Gecmis olsun.Aynisi bizde de oldu .iki kere test verdik.ilkinde bi bakteri uredi.ben tekrar test istedim.bu sefer başka bi bakteri uredi.doktor bactrim diye bi şurup yazdı onu kullandik.ama hala soru işareti var kafamda.Evet canım Dr yanlış sonuç olduğunu düşünüyorum dedi nokta kadar bile kaka bulaşsa çok fark eder dedi yeniden yapılacakta sonucu bekleyeceğiz diye aşimiz 1 hafta daha gecikiyor inşallah sıkıntı olmaz, sağlık ocağı enfeksiyon varsa yapmayız dedi 4 bcuk aylık olduk 4 aylık aşıyı olamadık hala
solomomu dolaptan 2. elden bakın 250ye vardı. hiç kullanılmamıs bikaç kez kullanılmışlar var
Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
kışın bebek arabasıyla uyuturum diyosan yine sen bilirsin tabiiDemir ilacına da multivitamine de devam ediyorum düzenli. Zaten çok dökülen, ince telli saçlarım vardı. Hamilelikte 4,5 aydan sonra durdu gibi bir şey oldu. Çok olmaaa da kendi çapında gürleşti. Şu anda yumak oluyor her dökülen tutamdan. Hem de saçım kısa. Yatarken ben de topluyorum. Hep toplu. Ona rağmen çocuğun her yerine giriyor. Boynu, eli, müslinleri, hatta bezinin içi
O halini de fotolayaydun keşke asdsadfsd Yani yine de al mı diyon
Ödül olarak çubuk kraker istemek
benmki de kanguruyu emerek uyuyor. benimkinin emziği de buBen de babybjorn aldim dolaptan ikinci el
Yikadim pakladim mis gibi oldu. Ama kizim bana donuk durmuyor, illa dişa dönük duracak onda da boynunun altinda kalan kisma hep ağzini yaslayip emiyor. Bir turlu ağzini cekemiyorum ordan
Ek gidaya kanguru yemekle basladi benim kiz
Ooyy oyy belime kadar uzamisti saçlarim, permaliydi. Banyodan cikinca ustler dogal kivircik duruyordu. O kadar asiri dokuldu ki belki kestirince dokulmesi azalir diye bi de banyo yapmak da eziyete donustu diye kestirdim. Kuafor keserken epey söylendi kiyilir mi bu saclara diye. Ablacim banyoda taramaya bile vaktim kalmiyordu ki :/
Simdi boyun hizasinda, banyo cok daha kisa suruyor kullanimi rahat. Ama dokulme aynen devamke
Benimki de babybjörn, aynı yeri emiyor kızım, mendil koydum geçende oraya, bu sefer de mendili kemirdi. Yüzü dışa dönük 5 aydan önce kullanmayın diyorlar, ben de ara sıra dışa döndğrmek zorunda kalıyorum sıkıldığı için ama aklıma takılmıyor değil bacak ve kalça yapısını bozar mıyım diyeBen de babybjorn aldim dolaptan ikinci el
Yikadim pakladim mis gibi oldu. Ama kizim bana donuk durmuyor, illa dişa dönük duracak onda da boynunun altinda kalan kisma hep ağzini yaslayip emiyor. Bir turlu ağzini cekemiyorum ordan
Ek gidaya kanguru yemekle basladi benim kiz
Ooyy oyy belime kadar uzamisti saçlarim, permaliydi. Banyodan cikinca ustler dogal kivircik duruyordu. O kadar asiri dokuldu ki belki kestirince dokulmesi azalir diye bi de banyo yapmak da eziyete donustu diye kestirdim. Kuafor keserken epey söylendi kiyilir mi bu saclara diye. Ablacim banyoda taramaya bile vaktim kalmiyordu ki :/
Simdi boyun hizasinda, banyo cok daha kisa suruyor kullanimi rahat. Ama dokulme aynen devamke
