş olsun canım, bende kanaldan değil de dis çekiminden çok korkarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?