- 7 Haziran 2015
- 347
- 323
- 103
- 32
Siz kaç yaşındasınız doktor bana yaşımdan dolayı bir sorun olmuycak eminim dedi ama işte bir kere insanın içine kurt düşüyor sonucunuzu çıkınca banada yazarsanız çok sevinirim aynı durumdayız şuanBenim doktorum da ultrason ölçümleri ve risk değerlerimin normal olduğunu ancak papp-a düşük olduğu için risk durumunu yükseltiğini söyledi.Ama maalesef diğer bilgilere buradan sizin gibi tecrübeli annelerin yazılarını ve doktor yorumlarını okuyarak ulaştım.Benim haftaya salı -çarşamba çıkar sanırım sonuç.
Benim doktorum da ultrason ölçümleri ve risk değerlerimin normal olduğunu ancak papp-a düşük olduğu için risk durumunu yükseltiğini söyledi.Ama maalesef diğer bilgilere buradan sizin gibi tecrübeli annelerin yazılarını ve doktor yorumlarını okuyarak ulaştım.Benim haftaya salı -çarşamba çıkar sanırım sonu
İnşallah temiz çıkıcakBenim doktorum da ultrason ölçümleri ve risk değerlerimin normal olduğunu ancak papp-a düşük olduğu için risk durumunu yükseltiğini söyledi.Ama maalesef diğer bilgilere buradan sizin gibi tecrübeli annelerin yazılarını ve doktor yorumlarını okuyarak ulaştım.Benim haftaya salı -çarşamba çıkar sanırım sonuç.
Yaa şimdi farkettim hiç isimlere bakmıyorum ki yazıyı görünce atlıyorum buda benim gibi diye:) Dün whatsapta konuştuk sizinle tabiki yazacağım.Siz kaç yaşındasınız doktor bana yaşımdan dolayı bir sorun olmuycak eminim dedi ama işte bir kere insanın içine kurt düşüyor sonucunuzu çıkınca banada yazarsanız çok sevinirim aynı durumdayız şuan
Aaaa isme bende bakmamışım evet haber bekliyorum ben sizdenYaa şimdi farkettim hiç isimlere bakmıyorum ki yazıyı görünce atlıyorum buda benim gibi diye:) Dün whatsapta konuştuk sizinle tabiki yazacağım.
Kızlar selam. Az önce eurofinsten aradılar sonuçlarım çok şükür temiz çıkmışbirde oğlum olacakmış hala ağlıyorum. O kadar stres yapmışım ki durduramıyorum kendimi. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın. İnşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler her şey sağ salim kucağımıza da alırız sonuç bekleyen herkesin her şey gönlünce olur
Kendi adıma konuşayım, doktorum da şart görmüyor. Allah korusun elbette bebeğime olacak birşey varsa olur ne yapsak zaten, kızımda da doktorum şart koşmadı ayrıntılıya girmiştik bir sorun yaşamadık çok şükür bunda girecektim doktorum çokta önemli değil dilersen 17. Hafta da bakarız bir dahaki gelişine dedi peki dedik. Özellikle yaptırmaya karşı insanlar değiliz yani anlayacağınız..Merhaba ben neden bu testlere girilmediğine anlam veremiyorum şunu anlıyorum sağlıksızda olsa benim benim zaten aldırmam diyenler yaptırmıyor yada ben yinede biliyim başıma ne gelceğini diye yaptıranda çok var sadece şunu söylemek istiyorum mesela ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım şimdi bunda ikili test yaptırmasaydım bebeği besleyen damarların yetersiz olduğunu doktorda bende bilemezdik ve ayrıntılıya kadar bebeğim tam anlamıyla beslenemeyip geri kalabilirdi ama ikili testte bu çıktığı için şuan ilaç kullanıyorum bence bu testler böyle sorunlar içinde süper yoksa ayrıntılıya kadar geç kalınabilir herkese sağlıklı doğumlar diliyorum
Canim gözün aydin hayirli olsun oğluşunKızlar selam. Az önce eurofinsten aradılar sonuçlarım çok şükür temiz çıkmışbirde oğlum olacakmış hala ağlıyorum. O kadar stres yapmışım ki durduramıyorum kendimi. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın. İnşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler her şey sağ salim kucağımıza da alırız sonuç bekleyen herkesin her şey gönlünce olur
İnşallah kimsede olmasınKendi adıma konuşayım, doktorum da şart görmüyor. Allah korusun elbette bebeğime olacak birşey varsa olur ne yapsak zaten, kızımda da doktorum şart koşmadı ayrıntılıya girmiştik bir sorun yaşamadık çok şükür bunda girecektim doktorum çokta önemli değil dilersen 17. Hafta da bakarız bir dahaki gelişine dedi peki dedik. Özellikle yaptırmaya karşı insanlar değiliz yani anlayacağınız..
