2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar kadinlar kulübünün uygulamasi varmi. Baktim ama bulamadim. Telefonun tarayicisindan girip takip etmek zor oluyor ya

Mutant mısın kızım, bunları ne ara yaptın hepsini sıkıştırdın şaka bir yana kendine çok yüklenme bence , hasta olursun valla eminim bunları yaparken haz duymuşsundur ama dinlenmeyi de bil

Helal olsun kız sana valla

Ay cok guzel ya bende oglumun kucukluklerini çıkardım ayakkabısı geldi elime sürekli ayağından düşüyordu o bile küçücük cok tatlılar hepsi

Bende 2 gün duymuyorum hic bazen gün içinde dikkat edersem 2 defa duyuyorum bazen yok gibi oluyor gerçekten hareketleri sürekli olmazmış ama bu aylarda benim çok belli ama karnım Bayadır var bazı esofmanlarim olmuyor artık hatta

En çok korktuğum şeydi uykum o kadar ağır ki top patlasa duymazdim ben hatta esim bile derdi ben uyandıracagim seni olmazsa diye hik demeden dikiliyordum yatakta doğduktan sonra öyle alışıyor ki insan hayret eder hala esim şimdi yan odada yatakta dönüşüne uyanıyorum hala çocuğum dışındaki şeyleri duymam ama mesela eşim disarida olur gece arar kapı çalar uyanamam yine

Cook yerinde bir karar vermişsin canim o zaman sen diyince şartlarını bilmediğim için yorum yapmadım üzülme diye ama çok güzel olacak emin ol tek çocuk al al çık çocuğunu şehri tanırsın eşinle oyle akşamları tam çocuğun büyüyecek az ele gelecek yaza falan çok rahat edersin eşin yanında olduktan sonra annede tamam yerini hiç bisey tutmaz ama boşuna demiyorlar Allah analı babalı büyütsün diye yükünü başka türlü paylasamiyorsun

Hahah evet canım haklısın zor gelir tabiki neyse sağ Salim kavuşun birbirinize o zaman artık hayırlısıyla

Canım çok şükür gözlerin aydın olsun Rabbime şükür evladına sağ salim Hayırlısıyla huzurla mutlulukla zamanında kavuş inşallah , önemli olan sağlıklı olduklarını bilmemiz . Ay ben onun belli olan cinsiyetini de yerim ya Allah analı babalı uzun ömürlü büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindimAllah mutluluğunuzu daim eylesin

Yaaa sen nasıl güzel kalpli bi insansın ya Allahım ayağına taş değdirmesin emi amin canım amin inşallah ikili üçlü diğer tüm testlerini bekleyen tüm arkadaşlarımızın hayırlı güzel sonuçlar alırız Önden oğluş kapısını sen açtın gülüm biz arkandan geldik Berilyumm mın önceki evlatlar neydi ?

Aklına öyle şeyler getirme , idtar yolu enfeksiyonu başlıyor olabilir içtiğin su yeterSiz kalıyor olabilir , ayrıca bu aralar alt kasık yan kasıklarda göbek deliğine kadar değişik bir acıma ve sızlama şeklinde ağrılar hissedebiliriz bebek büyüdüğü için rahim gerilmesi ve büyümesi oluyor hızla da onun da etkisi var . Bişey yok inşallah hiç merak etme sen doktordan çıkınca yaz yine

Kızlar merhaba cinsiyet tahmini olan var mı benim bebişe acaba 12+2 günlük.

Çok haraketli olduğu için doktor bir tahmin yapamadı..
Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Nub teorisi bakan benim bebişin cinsiyetini 6 haftalıkken bilen instagramda bi cinsiyet tahmincisi var . 4 kişiye usg göndermiştim sadece o bilmişti dilersen ismini vereyim instada ona gönderebilirsin. Emin olmamakla beraber kız gibi geldi bana ama

Maşallah canım Allah uzun ömürler versin evlatlarına inşallah sap Salim kucağına almayı nasip etsin , beni gibi erken anne olmuşsun . Büyük kızımla aramda 22 yaş var benimde . Ve boyumda tam (165cm) . Dışardan bakanlar bizi arkadaş sanıyor kimi kardeş sanıyor annecim dediği zaman bana herkes bakıp kalıyor . Bunun avantajı olduğu gibi dezavantajı da var tabi büyüdükçe ergen oldukça anlıyor insan , kolay değil evlat yetiştirmek . Küçüklükleri çok kolaymış . 2 yıl arayla üst üste oldu benim kızlarımda , tek başıma baktım bende . Çok şanslısın kısacası annesi prensesin var önden şimdi ki bebişin cinsiyeti ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…