- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Buna benzer bana hediye gelmişti o kadar çok kullandimki... Öteki türlü örgü yelekler vs çok vardı ama ensesini tahriş etmemesi lazım...hiç giymedigi örgüler elimdr kaldı.Kızlar daha önce kış bebeği olanlar söyle triko veya örgü tulumlar cok hoşuma gidiyor dışarı çıkarken de giyebilir diye düşündüm sizce nasıl olur kullanışlı olur mu hazır mı alsam triko yoksa ördürsem mi bilemedim zibin veya tek ince üstün üzerine giydirip çıkarabilirim yada tek bunu giydirebilirjm kazak gibi fikir verirmisiniz
Canım oğlum Aralık doğumlu ama ben hiç kullanmadım böyle kalın şeyler. Evin içinde tulum veya zıbın üstüne triko yelek giydirdim. Dışarı çıkarken de astronot tulum almıştım onu giydirdim. Pusete veya arabaya koyarken peluş battaniyeye sarıyordum sıcacık.Kızlar daha önce kış bebeği olanlar söyle triko veya örgü tulumlar cok hoşuma gidiyor dışarı çıkarken de giyebilir diye düşündüm sizce nasıl olur kullanışlı olur mu hazır mı alsam triko yoksa ördürsem mi bilemedim zibin veya tek ince üstün üzerine giydirip çıkarabilirim yada tek bunu giydirebilirjm kazak gibi fikir verirmisiniz
Çok çok güzelmişKızlar daha önce kış bebeği olanlar söyle triko veya örgü tulumlar cok hoşuma gidiyor dışarı çıkarken de giyebilir diye düşündüm sizce nasıl olur kullanışlı olur mu hazır mı alsam triko yoksa ördürsem mi bilemedim zibin veya tek ince üstün üzerine giydirip çıkarabilirim yada tek bunu giydirebilirjm kazak gibi fikir verirmisiniz
Triko daha mi iyi olur ilk bebegimde hic kazak giydiremedim hemen boynu boğazı kızarır hala öyle o yüzden de çekindim ama kış olunca mecbur bi yerde battaniye tutmaz açılır diye aklıma geliyorBuna benzer bana hediye gelmişti o kadar çok kullandimki... Öteki türlü örgü yelekler vs çok vardı ama ensesini tahriş etmemesi lazım...hiç giymedigi örgüler elimdr kaldı.
Astronot yenidogana çok zor oluyor demisti burada bi arkadaş sanki o yüzden vazgeçtim ondan evler sıcak oluyor ama hiç hayal edemiyorum ne giydiririm evde diye battaniyeyi çok açardı oğlum ama biraz büyümüştü o kış gelene kadar ilk zamanlar hareket etmez sanki çok değil miCanım oğlum Aralık doğumlu ama ben hiç kullanmadım böyle kalın şeyler. Evin içinde tulum veya zıbın üstüne triko yelek giydirdim. Dışarı çıkarken de astronot tulum almıştım onu giydirdim. Pusete veya arabaya koyarken peluş battaniyeye sarıyordum sıcacık.
Az önce dayanamayip pandali hastane çıkışı aldım bakalım nasıl gelecek heyecan basıyor böyle yavaş yavaşÇok çok güzelmiş
Benim oglumd 4.5 yasinda olcak kardesi olinca sizinkiler gibi yaş araligi.Gözün aydın canım. Benimde 2 paşam var. Büyük olan 10 yaşında çarşıda falan bana çanta taşıtmaz,anne koluma gir ben artık bir yetişkinim der. Doğduğu gün dün gibi aklımda ne çabuk büyüyorlar. Küçük paşam 5 yaşında bana pek düşkündür,çok da bilmiş... Rabbim acılarını göstermesin. Kız da olsa erkek de olsa evlat evlattır,canına can/yoluna yoldaş... 2.oğlumda 5.ayıma kadar kız diye söyledi doktor sonra erkeğe döndü. Kibarlığı,nazlanması,sevecenliği tam kız edasında
Çok güzelmis cnm bende böyle biseyler düşünüyorumKızlar daha önce kış bebeği olanlar söyle triko veya örgü tulumlar cok hoşuma gidiyor dışarı çıkarken de giyebilir diye düşündüm sizce nasıl olur kullanışlı olur mu hazır mı alsam triko yoksa ördürsem mi bilemedim zibin veya tek ince üstün üzerine giydirip çıkarabilirim yada tek bunu giydirebilirjm kazak gibi fikir verirmisiniz
Amin kuzum bende iki prenses var bebeklikleri okadar benziyor ki bazen karıştırıyorumAmin insallah seninde cnm ikinci defa bir erkek bebek buyutecek olmak cok heyecanlı her halini abisi ile kiyaslicam filan abisinin kıyafetlerini giyecek filan düşüncesi cok güzel. Saglikla alalim insallah kucagimiza.
