2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok doğru hen böylesi daha iyi. Ilk çocuklar daha nazlı oluyor o yüzden, tüm vakit onların çünkü.
çevremde kimi görsem ikinciler kendi kendine büyüyo diyorum doğaya bıraksan kendi yolunu bulur aç kalmaz susuz kalmaz. cengaver oluyorlar. ilkleirn üstüne titriyoruz

Bu da su şişesiyle versek içecek gibi götürüyor suyu ama bana çok gibi geliyor verdiğim kadarı bile
adzeynep İn geçen gün attığı, sulukla veriyorum artık, eliyle ittirip baya içmek istiyor , istemediginde püskürtüyor aslinda ama yine de bende senin gibi çok mu olur diye geri alıyorum, off analık zor az mı oldu çok mu oldu yetti mi yetmedi mı, yine geldik imkanı olan baba olsun a amaaa anneyle bebek arası sevgi de tarif edilemez tabikiiii , analık her şeye rağmen güzel şey

Yaa ben bir türlü peynir mayası bulamadım , istiyorum yapmak

Benimki şimdiden babacı , bütün gün konuşuyorum bana ettiği iki üç kelime . Babası bir geliyor eve çığlıklar , ouuu lar , vouualar , nazlanmalar falan

Aynı sorun bende de var. Bıraksam hepsini içecek. Bence bunu en yakin zamanda kim doktora gidecekse sorsun ve bizi aydinlatsin. Ben 20 gün sonra gideceğim daha.

Benimki şimdiden babacı , bütün gün konuşuyorum bana ettiği iki üç kelime . Babası bir geliyor eve çığlıklar , ouuu lar , vouualar , nazlanmalar falan
Benimki de öyle , bende uyumuyor mesela alıyım bağırıyor akşamları , babasının kucağına gidince uyuyor bir güzel amaaaa emzirirken falan o göz göze gelmeler falan babalar bilemez

Aynı sorun bende de var. Bıraksam hepsini içecek. Bence bunu en yakin zamanda kim doktora gidecekse sorsun ve bizi aydinlatsin. Ben 20 gün sonra gideceğim daha.
Ben gecen gün bıraktım içsin diye 20 ml içti ve bıraktı, üstelik çok mutlu oldu ama 2 dk içinde baya gaz çıkardı suyun gaz yaptığını düşünüyorum. Ben idrar kültürü sonucuna göre kendi Dr umuza ne zaman çağırırsa gideceğim 4 aylık muayeneye de olmadık artık 5 aylık olunca gideriz sanırım ama erken gidersem sorarım, aşıya gideceğiz sonuç cikinca bugun ya da yarin, orda da hemşireye sorayım ne diyecek bakalim

Sabah aç karına 2 çay kaşığı zeytin yağ verdim
Yine kaka yapmayalım 5ci gün oldu
1 saat sonra azda olsa yaptı

Ödül olarak kiraz verdim, yüzünü çok ekşitti bu yeni tat karşında

Önümüzde ki ay tattıracaktım herşeyi ama dayanamadım bu seferlik

Eklentiler

• 453C5408-309A-4613-B88A-DA78BBF0B84A.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 58
canım ben mayayla yapmadım sütü kestirerek. sütü kaynatıp içine sirke atıyorsun kesilmeye başlıyor. tamamen kesilince söndürüp süzgeç yardımıyla lorları topluyorsun
Benimki de öyle , bende uyumuyor mesela alıyım bağırıyor akşamları , babasının kucağına gidince uyuyor bir güzel amaaaa emzirirken falan o göz göze gelmeler falan babalar bilemez
Ne kadar koyuyoruz sirke , bebeğe verilebiliyor mu ?

Emerken o bakıp sırıtmalar ama bizi böyle kandırıyorlar işte , anca buzdolabıyız

Benim kız da çok sevdi kirazı

Ben yine de büyüyünce baba olmak istiyorum
Şimdi geldik hastaneden ve suyu sormadım

Benim oğlumun da o kadar durma ihtimali yok diye direk cektirdim o olmasa belki yaptırirdim bende, bide beceriksizdi ki dişçi ay hiç sevmedim kızı ya, korkuyorum ilk kez geldim diyorum insan bi rahatlatır bide ozele gittik sözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…