Sanırım yok canım bende baktımda bulamamıştım.Kizlar kadinlar kulübünün uygulamasi varmi. Baktim ama bulamadim. Telefonun tarayicisindan girip takip etmek zor oluyor ya
Var canım bende yüklü play store dan indirebilirsin androıd se telefonunKizlar kadinlar kulübünün uygulamasi varmi. Baktim ama bulamadim. Telefonun tarayicisindan girip takip etmek zor oluyor ya
Mutant mısın kızım, bunları ne ara yaptın hepsini sıkıştırdınMasallah diyecek bisey bulamiyorum valla ben hem calisiyordum hem yuksek lisans yapiodum hem sinavlara hazirlaniyordum hemde baska bir lisans okuyordum evlilik cocuk onlara vaktim kalmazdi herhalde hoş ben ne kadar yogunsam o kadar cok seyi sıkıstiriyordum araya yinede yorulmazdim bu pandemi beni cok koreltti ay bide beb cok geziodum simdi evden cikasim gelmiyor yaslandim
Helal olsun kız sana vallaCanım ben kızımı kucağıma aldığımda 21 yaşındaydım, hastaneden geldim kendi kendime bebeğimi yıkadım annem yardım etti sözde tabi ama ben ona bırakmadımŞimdi de 25 yaşındayım öyle çok uzun yıllar geçmedi yani üstünden de Ben hep hastalanırsa ne yaparım nasıl bakarım Allahım diye kendini yiyip bitiriyordum ama öyle de üstesinden geliniyor ki kucağına alınca anlarsın
Ay cok guzel ya bende oglumun kucukluklerini çıkardım ayakkabısı geldi elime sürekli ayağından düşüyordu o bile küçücük cok tatlılar hepsiKızlar e bebekten aldigim hastane çıkışları falan geldi onlari yenidoğan almistim anneme diyorumki bunlar cok minik annem de oo bu neki bebis bunun icinde bile kayboluyor diyo anam ben o bebeğe bakamam ki dedim dedi ben olcam ablan olcak hallederiz dedi ya cok tatli misminicik şeyler
Bende 2 gün duymuyorum hic bazen gün içinde dikkat edersem 2 defa duyuyorum bazen yok gibi oluyor gerçekten hareketleri sürekli olmazmış ama bu aylarda benim çok belli ama karnım Bayadır var bazı esofmanlarim olmuyor artık hattaKızlar; hareketleri devamlı olarak duyuyor musun? Ben 2 gün önce net duydum eminim bebek hareketi olduguna, bidaha yok.
Birde karnınız baya büyüdü mü? Benim Ciplakken belli ama kıyafet varken öyle çöl belli değil henüz.
Bende oğlum doğduktan sonra mezun oldum buldum bi kader arkadaşı masallah sanadaOlsun kuzum saglik olsun
Bende evlendikten sonra universteyi okudum ama zor oldu cocukla
En çok korktuğum şeydi uykum o kadar ağır ki top patlasa duymazdim ben hatta esim bile derdi ben uyandıracagim seni olmazsa diye hik demeden dikiliyordum yatakta doğduktan sonra öyle alışıyor ki insan hayret eder hala esim şimdi yan odada yatakta dönüşüne uyanıyorum hala çocuğum dışındaki şeyleri duymam ama mesela eşim disarida olur gece arar kapı çalar uyanamam yineCanım bende ilk çocuğumu 24 yaşında aldım kucağıma. Doğumdan çıktım odaya bir geldim amanin küçücük bişey çelimsiz. Ben nasıl bakacağım,ağlarsa duyamazsam falan diye endişelerim bile oldu ama Rabbim öyle güzel güç veriyor ki herşeyin üstesinden geliyorsun. İlk banyosunu annem ve kayınvalidem yaptırdı sonrasında eşimle yıkadık. Bazen suyu ayarlıyordum duş başlığını takıyordum yukarı bebeğimide kucağıma alıp bir güzel yıkıyordum çok zevkli ve ruha iyi gelen bir durum bence...
