2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bize tur düzenlesene
Kızlar peynir verdim dedim ya, süt alerjisi olsa bi tepki olurdu değil mi? İki gün üst üste toplam bir çay kaşığı kadar verdim.
Muhtemelen reaksiyon gösterirdi vücut
herhangi bir marka olur ama vermeyin ona o kadar para. izotonik serumla şırınga alın. bi serumu 3 aydır kullanıyoruz
Yukarıda biri daha dedi de şırıngada ben tazyiğini ayarlayamam diye tırsıyorum
benim kızın da çişli bezi sarı ya. su vermiyorum versem mi acaba
Ben bugün iki kere 7-8 çay kaşığı kadar verdim emdikten sonra. Boğazına kaçar gibi oluyor ya dik oturmadan vermek cidden mantıklı değilmiş :/

Gelin kız otel bedava

Kızlar peynir verdim dedim ya, süt alerjisi olsa bi tepki olurdu değil mi? İki gün üst üste toplam bir çay kaşığı kadar verdim.
3 gün kuralı var.3.gunde verirsiniz bi.tepki olmazsa devam edersiniz arttırarak.inşallah geçmiştir darısı başımıza.

Serum fizyolojiği herhangi bir marka alabiliyor muyuz? Bu zamana kadar hep hastanede verdiklerinin aynısını kullanıyorduk ama eşim gitmiş Otribebe almış bana sormadan, paketini de açmış
Olur cnm biz bu sefer serum şeklinde aldık enjektör ile çekip sıkıyoruz burnuna
3. Günden sonra netleşir cnm peynirin tuzunu alıyor musun verirken tuzlu versek sorun olur mu ki kızda ne yapmıştım unuttum

Kızlar ya bebeğinizi kundak yapıp bıraktırabilenler oldu mu aranızda nasıl bıraktırdınız bıraktıysa

Ah ah şimdi asla gitmem diyorum öyle canım yandı ki, bilmiyorum ya bana kanal tedavisi daha zor geliyor hani uzun oluyo ya
Evet uzun sürüyor ya benim kök iltihsplanmisti kanal tedavi oldu 2 ay 2 güne bi öğle araları discideydim
Benimkide diziyle oynuyordu birkaç sefer ayağını eline degdirdim 2 gündür kendi elliyor
Bana da bu ara sanki sarı oluyor gibi geliyor. Su verdim bugün. Düzenli vereyim bari
Ben su da veriyorum ama versem daha içer az mı geliyorki
Serum fizyolojiği herhangi bir marka alabiliyor muyuz? Bu zamana kadar hep hastanede verdiklerinin aynısını kullanıyorduk ama eşim gitmiş Otribebe almış bana sormadan, paketini de açmış
Bizdeki de otribebe, fransanin bilmem hangi denizinden geliyormuş
Yapmak isteyip yapamadığım hareket
Bütün yeni analar benim gibi tombik olmalı

Benim kız daha ayaklara ulaşamadı , en sevdiği şey şuan önlüğünü yemek

Olur hepsi yahu , tuzlu su işte .
Önlük yeme çok fena ya milyonkere önlük ve üst değişiyoruz sürekli ıslatıyor onlugun üçgen ucunu alıp emiyor birde
Yok hayir, ciş varsa doyuyordur. Sariysa koyuysa sivi kaybi coktur. Terleme vs..
O arkadasin bebegi bizimki kadar olsaydi su versin diyecektim ama ufakmis, demedim o yuzden
Anladım canım, çok çok terliyoruz ya , gece üst değişiyoruz emiyor tekrar değişip yatiyoruz kollar falan terle soğu sürekli de inşallah hasta etmeyiz
Versem kuru fasülye - pilav yanında da soğan kıracak nerdeyse , sürekli aranıyor ağzı
Kız gece gece canımı çektirdin valla
aa başladı mı. en tatlı hallerden biri ayak agızda olan haller
Daha ağıza götüremiyor ama iki gündür tutup parmakları ile oynuyor

Kızlar ya bebeğinizi kundak yapıp bıraktırabilenler oldu mu aranızda nasıl bıraktırdınız bıraktıysa

Canim 3 gun tek el kundaklayip sonra iki el biraktiracaktim. Ne yapip edip kendisi cikardi diger elini. Boylelikle birakiverdik. Saga sola donmeye basladi diye artik.birakmak gerekiyordu.
Tek el cikarirken, onu da yuzune surup duruyorsa, o el altta kalacak sekilde yan yatirabilirsin. Bu sekilde daha kolay olmustu. Yan yatarken altta kalan el acikta, ustte kalan el kundakta

3. Günden sonra netleşir cnm peynirin tuzunu alıyor musun verirken tuzlu versek sorun olur mu ki kızda ne yapmıştım unuttum
suya koyup tuzunu alabilirsin canım. ben evde sütü kesip lor yapıyordum. loru da sıkıca tülbente bağlayıp ustune agırlık koyuyordum. ertesi hün kalıp gibi çıkıyordu kalıp peynir gibi oluyordu aklınızda olsun

Bende bu sefer kendim yapcm nasip olursa aklımda dursun cnm çok sağol evde de köy peyniri var 2 gün suda beklese tuz faln kalmıyor ama yine de bir süre kendim yaparım. Birde sen galiba bebkmtarhanası arıyordum bulabildin mi ne biz ne kızım tarhana sevmeyiz oğlum alışsın istiyorum

buldum canım ketbox marka. kullananlar çok memnun içeriği temiz 6 aya uygun. ben bundan alıcam. bu markanın diğer ürünlerinden de bakabilirsin bayagı araştırdım ben

Otel nasıl bedavamış
Kiz bizim evi kastettim
3 gün kuralı var.3.gunde verirsiniz bi.tepki olmazsa devam edersiniz arttırarak.inşallah geçmiştir darısı başımıza.
Hadi inşallah

Zerre aklıma gelmedi tuzunu almak. Oğlumda o kadar inceledim ki, simdi yemek yiyesiye göbeğim çatlıyor. Kızımda rahat olacağım ben.

Kiz bizim evi kastettim

Hadi inşallah

Zerre aklıma gelmedi tuzunu almak. Oğlumda o kadar inceledim ki, simdi yemek yiyesiye göbeğim çatlıyor. Kızımda rahat olacağım ben.
istesek de istemesek de 2. cocugu olanlar daha rahat olucaz. çünkü evdekinin vaktinden çalamıyoruz. ben makarnasını bile kendim yapardım kızımın ama yok bunda büyüğüme vakit ayırmam lazım

bebek arabasını sevmeyen bebek mi olur yaa büyük kızım da atardım arabaya uyurdu uyanırdı ne büyük mutlulukmus. dün denize gittik durmadı arabada uyumadı asla 4 saat uykusuz takıldı kanguruya aldım anında uyudu

istesek de istemesek de 2. cocugu olanlar daha rahat olucaz. çünkü evdekinin vaktinden çalamıyoruz. ben makarnasını bile kendim yapardım kızımın ama yok bunda büyüğüme vakit ayırmam lazım
Çok doğru hen böylesi daha iyi. Ilk çocuklar daha nazlı oluyor o yüzden, tüm vakit onların çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…