- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
çevremde kimi görsem ikinciler kendi kendine büyüyo diyorum doğaya bıraksan kendi yolunu bulur aç kalmaz susuz kalmaz. cengaver oluyorlar. ilkleirn üstüne titriyoruzÇok doğru hen böylesi daha iyi. Ilk çocuklar daha nazlı oluyor o yüzden, tüm vakit onların çünkü.
Bu da su şişesiyle versek içecek gibi götürüyor suyu ama bana çok gibi geliyor verdiğim kadarı bile
Yaa ben bir türlü peynir mayası bulamadım , istiyorum yapmaksuya koyup tuzunu alabilirsin canım. ben evde sütü kesip lor yapıyordum. loru da sıkıca tülbente bağlayıp ustune agırlık koyuyordum. ertesi hün kalıp gibi çıkıyordu kalıp peynir gibi oluyordu aklınızda olsun
Kaynayan süte sirke damlatip kestirilerekte yapılıyor ama bebislere o şekilde olmaz heralde ya bende bilemedimYaa ben bir türlü peynir mayası bulamadım , istiyorum yapmak
Benimki şimdiden babacı , bütün gün konuşuyorum bana ettiği iki üç kelime . Babası bir geliyor eve çığlıklar , ouuu lar , vouualar , nazlanmalar falanadzeynep İn geçen gün attığı, sulukla veriyorum artık, eliyle ittirip baya içmek istiyor , istemediginde püskürtüyor aslinda ama yine de bende senin gibi çok mu olur diye geri alıyorum, off analık zor az mı oldu çok mu oldu yetti mi yetmedi mı, yine geldik imkanı olan baba olsun a amaaa anneyle bebek arası sevgi de tarif edilemez tabikiiii , analık her şeye rağmen güzel şey
Evet ya kendi kendine büyüyorlarçevremde kimi görsem ikinciler kendi kendine büyüyo diyorum doğaya bıraksan kendi yolunu bulur aç kalmaz susuz kalmaz. cengaver oluyorlar. ilkleirn üstüne titriyoruz
Aynı sorun bende de var. Bıraksam hepsini içecek. Bence bunu en yakin zamanda kim doktora gidecekse sorsun ve bizi aydinlatsin. Ben 20 gün sonra gideceğim daha.adzeynep İn geçen gün attığı, sulukla veriyorum artık, eliyle ittirip baya içmek istiyor , istemediginde püskürtüyor aslinda ama yine de bende senin gibi çok mu olur diye geri alıyorum, off analık zor az mı oldu çok mu oldu yetti mi yetmedi mı, yine geldik imkanı olan baba olsun a amaaa anneyle bebek arası sevgi de tarif edilemez tabikiiii , analık her şeye rağmen güzel şey
Benimki de öyle , bende uyumuyor mesela alıyım bağırıyor akşamları , babasının kucağına gidince uyuyor bir güzelBenimki şimdiden babacı , bütün gün konuşuyorum bana ettiği iki üç kelime . Babası bir geliyor eve çığlıklar , ouuu lar , vouualar , nazlanmalar falan
Ben gecen gün bıraktım içsin diye 20 ml içti ve bıraktı, üstelik çok mutlu oldu ama 2 dk içinde baya gaz çıkardı suyun gaz yaptığını düşünüyorum. Ben idrar kültürü sonucuna göre kendi Dr umuza ne zaman çağırırsa gideceğim 4 aylık muayeneye de olmadık artık 5 aylık olunca gideriz sanırım ama erken gidersem sorarım, aşıya gideceğiz sonuç cikinca bugun ya da yarin, orda da hemşireye sorayım ne diyecek bakalimAynı sorun bende de var. Bıraksam hepsini içecek. Bence bunu en yakin zamanda kim doktora gidecekse sorsun ve bizi aydinlatsin. Ben 20 gün sonra gideceğim daha.