Beslenmesinde sorun olsa haftası geriden gelebilir ve doktor bu konuda bi araştırmaya girebilirdi belki ama gelişimimiz çok şükür 2 hafta önden gidiyor. Varsa başka birşey ayrıntılı da öğreneceğiz artık ama tabiki inşallah yoktur ne bende, ne de bir başkasında..
Çok çok sağol canım. Amin inşallah rabbim senide feraha çıkarsınBerilyumm canımm gözün aydın Sağlıcakla al inşallah kucağına çok mutlu oldum.İnşallah haftaya bu cümleyi bende kurabilirim.Toplam 7 günde mi geldi sonuç.
Allah razı olsun canımCanim gözün aydin hayirli olsun oğluşunya sonuçların iyi çıKmasina cok sevindim kuzum rabbim her anneyi saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin göz yaşlarını mutluluktan olsun cnm herzaman duamda sen ve KelebekiM_ var cok sukur sizden guzel haber duyduk bugun insllah guzel sonuc bekleyen diğer annelerde sıra
Cok sevindim sonucunun güzel cikmasina cnm, insanlar hep konuşur boşver, kulak tıkamak lazım..Allah razı olsun canımbu kulaklar onca yorum duydu ki hala kendime gelemedim. Düşük yapıyorum bebeğimde sorun oldu diye erkek bebek tir onlar o yüzden öyle oluyordur diyenş mi ararsın başka şeyler söyleyeni mi hala inanamıyorum rabbim herkesi feraha kavuştursun tüm anne adaylarına sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin hepsi dualarımdalar
kesinlikle haklisin canım sadece down değilmiş bizzat dün yaşadım papp mom değerim 0.49 cıktı alt sınır 0.50 imiş hal böyle olunca dünden beri içim içimi yedi erken doğumlar preaklamsiler neler okudum neler bu sabah doktoruma attim bir sorun yok dedi Ins sorunsuz sağlıkla kucaklarımıza aliriz.Plesentayla ilgili bilgiyide verdiği için çok önemli detay bu testler
Doktorum 20 haftada detayli yapariz zaten dedi onun icin gerek duymadım dedigim gibi bu testler daha cok down sendormu teşhisi için söyleniyor gibi geldi.Bana da doktorum ilac ayarlamasi yapicam sonucuna göre dedi ondan yaptırdım yoksa asla istemiyodum, demek istediği arkadaşın söylediği ilerde olabilecek sıkıntılarmis, bende sırf onları bilmek için yaptırdım
Çok teşekkür ederim cnmCok sevindim sonucunun güzel cikmasina cnm, insanlar hep konuşur boşver, kulak tıkamak lazım..
Bana söyleyen olmadi bunlara bakıldığını bilsem yaptirirdim mutlaka.Burda aslında sıkıntı doktorların yönlendirmemesi, genelde 2li testi kromozom bozukluğu teşhisi için biliniyor, bende oyle biliyodum ama doktorum senin söylediğin bilgiyi söyleyince bana ben yaptırdım yoksa kromozom bozukluğu icin yaptırmadım
Doktorlar malesef söylemiyor, bende kızımda bilmiyodum yaptırmadımBana söyleyen olmadi bunlara bakıldığını bilsem yaptirirdim mutlaka.
Hosbuldumm Çok teşekkür ediyorum kan testi tekrar vericem en yakın zamanda inşallah güzel haberler alırsam haberdar edicem tüm ilgilenip cevap yazan arkadaslarımı :))Merhaba hoşgeldin , gebelik testine göre hamilesin , hcg değerinde olması gerekenden yukarıda bişeyler var gibi duruyor ama bi kaç gün sonra tekrarla kan testini istersen orada ili üç kat yüksek olması lazım . Şimdiden hayırlı olsun diyelim
Gözün aydınnn sağlıkla sıhhatle gelsin paşanKızlar selam. Az önce eurofinsten aradılar sonuçlarım çok şükür temiz çıkmışbirde oğlum olacakmış hala ağlıyorum. O kadar stres yapmışım ki durduramıyorum kendimi. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın. İnşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler her şey sağ salim kucağımıza da alırız sonuç bekleyen herkesin her şey gönlünce olur
Amin cnm aminAllah razı olsun canımbu kulaklar onca yorum duydu ki hala kendime gelemedim. Düşük yapıyorum bebeğimde sorun oldu diye erkek bebek tir onlar o yüzden öyle oluyordur diyenş mi ararsın başka şeyler söyleyeni mi hala inanamıyorum rabbim herkesi feraha kavuştursun tüm anne adaylarına sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin hepsi dualarımdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?