2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gecmis olsun.Aynisi bizde de oldu .iki kere test verdik.ilkinde bi bakteri uredi.ben tekrar test istedim.bu sefer başka bi bakteri uredi.doktor bactrim diye bi şurup yazdı onu kullandik.ama hala soru işareti var kafamda.

solomomu dolaptan 2. elden bakın 250ye vardı. hiç kullanılmamıs bikaç kez kullanılmışlar var

Ben de babybjorn aldim dolaptan ikinci el
Yikadim pakladim mis gibi oldu. Ama kizim bana donuk durmuyor, illa dişa dönük duracak onda da boynunun altinda kalan kisma hep ağzini yaslayip emiyor. Bir turlu ağzini cekemiyorum ordan
Ek gidaya kanguru yemekle basladi benim kiz

Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde

Ooyy oyy belime kadar uzamisti saçlarim, permaliydi. Banyodan cikinca ustler dogal kivircik duruyordu. O kadar asiri dokuldu ki belki kestirince dokulmesi azalir diye bi de banyo yapmak da eziyete donustu diye kestirdim. Kuafor keserken epey söylendi kiyilir mi bu saclara diye. Ablacim banyoda taramaya bile vaktim kalmiyordu ki :/
Simdi boyun hizasinda, banyo cok daha kisa suruyor kullanimi rahat. Ama dokulme aynen devamke

kışın bebek arabasıyla uyuturum diyosan yine sen bilirsin tabii

benmki de kanguruyu emerek uyuyor. benimkinin emziği de bu

Benimki de babybjörn, aynı yeri emiyor kızım, mendil koydum geçende oraya, bu sefer de mendili kemirdi. Yüzü dışa dönük 5 aydan önce kullanmayın diyorlar, ben de ara sıra dışa döndğrmek zorunda kalıyorum sıkıldığı için ama aklıma takılmıyor değil bacak ve kalça yapısını bozar mıyım diye

Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
Dökülmek ne kelime ön taraflarimda boşluklar oluştu resmen.bide üstüne yeni çıkan bir kaç tel saçta beyaz çıkıyor maaalesef

kangurun ergonomikse korkma kullanılabilir

Bebegine dis kasinmasi için birsey kullanan varmi.biz cok fenayız eller hep ağızda cok kaşınıyor ve huysuz.tetagil diye bir toz varmış cok övmüsler simdi hepsiburada da ikincisi 1tl ye geliyor indirimde duyan kullanan var mi

bizimki dişten değil eminim diş olsa şimdiye çoktan çıkardı. hobi olarak herşeyi agzına sokuyo. tozu duymadım ama pırasaiyi geiyo diyolar

Ben önce e bebekten babyplus aldım rahat edemedim.sonra dolaptan solomon aldim fakat yüzü dışa dönük kullanılmiyormus.iade ettim.en son mamadus aldim her yöne yine dolaptan.bekliyorum inşallah bu sefer olacak
solomom yüzü dışa dönük kullanılıyosa o model içe de kullanılıyo aslında
ha kullanılmıyormus demişsin evetbende de o vardı sattım dışa dönük aldım daha rahat oldu beraber kek yapcaz kızımla dışa dönükken kaba yumurtayı ben kırcam sütü o dökcek

Ben dışa dönük deneyip yemek yapmistim

bizimki dişten değil eminim diş olsa şimdiye çoktan çıkardı. hobi olarak herşeyi agzına sokuyo. tozu duymadım ama pırasaiyi geiyo diyolar
Ben de pek emin değilim ama bizimki cok sinirli ağzına almaya çalışıyor herseyi belli bi süre sonra sinirleniyor agliyor kulakları çekiştiryor arada parmaklarını çiğniyor resmen

Tamamen ayni benim bebe mutfaga su icmeye gidince bile iğğğğ

Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumla

İnanamıyorum ya martta 250 mi neydi. Mayısta 570'ti çüş dedim. Şu an 640. Borsa gibi kanguru piyasası bu ne ya

Ben de hiç yanından ayrılamıyorum , hemen başlıyor eheee veheeee . Bırakıp tuvalete ,su içmeye gidiyorum ama hızlı hızlı artık alışsın biraz kendi kendine oyalanmaya . Ana kucağına koyup mutfağa gidiyoruz . Biraz zırlıyor , biraz izliyor . Napayım sade makarna ve ekmek arasıyla sütümüz ne kadar besleyici olur ki , birşeyler yememiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…