canım ben mayayla yapmadım sütü kestirerek. sütü kaynatıp içine sirke atıyorsun kesilmeye başlıyor. tamamen kesilince söndürüp süzgeç yardımıyla lorları topluyorsunYaa ben bir türlü peynir mayası bulamadım , istiyorum yapmak
büyüyünce de bişey degişmiyo cefasını biz çekiypruz sefasını onlar sürüyoBenimki şimdiden babacı , bütün gün konuşuyorum bana ettiği iki üç kelime . Babası bir geliyor eve çığlıklar , ouuu lar , vouualar , nazlanmalar falan
ben 12 gün sonra gidecegim sorucam bakalımAynı sorun bende de var. Bıraksam hepsini içecek. Bence bunu en yakin zamanda kim doktora gidecekse sorsun ve bizi aydinlatsin. Ben 20 gün sonra gideceğim daha.
canım ben mayayla yapmadım sütü kestirerek. sütü kaynatıp içine sirke atıyorsun kesilmeye başlıyor. tamamen kesilince söndürüp süzgeç yardımıyla lorları topluyorsun
Ne kadar koyuyoruz sirke , bebeğe verilebiliyor mu ?Benimki de öyle , bende uyumuyor mesela alıyım bağırıyor akşamları , babasının kucağına gidince uyuyor bir güzelamaaaa emzirirken falan o göz göze gelmeler falan babalar bilemez
Benim kız da çok sevdi kirazıSabah aç karına 2 çay kaşığı zeytin yağ verdim
Yine kaka yapmayalım 5ci gün oldu
1 saat sonra azda olsa yaptı
Ödül olarak kiraz verdim, yüzünü çok ekşitti bu yeni tat karşında
Önümüzde ki ay tattıracaktım herşeyi ama dayanamadım bu seferlik
Ben yine de büyüyünce baba olmak istiyorumadzeynep İn geçen gün attığı, sulukla veriyorum artık, eliyle ittirip baya içmek istiyor , istemediginde püskürtüyor aslinda ama yine de bende senin gibi çok mu olur diye geri alıyorum, off analık zor az mı oldu çok mu oldu yetti mi yetmedi mı, yine geldik imkanı olan baba olsun a amaaa anneyle bebek arası sevgi de tarif edilemez tabikiiii , analık her şeye rağmen güzel şey
Şimdi geldik hastaneden ve suyu sormadımAynı sorun bende de var. Bıraksam hepsini içecek. Bence bunu en yakin zamanda kim doktora gidecekse sorsun ve bizi aydinlatsin. Ben 20 gün sonra gideceğim daha.
Benim oğlumun da o kadar durma ihtimali yok diye direk cektirdim o olmasa belki yaptırirdim bende, bide beceriksizdi ki dişçi ay hiç sevmedim kızı ya, korkuyorum ilk kez geldim diyorum insan bi rahatlatır bide ozele gittik sözdeEvet uzun sürüyor ya benim kök iltihsplanmisti kanal tedavi oldu 2 ay 2 güne bi öğle araları discideydim
Benimkide diziyle oynuyordu birkaç sefer ayağını eline degdirdim 2 gündür kendi elliyor
Ben su da veriyorum ama versem daha içer az mı geliyorki
Bizdeki de otribebe, fransanin bilmem hangi denizinden geliyormuş
Yapmak isteyip yapamadığım hareket
Önlük yeme çok fena ya milyonkere önlük ve üst değişiyoruz sürekli ıslatıyor onlugun üçgen ucunu alıp emiyor birde
Anladım canım, çok çok terliyoruz ya , gece üst değişiyoruz emiyor tekrar değişip yatiyoruz kollar falan terle soğu sürekli de inşallah hasta etmeyiz
Kız gece gece canımı çektirdin valla
Daha ağıza götüremiyor ama iki gündür tutup parmakları ile oynuyor
Biz , ikinci temmuzun başında .Rotayı bizden başka 3. ve 5. ayda olan var mı
Biz de bu ayın 28'inde gidecektik. 24'ünde gelin dedi bugünBiz , ikinci temmuzun başında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?