2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mutant mısın kızım, bunları ne ara yaptın hepsini sıkıştırdın şaka bir yana kendine çok yüklenme bence , hasta olursun valla eminim bunları yaparken haz duymuşsundur ama dinlenmeyi de bil
Ahahah canim annem gibi konuştun simdi hamilelik sıkıntılı geçince diyorki iste bunlar hep cok calismaktan pandemide bol bol dinlendim yavrum o bile cok geldi

Aynen canim cok haklisin sinava hazırlanıyorum die oyle dusunmustum ama aman dedim bu yaslara bu zamanlara birdaha gelemem salla gitsin dedim

Kızlar ya benim göbeğimin tam bebeğimin olduğu yer sol tarafım soğuk gibi böyle bi serinlik var diğer yerleri normal sıcaklıkta. Nedendir acaba bu normal mi sizinde öyle mi acabaaa
Bence normaldir hamilelikte her şeyimiz bir degisiyor içinde bir can var kolay değil bazı ısınır bazı soğur dert etme inşa

Ah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Kuzum benim bir kızım var 7 yaşında allah sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin hepsine

Günaydın kızlarr dün bebek hareketlerini hissetmekten bahsetmissiniz. Doktorum muayene sirasinda cok hareketli dedi benimki icin ve plasenta arka duvarda kilonda yok hissetmen lazim aslinda dedi. Ama ben hissetmiyorum ustelik 2.hamileligim olmasina ragmen. hissetmeyincede endiseleniyorum. Bugun 13+4um. Normalmi acaba

Canım ben bugün 14+0 dayım bende hissetmiyorum korkma. Bazen kasılma gibi bir şeyler hissediyorum ama o da tam dinlenmiş haldeysem

Yok canımcım niye problem olsun, hareketliymiş ya işte bebişin daha çok erken bence hiç endişelenme, bi problem olsa zaten söylerdi doktorun, bebişi üzme boşuna annesi

Yok canımcım niye problem olsun, hareketliymiş ya işte bebişin daha çok erken bence hiç endişelenme, bi problem olsa zaten söylerdi doktorun, bebişi üzme boşuna annesi
Bu hamileligimde cok pimpirikli oldum kendime sasiriyorum ilkinde cok rahatmisim kesinlkle annenin piskoljsi bebegi cok etkiliyor

Canim benim o senin güzel kalbinin yansimasi amin kuzum guzel dualarin için rabbim evlatlarimizi salih ve saliha olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etti çok şükür isteyen her kuluna nasip etsin mevlam
Çok güzel zamanlarda 5-6 yaş farklarla olmuş Allah hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Benimde 22-24-34
Amin kuzum aynen öyle oldu daha bunun icinde 2 kurtaj birde kimyasal var onlarin nasibi yokmuş
Seninkide guzel olmus ama zor zamanlardan gecmissindir cnm arka arkaya biraza zorucu oluyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…