2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Buna benzer bana hediye gelmişti o kadar çok kullandimki... Öteki türlü örgü yelekler vs çok vardı ama ensesini tahriş etmemesi lazım...hiç giymedigi örgüler elimdr kaldı.

Canım oğlum Aralık doğumlu ama ben hiç kullanmadım böyle kalın şeyler. Evin içinde tulum veya zıbın üstüne triko yelek giydirdim. Dışarı çıkarken de astronot tulum almıştım onu giydirdim. Pusete veya arabaya koyarken peluş battaniyeye sarıyordum sıcacık.

Çok çok güzelmiş

Buna benzer bana hediye gelmişti o kadar çok kullandimki... Öteki türlü örgü yelekler vs çok vardı ama ensesini tahriş etmemesi lazım...hiç giymedigi örgüler elimdr kaldı.
Triko daha mi iyi olur ilk bebegimde hic kazak giydiremedim hemen boynu boğazı kızarır hala öyle o yüzden de çekindim ama kış olunca mecbur bi yerde battaniye tutmaz açılır diye aklıma geliyor

Astronot yenidogana çok zor oluyor demisti burada bi arkadaş sanki o yüzden vazgeçtim ondan evler sıcak oluyor ama hiç hayal edemiyorum ne giydiririm evde diye battaniyeyi çok açardı oğlum ama biraz büyümüştü o kış gelene kadar ilk zamanlar hareket etmez sanki çok değil mi

Benim oglumd 4.5 yasinda olcak kardesi olinca sizinkiler gibi yaş araligi.
Oglusum.simdiden bana yardim ediyor annecim sen yorulma filan diye.
Kiz çocuklarıni bilemiyorum nasil bir ilgi var.
Ama benim oglumla aramdaki bağ eminim kızım olsada oyle olurdu.
Tabi Kiz çocuğunun narinligini beklemiyorum rabbim bizlere bağışlasın insallah evlatlarimizi

Çok güzelmis cnm bende böyle biseyler düşünüyorum
Kizlarin ikiside yaz bebeği idi.Kisin ne alaacgam nasil giydirmem gerkekir fazla bilgim yok
Battaniye örmeyi düşünüyorum bende bakalim becebilirsem

Amin insallah seninde cnm ikinci defa bir erkek bebek buyutecek olmak cok heyecanlı her halini abisi ile kiyaslicam filan abisinin kıyafetlerini giyecek filan düşüncesi cok güzel. Saglikla alalim insallah kucagimiza.
Amin kuzum bende iki prenses var bebeklikleri okadar benziyor ki bazen karıştırıyorum Büyüyünce birbirlerine destek olacaklar ne güzel sağlıkla gelsin bütün bebişler

Maşallah canım. Kız çocuğu da farklı kızım geçen gün ben uyurken bulaşıkları makineye dizip mutfağı toplamış 7 yaşında insan çok mutlu oluyor. Şimdi birde oğlum olacakmış çok merak ediyoruz eşimle erkek çocuk acaba nasıl sevilir falan diye kızın nazına alışmışız

Çok güzelmis cnm bende böyle biseyler düşünüyorum
Kizlarin ikiside yaz bebeği idi.Kisin ne alaacgam nasil giydirmem gerkekir fazla bilgim yok
Battaniye örmeyi düşünüyorum bende bakalim becebilirsem
Kadife ipten battaniyelrr cok kolay örüluyor canim you tubeda modellerine göre videoları var bak istersen bana hediye gelmişti cok kullanmıştım kışın örgüden daha iyi oluyor örgü alerji yapıyordu oğlumda.benimkide yaz bebegiydi kış geldiğinde biraz büyümüştu bende bilemiyorum ne giydirebiliriz

Pat küt seeviyorsun :) oglum gecen sevrken dudağımi patlatti iki.kizi olan arkadas ve eşi baya sasirip güldüler

Triko daha mi iyi olur ilk bebegimde hic kazak giydiremedim hemen boynu boğazı kızarır hala öyle o yüzden de çekindim ama kış olunca mecbur bi yerde battaniye tutmaz açılır diye aklıma geliyor
Canım triko alerji yapabilir. Evin içinde yelek yeterli, dışarı çıkarken de astronot tulum en güzeli. Devamlı uyuyacaklari için bu tarz kalin şeyler onları bunaltir. Aralık ayında doğum yapmıştım hiç kullanmadim böyle şeyler.

Zarari olsa doktorun vermez cnm merak etme, ınsallah geçer kanaman, bi sebep söylemiyorlar mi peki kanama için

Bendede var kadife battaniye cok kullanisli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…