2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim de adetim 1 gün gecikince yaptırmıştım kan tahlili, beta 480’di. Seninki düşük geldi bana canım, kimyasal gebelik olabilir

Siz sınırda kurtarmışsınız demekki benim 0.27 çıktı çok düşük sağlıkla dünyaya getiririz yavrularımızı inşallah

Var canım her gittiğimde verdi doktor son gittiğim 13 haftalikti amin Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin bakalım nasibimde kız varmı önümüzdeki hafta içi gideceğim doktora gösterirse inşallah öğreneceğim

Gözün aydın çok sevindim, Allah kimseyi evlatla sınamasın gerçekten amin diyorum duana.

İyi düşünelim iyi olsun kötü düşünme lütfen, bende geçen çarşamba gittim bidahaki randevuma daha 2 buçuk hafta var, bende gün sayıyorum resmen

Bu ay bana da zaman bi türlü geçmek bilmedi . Her kontrol öncesi aynı hisleri yaşıyorum seninle. Hareketleri tam duymadan bu endişe devam edecek anlaşılan. Bişey olsa illaki belirti verir bence artık ufacık değiller büyüdüler

Bende haftaya gitcem görmeye şimdi de onun stresi başladı 2 haftadır gitmedim haftaya gelebilirsin dedi Dr um her gidiş bir heyecan. Her hafta ayrı bir stres sağlıcakla şubat gelse hepimiz alsak bebeklerimizi kucağımıza

Benim de adetim 1 gün gecikince yaptırmıştım kan tahlili, beta 480’di. Seninki düşük geldi bana canım, kimyasal gebelik olabilir
Güzel düşünelim güzel olsun canım demi Allahtan her şey ondan gelen baş üstüne hayırlısıyla versin inşallah can veren o alan o inşallah güzel haberler alırımm :)

Kizlae bugun acaip sancim var batma seklinde alt karinda rahime yakin idrar yollari iltihapi buyuk ihtimal gunde 4 kere camasir degisiyorum ama suyu 2 lt nin üstünde zor iciyorum mide bulantilarimi arttiriyor diye. Korktum yarina randevu aldim doktora gidicem insallah bebekle alakali degildir.

Neyse ki az kalmis cnm hadi bakalim prens mi gelecek prenses miheycanli bir bekleyiş
Ahh sorma canım yaa, nası olsa ikisinden de yok hangisi olsa sevincem ama yine de insan merak etmekten alamıyo kendini, bugün ebebeğe uğradım, iki tane beyaz iki tane de renkli zıbın aldım ilk defa, ödeme yaparken gözlerim doldu zor tuttum kendimi ama sonra cinsiyeti bilmediğim için zıbınları sarıyla mint yeşili aldım diye kendi kendime gülesim geldi napıyım sabredemedim, bebişimin hiç birşeyi yok ki daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…