Sağlıcakla giysin canımAz önce dayanamayip pandali hastane çıkışı aldım bakalım nasıl gelecek heyecan basıyor böyle yavaş yavaş
Maşallah canım.Benim oglumd 4.5 yasinda olcak kardesi olinca sizinkiler gibi yaş araligi.
Oglusum.simdiden bana yardim ediyor annecim sen yorulma filan diye.
Kiz çocuklarıni bilemiyorum nasil bir ilgi var.
Ama benim oglumla aramdaki bağ eminim kızım olsada oyle olurdu.
Tabi Kiz çocuğunun narinligini beklemiyorumrabbim bizlere bağışlasın insallah evlatlarimizi
Kadife ipten battaniyelrr cok kolay örüluyor canim you tubeda modellerine göre videoları var bak istersen bana hediye gelmişti cok kullanmıştım kışın örgüden daha iyi oluyor örgü alerji yapıyordu oğlumda.benimkide yaz bebegiydi kış geldiğinde biraz büyümüştu bende bilemiyorum ne giydirebilirizÇok güzelmis cnm bende böyle biseyler düşünüyorum
Kizlarin ikiside yaz bebeği idi.Kisin ne alaacgam nasil giydirmem gerkekir fazla bilgim yok
Battaniye örmeyi düşünüyorum bende bakalim becebilirsem
Pat küt seeviyorsun :) oglum gecen sevrken dudağımi patlatti iki.kizi olan arkadas ve eşi baya sasirip güldülerMaşallah canım.Kız çocuğu da farklı kızım geçen gün ben uyurken bulaşıkları makineye dizip mutfağı toplamış 7 yaşında insan çok mutlu oluyor. Şimdi birde oğlum olacakmış çok merak ediyoruz eşimle erkek çocuk acaba nasıl sevilir falan diye kızın nazına alışmışız
Canım triko alerji yapabilir. Evin içinde yelek yeterli, dışarı çıkarken de astronot tulum en güzeli. Devamlı uyuyacaklari için bu tarz kalin şeyler onları bunaltir. Aralık ayında doğum yapmıştım hiç kullanmadim böyle şeyler.Triko daha mi iyi olur ilk bebegimde hic kazak giydiremedim hemen boynu boğazı kızarır hala öyle o yüzden de çekindim ama kış olunca mecbur bi yerde battaniye tutmaz açılır diye aklıma geliyor
Zarari olsa doktorun vermez cnm merak etme, ınsallah geçer kanaman, bi sebep söylemiyorlar mi peki kanama içinBenim yine yoğun kanamam oldu hastaneye gittik. Şükür her şey yolunda. Göbekten progestan yazdı ilaçlarıma ek olarak. 14.haftam olmak üzere. Bu bebeğe zarar vermez değil mi? İğne küçük ama bu durum korkutuyor.
Hayır canım sebep yok. Her şey yolunda çok şükür ama adet oluyorum gibi sürekli kanama var.Zarari olsa doktorun vermez cnm merak etme, ınsallah geçer kanaman, bi sebep söylemiyorlar mi peki kanama için
Bendede var kadife battaniye cok kullanisli oluyor.Kadife ipten battaniyelrr cok kolay örüluyor canim you tubeda modellerine göre videoları var bak istersen bana hediye gelmişti cok kullanmıştım kışın örgüden daha iyi oluyor örgü alerji yapıyordu oğlumda.benimkide yaz bebegiydi kış geldiğinde biraz büyümüştu bende bilemiyorum ne giydirebiliriz
Gecmis olsun cnm bir arkadasim da hep kanama vardi şükür saglikla aldi bebeginu kucağına. Bazen olabiliyor guzel düşün.Hayır canım sebep yok. Her şey yolunda çok şükür ama adet oluyorum gibi sürekli kanama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?