2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yo nie oyle desinlerki canim herkesin kendi tercihi sonucta ben evlensemde hala calismaya devam valla bos duramiyorum ben ders calismak hobi gibi bisi oldu bende ahah
Öğretmenlerim ve arkadaşlarım çok kafama vurdular da ondan öğretmenlerimin hiç biri düğünüme gelmediler tepki koydular okuldan vazgeçtiğim için. Üzerimde baya emekleri vardı yazık oldu Aman napiyim ya böylesi nasipmiş işte iyi miyiz mutlu muyuz tamam
E bende o kadar okusam bende bırakamazdım muhtemelen çok güzel bence sürekli okuyanın öğretecek çok şeyi olur

Ay herkes erkenden cocuk sahibi olmus ne guzel valla bende alışırım ins canim
Bende 21 yasinda evlendim,24 yaşımda anne oldum ikinci çocuğumu 31 yaşımda kucağıma almış olacağım inşallah. Dışardan bitirdim ben okulu, diplomalı ev hanimiyim

O ne bicim biseymis düğüne gelmemek ne bebis daha dogmadan sinava bile girecek benle insdegisik bir tecrube olacak insya zaten insan ne ile mutluysa onu yapmalı. Bana simdi esinin yanina gitmene ne gerek vardi birsuru masraf kendi evine kira ekstra yeniden kira para biriktirirsin diyolar dedim ben nasil mutlu olacaksam onu yapiyorum yani öyle mutluysan gerisi boş canım

Bende 21 yasinda evlendim,24 yaşımda anne oldum ikinci çocuğumu 31 yaşımda kucağıma almış olacağım inşallah. Dışardan bitirdim ben okulu, diplomalı ev hanimiyim
Masallah diyecek bisey bulamiyorum valla ben hem calisiyordum hem yuksek lisans yapiodum hem sinavlara hazirlaniyordum hemde baska bir lisans okuyordum evlilik cocuk onlara vaktim kalmazdi herhalde hoş ben ne kadar yogunsam o kadar cok seyi sıkıstiriyordum araya yinede yorulmazdim bu pandemi beni cok koreltti ay bide beb cok geziodum simdi evden cikasim gelmiyor yaslandim

Ben de senin yerinde olsam eşimin yanına giderdim çok güzel bişey yapıyorsun bence eşinin yanına gitmekle. Ayrıca ilk bebeğin kız olması o evin bereketindendir derler.. Her çocuk rızkıyla doğuyor siz şuan mutlu olun da gerisi gerçekten boş

Ya aslinda benim hamilelik zorlu gecince anneme geldim onda kalacaktim o bana bakiyor ben dinleniodum bol bol.esimde arada gelir diyorduk neyse bizimki askere gitti bi zor geldi anlatamam bir ay olacak yüzünü görmedim günde 3 dk anca konusuyorz dedim yok olmuo boyle sen nereye ben oraya posta bile koyacaktim o derece zor geldi bana

benim öyle bir karnım varki sanki 5 aylık oğlumda 4. aydan sonra belirginlesmisti şimdi 8. haftadan başladı üstelik sadece 1 kilo aldim karnım sivri yanlarda hiç birşey yok muhtemelen buda erkek yada benim yapım bu şekilde ama çok fazla dusuk önleyici iğne ve progestan kullandım ondan da olabilir iğneyi yeni bıraktım progestana hala devam

Tebrik ederim uzun bi eğitim hayatın olmuş ne güzel. Okumayı sevmek başka bişey herkese nasip olmaz☺

O ilaçları bende kullanıyorum, karin yapısından demekki. Özeniyorum bende büyümesine artık

Konu bende değil ki :)
Ben almak istemedim aslinda bilmiyorum liste yapmasını ilgilenen biri alsa daha iyi olur listenin başında olunca öyle görünüyor diye düşünmüştüm

Ben almak istemedim aslinda bilmiyorum liste yapmasını ilgilenen biri alsa daha iyi olur listenin başında olunca öyle görünüyor diye düşünmüştüm

Durun ben arayayım birine

Ay herkes erkenden cocuk sahibi olmus ne guzel valla bende alışırım ins canim
Alışırsın Allahın izniyle,hemde 40 yıllık anne modunda olursun. Yavruna karşı beslediğin koruma duygusu öyle bir güç veriyor ki ihtiyaçlarını kimseye bırakmak istemiyorsun

Kızlar selam
Bugün doktor kontrolüm vardı, en son taa 2 ağustosta gitmiştim, neyse bugün gördük kocaman olmuş maşallah
Herşey normal gidiyor dedi doktor, her yerine baktı. Hatta bebek dönsün diye bi kaç kez usg aletiyle karnımı dürttü
doktordan çıktık, yemek yiyip eve döndük, tuvalete girdiğimde çamaşırımda açık kahve leke gördüm bunu göreli 1 saat oluyor, az önce ayağa kalktığımda yine geldi 6 7 damla açık kahve leke, doktoru aradım istirahat et ve takip et yoğunlaşırsa haber ver dedi.
İlk kez leke geldi çok korktum, 14. Haftada lekelenme yaşayan var mı, neyden olmuş olabilir, yardımcı olur musunuz

Kızlar birşey söyleyeceğim dün akşam bir su bardağı suya biraz elma sirkesi koyup içtim. Biraz da sulandırılmış sirke ile temizlendim wc sonrası. Bende aşırı derecede sarı yeşil akıntı vardı ve yeni yeni çok hafif yanma başlamıştı. İçtigimden beri bugün hiç ama hiç akıntı gelmedi bidaha içmem zararı olabilir bilmiyorum ama ne yanma ne akıntı bişey kalmadı

Canım ben daha önce kanama geçirdim. Şuan bende ara ara devam ediyor kahve akıntı. Tüp bebek yaptırdığım için de bu durum normalmiş. Kahve geldiği sürece korkma dedi doktorum. Ben de sürekli takipteyim. Kırmızıya dönmeye başlarsa iğne oluyorum. Dinlendiğim zaman az geliyor. Dolaşsam çoğalıyor. Bol bol istirahat et bence.

aslında aldırmak olayı degil sadece. sadece olasılık veren bir testle moralimi bozmak istemiyorum. saglıklılar saglıksız çıkıyor. saglıksızlar saglıklı. çevremde kim yaptırdıysa birçoğu bunu yaşadı ve ben yaşamak istemedim. herkesin kendi bilecegi birşwy tabii ki damar olayını bilmiyorum. kan teatinde bunun görüldüğünü de. öyleyse ne kadar guzel erken farkedilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…