2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oğlum olacakmış inşallah
Lise yıllarımdan beri hep özenirdim arkadaşlarıma derdim ki bi kızı bi oğlu olanlar ne kadar şanslı acaba benimde olur mu diye söylenirdim. Çünkü hiç sıralı yoktu sülalede. Hep 2 kız 2 erkek şeklindeydi. Nasip etti Rabbim çok şükür.
Bende kızımı parka götürüyorum aynı sana benziyor ablası diyorlar
Sizin iki kızınız vardı bir de oğlunuz olacak şuan ki galiba dimi hep okuyorum yazılanları da isimleri karıştırıyorum sürekli.

Kızlar bugün oğlumu görmeye gideceğim, randevum öğlen 2’de. Bakalım ne şekillerde göreceğim, belki parmağını emerken görürüm. İnşallah sağlıklıdır ve her şey yolundadır
Ya ne heycanlı cnm güzel haberler alirsin insllah
Benimki hhic yerinde durmuyordu doktor gelmeden bol bol su ic hareket et oturma demişti ben giderken iki küçük kare cikolata ve meyvesuyu içmişti

Canım ben 15+1 deyim,ikinci hamileliğim buna rağmen duzenli hissetmiyorum hareketleri . Hareketliymis ya bebeğin hiç korkma yakında duyarsın.

Günaydınn kızlar ben de geldim doktor kontrolümee bekliyorum belki benimki de gösterirse kendini cinsiyetini öğrenebiliriz bir de ense kalınlığı falan bakıcaklar inşallah sağlıklıdır minişim
Hayirli güzel haberl alirisin insllah cnm

Bugün doktora giden güzel annelerim inşallah güzel haberler alırız
Canım ben çıktım demin Allah’a çok şükür iyi ve canlı. Çok mutluyum. Allah hepimize 6-7 ay sonra birbirimize gaz çıkarma teknikleri söyleyeceğimiz günleri görmeyi nasip etsin

Canım ben çıktım demin Allah’a çok şükür iyi ve canlı. Çok mutluyum. Allah hepimize 6-7 ay sonra birbirimize gaz çıkarma teknikleri söyleyeceğimiz günleri görmeyi nasip etsin
Amin inşallah cnm sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Kizlar çıktık şükür bir sıkıntı yokmus tahlil verdim bu doktora ilk defa gittim arttık bu doktorla devam edicez insallah.
Veee bir oglusum daha olacak nasipse ❤
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin bebişiniz ne güzel iki oğluşun hem kardeş hem arkadaş olurlar ömür boyu birbirlerine

Masallah cnm sağlıkla gelsin inşllah oğlusun
Amin insallah seninde cnm ikinci defa bir erkek bebek buyutecek olmak cok heyecanlı her halini abisi ile kiyaslicam filan abisinin kıyafetlerini giyecek filan düşüncesi cok güzel. Saglikla alalim insallah kucagimiza.
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin bebişiniz ne güzel iki oğluşun hem kardeş hem arkadaş olurlar ömür boyu birbirlerine
Insallah canim hep hayalimdi insallah nasip.olucak birbirine destek iki erkek kardeş. Iki koluma takip gezerim insallah yakışıklı oglullarimi ❤

Kizlar çıktık şükür bir sıkıntı yokmus tahlil verdim bu doktora ilk defa gittim arttık bu doktorla devam edicez insallah.
Veee bir oglusum daha olacak nasipse ❤
Hayırlı olsun iki tane aslan gibi erkek annesi olmak kulağa çok güzel geliyor, sağlıkla gelsin inşallah.

Kızlar daha önce kış bebeği olanlar söyle triko veya örgü tulumlar cok hoşuma gidiyor dışarı çıkarken de giyebilir diye düşündüm sizce nasıl olur kullanışlı olur mu hazır mı alsam triko yoksa ördürsem mi bilemedim zibin veya tek ince üstün üzerine giydirip çıkarabilirim yada tek bunu giydirebilirjm kazak gibi fikir verirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20210821-130955_Instagram.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 43
Cok sagol canim . Benimde içim içime sığmıyor. Gençlik hayalimdi hep şükür nasip oldu.
Gözün aydın canım. Benimde 2 paşam var. Büyük olan 10 yaşında çarşıda falan bana çanta taşıtmaz,anne koluma gir ben artık bir yetişkinim der. Doğduğu gün dün gibi aklımda ne çabuk büyüyorlar. Küçük paşam 5 yaşında bana pek düşkündür,çok da bilmiş... Rabbim acılarını göstermesin. Kız da olsa erkek de olsa evlat evlattır,canına can/yoluna yoldaş... 2.oğlumda 5.ayıma kadar kız diye söyledi doktor sonra erkeğe döndü. Kibarlığı,nazlanması,sevecenliği tam kız edasında

Ultrasonda kanama alanı olsa görürdü doktorun. Fitilden olabilir mi acaba...ama yinede tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…