2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Siz kaç yaşındasınız doktor bana yaşımdan dolayı bir sorun olmuycak eminim dedi ama işte bir kere insanın içine kurt düşüyor sonucunuzu çıkınca banada yazarsanız çok sevinirim aynı durumdayız şuan

İnşallah temiz çıkıcak Plensenta yetersizliği içinde beni coraspin ve oksapara başlaTtı sizinde doktorunuz muhtemelen bunlara başlatır yada muadillerine

Yaa şimdi farkettim hiç isimlere bakmıyorum ki yazıyı görünce atlıyorum buda benim gibi diye:) Dün whatsapta konuştuk sizinle tabiki yazacağım.

Kızlar selam. Az önce eurofinsten aradılar sonuçlarım çok şükür temiz çıkmış birde oğlum olacakmış hala ağlıyorum. O kadar stres yapmışım ki durduramıyorum kendimi. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın. İnşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler her şey sağ salim kucağımıza da alırız sonuç bekleyen herkesin her şey gönlünce olur

Berilyumm canımm gözün aydın Sağlıcakla al inşallah kucağına çok mutlu oldum.İnşallah haftaya bu cümleyi bende kurabilirim.Toplam 7 günde mi geldi sonuç.

Kendi adıma konuşayım, doktorum da şart görmüyor. Allah korusun elbette bebeğime olacak birşey varsa olur ne yapsak zaten, kızımda da doktorum şart koşmadı ayrıntılıya girmiştik bir sorun yaşamadık çok şükür bunda girecektim doktorum çokta önemli değil dilersen 17. Hafta da bakarız bir dahaki gelişine dedi peki dedik. Özellikle yaptırmaya karşı insanlar değiliz yani anlayacağınız..
Beslenmesinde sorun olsa haftası geriden gelebilir ve doktor bu konuda bi araştırmaya girebilirdi belki ama gelişimimiz çok şükür 2 hafta önden gidiyor. Varsa başka birşey ayrıntılı da öğreneceğiz artık ama tabiki inşallah yoktur ne bende, ne de bir başkasında..

Canim gözün aydin hayirli olsun oğluşun ya sonuçların iyi çıKmasina cok sevindim kuzum rabbim her anneyi saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsingöz yaşlarını mutluluktan olsun cnm herzaman duamda sen ve KelebekiM_ var cok sukur sizden guzel haber duyduk bugun insllah guzel sonuc bekleyen diğer annelerde sıra

İnşallah kimsede olmasın

Berilyumm canımm gözün aydın Sağlıcakla al inşallah kucağına çok mutlu oldum.İnşallah haftaya bu cümleyi bende kurabilirim.Toplam 7 günde mi geldi sonuç.
Çok çok sağol canım. Amin inşallah rabbim senide feraha çıkarsın evet tam 7 günde geldi cuma vermiştim geçen hafta

Allah razı olsun canım bu kulaklar onca yorum duydu ki hala kendime gelemedim. Düşük yapıyorum bebeğimde sorun oldu diye erkek bebek tir onlar o yüzden öyle oluyordur diyenş mi ararsın başka şeyler söyleyeni mi hala inanamıyorum rabbim herkesi feraha kavuştursun tüm anne adaylarına sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin hepsi dualarımdalar

Cok sevindim sonucunun güzel cikmasina cnm, insanlar hep konuşur boşver, kulak tıkamak lazım..

Plesentayla ilgili bilgiyide verdiği için çok önemli detay bu testler
kesinlikle haklisin canım sadece down değilmiş bizzat dün yaşadım papp mom değerim 0.49 cıktı alt sınır 0.50 imiş hal böyle olunca dünden beri içim içimi yedi erken doğumlar preaklamsiler neler okudum neler bu sabah doktoruma attim bir sorun yok dedi Ins sorunsuz sağlıkla kucaklarımıza aliriz.

Doktorum 20 haftada detayli yapariz zaten dedi onun icin gerek duymadım dedigim gibi bu testler daha cok down sendormu teşhisi için söyleniyor gibi geldi.

Bana söyleyen olmadi bunlara bakıldığını bilsem yaptirirdim mutlaka.

Hosbuldumm Çok teşekkür ediyorum kan testi tekrar vericem en yakın zamanda inşallah güzel haberler alırsam haberdar edicem tüm ilgilenip cevap yazan arkadaslarımı :))

Gözün aydınnn sağlıkla sıhhatle gelsin paşan biz de yeni test yaptırcaklar olarak iyi haberler alırız inşallah en kısa zamanda

Amin cnm amin
Canim boşver kulağını tıka çok şükür sonuclarin iyi geldi herkes konussun dursun.sen caninin sıkma
burada cekemeyenler konuşuyor cnm daha çok sağlıkla al kucagina bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…