2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ikili temiz çiktıysa gerisine gerek yok ayrintılı ultrasonu bekle derim zaten uclu dortlu test olasilik veriyor bir kesinligi yok
Yaptırmayacağım zaten,doktoruma da söyledim. Ben yaştan dolayı risk olasılığı yüksek olur diye endişe ediyordum . Doktorum, sonuçların risk aralığından bile düşük dedi.
Masallah cnm ozaman bir prenses geliyor desene hayirla sagikla gelsin insllah cnm
Ay canım inşallah sağlıkla gelsin ama Mevlâm gönlümü biliyor. Doktor kız olabilir deyince ne güzel şeyler söylüyorsunuz dedim, sağlıklı ve hayırlı olsun öncelikle dedi bende amin dedim.

Hmm teşekkür ederim
25 Ağustos'a randevu aldım biraz daha sabretmem gerekecek demek ki
Canim benim dr izinliydi hastaneye gittim cikaramadi memur bilmiorum dedi ugrasmak istemedi danismadaki adam beni baska dr un sekreterine götürdü onların ayri bir sistemi oluyor cikartti verdi bana randevuma 1 hafta vardi çünkü dayanamadım oyle yapabilirsin

Hastane yakın değil ya o yüzden sadece sonuç için gitmek istemiyorum açıkçası.
Değmez yani iki otobüs değiştirmeye kendime eziyet çektirdiğimle kalırım

Canım suan icin hersey olabilir.kimyasal olabilirsin ya da gec yumurtlama olmustur adetine yakın ondan beta az çıkmıştır suan onemli olan iki gune bir aynı yerde ve ayni saatte beta baktırmak duzenli artıyorsa hayirli olsun hamilesin ama artmayip düşüyorsa kimyasaldır aslinda hamile olmuyorsun hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne gore versin ins

Ya tabi cnm ikisinede ihtiyacin var ama icime nedense senin erkek bebegin olacak gibi geliyor
Hayirla sağlıkla giysin bebisin ne guzel ilk alisverisi yapmissin bende ilk ogrendigimde birseyler alayim dedim kayinbaba yanimdaydi alamadım

Ay canım inşallah sağlıkla gelsin ama Mevlâm gönlümü biliyor. Doktor kız olabilir deyince ne güzel şeyler söylüyorsunuz dedim, sağlıklı ve hayırlı olsun öncelikle dedi bende amin dedim.
Gönlündekini nasip eder inşllah rabbim cnmsağlıkla tabi kizi olan oğlan ister oglu olan kiz
sağlıkla gelsin bütün bebisler

Hastane yakın değil ya o yüzden sadece sonuç için gitmek istemiyorum açıkçası.
Değmez yani iki otobüs değiştirmeye kendime eziyet çektirdiğimle kalırım
Anladim canim o sikintiymis toplu tasimaya olabildiğince az binmek lazim 4 gun sabret guzel sonuclar alirsin ins

Kızlar e bebekten aldigim hastane çıkışları falan geldi onlari yenidoğan almistim anneme diyorumki bunlar cok minik annem de oo bu neki bebis bunun icinde bile kayboluyor diyo anam ben o bebeğe bakamam ki dedim dedi ben olcam ablan olcak hallederiz dedi ya cok tatli misminicik şeyler

Kızlar merhaba cinsiyet tahmini olan var mı benim bebişe acaba 12+2 günlük.

Çok haraketli olduğu için doktor bir tahmin yapamadı..

Eklentiler

• IMG_20210820_133934.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210820_133911.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 45
Sağlıkla hayirla giysin prensesin insllah cnm
Bakarsin kuzum kizim dogdugunda 20 yaşındaydim bende senin gibi cok korkmustum ilk 2 hafta kaynanamla baktik sonra kendim tek basima baktim biraz korkuyor ama sonra alışıyorsun

Sağlıkla hayirla giysin prensesin insllah cnm
Bakarsin kuzum kizim dogdugunda 20 yaşındaydim bende senin gibi cok korkmustum ilk 2 hafta kaynanamla baktik sonra kendim tek basima baktim biraz korkuyor ama sonra alışıyorsun
Amin canim inş ay ilk cocugun 20 yaşında mi doğurdun valla helal olsun canim aynen insan korkar alisiriz zamanla haklisin canim

Aynı durumdayız 3 hafta oldu daha 1 haftam daha var hatta 9 gün gelecek pazartesi randevum. Tam 1 ay olacak.. Elim karnımda sürekli iyi mi değil mi çıldıracağım meraktan. Bi yandan diyorum ki iyi olmasa karnın büyümezdi demek ki büyüyor gayet iyi bir yanım da işte vesvese yapıyor..
Güzel haberlerini bekliyorum mutlaka haberdar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…