- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Oğlum olacakmış inşallahMaşallah canım Allah uzun ömürler versin evlatlarına inşallah sap Salim kucağına almayı nasip etsin , beni gibi erken anne olmuşsun . Büyük kızımla aramda 22 yaş var benimde . Ve boyumda tam (165cm) . Dışardan bakanlar bizi arkadaş sanıyor kimi kardeş sanıyor annecim dediği zaman bana herkes bakıp kalıyor . Bunun avantajı olduğu gibi dezavantajı da var tabi büyüdükçe ergen oldukça anlıyor insan , kolay değil evlat yetiştirmek . Küçüklükleri çok kolaymış . 2 yıl arayla üst üste oldu benim kızlarımda , tek başıma baktım bende . Çok şanslısın kısacası annesi prensesin var öndenşimdi ki bebişin cinsiyeti ne peki
Hayırlı haberler insallah canımDoktor sirasi bekliyorum.kizlar tum gece sancim vardi insallah hayirli haberler alirim.
Ya ne heycanlı cnm güzel haberler alirsin insllahKızlar bugün oğlumu görmeye gideceğim, randevum öğlen 2’de. Bakalım ne şekillerde göreceğim, belki parmağını emerken görürüm. İnşallah sağlıklıdır ve her şey yolundadır
Güzel haberlerle gel canımDoktor sirasi bekliyorum.kizlar tum gece sancim vardi insallah hayirli haberler alirim.
Canım ben 15+1 deyim,ikinci hamileliğim buna rağmen duzenli hissetmiyorum hareketleri . Hareketliymis ya bebeğin hiç korkma yakında duyarsın.Günaydın kızlarr dün bebek hareketlerini hissetmekten bahsetmissiniz. Doktorum muayene sirasinda cok hareketli dedi benimki icin ve plasenta arka duvarda kilonda yok hissetmen lazim aslinda dedi. Ama ben hissetmiyorum ustelik 2.hamileligim olmasina ragmen.hissetmeyincede endiseleniyorum. Bugun 13+4um. Normalmi acaba
Hayirli güzel haberl alirisin insllah cnmGünaydınn kızlar ben de geldim doktor kontrolümee bekliyorum belki benimki de gösterirse kendini cinsiyetini öğrenebilirizbir de ense kalınlığı falan bakıcaklar inşallah sağlıklıdır minişim
Masallah cnm sağlıkla gelsin inşllah oğlusunKizlar çıktık şükür bir sıkıntı yokmus tahlil verdim bu doktora ilk defa gittim arttık bu doktorla devam edicez insallah.
Veee bir oglusum daha olacak nasipse ❤
Canım ben çıktım demin Allah’a çok şükür iyi ve canlı. Çok mutluyum. Allah hepimize 6-7 ay sonra birbirimize gaz çıkarma teknikleri söyleyeceğimiz günleri görmeyi nasip etsinBugün doktora giden güzel annelerim inşallah güzel haberler alırız
Amin inşallah cnm sağlıkla kavuşalım yavrularımızaCanım ben çıktım demin Allah’a çok şükür iyi ve canlı. Çok mutluyum. Allah hepimize 6-7 ay sonra birbirimize gaz çıkarma teknikleri söyleyeceğimiz günleri görmeyi nasip etsin
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin bebişinizKizlar çıktık şükür bir sıkıntı yokmus tahlil verdim bu doktora ilk defa gittim arttık bu doktorla devam edicez insallah.
Amin insallah seninde cnm ikinci defa bir erkek bebek buyutecek olmak cok heyecanlı her halini abisi ile kiyaslicam filan abisinin kıyafetlerini giyecek filan düşüncesi cok güzel. Saglikla alalim insallah kucagimiza.Masallah cnm sağlıkla gelsin inşllah oğlusun
Insallah canim hep hayalimdi insallah nasip.olucak birbirine destek iki erkek kardeş. Iki koluma takip gezerim insallah yakışıklı oglullarimi ❤Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin bebişinizne güzel iki oğluşun hem kardeş hem arkadaş olurlar ömür boyu birbirlerine
Hayırlı olsunKizlar çıktık şükür bir sıkıntı yokmus tahlil verdim bu doktora ilk defa gittim arttık bu doktorla devam edicez insallah.
Cok sagol canim . Benimde içim içime sığmıyor. Gençlik hayalimdi hep şükür nasip oldu.Hayırlı olsuniki tane aslan gibi erkek annesi olmak kulağa çok güzel geliyor, sağlıkla gelsin inşallah.
Gözün aydın canım. Benimde 2 paşam var. Büyük olan 10 yaşında çarşıda falan bana çanta taşıtmaz,anne koluma gir ben artık bir yetişkinim der. Doğduğu gün dün gibi aklımda ne çabuk büyüyorlar. Küçük paşam 5 yaşında bana pek düşkündür,çok da bilmiş... Rabbim acılarını göstermesin. Kız da olsa erkek de olsa evlat evlattır,canına can/yoluna yoldaş... 2.oğlumda 5.ayıma kadar kız diye söyledi doktor sonra erkeğe döndü. Kibarlığı,nazlanması,sevecenliği tam kız edasındaCok sagol canim . Benimde içim içime sığmıyor. Gençlik hayalimdi hep şükür nasip oldu.
Ultrasonda kanama alanı olsa görürdü doktorun. Fitilden olabilir mi acaba...ama yinede tedbirli olmakta fayda varBen de kullanıyorum günde 6 adet progestan fitil, tüp bebek olduğu için başından beri progestan kullanıyorum, hiç kanamam olmamıştı, doktordan çıkıp eve geldim çamaşırımda görünce korktum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?