Aynen kuzum ilk 20 ikinci 26 üçüncü 31 olacak insallahAmin canim inş ay ilk cocugun 20 yaşında mi doğurdun valla helal olsun canimaynen insan korkar alisiriz zamanla haklisin canim
Ay valla helal ne diim ben okumaktan ahanda 31 yasindayim yeni dogurcam evleneli de bir yil olmadıAynen kuzum ilk 20 ikinci 26 üçüncü 31
Canım ben kızımı kucağıma aldığımda 21 yaşındaydım, hastaneden geldim kendi kendime bebeğimi yıkadım annem yardım etti sözde tabi ama ben ona bırakmadımKızlar e bebekten aldigim hastane çıkışları falan geldi onlari yenidoğan almistim anneme diyorumki bunlar cok minik annem de oo bu neki bebis bunun icinde bile kayboluyor diyo anam ben o bebeğe bakamam ki dedim dedi ben olcam ablan olcak hallederiz dedi ya cok tatli misminicik şeyler
Olsun kuzum saglik olsunAy valla helal ne diim ben okumaktan ahanda 31 yasindayim yeni dogurcam evleneli de bir yil olmadı
Aynen öyle inşallahAnladim canim o sikintiymis toplu tasimaya olabildiğince az binmek lazim 4 gun sabret guzel sonuclar alirsin ins
31 inde mi randevun? Benimde o zaman ölücem strestenAynı durumdayız 3 hafta oldu daha 1 haftam daha var hatta 9 gün gelecek pazartesi randevum. Tam 1 ay olacak.. Elim karnımda sürekli iyi mi değil mi çıldıracağım meraktan. Bi yandan diyorum ki iyi olmasa karnın büyümezdi demek ki büyüyor gayet iyi bir yanım da işte vesvese yapıyor..
Güzel haberlerini bekliyorum mutlaka haberdar et canım
Ay sende mi erken anne oldun gipta ile bakiyorum valla ben evlenmeyi dusundum ve 30 yasimda evlendim dusununce yani o dediginiz yaslar bana garip geliyor ya ne guzel ama genc genc anne olmussunuzCanım ben kızımı kucağıma aldığımda 21 yaşındaydım, hastaneden geldim kendi kendime bebeğimi yıkadım annem yardım etti sözde tabi ama ben ona bırakmadımŞimdi de 25 yaşındayım öyle çok uzun yıllar geçmedi yani üstünden de Ben hep hastalanırsa ne yaparım nasıl bakarım Allahım diye kendini yiyip bitiriyordum ama öyle de üstesinden geliniyor ki kucağına alınca anlarsın
Çok net hareketler hissetmiyorum henüz. Hani böyle içinde baloncuk patlar gibi hafif hafif o da sürekli olmuyor. Benimde kıyafetle belli olmuyor ama kıyafetsizken baya belliKızlar; hareketleri devamlı olarak duyuyor musun? Ben 2 gün önce net duydum eminim bebek hareketi olduguna, bidaha yok.
Birde karnınız baya büyüdü mü? Benim Ciplakken belli ama kıyafet varken öyle çöl belli değil henüz.