Cook yerinde bir karar vermişsin canim o zaman sen diyince şartlarını bilmediğim için yorum yapmadım üzülme diye ama çok güzel olacak emin ol tek çocuk al al çık çocuğunu şehri tanırsın eşinle oyle akşamları tam çocuğun büyüyecek az ele gelecek yaza falan çok rahat edersin eşin yanında olduktan sonra annede tamam yerini hiç bisey tutmaz ama boşuna demiyorlar Allah analı babalı büyütsün diye yükünü başka türlü paylasamiyorsunYa aslinda benim hamilelik zorlu gecince anneme geldim onda kalacaktim o bana bakiyor ben dinleniodum bol bol.esimde arada gelir diyorduk neyse bizimki askere gitti bi zor geldi anlatamam bir ay olacak yüzünü görmedim günde 3 dk anca konusuyorz dedim yok olmuo boyle sen nereye ben oraya posta bile koyacaktim o derece zor geldi bana
İphone benimki ya. Acaba sadece android lerdemi oluyor kadinlar kulubunun uygulamasiVar canım bende yüklü play store dan indirebilirsin androıd se telefonun
HahahYa aslinda benim hamilelik zorlu gecince anneme geldim onda kalacaktim o bana bakiyor ben dinleniodum bol bol.esimde arada gelir diyorduk neyse bizimki askere gitti bi zor geldi anlatamam bir ay olacak yüzünü görmedim günde 3 dk anca konusuyorz dedim yok olmuo boyle sen nereye ben oraya posta bile koyacaktim o derece zor geldi bana
Canım çok şükürKızlar selam. Az önce eurofinsten aradılar sonuçlarım çok şükür temiz çıkmışbirde oğlum olacakmış hala ağlıyorum. O kadar stres yapmışım ki durduramıyorum kendimi. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın. İnşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler her şey sağ salim kucağımıza da alırız sonuç bekleyen herkesin her şey gönlünce olur
Yaaa sen nasıl güzel kalpli bi insansın ya Allahım ayağına taş değdirmesin emiCanim gözün aydin hayirli olsun oğluşunya sonuçların iyi çıKmasina cok sevindim kuzum rabbim her anneyi saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin göz yaşlarını mutluluktan olsun cnm herzaman duamda sen ve KelebekiM_ var cok sukur sizden guzel haber duyduk bugun insllah guzel sonuc bekleyen diğer annelerde sıra
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzHosbuldumm Çok teşekkür ediyorum kan testi tekrar vericem en yakın zamanda inşallah güzel haberler alırsam haberdar edicem tüm ilgilenip cevap yazan arkadaslarımı :))
Aklına öyle şeyler getirme , idtar yolu enfeksiyonu başlıyor olabilir içtiğin su yeterSiz kalıyor olabilir , ayrıca bu aralar alt kasık yan kasıklarda göbek deliğine kadar değişik bir acıma ve sızlama şeklinde ağrılar hissedebiliriz bebek büyüdüğü için rahim gerilmesi ve büyümesi oluyor hızla da onun da etkisi var . Bişey yok inşallah hiç merak etme senKizlae bugun acaip sancim var batma seklinde alt karinda rahime yakin idrar yollari iltihapi buyuk ihtimal gunde 4 kere camasir degisiyorum ama suyu 2 lt nin üstünde zor iciyorum mide bulantilarimi arttiriyor diye. Korktum yarina randevu aldim doktora gidicem insallah bebekle alakali degildir.
Hayırlı uğurlu olsun bebişinizKızlar merhabacinsiyet tahmini olan var mı benim bebişe acaba 12+2 günlük.
Çok haraketli olduğu için doktor bir tahmin yapamadı..
Çok güzel zamanlarda 5-6 yaş farklarla olmuş Allah hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahAynen kuzum ilk 20 ikinci 26 üçüncü 31 olacak insallah
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin evlatlarına inşallah sap Salim kucağına almayı nasip etsin , beni gibi erken anne olmuşsun . Büyük kızımla aramda 22 yaş var benimde . Ve boyumda tam (165cm) . Dışardan bakanlar bizi arkadaş sanıyor kimi kardeş sanıyor annecim dediği zaman bana herkes bakıp kalıyor . Bunun avantajı olduğu gibi dezavantajı da var tabi büyüdükçe ergen oldukça anlıyor insan , kolay değil evlat yetiştirmek . Küçüklükleri çok kolaymış . 2 yıl arayla üst üste oldu benim kızlarımda , tek başıma baktım bende . Çok şanslısın kısacası annesi prensesin var öndenCanım ben kızımı kucağıma aldığımda 21 yaşındaydım, hastaneden geldim kendi kendime bebeğimi yıkadım annem yardım etti sözde tabi ama ben ona bırakmadımŞimdi de 25 yaşındayım öyle çok uzun yıllar geçmedi yani üstünden de Ben hep hastalanırsa ne yaparım nasıl bakarım Allahım diye kendini yiyip bitiriyordum ama öyle de üstesinden geliniyor ki kucağına alınca anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?