- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.314
- 158
Benim de adetim 1 gün gecikince yaptırmıştım kan tahlili, beta 480’di. Seninki düşük geldi bana canım, kimyasal gebelik olabilirMerhaba arkadaşlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi bu konuda bana fikir verecek olan var mı çok stresliyim güncelleme ; bugün 5.gün hâlâ ve ben bir haftayı tamamlayıp öyle doktora gitmeyi düşünüyorum ayrıca aşırı terliyorum bas dönmem var ve sürekli tuvalete koşuyorum saatlerce tutmuşum gibi lütfen beni bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Canım canım inşallahGözün aydınnn sağlıkla sıhhatle gelsin paşanbiz de yeni test yaptırcaklar olarak iyi haberler alırız inşallah en kısa zamanda
Hepimiz sağlıcakla alırız inşallahAmin cnm amin
Canim boşver kulağını tıka çok şükür sonuclarin iyi geldiherkes konussun dursun.sen caninin sıkma
burada cekemeyenler konuşuyor cnm daha çok sağlıkla al kucagina bebeğini
Siz sınırda kurtarmışsınız demekki benim 0.27 çıktı çok düşük sağlıkla dünyaya getiririz yavrularımızı inşallahkesinlikle haklisin canım sadece down değilmiş bizzat dün yaşadım papp mom değerim 0.49 cıktı alt sınır 0.50 imiş hal böyle olunca dünden beri içim içimi yedi erken doğumlar preaklamsiler neler okudum neler bu sabah doktoruma attim bir sorun yok dedi Ins sorunsuz sağlıkla kucaklarımıza aliriz.
İyi çıkmasına çok sevindim canımÇok çok sağol canım. Amin inşallah rabbim senide feraha çıkarsınevet tam 7 günde geldi cuma vermiştim geçen hafta
Çok teşekkür ederim cnmİyi çıkmasına çok sevindim canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Var canım her gittiğimde verdi doktor son gittiğim 13 haftalikti amin Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin bakalım nasibimde kız varmıAh canım benim Allah razı olsun güzel dualarına , Rabbim seni de sevindirsin inşallah iki tane prensin mi var maşallah sana yainşallah hayırlısyla sağlıkla gönlüne göre olan olur dua edelim canım benim usg görüntüsü var mı bebeğin ?
Gözün aydınKızlar selam. Az önce eurofinsten aradılar sonuçlarım çok şükür temiz çıkmışbirde oğlum olacakmış hala ağlıyorum. O kadar stres yapmışım ki durduramıyorum kendimi. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın. İnşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler her şey sağ salim kucağımıza da alırız sonuç bekleyen herkesin her şey gönlünce olur
İyi düşünelim iyi olsun kötü düşünme lütfen, bende geçen çarşamba gittim bidahaki randevuma daha 2 buçuk hafta var, bende gün sayıyorum resmenKızlar yarın sabah erkenden doktor randevum var. 3,5 haftadır görmedim ilk kez bu kadar uzun oldu. Acaba nasıl iyi mi, canlı mı diye düşünmeden edemiyorum. Çok geriliyorum(( malum öyle hareket vs de hissedemiyoruz daha, her şey havada gibi.
Bu ay bana da zaman bi türlü geçmek bilmedi . Her kontrol öncesi aynı hisleri yaşıyorum seninle. Hareketleri tam duymadan bu endişe devam edecek anlaşılan. Bişey olsa illaki belirti verir bence artık ufacık değiller büyüdülerKızlar yarın sabah erkenden doktor randevum var. 3,5 haftadır görmedim ilk kez bu kadar uzun oldu. Acaba nasıl iyi mi, canlı mı diye düşünmeden edemiyorum. Çok geriliyorum(( malum öyle hareket vs de hissedemiyoruz daha, her şey havada gibi.
Allah razı olsun canımGözün aydınçok sevindim, Allah kimseyi evlatla sınamasın gerçekten amin diyorum duana.
Bende haftaya gitcem görmeye şimdi de onun stresi başladıBu ay bana da zaman bi türlü geçmek bilmedi . Her kontrol öncesi aynı hisleri yaşıyorum seninle. Hareketleri tam duymadan bu endişe devam edecek anlaşılan. Bişey olsa illaki belirti verir bence artık ufacık değiller büyüdüler
Güzel düşünelim güzel olsun canım demi Allahtan her şey ondan gelen baş üstüne hayırlısıyla versin inşallah can veren o alan o inşallah güzel haberler alırımm :)Benim de adetim 1 gün gecikince yaptırmıştım kan tahlili, beta 480’di. Seninki düşük geldi bana canım, kimyasal gebelik olabilir
Yok hayır, ayın 25inde inşallah, o güne kadar çatlamazsam tabiCanim hissedebilirsin gaz oldugunu ayirt edebiliyorsunbirde zayif kişiler daha çabuk hissediyir diye duymuştum
Masallah kuzuya
cinsiyeti öğrenmemistin demi
İnşallah canımGüzel düşünelim güzel olsun canım demi Allahtan her şey ondan gelen baş üstüne hayırlısıyla versin inşallah can veren o alan o inşallah güzel haberler alırımm :)
Neyse ki az kalmis cnm hadi bakalim prens mi gelecek prenses miYok hayır, ayın 25inde inşallah, o güne kadar çatlamazsam tabi
Ahh sorma canım yaa, nası olsa ikisinden de yok hangisi olsa sevincem ama yine de insan merak etmekten alamıyo kendini, bugün ebebeğe uğradım, iki tane beyaz iki tane de renkli zıbın aldım ilk defa, ödeme yaparken gözlerim doldu zor tuttum kendimiNeyse ki az kalmis cnm hadi bakalim prens mi gelecek prenses miheycanli bir bekleyiş
Ense kalinligi diyeceğime burun kemigi demisim yorgunluktan kafa bir milyonİyi çok şükür ya.
Bende duymadım hiç dediğini. Belki de anlamadım bilmiyorum.
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?