2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim kzım da saçını çekiyor durmadan. Bi de saçları dökülüyor, kendini yoluyor yani dün kakasında 2 3 tane saç teli gördüm, yemiş demek ki

Yarın mii bari bikac gün önceden söyleselerdi hem ikramlar hem temizlik çok zor

Birkaç gün önceden ' şu gün müsait misiniz gelebilir miyiz ' demek neden yok bu insanlarda yahu . Eş de sormadan bekleriz dediyse temizliği yapıversin , ikram da hazır bisküvi çay oldu bitti .

şu saat oldu bi hazırlık yapamadım, ev tak takır, banyo duruyor
oğlum inadına ağlayıp beni kucağına al diyor, müşteri ısrarla ofise gelmek istiyorr yokum dedim yoldayız gelyoruz dedi onları bekliyorum
eşim okul çıkışı kuzeni kaza gecirmiş acil ona gidecek misafire gelmeyin hastaneye gideceğiz dediğimiz halde
ya yarın hastaneye gidin yada hastane çıkışı gelelim diyorlar

çıldıracağııııımmmmmm

Müsait değiliz demekten anlamıyorlar sanırım

Yok artık ne biçim insan bunlar yahu , bence eşinize biraz sert çıkıp bu aralar müsait değiliz , biz size haber ederiz dedirttirin .

Aklıma tek bir şey geliyor. Kapıyı açma. Bu kadarı da yüzsüzlük artık. Adamın kuzeni kaza yapmış. "Hastaneye yarın gidin" nasıl bir aymazlığın ürünü ya

Doktora gittim. Bir ton ilaç verdi antibiyotik dahil. Göğsüne indi inecek, engel olmamız lazım dedi :/ Çocuğun da burnu hala tıkalı. O da mı benim gibi acaba ya
Onun da cigerlerini bi aile hekimi dinler sanki yaa dinlemez mi
Cok gecmis olsun bu arada. Ben de doktora gittim koyu sari-kahverengi akintim var diye. Bana da antibiyotik verdi.

Dün bizde sel uyarılarından dolayı kendi Dr umuza gidemedik yolda trafik tıkanırsa falan bebekle zor olacak diye idrar tahlilini bulundugumuz yerde yaptıralım diye burda bir dr a gittik..hala güleceğim geliyor yani nasıl Dr anlamadım, yaşlı bir dr vardı, adam masasının yanına çekmiş sedye gibi yatak varya onu, bebeği ona yatırdım muayene etti ama yerinden hiç kalkmıyor, sonra başını bana doğru çevir dedi bebeği diğer türlü yatırdım yine kalkmadı oturduğu yerden kulağına falan baktı, onunde masası yan tarafta bu yatak hiç kalkmadı ya, hayır yani bari kalkta çocuğu çevirtip durma zaten ağlıyor..belki bacaklarında sorun vardır öyleyse bir şey demiyorum ama tahlili yazsin diye gitmiştik bir daha da Allah lazım etmesin, ilk defa böylesini gördüm

Biraz uyuşuk bir amcaymış heralde

N Neal Beyazkup D Denizyildizi21 cok geçmiş olsun kizlar, bugün sıkıntıliymisiz, benimde gece 12 den sonra cok kotu dişim ağrıdı, sabah gittik, kanal tedavisi dedi korktum ilk kez gittim dişçiye dedim çekilsin, ağzım uyusuktu ama çekerken cok canım yandı, hala sızlıyor, bişey yemeye korkuyorum canım daha çok yanicak diye, hayır anlamıyorum ki iddia ediyor hayır aciyamaz diyor dişçi sanki yalan söylücem

Yok artık bu ne ısrar anlamadım tabi insanlar misafirliğe gelir ama bu değişik olmuş. Bence bu kadar ısrarın içinde bir iş var deyip hiç kabul etmeyin
Doktora gittim. Bir ton ilaç verdi antibiyotik dahil. Göğsüne indi inecek, engel olmamız lazım dedi :/ Çocuğun da burnu hala tıkalı. O da mı benim gibi acaba ya
Cnm bebeği de götür benim oğlanda tıkalı kaldı 3 gün bekledim en son götürdüm buhar verdi 5. Gün bugün kullanalı yeni geçiyor ikinci bir Dr a bile götürdüm o da alerji damlası verdi bugün az biraz iyi. Havayla rçok değişik tedbirli olmakya fayda var

Onun da cigerlerini bi aile hekimi dinler sanki yaa dinlemez mi
Cok gecmis olsun bu arada. Ben de doktora gittim koyu sari-kahverengi akintim var diye. Bana da antibiyotik verdi.
Ben astımımı takip eden doktora gittim. Olmadı yarın onu da kendi doktoruna bi götüreyim ya tırstım
Yok yemedim tuttum kendimi , canım bişey istedikçe gidip aynada göbeğime bakıyorum
Bizi yoldan çıkarıp kendin yoluna mı baktın

Biraz uyuşuk bir amcaymış heralde
Aynen
Sana da geçmiş olsun canım, bende kanaldan değil de dis çekiminden çok korkarim

Geçmiş olsun. Tam uyuşturamadı mı ki acaba :/

Aynen

Sana da geçmiş olsun canım, bende kanaldan değil de dis çekiminden çok korkarim
Ah ah şimdi asla gitmem diyorum öyle canım yandı ki, bilmiyorum ya bana kanal tedavisi daha zor geliyor hani uzun oluyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…