Dökülmek ne kelime ön taraflarimda boşluklar oluştu resmen.bide üstüne yeni çıkan bir kaç tel saçta beyaz çıkıyor maaalesefHiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
kangurun ergonomikse korkma kullanılabilirBenimki de babybjörn, aynı yeri emiyor kızım, mendil koydum geçende oraya, bu sefer de mendili kemirdi. Yüzü dışa dönük 5 aydan önce kullanmayın diyorlar, ben de ara sıra dışa döndğrmek zorunda kalıyorum sıkıldığı için ama aklıma takılmıyor değil bacak ve kalça yapısını bozar mıyım diye
Ben önce e bebekten babyplus aldım rahat edemedim.sonra dolaptan solomon aldim fakat yüzü dışa dönük kullanılmiyormus.iade ettim.en son mamadus aldim her yöne yine dolaptan.bekliyorum inşallah bu sefer olacakkangurun ergonomikse korkma kullanılabilir
bizimki dişten değil eminim diş olsa şimdiye çoktan çıkardı. hobi olarak herşeyi agzına sokuyo. tozu duymadım ama pırasaiyi geiyo diyolarBebegine dis kasinmasi için birsey kullanan varmi.biz cok fenayız eller hep ağızda cok kaşınıyor ve huysuz.tetagil diye bir toz varmış cok övmüsler simdi hepsiburada da ikincisi 1tl ye geliyor indirimde duyan kullanan var mi
solomom yüzü dışa dönük kullanılıyosa o model içe de kullanılıyo aslındaBen önce e bebekten babyplus aldım rahat edemedim.sonra dolaptan solomon aldim fakat yüzü dışa dönük kullanılmiyormus.iade ettim.en son mamadus aldim her yöne yine dolaptan.bekliyorum inşallah bu sefer olacak
emziriyo musun canımBen önce e bebekten babyplus aldım rahat edemedim.sonra dolaptan solomon aldim fakat yüzü dışa dönük kullanılmiyormus.iade ettim.en son mamadus aldim her yöne yine dolaptan.bekliyorum inşallah bu sefer olacak
Ben dışa dönük deneyip yemek yapmistimsolomom yüzü dışa dönük kullanılıyosa o model içe de kullanılıyo aslında
ha kullanılmıyormus demişsin evetbende de o vardı sattım dışa dönük aldım daha rahat oldu beraber kek yapcaz kızımla dışa dönükken kaba yumurtayı ben kırcam sütü o dökcek
Evet emziriyorumemziriyo musun canım
Ben de pek emin değilim ama bizimki cok sinirli ağzına almaya çalışıyor herseyi belli bi süre sonra sinirleniyor agliyor kulakları çekiştiryor arada parmaklarını çiğniyor resmenbizimki dişten değil eminim diş olsa şimdiye çoktan çıkardı. hobi olarak herşeyi agzına sokuyo. tozu duymadım ama pırasaiyi geiyo diyolar
Benim önler zaten çok önceden seyrelmişti. Kafa derim görünüyor. Beyazlar da hep vardı, çoğaldıDökülmek ne kelime ön taraflarimda boşluklar oluştu resmen.bide üstüne yeni çıkan bir kaç tel saçta beyaz çıkıyor maaalesef
Şuan kanguru almak için geç mi kaldımreklam falan mı alsam. beleşe pazarladık
Benim de avuç avuç dökülüyorBenim önler zaten çok önceden seyrelmişti. Kafa derim görünüyor. Beyazlar da hep vardı, çoğaldı
Bugün tam 20 haftalık oldu. Ben de yeni bakıyorum. Gel beraber dolandıralım kendimizi.Şuan kanguru almak için geç mi kaldımana kucağı da almamıştım
Tamamen ayni benim bebemutfaga su icmeye gidince bile iğğğğ
Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumla
İnanamıyorum ya martta 250 mi neydi. Mayısta 570'ti çüş dedim. Şu an 640. Borsa gibi kanguru piyasası bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?