2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim 5. Haftadan beri hergun geliyor. 14. Hafta biticek. İgne ve fitil kullaniyorum. Doktorunda gecmezse büyük ihtimalle onlari vercek iyi geliyor

Benimki de tüp bebek ama daha önce hiç kanamam olmamıştı, şimdi 14. Haftada olması korkuttu açıkçası, doktordan çıkar çıkmaz niye oldu anlamadım, alttan muayene de etmedi hep karından baktı. Takip edeceğim bakalım, inşallah kesilir, teşekkürler desteğin için

Canim 5. Haftadan beri hergun geliyor. 14. Hafta biticek. İgne ve fitil kullaniyorum. Doktorunda gecmezse büyük ihtimalle onlari vercek iyi geliyor
Ben de kullanıyorum günde 6 adet progestan fitil, tüp bebek olduğu için başından beri progestan kullanıyorum, hiç kanamam olmamıştı, doktordan çıkıp eve geldim çamaşırımda görünce korktum açıkçası

İnşallah hiç kanama olmadan da devam eder. Artarsa doktorunla iletişime geçersin muhtemelen benim gibi iğne ve fitile başlarsın. Kahve olduğu sürece korkma

Biraz fazla yürüdüysen ondan olmuş olabilir bende senin haftalarda yaşadım aynısını ama tam kaçıncı haftaydi hatırlamıyorum hastaneye yürüyerek gidip geldim iki akşamda parka gittim yine yürüyerek eve geldim kahve akıntı hemen hastaneye koştum yüreğim ağzımda doktor baktı kanama yok temiz bebekte iyi dedi ben başladım mutluluktan ağlamaya ne gündü ama, progestan verdi ilişki yasak dedi dinlen dedi kutuyu bitirmedim bile fitil olarak kullandım beş altı tane kalmıştı bıraktım şükür bir daha olmadi şimdi korkudan uzun yürüyüş yapamıyorum çok kısa yürüyorum

İnşallah hiç kanama olmadan da devam eder. Artarsa doktorunla iletişime geçersin muhtemelen benim gibi iğne ve fitile başlarsın. Kahve olduğu sürece korkma
Teşekkür ederim canım inşallah hiç birimiz bi daha yaşamayız böyle şeyler Progestan fitile devam ediyorum hala, artarsa tekrar gideceğim doktora artık, umarım kesilir bir an önce

aman dikkat et evet, kendini çok yormamaya çalış canım bundan sonra
Ben de aslında her zamankinden farklı bişey yapmadım, aksine bugün her günden daha sakindi
doktordan çıktık eve geldik lekeyi gördüm çamaşırımda
Bakalım takip edeceğim

Kızlar ya benim göbeğimin tam bebeğimin olduğu yer sol tarafım soğuk gibi böyle bi serinlik var diğer yerleri normal sıcaklıkta. Nedendir acaba bu normal mi sizinde öyle mi acabaaa

Canım o fitilller tahriş ettiği için leke yapıyor olabilirmiş bana bir tanıdığım söylemişti o da tüp bebek yapmıştı onda da olmuş sanırım Dr da fitil den olabilir demiş çünkü başka bir bulgu yokmuş

Canım a gebeliğin başında fitilller yüzünden bende tahriş oldu yanma gibi Dr um elma sirkesi ile temizleyebilir sin iyi gelir demişti ben yapmadım suyu arttırınca geçmişti demek ki işe yarıyormuş

geçmiş olsun canım. devamı gelmez inşallah dinlenmene bak.

Olabilir belki dediğiniz gibi, ama tüp bebek olduğu için 3 aydır fitil kullanıyorum günde 6 tane, bir anda ilk kez 14. Haftada olması garip geldi, biraz da korkuttu, geçer inşallah Yatıyorum şimdilik

Konuyu devir almak isteyen var mı?

Olabilir belki dediğiniz gibi, ama tüp bebek olduğu için 3 aydır fitil kullanıyorum günde 6 tane, bir anda ilk kez 14. Haftada olması garip geldi, biraz da korkuttu, geçer inşallah Yatıyorum şimdilik
Bir an önce geçer inşllah içeride kalmış kan kahverengi leke olarak atılıyor o yüzden dedim içerde fitil tahriş yaptıysa bir anda atılmış olabilir diye.

Bir an önce geçer inşllah içeride kalmış kan kahverengi leke olarak atılıyor o yüzden dedim içerde fitil tahriş yaptıysa bir anda atılmış olabilir diye.
İnşallah öyledir,şu anda en masum kanama fitil tahrişi İnşallah geçer bir an önce. Teşekkürler desteğin için canım benim

Cok sevindim Rabbim saglicakla kucagina aldirsin insaAllah

Birsey olmaz canim inşaallah içini ferah tut.

Hadi gözün aydın canım. Rabbim gönlüne göre verdi.Mevlâm hayırlı/sağlıklı evlat eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…