Yaptırmayacağım zaten,doktoruma da söyledim. Ben yaştan dolayı risk olasılığı yüksek olur diye endişe ediyordum . Doktorum, sonuçların risk aralığından bile düşük dedi.Ikili temiz çiktıysa gerisine gerek yok ayrintılı ultrasonu bekle derim zaten uclu dortlu test olasilik veriyor bir kesinligi yok
Ay canım inşallah sağlıkla gelsin ama Mevlâm gönlümü biliyor.Masallah cnm ozaman bir prenses geliyor desene hayirla sagikla gelsin insllah cnm
Canim benim dr izinliydi hastaneye gittim cikaramadi memur bilmiorum dedi ugrasmak istemedi danismadaki adam beni baska dr un sekreterine götürdü onların ayri bir sistemi oluyor cikartti verdi bana randevuma 1 hafta vardi çünkü dayanamadım oyle yapabilirsinHmm teşekkür ederim
25 Ağustos'a randevu aldım biraz daha sabretmem gerekecek demek ki
Hastane yakın değil ya o yüzden sadece sonuç için gitmek istemiyorum açıkçası.Canim benim dr izinliydi hastaneye gittim cikaramadi memur bilmiorum dedi ugrasmak istemedi danismadaki adam beni baska dr un sekreterine götürdü onların ayri bir sistemi oluyor cikartti verdi bana randevuma 1 hafta vardi çünkü dayanamadım oyle yapabilirsin
Merhaba arkadaşlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi bu konuda bana fikir verecek olan var mı çok stresliyim güncelleme ; bugün 5.gün hâlâ ve ben bir haftayı tamamlayıp öyle doktora gitmeyi düşünüyorum ayrıca aşırı terliyorum bas dönmem var ve sürekli tuvalete koşuyorum saatlerce tutmuşum gibi lütfen beni bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Ya tabi cnm ikisinede ihtiyacin var ama icime nedense senin erkek bebegin olacak gibi geliyorAhh sorma canım yaa, nası olsa ikisinden de yok hangisi olsa sevincem ama yine de insan merak etmekten alamıyo kendini, bugün ebebeğe uğradım, iki tane beyaz iki tane de renkli zıbın aldım ilk defa, ödeme yaparken gözlerim doldu zor tuttum kendimiama sonra cinsiyeti bilmediğim için zıbınları sarıyla mint yeşili aldım diye kendi kendime gülesim geldi napıyım sabredemedim, bebişimin hiç birşeyi yok ki daha
Gönlündekini nasip eder inşllah rabbim cnmAy canım inşallah sağlıkla gelsin ama Mevlâm gönlümü biliyor.Doktor kız olabilir deyince ne güzel şeyler söylüyorsunuz dedim, sağlıklı ve hayırlı olsun öncelikle dedi bende amin dedim.
Anladim canim o sikintiymis toplu tasimaya olabildiğince az binmek lazim 4 gun sabret guzel sonuclar alirsin insHastane yakın değil ya o yüzden sadece sonuç için gitmek istemiyorum açıkçası.
Değmez yani iki otobüs değiştirmeye kendime eziyet çektirdiğimle kalırım
Canımm çok çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin inşAmin canim amin sağlıkla ins
Kime yazmam gerekiyor sanki önce siz yazıyordunuzKonu bende değil ki :)
Sağlıkla hayirla giysin prensesin insllah cnmKızlar e bebekten aldigim hastane çıkışları falan geldi onlari yenidoğan almistim anneme diyorumki bunlar cok minik annem de oo bu neki bebis bunun icinde bile kayboluyor diyo anam ben o bebeğe bakamam ki dedim dedi ben olcam ablan olcak hallederiz dedi ya cok tatli misminicik şeyler
Amin canim inş ay ilk cocugun 20 yaşında mi doğurdun valla helal olsun canimSağlıkla hayirla giysin prensesin insllah cnm
Bakarsin kuzum kizim dogdugunda 20 yaşındaydim bende senin gibi cok korkmustum ilk 2 hafta kaynanamla baktik sonra kendim tek basima baktim biraz korkuyor ama sonra alışıyorsun
Aynı durumdayız 3 hafta oldu daha 1 haftam daha var hatta 9 gün gelecek pazartesi randevum. Tam 1 ay olacak.. Elim karnımda sürekli iyi mi değil mi çıldıracağım meraktan. Bi yandan diyorum ki iyi olmasa karnın büyümezdi demek ki büyüyor gayet iyi bir yanım da işte vesvese yapıyor..Kızlar yarın sabah erkenden doktor randevum var. 3,5 haftadır görmedim ilk kez bu kadar uzun oldu. Acaba nasıl iyi mi, canlı mı diye düşünmeden edemiyorum. Çok geriliyorum(( malum öyle hareket vs de hissedemiyoruz daha, her şey havada gibi.
Amin canım ilk önceliğimiz o tabi ki...Gönlündekini nasip eder inşllah rabbim cnmsağlıkla tabi kizi olan oğlan ister oglu olan kiz
sağlıkla gelsin bütün bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?