Valla bende okuyordum bankacılık ve finansman 4 yıllık üniversite kazanmıştım benden mutlusu yoktu sonra kocam beyin babası kızım okusanda çalıştırmam ben seni gel düğün yapalım dedi benimde cahilliğime geldi nasıl bıraktım o okulu anlamadımAy valla helal ne diim ben okumaktan ahanda 31 yasindayim yeni dogurcam evleneli de bir yil olmadı
Kızımla aramda 21 yaş varAy sende mi erken anne oldun gipta ile bakiyorum valla ben evlenmeyi dusundum ve 30 yasimda evlendim dusununce yani o dediginiz yaslar bana garip geliyor ya ne guzel ama genc genc anne olmussunuz
30 unda canım bende öyleyim31 inde mi randevun? Benimde o zaman ölücem stresten
M Maviayyy ahh hadi hayırlısı teyzesi bakalım tahminin tutacak mıYa tabi cnm ikisinede ihtiyacin var ama icime nedense senin erkek bebegin olacak gibi geliyor
Hayirla sağlıkla giysin bebisin ne guzel ilk alisverisi yapmissinbende ilk ogrendigimde birseyler alayim dedim kayinbaba yanimdaydi alamadım
Canım bende ilk çocuğumu 24 yaşında aldım kucağıma. Doğumdan çıktım odaya bir geldim amanin küçücük bişey çelimsiz. Ben nasıl bakacağım,ağlarsa duyamazsam falan diye endişelerim bile oldu ama Rabbim öyle güzel güç veriyor ki herşeyin üstesinden geliyorsun. İlk banyosunu annem ve kayınvalidem yaptırdı sonrasında eşimle yıkadık. Bazen suyu ayarlıyordum duş başlığını takıyordum yukarı bebeğimide kucağıma alıp bir güzel yıkıyordum çok zevkli ve ruha iyi gelen bir durum bence...Ay sende mi erken anne oldun gipta ile bakiyorum valla ben evlenmeyi dusundum ve 30 yasimda evlendim dusununce yani o dediginiz yaslar bana garip geliyor ya ne guzel ama genc genc anne olmussunuz
Hergün oluyo mu o hareketler?Çok net hareketler hissetmiyorum henüz. Hani böyle içinde baloncuk patlar gibi hafif hafif o da sürekli olmuyor. Benimde kıyafetle belli olmuyor ama kıyafetsizken baya belli
Resmi tatil değil mi o gün? Bende o güne alacaktım tatil diye ertesi güne verdiler özel hastane30 unda canım bende öyleyim
Aa Zafer bayramı demiHergün oluyo mu o hareketler?
Resmi tatil değil mi o gün? Bende o güne alacaktım tatil diye ertesi güne verdiler özel hastane
Yo nie oyle desinlerki canim herkesin kendi tercihi sonucta ben evlensemde hala calismaya devam valla bos duramiyorum ben ders calismak hobi gibi bisi oldu bende ahahValla bende okuyordum bankacılık ve finansman 4 yıllık üniversite kazanmıştım benden mutlusu yoktu sonra kocam beyin babası kızım okusanda çalıştırmam ben seni gel düğün yapalım dedi benimde cahilliğime geldi nasıl bıraktım o okulu anlamadımNasipten bir adım öteye gidilmezmiş işte, şimdi yazık olmuş falan diyecekler belki ama ben mutluyum çünkü bu defa hobilerim üzerine gidebildim pastanem var evde sıkılayım iki gidip pasta yapıyorum çok rahatlıyorum..
Erken evlenmenin avantajida o oluyor iste arkadas gibi oluyorsunKızımla aramda 21 yaş varkızım 20 yaşındayken ben daha 41 olacağım o konuda çok mutluyum birde o günleri görsek inşallah
Ay herkes erkenden cocuk sahibi olmus ne guzel vallaCanım bende ilk çocuğumu 24 yaşında aldım kucağıma. Doğumdan çıktım odaya bir geldim amanin küçücük bişey çelimsiz. Ben nasıl bakacağım,ağlarsa duyamazsam falan diye endişelerim bile oldu ama Rabbim öyle güzel güç veriyor ki herşeyin üstesinden geliyorsun. İlk banyosunu annem ve kayınvalidem yaptırdı sonrasında eşimle yıkadık. Bazen suyu ayarlıyordum duş başlığını takıyordum yukarı bebeğimide kucağıma alıp bir güzel yıkıyordum çok zevkli ve ruha iyi gelen bir durum bence...
Evet cnm zafer bayramı. 1 gün uzaması bile sinir bozucu dimiAa Zafer bayramı demiBen henüz randevumu almadım 3 hafta önce pazartesi gittiğimden gene pazartesiye alırım diyordum o yüzden 30 una denk geliyordu ama Salı ya alırım bende o zaman. Bir gün daha bekleyeceğim evladımı görmek için yaniii öf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?