- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ahahah canim annem gibi konuştunMutant mısın kızım, bunları ne ara yaptın hepsini sıkıştırdınşaka bir yana kendine çok yüklenme bence , hasta olursun valla eminim bunları yaparken haz duymuşsundur ama dinlenmeyi de bil
Herseyin küçüğü guzel oluyor tatlis oluyorAy cok guzel ya bende oglumun kucukluklerini çıkardım ayakkabısı geldi elime sürekli ayağından düşüyordu o bile küçücük cok tatlılar hepsi
Aynen canim cok haklisin sinava hazırlanıyorum die oyle dusunmustum ama aman dedim bu yaslara bu zamanlara birdaha gelemem salla gitsin dedimCook yerinde bir karar vermişsin canim o zaman sen diyince şartlarını bilmediğim için yorum yapmadım üzülme diye ama çok güzel olacak emin ol tek çocuk al al çık çocuğunu şehri tanırsın eşinle oyle akşamları tam çocuğun büyüyecek az ele gelecek yaza falan çok rahat edersin eşin yanında olduktan sonra annede tamam yerini hiç bisey tutmaz ama boşuna demiyorlar Allah analı babalı büyütsün diye yükünü başka türlü paylasamiyorsun
Amin canim insHahahevet canım haklısın zor gelir tabiki neyse sağ Salim kavuşun birbirinize o zaman artık hayırlısıyla
Bence normaldir hamilelikte her şeyimiz bir degisiyor içinde bir can var kolay değil bazı ısınır bazı soğur dert etme inşaKızlar ya benim göbeğimin tam bebeğimin olduğu yer sol tarafım soğuk gibi böyle bi serinlik vardiğer yerleri normal sıcaklıkta. Nedendir acaba bu normal mi sizinde öyle mi acabaaa
Amin Allah razı olsun hepimiz inşallah ferahla sağlıkla neşeyle kavuşalım evlatlarımızaCok sevindim Rabbim saglicakla kucagina aldirsin insaAllah
Bilemedim canım eşimin telefonundan bir bakayımİphone benimki ya. Acaba sadece android lerdemi oluyor kadinlar kulubunun uygulamasi
Ah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım çok şükürgözlerin aydın olsun Rabbime şükür evladına sağ salim Hayırlısıyla huzurla mutlulukla zamanında kavuş inşallah , önemli olan sağlıklı olduklarını bilmemiz . Ay ben onun belli olan cinsiyetini de yerim ya Allah analı babalı uzun ömürlü büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim eylesin
Kuzum benim bir kızım var 7 yaşındaYaaa sen nasıl güzel kalpli bi insansın ya Allahım ayağına taş değdirmesin emiamin canım amin inşallah ikili üçlü diğer tüm testlerini bekleyen tüm arkadaşlarımızın hayırlı güzel sonuçlar alırız Önden oğluş kapısını sen açtın gülüm biz arkandan geldik Berilyumm mın önceki evlatlar neydi ?
Canım ben bugün 14+0 dayım bende hissetmiyorum korkma. Bazen kasılma gibi bir şeyler hissediyorum ama o da tam dinlenmiş haldeysemGünaydın kızlarr dün bebek hareketlerini hissetmekten bahsetmissiniz. Doktorum muayene sirasinda cok hareketli dedi benimki icin ve plasenta arka duvarda kilonda yok hissetmen lazim aslinda dedi. Ama ben hissetmiyorum ustelik 2.hamileligim olmasina ragmen.hissetmeyincede endiseleniyorum. Bugun 13+4um. Normalmi acaba
Yok canımcım niye problem olsun, hareketliymiş ya işte bebişinGünaydın kızlarr dün bebek hareketlerini hissetmekten bahsetmissiniz. Doktorum muayene sirasinda cok hareketli dedi benimki icin ve plasenta arka duvarda kilonda yok hissetmen lazim aslinda dedi. Ama ben hissetmiyorum ustelik 2.hamileligim olmasina ragmen.hissetmeyincede endiseleniyorum. Bugun 13+4um. Normalmi acaba
Bu hamileligimde cok pimpirikli oldum kendime sasiriyorum ilkinde cok rahatmisimYok canımcım niye problem olsun, hareketliymiş ya işte bebişindaha çok erken bence hiç endişelenme, bi problem olsa zaten söylerdi doktorun, bebişi üzme boşuna annesi
O hisside biliyorum hani olsa derim ki evet o ama yokCanım ben bugün 14+0 dayım bende hissetmiyorum korkma. Bazen kasılma gibi bir şeyler hissediyorum ama o da tam dinlenmiş haldeysem
Ins canim güzel haberlerini bekliyorumDoktor sirasi bekliyorum.kizlar tum gece sancim vardi insallah hayirli haberler alirim.
Canim benim o senin güzel kalbinin yansimasiYaaa sen nasıl güzel kalpli bi insansın ya Allahım ayağına taş değdirmesin emiamin canım amin inşallah ikili üçlü diğer tüm testlerini bekleyen tüm arkadaşlarımızın hayırlı güzel sonuçlar alırız Önden oğluş kapısını sen açtın gülüm biz arkandan geldik Berilyumm mın önceki evlatlar neydi ?
Amin kuzum aynen öyle oldu daha bunun icinde 2 kurtaj birde kimyasal var onlarin nasibi yokmuşÇok güzel zamanlarda 5-6 yaş farklarla olmuş Allah hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahBenimde 22-24-34
Guzel haberle gel cnmDoktor sirasi bekliyorum.kizlar tum gece sancim vardi insallah hayirli haberler alirim.
Korkma kuzum Dr un hareketli demiş belki de iç karnın geniş zayıfta olsan daha tam hissedeceğin hale gelmemiştir 18 e kadar yolu 2. Çocukta olsaO hisside biliyorum hani olsa derim ki evet o ama yokinsallag sagliklidirlar en kisa surede bizde hissederiz
Hayırlı haberlerle gel canımDoktor sirasi bekliyorum.kizlar tum gece sancim vardi insallah hayirli haberler alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?